Söndag

Efter en kväll som började mycket trevligt för att sedan få ett rätt snöpligt slut så har den här dagen spenderats i soffan. J drog till Geneve vid 12, så nu väntar en gräsänke-vecka. Denna vecka jobbar jag mån-tors och lördag. Alla som är bekanta med situationen vet vad lördagsjobb innebär. Suck.

Nu ska jag bearbeta min söndagsångest.

xoxo


Change of plans...igen.

Som jag misstänkte igår så var det någon som var väldigt packad. He he. Men tydligen kliver vi ut ikväll ändå. Jag är mycket nöjd med detta. Förmiddagen spenderades med att försöka hitta ett plagg, något som givetvis misslyckades. I brist på annat gick jag in på Make Up Store och köpte lite tröstprodukter. Jag får väl kränga på mig någon gammal trasa.

Förhoppningsvis blir det en mycket trevlig kväll!

xoxo


Change of plans

Jag misstänker att det inte blir nån drinkkväll imorgon. En av deltagarna har just kommit hem, PISSFULL efter en after work. Hehe. Jag var nere och kikade på vederbörande, som definitivt inte kommer må bra imorgon. Och mår man inte bra, vill man inte dricka drink. Synd, jag hade t.o.m nästan funderat ut vad jag skulle ha på mig.
Detta medför dock att jag kan träna på söndag. Inget ont som inte har något gott med sig.

xoxo


Spetsigt

Imorgon är det som bekant utkliv på gång. Jag har en allvarlig störning som yttrar sig på så vis att jag oftast vill ha något nytt varenda gång jag ska kalasa. Om jag fick som jag ville imorgon, skulle jag ha på mig den här:

Från www.forever21.com

Fast jag skulle gärna vilja att den var lite kortare. I en perfekt där jag var sykunnig skulle jag givetvis kunna korta av den lite.
Jag gillar det här med spets. Jag kommer ihåg en svart topp med spets på jag hade för länge sen, jag undrar vart den tog vägen? Misstänker att någon lånade den och att den inte hitta tillbaka till mig sen. Jag avskyr när sånt händer.

Nu sitter jag och lyssnar på The Veronicas Untouched - så bra! Kan bli morgonkvällens anthem.

xoxo

Nyinkommet

Denna bok ska jag sätta tänderna i när tillfälle ges. J ska iväg till Genevé och jobba i en vecka, så då kan jag ju roa mig med en ny bok:

 Leka Bland Vuxna av Sophie Dahl

Sophie Dahl är ju som bekant brittisk supermodell och barnbarn till Roald Dahl. En spännande kombo tycker jag.

xoxo

Semesterläsning

Under semestern lyckades jag bara läsa två böcker. Lyckligtvis var båda två jättebra och rekommenderas varmt:

 I Denne Ljuva Sommartid av Mari Jungstedt

Tid Att Dö av Jeffery Deaver

Jeffery Deaver är en av mina största favoriter och denna bok gjorde mig inte besviken!

xoxo

Torsdag

Det är redan torsdag, tänka sig. Dock känns det som om den här veckan inte kan gå tillräckligt fort. Om tiden kunde snabbspola fram till den 10/9 så skulle jag vara väldigt tacksam. Varför? Får då kommer det att vara fritt fram på jobbet i tio dagar eller nåt. Ljuvlighet.

Igårkväll styrketränade jag igen, jag hade helt missat att det var roligt. Speciellt skönt är det att man inte behöver passa några tider, utan man kan gå dit och svettas lite när man känner för det. Idag har jag heller ingen träningsvärk efter den fasansfulla benpressen, tack och lov.

Till helgen vankas det drinkfest med Jessie och Jo. Kan bli väldigt spännande. Kan bli väldigt berusat. Men, det är så det ska vara!

xoxo

Lill-lördag

Undrar varför man kallar onsdag för lill-lördag egentligen. Jag måste googla det vid tillfälle.
Igår hade jag en mycket trevlig kväll med Jessie och Jo ( som just har kommit hem efter ett år i USA. Fusk. ) Jessie hade bakat gottiga saker och det blev en mycket trivsam kväll.

Ikväll blir det träning igen, känner mig riktigt motiverad den här gången. Det enda smolket i glädjebägaren är att jag inte har någon Ipod än. Jag är fortfarande i valet och kvalet om  det blir en sådan eller en Creative Zen.

xoxo

Måndag

Sådär ja, nu var första dagen avklarad. Det kändes sådär att vara tillbaka, det var roligt i typ en kvart, men sen kändes det som jag inte hade varit därifrån. Suck.

Efter jobbet knatade jag iväg och tränade, styrketräning den här gången. Det kändes bra, men jag kommer förmodligen inte kunna gå imorgon. Men som de säger, vill man vara fin, får man lida pin.

Och Sara P, det är fritt fram tills på onsdag! Efter det vet vi inte än så länge.

xoxo

Nejnejnejnejnej

Imorgon är det slut på min semester. Suck. Då är det tillbaka till kolgruvan igen och jag vet ärligt talat inte hur jag ska uthärda. Det kommer att vara roligt under morgondagen, träffa arbetskamraterna och kunderna igen, men sen blir det samma visa.

Är det denna  vecka mitt drömjobb kommer att presentera sig för mig?

xoxo

Skaldjursfiesta

Igårkväll skulle jag och Jessie ha kräftskiva. Hon slutade jobba kl 21 och då åkte jag och hämtade henne. Ungefär 15 minuter in i kräftskivan kom vi på att vi skulle gå ut ( kan ha berott på att både Angelica och Eva ringde och tjatade). Som tur var gjorde vi oss iordning på två röda och denna spontanutgång resulterade i en mycket trevlig kväll.

Nu blir det promenad med Jessie.

xoxo

No pain, no gain.

Två timmars styrketräning med Sofia idag kommer att resultera i en invalidiserad Sara imorgon. Aj. Dessutom ryktas det om ett dubbelt träningspass på söndag. Voj voj.

xoxo

Jag och Jenna

Idag var jag iväg och tränade igen, Body Jam denna gång. Känns fint att jag har haft kortet i två dagar och redan varit iväg två gånger. Men man vet ju hur det där blir sen...
Inatt drömde jag att Jenna Jameson var min bästa vän. Inte på nåt sexuellt sätt ( inte för att jag är attraherad av flickor men det ärslutsats man skulle kunna dra eftersom hon är Porrstjärnan med stort P) utan bara en vän. HOn sydde t.o.m. en klänning åt mig i drömmen, vilken rar flicka.
Nu kan man ju undra vad detta egentligen betyder? Jag hade just sett ett Sex&The City-avsnitt med tonvikt på vänskap innan jag gick till sängs och låg och funderade lite på det där med vänner... Hur detta föranledde en dröm om vänskap med Jenna är en gåta. I butiken har vi drömlexikon som jag brukar slå upp saker i, men av nån anledning misstänker jag att Jenna inte är med.

xoxo

I am a domestic goddess

Idag har jag bara gjort en massa tråkiga ( nödvändiga) saker, som att tvätta och städa på diverse ställen. Ljudlöst har jag fått göra det också, eftersom J jobbade natt i natt och var tvungen att sova. Dock är allt hushållsarbete av ondo; jag slog i huvudet i diskbänken x antal gånger och sedan slängde jag upp torkskåpet rakt på tån så att blodet sprutade ( jag skojar inte).
Nu är J vaken, så nu får han ta över, jag är ju faktiskt skadad.

xoxo

The Queen Of Funk...

...typ. Det var ett härligt funk-pass iallafall. Svett blev jag, det är härligt när man känner att man har rört på röven litegrann. Problemet är att jag vanligtvis jobbar kl 17.30 på onsdagar. Uppdraget: att hitta ett sätt att övertyga min chef att jag ska få sluta en timme tidigare på onsdagar.

Några förslag?

xoxo

And now it begins..

Idag av gjordes äntligen Träningsslaget och det var S.A.T.S som vann i tävligen om vem som skulle få min svett. Träningskortet inhandlades och det är skönt att vara tillbaka där det allt började. Kl 17 är det dags för Funk, I love it!

xoxo

Mycket trött och lite sliten

Det tar på krafterna att vara barnvakt. Idag har vi sett på friidrott ( mycket viktigt för barnen med lite samtidshistoria), lekt frisör, sparkat fotboll samt lekt i sandlådan. Den var det dags för moster att åka hem. Välsigne alla småbarnsföräldrar, hur orkar de? Och alla som jobbar på dagis och så, de borde ha mer betalt!

xoxo

Moster Sara

I skrivande stund bygger vi en vagn. Tydligen kan man bygga vagnar utav stora kuddar och långa skärp. Detta ska bli väldigt spännande. Innan detta åt vi plättar och sen spelade vi Lilla Sjöjungfrun-spelet. Jag vann spelet ( skräll) vilket betydde att jag fick välja nästa aktivitet. Moster valde att hon fick sitta vid datorn. Jag är väldigt pedagogisk så..

xoxo

Favoritflickor

Här är två av mina favoritflickor, tycker alltid att filmer med dessa är bra. Snygga och roliga, finfin kombo det. 

 Drew Barrymore...

..och..

 Cameron Diaz

xoxo

Nu börjar det ordna upp sig

Puh, detta har i sanning varit en lång dag. Nu börjar det styra upp sig och man känner sig som en människa igen. Dock krävdes det drygt en liter apelsinjuice, lite snask och två portioner junk för att komma i form igen.
Kvällen igår var beyond trevlig; vi hade trivsam förfest nere hos Jessie och sedan gick vi vidare till Plaza som var abonnerat för födelsedagskalas dagen till ära. När vi kom på röda mattan blev vi fotade och sen var det middag, hur trevligt som helst. Det dracks även därefter, vilket ledde till att alla har varit helt döda idag.
Jag och Jessie såg på en så kass film förut, det skulle ha varit en dans-film men det var verkligen dåligt med dans i den:

 Feel The Noise - hyr den inte!

Imorgon drar jag till storasyster ett tag, shall be grand.

xoxo

Dagen efter

Igår var det äntligen dags för C´s stora födelsedagskalas. Vilken otroligt lyckada kväll. Vilken otrolig bakfylla idag.

Nu, tillbaka till soffan.

xoxo

Länge har jag undrat, nu vet jag...

När man möter en viss person på gatan och personen i fråga knappt hälsar, då kan man undra vad den personen får höra egentligen.

Fast det har jag hela tiden misstänkt. Mama didn´t raise no fool!

xoxo

Världens finaste bullar?

Här kommer det, beviset för att jag inte är helt kulinariskt handikappad:


 Före...


och efter...:

Kan dock informera om att det inte finns lika många kvar nu...

xoxo

Sara a.k.a. Kanelbullsdrottningen

OMG, inte visste jag att jag var så bra på att baka bullar! Jag och C skapade underverk här i köket förut, de blev galet goda. Kruxet är att man inte kan äta bara en... Bildbevis kommer senare.

Nu ska jag och Jessie glida ut till Ikea. Jag älskar det stället.

xoxo

Regnet det bara öser ner..

Ärligt talat, man kan bli deprimerad för mindre. IDag skulle jag, J, C och N göra en roadtrip någonstans, men hur kul är det när himlen praktiskt taget har öppnat sig. Fast då kom C  på en mycket bättre idé: vi ska baka bullar! I ♥ bullar!

                                                  Mmmmm, snart i Saras mage...


xoxo



Beslutsångest (för omväxlings skull)


På lördag är det fin galej som gäller. Då måste man ju se anständig ut. Tydligen är det inhyrt mingelfotografer som ska smyga runt och föreviga kvällen. Allt detta medför att outfiten måste kännas perfekt. Nu har jag två klänningar, och vet inte vem jag ska välja. Den blå är från Vila och den köpte jag idag. Materialet kommer inte riktigt till sin rätt på fotot, det är inte denim som det ser ut. Det känns som man syns lite mer i den färgen, än datamönstret som är på den andra. Den sistnämnda är även lite mörkare än vad den ser ut här.

Hilfe hilfe!





                                   vs  

xoxo


Sorg

Idag har jag avverkat halva min semester. Det känns lite jobbigt, speciellt när man väcktes i arla morgonstund av ett störtregn. Nice.
Nu ska vi trilla iväg till solariet ( måste kompensera för alla uteblivna soltimmar och se fräsch ut på lördag) och sedan börjar Projekt Hitta Ny Klänning. Jag fasar.

xoxo

Fashion emergency

Jag ska som bekant på en tillställning på lördag. I Sthlm införskaffade jag en klänning som jag tyckte var perfekt för detta, men när jag provade den idag så kändes den inte alls rätt. Måttlig panik. Nu är frågan om jag ska stressa runt i affärer och försöka hitta en ersättare, eller nöja mig med den andra? ( J tycker att den är jättefin och så, men vad ska han säga liksom?)

Nu ska vi snart åka båt.

xoxo

Deprimerad semester

Nu har jag gått och väntat på min semester i en evighet, och nu kan jag inte ens njuta av den. Det har ju redan blivit höstväder, vilket gör att humöret är i bott. Jag vill helst inte göra nåt och helst vara ensam. Mycket jobbigt. Jag tillbringade som bekant dagen med min syster vilket ledde till ytterligare shopping, men inte ens det hjälpte. Hittade jag inte rätt saker eller är det verkligen så att man inte alltid kan köpa sig lycklig?

Saker som definitivt skulle pigga upp mig:



 
 



 






 

xoxo

Nytt hår

IDag var det äntligen dags för klippning och färgning. Jag älskar verkligen att vara hos frissan, man känner sig verkligen omhändertagen. Nu är jag lite mörkare än förut, det känns som mitt sanna jag. Storasyster och systerdöttrar klippte sig också idag, så jag var sammanlagt i salongen i fyra timmar. Men det gör inget, för det är så trevliga människor där.

Sen blev det lite shopping; hårprodukter, en t-shirt och en väst fick följa med hem. Eftermiddagen avslutades med en tupplur i solariet.

Nu ska jag gå ner till Jessie och visa håret.

xoxo

När nöden är som störst, är hjälpen som närmast.

Igår var jag överallt och letade en lämplig outfit för kvällen. ÖVERALLT. Tillslut släpade jag med mig en mycket bakfull J som fick agera smakråd. Det gick sådär. Just när jag hade gett upp så såg jag Den. Resultatet blev som följer:

 Givetvis fotad i hissen as usual. Det fick bli ansiktslöst för jag var inte sminkad :)
Bälte och klänning från MQ a.k.a. Räddaren I Nöden.

Oj,vad skoj jag hade igår.

xoxo

I vinet sanningen?

Igår var det en mycket trevlig kväll. Helt oplanerat var det också, vilket kanske var en bidragande faktor. Den nya Tiger-tshirten invigdes och motsvarade alla förväntningar. Igårkväll var första gången på jag vet inte hur många år som vi inte gick ut, utan satt och pratade här tills halv tre och sedan gick ut och fick oss lite nattamat. Trivsamt.
Själv tillbringade jag den största delen av kvällen i en viss persons sällskap. Till min förvåning var det jättetrevligt, och vi har u både en stundande kräftskiva, Lisebergsbesök samt en Thailandsresa inplanerat. Vem skulle ha trott det?

Man skulle kunna tro att jag är färdigshoppad efter tre dagar i Sthlm, men icke. Som det står på de något tacky kylskåpsmagneterna vi säljer i butiken: "Jag har shoppat hela mitt liv, men har ändå inget att ha på mig"

Amen to that.

xoxo

Inköpslista

Tingen som gjorde att jag nu är på shoppingdiet; en styck klänning ( öronmärkt till Miz Cs garganto-födelsedagskalas), en styck tunika, en randig tröja modell längre, ett vanlig svart linne samt en underbar, lång t-shirt från Tiger med högklackade på.
Dagens problem: vad ska jag ha på mig ikväll?

xoxo


Home sweet home

Nu är jag hemma igen. Efter vår lilla sejour i Sthlm är jag TRÖTT, men det vankas tydligen utkliv ikväll, så det är bara att bita ihop.
Det har varit en jättetrevlig tur; fint hotell och bra shopping. Jag berättar alla dirty details imorgon. Gäsp.

xoxo

Bye bye hemma - Hello Sthlm!

Nu har vi just packat ( och sett på So You Think You Can Dance ♥ ) och som vanligt har jag packat alldeles för mycket. Men better safe then sorry som de brukar säga.
Imorgon drar vi ganska tidigt för att hinna med en sväng i Barkaby också. Själv är jag inte så imponerad av det stället, men J gillar det då det finns typ fem olika golf-outlets där. Fnys. Men jag ska iallafall kolla efter en rosa golfhandske, så jag kan dänga J i golf sen.

Godnatt!

xoxo

Minisemester

Jag svkyr regn. Ännu mer avskyr jag regn på min semester. Vi snackar inte något stilla sommarregn heller, utan mer åt monsunhållet. Så TRÅKIGT!
Så imorgon åker jag och J till Stockholm och bor på hotell ett par nätter och köper oss lyckliga. Vi ska bo på Hotell Kung Carl alldeles vid Stureplan. Detta hotell hade lustigt nog huvudrollen i en bra bok jag läste för ett tag sen: 

                                      Väninnorna och Kung Carl av Kicki Norman

B.t.w., jag köpte en helt galen klocka idag. Den var rosa, och det var allt som spelade nån roll. Ch-ch-check it out: 

                                                               I love pink shit!

xoxo

Måndag

Första semesterdagen, och vad vaknar man upp till? Regn. Och inte vilket regn som helst, utan obönhörligt spöregnande. Mycket trevligt. Fast å andra sidan är man ledig, och oavsett väder så är det skönt. Inget Komården blev det dock, tydligen är J inte lika sugen på tigrar och delfiner som jag är. Attans. 

 Idag står följande på agendan: 1) tröstshoppa 2) beställa klipptid 3) tvätta.

xoxo

Söndagskväll

Söndag utan jobbångest, det är ju lite ovanligt. Dock har jag tampats med lite lördagsångest istället, och det är ju lika illa.
Kvällen har tillbringats med trevligt sällskap och en kass film. Den var så dålig att jag inte ens minns vad den hette.
Imorgon; första semesterdagen! Vad ska man hitta på?

xoxo

Där vinet går in, går vettet ut.

Idag har jag varit risig. Ett överdrivet intag av alkohol igårkväll ( jag tror att jag hade roligt, även om jag inte minns allt) gjorde att jag har haft jätteont i magen hela dagen. Den är dum, den där magen.

Det var en mycket trevlig kväll på balkongen, även om undertecknad drack lite för mycket... Dock är det ett antal saker som jag gärna hade haft ogjort. Ibland vet man inte när man ska sluta prata. Klantigt!

Nu blir det snart film. Det är inte jag som har valt, och jag misstänker att den är kass. Suck. Men det gör inget, för IMORGON HAR JAG SEMESTER! Jag försöker övertala J att vi ska åka till Kolmården, men det går sådär.

xoxo


Jag har en personal shopper

Det är verkligen inte dumt att ha en kompis som jobbar på HM. När man befinner sig i outfitnöd så är det bara man går dit så fixar hon ihop nåt. Idag kom jag därifrån med en komplett outfit, med smycken,nagellack och hela kittet. Perfekt! Idag valde hon en Prada-inspirerad, svart spetstopp och en lila, kort kjol. Jag tror att det kommer bli jättebra.

Tack Malin!

Nu är det dags för duschen samt en mani/pedi.

xoxo

Kan detta vara världens bästa film...?



Handlingen och sättet den är filmad på = kalasbra!

xoxo

Semester bitches!

Äntligen har jag jobbat färdigt på ett tag. Idag spöregnar det ute. Need I say more...?

Igårkväll firades det lite, först med grillbuffé och sedan en uteserveringstur. O var hemma från Norge och jag passade på att leka med hans Iphone. Lite frän var den. Jessie visade bilder från NY, LA och Las Vegas, det är ju inte så att man blir lite sugen.

Idag ska det bli en tur på stan. Jag behöver: a) hitta en outfit till kvällen, b) laga min rosa sko som har mist en klack, c) genomföra en soldans så att det blir bättre väder.

xoxo

två timmar och trettiofem minuter

Det är exakt så mycket jag har kvar av arbetsdagen. Sweet.
Ikväll ska jag och J ut och äta, det ska bli grillbuffé. Just nu är jag dock otroligt MÄTT, den nya dieten rockar på det viset.

Hoppsan, nu var det bara 2,30 kvar.

xoxo


En kombination av bra saker

Idag är det fredag. Jag gillar fredagar mer än någon annan dag. Just den här fredagen gillar jag extra mycket, då det är den sista arbetsdagen på tre veckor! Hurra! Vem bryr sig om att vädret ska bli helt värdelöst ( det finns ju faktiskt solarier)

Idag kommer jag att ta vilken skit som helst med ett leende på läpparna!

xoxo


RSS 2.0