Bra kväll

Vilken kväll. Först middag med världens bästa mamma på balkongen och sen kalasbra bio ( Mamma Mia givetvis). Efter det, filmkväll med Jessie och 27 Dresses.

Mycket bra kväll. Och imorgon, SISTA DAGEN INNAN SEMESTERN!

xoxo

I love fynd

Igår gjorde jag ett riktigt fynd när jag svepte förbi Åhléns av alla ställen efter jobbet. Uppdraget var att hitta en somrig klänning till det stundande utklivet. Resultatet blev en grön skapelse med svarta prickar och lite svarta broderier. I liked it ( läs: den var även mkt urringad och kortkort) Dessutom var det halva rea-priset. Kan det bli bättre?

När jag kom hem fick jag presenter från USA av snälla Jessie. En jättefin tröja samt två Victoria´s Secret-läppglans. TACK!

Jag har just upptäckt att det är lite si och så med avståndsbedömningen en dag som denna. Jag brakade för en stund rätt in i disken med höften före. Aj. Det måste också bero på värmen.

xoxo


Ett öga rött

Jag råkade slänga en blick i en spegel härinne, och ja, jag ser inte riktigt pigg ut. Lite rödsprängda ögon och aningens rufsigt hår kanske.

Det känns som om det kommer att bli en väldigt lång dag det här. Jag har haft tre inslag i kassan på en timme.

xoxo

Hm.

Trots att alkoholintaget var minimalt känner jag mig något ur fas idag. Måste vara värmen. Anyways, så var det inte det minsta trevligt att ta sig upp imorse för att bege sig till kolgruvan igen. Men nu är det bara två dagar kvar...

Igår var det dock jättekul! Dock var det någon ( läs: J) som hade druckit lite för mycket ( läs: han var skitfull) Jag var tvungen att valla hem honom strax efter klockan 01. Men det var nog lika bra det, annars hade jag nog varit ännu mer ur fas i skrivande stund.

Lite apelsinjuice på det här så ska nog den här dagen gå också. Ikväll: Mamma Mia med världens bästa mamma!

xoxo


Den som väntar...

... på nåt gott, kan stjäla någons mat. I´m pure evil.

xoxo

Världens bästa kväll

Ikväll var den första kvällen på mycket länge som jag kunde andas ut. Ta ett djupt andetag utan att det var nåt som kändes jobbigt. Varför? Jag spenderade kvällen med världens bästa flickor. Tack!

Nu ska jag vänta tills J däckar i soffan och sen äta upp hans mat. Hehe. Hoho. Haha.

xoxo

Kvällsaktiviteter

Ikväll är det en spännande kväll. Så spännande att jag i skrivande stund är tämligen pirrig i magen. Antingen markerar denna kväll slutet på en era eller fortsättningen på något mycket trevligt. Only time will tell. Och nu är det ungefär fem timmar kvar tills resultatet visar sig.


xoxo

Läs läs läs!

Eftersom butiken var i det närmaste tömd på kunder igår, tog jag en bok ur läsecirkeln och började läsa. Jag blev snabbt fast och kunde inte sluta läsa. På förmiddagen idag var den tyvärr slut, men den var kalasbra! Läs den här:

    Snömannen av Jo NesbØ
En av de bästa deckare jag har läst på länge!

xoxo


Isn´t it ironic...

...för att citera Alanis Morrisette. Kolla vad förstanyheten på Aftonbladet är:

Solen och värmen fortsätter att förgylla det som är mångas sista semesterdagar runt om i landet.

Men passa på att njuta, för till helgen väntar regn och åter regn i stora delar av Sverige.

- Det står flera lågtryck på kö, säger Lisa Frost, meteorolog på SMHI.


Så fint. Själv gillar jag att lågtrycken bara står på kö för att få regna sönder min semester. Tack för den.

xoxo


Homecoming

Imorgon kommer Jessie hem från USA, wihoo! Jag pratade med henne igår, och hon var sådär sugen på att komma hem. Tydligen är det en väldig upplevelse att vara "over there". Det är nästan så att det känns som om man ska ta sig en tur.

Nu: göra dagens koll på ams.se, för det är idag mitt drömjobb kommer att finnas där.

xoxo

Bloggkär

Kristofer Ahlström. Jag behöver inte säga mera. Läs här.


Arg.

Nu är jag så arg att jag nästan kokar. Ännu värre är att jag inte har någon att ventilera det med. Inte en enda en. Den här staden känns stundom alldeles för liten.

xoxo


Rädda mig!

Nu har jag varit här i ganska exakt en och en halv timme. Det känns som mycket längre. Allt tyder på att detta kommer att bli en outhärdligt lång dag. Jag börjar få lite smått panik.

Sen tittade jag i vår lilla låda och där låg ett litet rosa brev till mig från Johanna. Då kändes allt lite bättre.

xoxo

Beachen baby

Efter att ha tillbringat två härliga dagar i solen på stranden var det idag dags att återvända till kolgruvan. Men nu är det bara fem ( 5) dagar kvar till semestern. Det känns som om jag kan uthärda det, även om jag inte har min partner- in-crime Johanna vid min sida längre. Hon har nämligen ryckt in i lumpen idag. Hon är otroligt saknad!
Nu kommer jag ensam att få uthärda historier om hur skinnflådd min chef blir i underlivet av att cykla ( det var så dagen inleddes)

Orka!

xoxo

Jag avskyr 3

Min mobil är död och har varit så hela dagen. Det går inte att ringa till den eller från den. Jag avskyr 3, alltid ska det krångla!  AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrgggggggghhhhhhhhhhh!

xoxo


Ge mig barnfria tåg!

Här kommer en rapport från landsbygden. Dagen har tillbringats på stranden i strålande sol. Undertecknad har ju inte sett solen sen typ i maj, så det var verkligen skönt att få en heldag ute. Badat har jag gjort också, det sades att det var bortemot 24 grader i vattnet.

Resan hit gick som bekant med tåg. Innan jag är absolut säker på att jag sitter på rätt tåg, i rätt vagn och på rätt plats brukar jag ha värsta paniken. Man vill ju inte hamna på fel tåg, det är ju inte bara att gå av direkt.

Dessutom har jag alltid oturen att hamna brevid störande barn. Dagens scenario: Jag sitter och försöker att läsa min intressanta bok ( Min Australienska Vildhäst av Lizzie Spender) och tvärs över gången från mig sitter ett norskt par ( tänk hippie utrustade med rastaflätor och organiska kläder). Detta par har en liten blond son vid namn Fergus, som torde ha varit i 3-årsåldern. Tydligen körde nämnda par med fri uppfostran, för Fergus gjorde ( och lät) precis som han ville. Tillslut skulle det bytas blöja. Som om inte det är hemskt nog, så passar inte blöjutbudet unge Fergus, som skriker i högan sky över att det inte fanns någon blöja kvar med hans favoritmotiv, trots att han hade typ fem stycken andra att välja på. Resultatet av detta var att Fergus spenderade följande 20 minuter med att grina och om och om igen upprepa blöjans namn. Oavbrutet, 0,5 meter från mitt öra. Och i 30-gradig värme. Jag höll på att börja gråta själv innan jag kom av tåget. 

Jag beklagar alla som var tvungen att fortsätta den resan.  Tortyr!

Inför barnfria vagnar a.s.a.p!

xoxo 

Bring me all of your shoes!

Jag gillar skor. Tyvärr gillar inte skorna mig. Jag får oftast skavsår till en början, vilket kan komma sig av att jag har aningens sneda fötter ( nåt som alla kvinnor i min familj har). Ändock kan jag inte hålla mig från att prova och köpa alldeles onödiga skor. Just nu är jag rätt nöjd med mitt urval, men det är aldrig för tidigt att börja titta efter nya godsaker. Vad sägs om dessa?: 
 från Forever21.com

Jag dras oftast till höga klackar, trots att de brukar göra mig lite för lång. Höga klackar på en som är 1,74 gör att man blir lite för reslig. Då är det tur att man har skaffat sig en karl som är längre.

xoxo

Kvällsdopp

Nu är första doppet för sommaren avklarat, bättre sent än aldrig. Jag invigde även den nya bikinin, den funkade bra ( dvs den halkade inte runt på kroppen när jag skulle skvätta runt).

Imorgon beger sig J iväg till sydligare breddgrader. Igen. Jag gillar inte det där så mycket, men han får väl göra som han vill. Fnys. Jag kommer inte att ha en lugn stund förrens han kommer hem på lördag natt.

Imorgon ska jag ta tåget till min syster. Jag gillar att åka tåg, har man en bok med sig så är resan fixad.

Nu ska jag skölja av mig badvattnet.

xoxo

En wag kom på besök

Häromdagen såg jag ett program med Carolina Gynning som handlade om wags ( dvs wives and girlfriends of soccerplayers).I programmet var Carolina var och hälsade på Chippen Wilhelmssons flicka Oksana. Och vem var inne och handlade av mig idag? Jo, Oksana. Hon var väldigt liten i verkligheten, fast vissa delar av henne var väldigt välväxta... Hon var väldigt fixad,trevlig och såg väldigt chic ut. Undertecknad blev väldigt imponerad av hennes fina armband.

Tyvärr hade hon inte med sig sin man in. Det var väldigt synd det.

xoxo

Pockettips!

Pocketböcker är en storsäljare så fort det blir sommar och folk ska till stranden och ut och resa. Lite tips:


                 

                 

Några av mina favoriter; Vindens Skugga av Carlos Ruiz Zafon ( världens BÄSTA roman) , Glasborgen av Jeanette Walls ( mycket gripande sannhistoria), Den Du Inte Ser av Mari Jungstedt ( lysande kriminalroman som utspelar sig på Gotland) och sist med inte minst Lovligt Byte av Janet Evanovich ( hysterisk deckare med en twist)

Läs!

xoxo


Äntligen fredag

Fredag och lön, jag vet inte någon kombo som är bättre! Dock fick jag av nån konstig anledning lön redan igår, något som jag firade med att köpa en ny bikini. Jag hittade världens finaste ( som dessutom var mer än halva priset) bikini eftersom det verkar bli badväder i helgen. Förvisso brukar inhandlandet av ny bikini oundvikligen betyda moln och regnskurar, men man kan ju alltid hoppas.

Helgen ska tillbringas på landet hos storasyster, jag åker dit imorgon. Hela familjen ska hämta upp mig vid tåget och sen drar vi till stranden.
Den nya bikinin ska dock invigas redan efter jobbet då det blir kvälldopp!

Idag är det ännu en fridfull dag.

xoxo


Svinkul

Småttingar gillar ofta böcker, därför är det viktigt att man löper barnböcker som man själv gillar ( eftersom man kommer att få läsa dem en miljon gånger).  Här kommer två böcker om världens sötaste gris, skrivna om Barbro Lindgren.
                                               


Rekommenderas!

xoxo
                

Ännu en fridfull dag

Detta är nästan för bra för att vara sant. Butiken är chefs-fri idag också. Dessutom är det redan torsdag. Den enda nackdelen är att det är VARMT, både ute och inne. Detta betyder en mycket långsam dag med ytterst få kunder. Då får man roa sig bäst man vill. Jag har skyltat lite på morgonen och får nu leta upp ett nytt projekt.

xoxo

Tatuerad torso

På tal om tatueringar, kan detta möjligtvis vara världens snyggaste ( tatuerade ) man? Enjoy!

                                   

xoxo

Tatuera mera

Yours truly vill ju så gärna ha en tatuering, men det har inte blivit någon än. Jag har funderat på vad jag skulle vilja ha, och har nog kommit till ett beslut. Vad sägs om ett sånt här nånstans på kroppen?


 I´m diggin´ it!

xoxo


Pretty pink stuff

För några år sedan gillades jag inte alls rosa, men numera är det en färg som tilltalar mig. Man blir glad av rosa saker! Så, här är ett urval för alla oss som behöver lite uppmuntran såhär på onsdagskvällen:
 Rosa sko från Miss Sixty

 Rosa stövel från Hunter

Rosa Ipod Nano ( det blir en sådan för undertecknad)

xoxo


Agent Provocateur

För ett tag sen trillade dessa böcker in i butiken: 


                          
          Bekännelser                    Hemligheter

Det är utkomna från fancy Agent Provocateur som till vardags gör galet fina underkläder. Dock verkar det att vara dåligt med underkläder i dessa erotiska novellsamlingar. Det verkar mest handla om att ta av dem. Vi har i skrivande stund inte sålt en enda bok, kanske tycker kunder fortfarande att det är lite genant att köpa såna här böcker. 

xoxo
    


Oskulden

( förmodligen kommer rubriken locka fler läsare än innehållet)

Här kommer första inlägget på ny adress. Det känns väldigt bra måste jag säga. Adressen till min gamla blogg hittar ni här.

Nu är det bara en timme och 55 minuter kvar av arbetsdagen. Det känns inte dumt alls.

xoxo


RSS 2.0