Födelsedagsfirande

Som väntat lagade jag ingen mat till J. Det är ju faktiskt hans födelsedag, då vill man ju inte att han ska bli matförgiftad eller nåt. Istället gick vi ut och åt, jag smaskade i mig en helt fantastisk ceasarsallad med kyckling.
Nu har vi öppnat pressies ( han var nöjd, eller så låtsas han bra) och nu har jag bänkat mig framför favoritprogrammet So You Think You Can Dance.
Imorgon är det redan onsdag, loves it.



Ceasarsallad. Fast inte den som serverades ikväll.

xoxo

Icke att förglömma

Idag fyller min bättre hälft/sambo J 26 år! Grattis i massor och mängder!

Han jobbar 06-18 idag, sannerligen ett fint sätt att fira sin födelsedag. När han kommer hem ska vi ha lite födelsedagskalas; jag ska göra mat ( läs: köpa mat)  Och så ska han givetvis få paket. Projekt: Födelsedagspressie gick rätt bra iår.

xoxo

Bästa sättet att vakna en tisdag:

...måste var utav att någon borrar hödljutt med något som låter obehagligt likt en tandläkarborr. Fast 100 gånger högre.

Godmorgon!

xoxo

Weddingpics.


Det vackra brudparet



Me me me!


Alla fick en egen goodie-bag



Innehållet i urval: en katalog med bla. en förteckning över alla gäster samt deras relation till brudparet ( på rim). En vattenflaska, en ask med minttabletter, en skoputsgrej, ett nyckelband med tillhållande VIP-bricka, ett dagen-efter-kit med samarin och alvedon och såpbubblor. Allt med brudparets monogram och datum på. Dessutom var det med en cdskiva där brudgummen sjunger en sång.


Dessutom fick man en t-shirt.

Sen var det fest. De korten....passar sig inte för publikation. Tack till fina Jenny och Tobias för en underbar dag/kväll/natt/tidig morgon!

xoxo


Besvikelse med stort B.

Besvikelse är något som man knappast kommer undan these days.
Dagens Besvikelse: när man tror att man har en B&J´s i frysen, och det visar sig att den redan är ett minne blott.
Varför, grymma värld!?

xoxo


Måndag

Okej, det blev ingen rapportering från bröllopet igårkväll. Jag var helt förstörd, trött och sleten. Precis som man ska vara när man har varit på bröllop. Men det kommer!

Idag är det måndag. Johanna är på plats och idag joinar även Janni oss här i kolgruvan. Fint det. Det känns alltid bättre att plågas i grupp.

Imorgon fyller J år. Projekt:Födelsedagspressie börjar nu!

xoxo

BRÖLLOP!

Jag är just hemkommen från ett otroligt och fantastiskt bröllop! Jag har aldrig varit med om en så välorganiserad tillställning förut ( Kerstin och B, bring it on, för nu har jag ännu flera idéer!)
Jag ska strax berätta mer, men först måste jag powernappa lite. Vi kom i säng 06.00 imorse. Gäsp.

xoxo

Lördag

Varför kan man aldrig sova ut när man har chansen? Idag hade jag planerat att sova hyfsat länge. Men icke. Min vana trogen vaknade jag i arla morgonstund, utan att kunna somna om. Grejt.
Idag är det dagen med stort B, nämligen Bröllopsdagen. Jonas kära kusin gifter sig och vi ska närvara vid detta stora arrangemang.
 Jag är jättepirrig i magen, och det är inte ens mitt eget bröllop. Det bådar inte gott.
Denna dag kommer att gå åt till försöka bli i presentabelt skick. Gårdagskvällen var som sagt väldigt lugn: jag, J och fina B hamnade tillslut på en uteservering när vi satt och glodde på folk tills stängning. En mysig kväll i goda vänners lag.

Dagordningen ser ut som följer: intagande av en styck äggfrukost, sittning på balkongen med förhoppning att i sista stund bli superbrun och fräsch, tur på stan för att införskaffa det sista pyntet ( lösögonfransar) samt bestämma huruvida jag ska ha röda skor eller svarta. Svårt.



Presenting: The Dress ( något suddig)

Trevlig lördag allihop!

Snygg.


Idag kom den. Och den är verkligen fin. Och stor. Och fylld av smaskiga drinkar. Och kostar endast 128 riksdaler. Köpköpköp!



xoxo

Tack gud att det är fredag.

Fredag. Alltid lika trevligt. Idag står jag dock här all by my lonesome, min vapendragare Johanna är ofint nog ledig idag. Enligt egen utsago skulle hon göra obehagliga saker som att bada, sola och dricka bärs. Buuuuuuuuu!

Själv ska jag stå inne idag. Ikväll vankas det kanske lite samkväm, vi funderade på att dra ihop ett gäng och gå ut och äta. Anmälningar mottages ända fram tills kl 18. 

xoxo 


Ingen rast och ingen ro

Denna kväll har gått i 180. Ett besök på solariet ( vissa står ju inne hela dagen och blir typ grisskära), jag har tvättat och färgat håret. Dessutom har jag haft svärmor och svärfar på besök och diskuterat lämplig manikyr tills bröllopet ( med svärmor - inte svärfar).

Imorgon är det fredag. FREDAG! Can I get an amen!?

xoxo

Skor!

Jag har köpt skoooooor! Efter att ha insett att det är alldeles för varmt att trampa runt i sneakers, så inhandlades på lunchen dessa:

DS_244919_A.tif
Från Din Sko

Jag vet inte riktigt om jag är supernöjd med mörkbruna.. Jag får känna efter ordentligt hemma.

xoxo


Tack Peter Siepen.

Idag är jag t-r-ö-t-t. Det var verkligen så längesen jag sov ordentligt, vad ska det bli av detta? Till min hjälp att inte somna hade jag igår Peter Siepen.
Det kanske låter lite konstigt tycker ni, men det är det verkligen inte. Han dj:ar på en klubb som ligger några tak bort från det tak som vi bor på. Det hörs...väldigt väl. Så alla ni som var på Koriander igår, det lät som om ni hade väldans kul. Roligt för er, verkligen.

Idag började jag dagen hos bästa frisören Sophie. Tänk om man fick börja varje dag i en massagestol där man får håret tvättat och sen fixat. Härligt.

xoxo


Nyttnyttnytt.

Idag gjorde jag slag i saken och skaffade en ny mobil. Äntligen! I 24 månader har jag dragits med denna:



Förvisso rosa, men födelarna stannar där.

Nu har jag en ny liten vän:


Hej, jag heter SE W595 Jungle Grey

Nu: So You Think You Can Dance för andra dagen i rad. Sweeeeeeeet!


xoxo

Den däringa Gynning

Hon har många strängar på sin lyra. Nu har hon gjort en drinkbok också.



Carolina: min natt med Martini.

Kommer till butiken i nästa vecka!

xoxo

Nu har jag gjort...

...sista radiosejouren på drygt en månad. Tråkigt för det är typ det roligaste jag vet under veckan och rätt bra för att jag behöver läsa ikapp lite nytt samt komma på nya teman.
Idag är det jättevarmt. Detta betyder att det även är jättetomt i butiken. Som tur är har jag bästa Johanna som sällskap.

xoxo


Mitt hår.

I skrivande stund sitter jag och tittar på mitt älskade So You Think You Can Dance och försöker att inte vara alltför nervös inför morgondagens radioprat. Denna gång ska det handla om reseguider.
Dessutom letar jag efter insprirationsbilder inför lördagens bröllopshår. Jag hade tänkt mig nåt i den här stilen:



fast lite mer brunett då. Och lite mindre...plastigt.


xoxo


En liten konstnär.

För en stund sedan var Lars Lerin här på besök. För er som inte är bekanta med Lars Lerin så kan jag berätta att han räknas som en av Nordens främsta akvarellister. Och att han är supermysig och trevlig.
När han inte gör jättefina tavlor så gör han jättefina böcker. Ch-ch-check it out:

      
I urval fr. vänster: Mellan Husen, Rysk Is och Uthus




I höst utkommer hans uppväxtskildring En Liten Konstnär.

xoxo

Tisdag i siffror

Antal timmar tills jag ska göra radio igen: 24
Antal timmar till lunch: typ 4
Antal dagar till helg: typ 4
Antal veckor till semester: 5 *grin*
Antal meningslösa blogginlägg idag: 1 ( än då länge)

xoxo

Fint besök

Idag fick vi spännande besök i butiken. Trevliga Carl och Filip  från Sveriges svenskaste jobb kom för att skoja till det litegrann. Jag väntar fortfarande på resultatet, det verkar som om de inte har lagt upp det i bloggen än.
To be continued!

xoxo

Älg?

Kan någon förklara för mig varför turister är så fascinerade av älgar?
 Vi säljer massor av älgrelaterade saker under sommaren. Senast sålda: ett styck osmakligt älgbokmärke i skinn samt en stor älgkalender för 2010. Fina..saker.

xoxo

090622

Måndag. Väldigt trött måndag. Väldigt lång måndag. Väldigt långt till semster.

xoxo

Köpaköpaköpa

En fråga till alla er vana internetshoppare därute; är det någon utav er som har handlat på www.beautybay.com någongång? Det verkar finnas finfina saker till finfina priser där.

xoxo


Busy day.

Idag har dagen verkligen gått i ett. Tillsammans med syrran, systerdöttrar samt svåger har jag varit i Mariebergsskogen, gjort stan samt shoppat på Bergvik. Jag fick en Mycket Viktig sak uträttad, nämligen årets bikiniinköp. I år gick det förvånansvärt lätt.
Nu är jag trött. Jättetrött. Och inte det minsta sugen på att jobba imorgon. Suck.

xoxo

090621

Idag är det söndag. Men det känns som måndag, eftersom det kändes som söndag igår. Hur som haver, jag är iallafall LEDIG. Och det är jättefint väder. Yay!
Det ser ut som om jag får finfint besök här idag; storasyster och systerdöttrar lär vara påväg hit. Sweet!

xoxo

Lördagskväll.

Det känns som söndag idag. Fast det är ju faktiskt lördag. Det räcker med att kasta ett öga på tvtablån för att få det bekräftat, det är ju vara en massa crap på tv, precis som det alltid är på lördagar.
Man kan ju ta tillfället i akt att jobba lite:

Bortse från mina vita ben (som av nån anledning ser väldigt konstiga ut på denna bild)

xoxo


Orkar inte ens komma på en vettig rubrik

När jag ligger i fosterställning här i min soffa funderar jag på följande saker:

- Varför slet jag ner brandvarnaren inatt?
- Varför har jag demolerat den totalt när jag väl fick ner den?
- Vad har brandvarnaren gjort för att förtjäna ett sådant öde, på självaste midsommarfton t.o.m?
- Hur i helvete har jag kunnat balansera på en stol utan att ramla ner? För i så fin form var jag inatt.

Som ni ser så har jag mycket att tänka på. Dessutom har jag en fråga till: kan man gå med solglasögon till McDonalds? Fast det typ spöregnar? Om så icke är fallet, kan man gå till Subway?

xoxo

Dagen efter.

Jag är så trött. Trött så att jag inte ens kan komma på nåt att skriva. Intressant kväll igår, minst sagt.

xoxo


Midsommarkänsla

Idag har jag fått en rejäl midsommardos. Jag hängde med fina familjen Sjödin-Lindqvist till Mariebergsskogen där vi gjorde lite midsommarsaker, bl.a. åt våfflor, tittade på grisar samt tittade på människor i folkdräkt och knätofsar.
Tack för en jättetrevlig dag, godingar!

Festen är redan igång lite längre bort här på taket och det är snart dags för mig att börja pynta mig. Eftersom det är midsommarafton ( och uppehållsväder - än så längre) så blir det klänning.

Trevlig kväll allihopa!




Personerna på bilden är andra knätofspersoner än de vi har skådat idag.

xoxo

Glad Midsommar!

Så lyder fb-statusen hos de flesta av mina vänner. Inte helt otippat kanske.
Midsommarafton idag och (peppar peppar) det regnar inte! Inte än iallafall. Och enligt utmärkta vädertjänsten www.yr.no ska det inte göra det heller. Nu verkar dock meterologi vara en tveksam vetenskap, så det hinner väl ändras. Det behöver inte vara strålande väder, jag är nöjd om det inte regnar.
Jag hade planerat en lite tripp till mormor Gunvor♥   på förmiddagen, men nu ringde hon just och sa att hon inte kände sig så pigg ( inget allvarligt dock) så hon tyckte att jag kunde komma en annan dag istället.

Nu: Top 10 Snoop på MTV. Jag är nöjd.

xoxo

My Boyfriend Is Out Of Town

Mycket beskrivande av min situation i helgen och även namnet på en klubb i Sthlm. Detta är min kväll i bilder:


Gourmetmat ( a.k.a. varma smörgåsar med ovannämnda fyllning)


Lite efterrätt


Och lite beautification, här i form av nagellack. Rosa ska det vara när det är
midsommar.

Vad mer behöver man?

xoxo

Äntligen


Gräsänka.

På lunchen vinkade jag av J och  Jessie som styrde kosan mot Kungshamn. Jag kände inte riktigt för det, så i år stannar jag hemma och firar med mina fina flickor ♥ Det vankas trerätters middag i Vikenpalatset samt allehanda roligheter.

Dessutom ska vi plocka sju sorters blommor och klättra över sju gärdsgårdar vid midnatt. Bullerbyn-style.
Nu lär vi ju få rycka blomster ur diverse blomkrukor i stan samt kräla över de stängsel vi hittar. Men det är ju alltid nåt!

xoxo

Gäsp.

Alla som inatt väcktes av en pissfull sambo som...:
a) knappt kunde stå upprätt
b) knappt kunde prata, utan bara sluddarde och viskade
c) somnade ståendes(!) när han skulle klä av sig
d) härjade så att vissa andra som skulle sova i samma säng var tvungen att sova på soffan
e) slutligen däckade efter han hade börjat skrika okontrollerat på norska(!)

...räcker upp en hand.

Jag feträcker upp handen.

Godmorgon!

xoxo

Note to self


Införskaffa snabbast möjligt tops. Det är omöjligt att sminka sig utan dessa små luddiga underverk.
Kanske lite onödigt att blogga om det tycker ni. Absolut inte tycker jag. Jag har glömt det hela veckan.
Situationen börjar bli ohållbar.

xoxo

Rubrik.

Ärligt talat, vad är det för nötter som den där stackars bacheloretten ska välja mellan? Uss och fy. I ett så stort land som USA borde det väl finnas attraktiva ( och smarta, fast mest attraktiva) män i överflöd? Flera utav de hon väljer emellan verkar superkonstiga. Stackars brud. Det blev så pinsamt att jag var tvungen att byta kanal.
Tacka vet jag Family Guy!



Nuckan DeAnna Pappas. Söt flicka.


xoxo

Dan före dan före dan.

Onsdagskväll. Idag innebär detta en sambofri kväll ( han är på nåt jippo med jobbet), B&J´s samt Kanal 5-bonanza. Ikväll är det premiär för både Bachelorette och mitt favvo-program So You Think You Can Dance. Vad mer kan man begära?



My date for the evening.

xoxo

Blommor

När jag kom tillbaka till jobbet efter radion var stamkunden farbror T där och lämnade en blomma till mig. Så rar! Jag har världens snällaste kunder ( med vissa undantag, förstås)


En sån här fin passionsblomma fick jag.

Nu är bara frågan: hur i helvete håller man liv i en sådan??

xoxo

Hjärta radio.

Imorse gjorde jag radio, det var lika vansinnigt kul som vanligt. Villvillvill jobba med radio!
Bloggen verkar krångla, får se om det går att uppdatera nu.

xoxo

Dagens ängel

Dagens ängel måste vara Gunilla. Gunilla är kvinnan som nu har hyrt min gamla lägenhet i andra hand och som i slutet av månaden ska ta över den. Anledningen till att hon är extra rar är att hon låter mig ha kvar mina saker som finns i mitt vindsförråd över sommaren, så jag behöver inte stressa för att få ut dem därifrån ( vilket egentligen skulle ha varit innan den 30/7) . TACK GUNILLA! Det där gjorde underverk för mitt magsår.




Så här ser Gunilla ut. Nästan.

Nu: lite nervdaller för morgondagens radioprat.

xoxo

Kärlek

Kärlek är när ens sambo ( som aldrig har läst en bok i hela sitt liv och säkerligen inte ens varit inne på biblioteket) går och skaffar ett lånekort i sitt namn samt lånar Tordyveln Flyger I Skymningen bara så att undertecknad ska slippa betala de böter som har spärrat mitt eget lånekort i x antal år *.
Awwwwwww!

* Ni får inte tro att jag har tappat bort nån bok eller så, det skulle jag aldrig göra. Min beef med bibblan går betydligt djupare än så: när jag gick på universitetet bad jag dem att ta hem en superviktig bok som jag behövde för en tenta. Boken kom, fast två månader försent. Då hämtade jag givetvis inte ut den. Så jag fick alltså böta 100 kronor för en bok jag inte hämtade ut. För att de hade fått den för sent. Ni förstår va?
 Så av princip vägrar jag att betala böterna som sedemera har spärrat mitt kort. Men iochmed fina Js ingripande kan jag nu åter igen låna.
HAHA, in your face, snåla bibliotekspersoner!

xoxo

Den mest yttrade meningen i den här bokhandeln:

"Ta bort prislappen!" alt. "Du har väl tagit bort prislappen?" Gärna yttrad med grinig och anklagande röst.

Funderar seriöst på att trycka upp extra prislappar och trycka på typ fem stycken när de blir för gnälliga. Så att deras kära släktingar ser exakt hur snåla de har varit när de har köpt present. Ha!

( jag har nog varit här förlänge)

xoxo


Tisdag.

Full fart mot helgen! Det är redan tisdag, vilket är fab eftersom det är kortvecka denna vecka. Imorgon är det radio på förmiddagen, så jag ska försöka jobba lite med det under dagen.

Bl.a. ska jag ha med den här klassikern.

xoxo

Say hello to my little friend

Idag införskaffade jag en andra bröllopsklänning ( att ha på Js kusins bröllop, inte på mitt eget. Fnys). Fina Malin på Vila hjälpte till som vanligt. Till denna behöver jag givetvis ett par skor. Dessa ska nog bli nästa tillskott till familjen:






Hej fina sko, snart är du min.

xoxo

Midsommar.

Det är redan midsommarvecka och den Stora Hypen gällande midsommarafton är i full gång. Själv funderar jag på att helt enkelt inte göra nåt. Det vore första gången, men det skulle nog inte vara dumt. Lugn och ro, lite snask och en film - då är jag nöjd. Under dagen har jag fått ett par  lockande alternativ, vi får se om jag orkar hålla mig hemma.

Nu. måla naglar eller skriva radiomanus. Naglar eller manus, Svårt svårt.

xoxo


Måndag. Nu igen.

Det blev måndag väldigt snabbt den här gången också. Dock är det en måndag av den bättre sorten för nu börjar bästa Johanna att jobba! Wiieeeeee! Detta betyder sällskap och mycket roligare arbetsdagar. Välkommen, lilla kaka!

Nu ska jag fixa med radiogrejer. Denna vecka: ljudböcker.

xoxo


Dagen i bilder

Jag och J hämtade upp mormor för en roadtrip hemöver. Mamma fyller år till veckan, så vi skulle fira henne litegrann.


Det serverades tårta ( med maräng, chokladtryffel,grädde och jordgubbar - ingen skit)






Min systerdotter A var också med....



..och systerdotter C.




Vi klättrade lite i träd...



..och rockade rockring ( jag var lite...ringrostig, höhö)



Vi lekte även lite i lekparken. Mannen som C sitter i knä på är givetvis J som fick
tjänstgöra som uppskattad lekfarbror hela dagen. OBS! Det är inte hans
tofflor...

Det var en mycket fin dag, trogen traditionen var jag beyond mätt när vi åkte.

Nu; nelly.se och jakt efter en bröllopsklänning. Jag har förvisso en, men det kan vara bra att ha en back-up också.

xoxo


Söndag

Icke-bakis-söndagar känns alltid så overkliga, det känns som om man har glömt att göra nåt när man vaknar upp pigg och fräsch. Det känns faktiskt riktigt bra.
Igår hade jag bästa myskvällen hemma hos K. Det förekom massa skratt, två stycken filmer samt mängder av frosseri. Jag är faktiskt fortfarande mätt, och det händer inte ofta.

Idag ska jag och J åka hem till mina föräldrar och fira min mammas födelsedag. Jag misstänker att det kommer att bli en helt underbar dag för J, som var ute och firade sitt väl genomförda ( sprang 1 mil på 47 minuter, heja J) Stadslopp igårkväll. Jag försökte inte att vakna till så mycket när han kom hem så det återstår att se hur hans dagsform är. Hehehe.
xoxo

Long time, no blog.

Igår var det en riktigt bra ( och ledig) dag. Jag inledde den med att hänga med fina K och de två små sötlökarna som hon har skapat ( tillsammans med B, givetvis). Vi gjorde båda Ikea och Bergvik osäkert. Tack för en jättefin dag schmulan, vi ses ikväll :)

Igårkväll var vi ute och åt och sedan planerade vi New York-resan. Eller Miami-resan. Eller alternativt Phi Phi-resan.

Nu ska jag jobba och sedan ska jag heja på J som ska springa Stadsloppet. Stadsloppet är en (1) mil. Det är...långt.

xoxo


Ingen rast och ingen ro

Idag har det varit tämligen körigt på jobbet. Jag har hållit på och styrt med nya läsecirkeln som drar igång imorgon och eftersom jag är ledig då så var allt tvunget att bli klart idag. Sen har jag med jämna mellanrum stått och glott på studenterna. Småttingarna har roat sig kungligt kan jag lova.

Nu har jag landat i soffan och har just sett på favoriten Criminal Minds. Imorgon är jag ledig och ska hänga med K och hennes fina familj. Yay!

Nu blir det Animal Cops Detroit. Fin skit, mina vänner.

xoxo

Studentdag

Idag svämmer stan över av glada studenter. Det påminner mig om att det är hela 8 år sedan jag själv sprang ut. Det får mig att känna mig....gammal. Så deprimerande.

Vår fina Janni tar studenten idag, grattis gumman!

xoxo


Ringring.

I söndags var det passande nog The Hills-bonanza på MTV. Passande eftersom jag inte orkade med mer än att glutta på tv:n. Då passade jag på att beundra den här donnan:


Lauren Conrad  - en het kaka.

Jag noterade att hon alltid har en massa fina ringar och kände mig superinspirerad. Måste.hitta.fina.ringar. Jag har hittat två jättefina, en satt på Emilia De Poret och en annan på nån frän bloggare vars blogg jag inte hittar tillbaka till. Detta är otroligt irriterande. Sökandet fortsätter och tips mottades tacksamt.

xoxo

On the air

Nu är jag nyss tillbakakommen från radion. fick jag välja vilken karriär jag ville så skulle nog radioperson ligga nära till hands. Kanske finns det nån radioutbildning nånstans. Måste googla.  


Sara - ibland i en radio nära dig

xoxo


Angst.

Ibland blir jag tokstressad över livet och vad man gör och inte gör. Idag är en sån dag. Då är det tur att man har en Kerstin som man kan ringa. Thanks luv ♥
Imorgon är det radio. Spännande.

xoxo

090609

Note to self: du har bokat klipptid den 25/6 hos bästa Sofie. Glöm inte det. Glömmer du det så får du gå fulhårig på bröllopet den 27/6. Och det vill du inte.

Nu står jag och förbereder mig inför morgondagens radiosejour. Ärlitenervösmenförsökerattignoreradenkänslan.

xoxo

For your information

Jag har så snygga kompisar att jag vill grina en skvätt:


Finafinafinafina! Själv var jag lite färgglad och gör en konstig min.

xoxo

090608

Jeeez, vilken helg. Men nu tar vi nya tag. Och nej, mobilen var inte borta. Jag hade bara glömt den hos grannen. Och sedan glömt att jag hade glömt den där.

Anyways, måndagen är redan avklarad. Mycket skönt. I skrivande stund håller jag på och förbereder mig inför onsdagens radiosejour. Denna gång ska det pratas pocketböcker.

Nu ska Mons Kallentoft och jag krypa ner i soffan och umgås lite.

xoxo

Bara så att alla vet...

...jag var hemma igår. Inte ute. Hemma. Eftersom jag var hemma så kom jag absolut inte hem kl 6 på morgonen. Och mobilen är inte borta heller.

xoxo

Jag vill humpa mitt eget ben...

...när jag har mina nya skor på mig.


DS_245824_A.tifDS_245824_B.tif

Tack, Din Sko

Love them!

xoxo

Slutshoppad

Tre timmar på stan tillsammans med Anna och C resulterade i två stycken klänningar samt ett par skor. Det är lika bra att passa på när man hittar nåt ( = min ursäkt att spendera en massa pengar som man egentligen kan spara).

Nu: time to get beautified.

xoxo

Lördag

Äntligen är den här, dagen som man har sett fram emot hela veckan. Tyvärr så är ju den här dagen endast 24 timmar lång som alla de andra, så underbart är sannerligen kort.
Efter en sovmorgon som inte innehöll så mycket sömn utan mest stirrande i taket, sitter jag nu här i morgonrock och har just avslutat ett Gilmore Girls-avsnitt. Jag funderar på om det är världens bästa serie.

Nu är det bäst att sätta fart, snart dags för ett vps med ett par puddingar.

xoxo

Filmtips

Efter jobbet var jag helt slut. Därför bestämde jag och J oss för att hyra en film ( a.k.a. halvsova i soffan) Valet föll på denna:



Den var mycket rolig, trots att jag hade hört motsatsen. Älskar Seth Rogen!

Nu är det snart natt här uppe på taket. Imorgon ska jag ta mig en hejdundrande sovmorgon ( I wish) Js klocka ringer redan kl 05, men då ska undertecknad fortsätta sova. Förhoppningsvis. Sedan är ett vps med Anna inplanerat, shall be grand. Vad som händer under resten utav helgen återstår att se.

xoxo


Så jävla normal


Så Jävla Normal av Nina Hemmingsson

Och med det säger vi trevlig helg tycker jag.

xoxo

Rekord!

Igår var det en rekorddag, både i antalet unika besökare och i antalet sidvisningar. Vad spännande!
 HEJ ALLA NYA MÄNNISKOR! VÄLKOMNA!


Skål vettja!

xoxo


090605

Fredag! Hörde jag ett AMEN?!
Imorse var jag så trött, det kändes väldigt obehagligt att stiga upp. Under de få stunder jag har sovit inatt har jag drömt så konstigt. Bl.a. om ormar. Läskigt.
Den här helgen kan utveckla sig precis hur som helst. Det ska bli väldigt spännande.

xoxo


Dagens lärdom:

Man kan inte ha grisar i köket för att man tycker synd om dem. Som grisen bäddar får grisen ligga.



Nerbäddad gris


xoxo


Torsdag kväll

Idag har jag hunnit med mycket efter jobbet. Det blev en shoppingtur med J och sedan drog jag till mormor ♥ för att hjälpa henne med lite grejer.
Imorgon är det fredag, och det är ju en finfin dag. Det känns lite sorgligt att man bara ser fram emot helgen hela tiden. Jag måste skaffa mig ett mer stimulerande jobb, det är dagens sanning.

xoxo

Mmmm, mätt.

Note to self: när man lunchar med en styck sambo, ska man inte ( upprepar, inte) först kasta i sig sin egen potion mat och sedan börja nalla på hans. Man blir mätt på sin egen, det är bara att man äter så fort att man inte känner det förrän en liten stund efter. Och då känner man att man är proppmätt. Uääää.

Förutom att missunna J hans mat, han jag även med en liten shoppingtur. Jag tänkte praktisera lite shoppingterapi istället för löpning idag. Mycket, mycket mer behagligt.

xoxo


090604

First and foremost: GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, SARA P!

Idag är det torsdag. Och det har just börjat regna. Wonderbar. Jag står här och planerar min lunch, har ingen mat med mig idag så jag funderar på att äta ute. Men vart? Har man 45 minuters lunch så är det ett begränsat utbud.

Igår tillbringade jag kvällen i bästa Ks sällskap. Vi löste diverse världsproblem, kollade på Playboy-flickor och planerade Britneyresan. Kort och gott: en perfekt kväll.

xoxo

Ego

Den här boken släpps den 15 augusti.


Jag ska definitivt läsa den, hennes förra Ego Girl var ju lite lustig. Förhoppningsvis så är den inte skriven i nåt fjantigt tredjepersonsperspektiv ( som hon ofta skriver i sin blogg), får då går den fetbort.

xoxo

090603

Jeeez, det är redan juni. Snart är det semester.
Det där var tyvärr en fetlögn, det är ungeför tio (10) veckor kvar tills jag får vara ledig. Suck.

Ikväll vankas trevligheter. Längtar!

xoxo

Jag gillar ragga

...dansstilen, inte verbet. Så att säga.
 Ikväll var det Body Jam igen, jag och Bee ägde vårt hörn som vanligt.
Nu sitter jag här och väntar på att J ska gå och lägga sig så att jag får läsa ostört i min bok. Imorgon är det onsdag igen, då ska jag göra übertrevliga saker efter jobbet. Can´t wait!

xoxo

Regn regn regn

Jag är förmodligen väldigt självisk, men det känns lättare att jobba inne när det regnar ute. Igår var det nästan olidligt varmt härinne, jag fasar inför den riktiga sommarvärmen.

Idag har jag jobbat lite mer vår läsecirkel. Den nya omgången drar igång redan den 12 juni, så nu plastar jag in och gör i ordning de böcker som har hunnit komma. Jag tror att det nya läsårets böcker kommer att bli mycket bättre än förra årets.

Nu: snart lunch.

xoxo

Fantastisk kärlekshistoria.

Nu har jag just avslutat del 3 i Twilight-serien, Ljudet Av Ditt Hjärta. Vilken underbar bok. Jag struntar i att det är en ungdomsbok - de där böckerna är fantastiska! Läs läs läs!

Nu har jag legat här och grinat så J blev alldeles bekymrad och undrade vad som hade hänt. Försökte förklara att det innefattade varulvar och vampyrer, men då såg jag att hans blick blev lite tom och förvirrad, så jag lade ner det. Nu har jag bara den fjärde boken kvar. Jag tror inte jag kommer att kunna hålla mig.































Läs. Och grina. Och älska.

xoxo

Spring

Idag har jag haft en riktigt shitty dag. Så shitty att jag var tvungen att få det ur kroppen på nåt sätt. Lösningen blev ( kanske lite oväntat) en löptur. Under löpturen kom jag underfund med följande saker:

 - Det är tråkigt att springa en halvmil i ett motionsspår.
-  Det är tråkigt att springa en halvmil när det är soligt och varmt.
-  Det är tråkigt att springa en halvmil. Punkt slut.

Nä, tacka vet jag shoppingterapi. Mycket bättre och inte lika svettigt.

xoxo


Varmt. Och tomt.

Varenda kotte verkar ( förnuftigt nog) vara ute och glassa i solen. Här i butiken är det tomt. Jättetomt.
Bara så att ni vet.

xoxo

Manic monday

Jag kan inte förstå hur jag kan vara så trött som jag är och ändå vara vaken. Som vanligt har jag sovit förfärliga illa under hela helgen. När ska detta sluta? Sova-gott-tips mottages tacksamt.

Som sagt, måndag igen och kanonväder ute. Det är ju lite bittert eftersom jag står inne hela dagen och får titta ut på alla lucky bastards som vara i solen. Lyckligtvis fick jag en fin heldag igår, så jag får trösta mig med det ( fast det känns inte bättre ändå).

Så, full fart mot helgen. Det är ju..eh..bara.. fem dagar kvar. Det är ju inte så mycket. Visst?

xoxo


RSS 2.0