Partypixx

I helgen hade jag väldans trevliga människor på besök. Titta! :


( Marie, Sofia och moi)



( Jag och K. Like two peas in a pod ♥ )

Givetvis var det mer människor här. Faktum är att det var så många att det inte fanns sittplatser till alla. Fast det gjorde ingenting. Kanske var det därför vi hängde i klädkammaren en stund?

Tack alla för en superkul kväll! Favorit i repris snart? Ja?

xoxo

090331

Sista dagen med halva reapriset idag, så skynda att fynda! Detta betyder även att vi återgår till tristessen imorgon, misstänker att kunderna kommer att överge oss så snabbt de ordinarie prislapparna åker på. Dummainternetbokhandelsskitsomstjälallakunder.

Godmorgon!

xoxo

Osunda ideal.

Många bloggare som jag brukar läsa verkar ha aningens osunda ideal. Tyvärr. Därför blir man glad när man läser inlägg som det här. Hanna Fridén, ladies and gents!

xoxo


Trevlig tisdagskväll

Efter jobbet imorgon ska undertecknad ut och äta tillsammans med alla sina arbetskamrater. Alla är supertaggade* och ser galet mycket fram emot detta*. Eftersom vi har världens bästa stämning* på vår arbetsplats försöker vi alltid hitta tillfällen då vi kan umgås mer.* Jag längtar*, längtar*, längtar!*


xoxo

*: detta är  ren och skär lögn.


Rom byggdes inte på en dag


Såhär såg thai-pannkakan ut i Thailand.

Den jag gjorde såg ungefär likadan ut. Nutellan var densamma iallafall.

xoxo

Ni kan kalla mig Mat-Sara

Idag har jag en sjuk sambo hemma. För att han ska bli frisk fort ( och inte ligga där och bacilla) ska jag sköta om honom lite extra. Thailändska pannkakor (a.k.a. roti)  med Nutella på står på menyn. Jag ska bejaka min inre Mat-Tina och fixa ihop nåt. Shall be interesting. Jag åt ( läs: tryckte) ett par i Thailand. Det exakta antalet ska vi inte orda om.

xoxo

090330

Om man genomförde mätningar är jag säker på att det skulle framkomma att lördag-söndag susar förbi snabbare än andra dagar. Hur detta är möjligt vet jag inte, ändock måste det vara så.

Fredag, kom fort!

xoxo

S-ö-n-d-a-g

Igår: En utav de bästa förfesterna på väldigt länge!
Idag: ........

xoxo

Spännande!

Det vwerkar som om kvällen kommer bjuda på mer spännande saker än vad som först var tanken. Sweet! Återföreningar och en blandning mellan gammalt och nytt kan utveckla sig hursomhelst!

Vi ses i dimman bbs!

xoxo

TGIS

( Thank God It´s Saturday)

Lätt min favvodag, om jag inte jobbar förstås. Idag sov jag länge. Eller försökte iallafall, vaknade dock 08.10. Sedan tog J och jag en runda på stan som resulterade i en betydligt lättare plånbok. Man ska unna sig saker, right?

Nu blir det powernap, sedan väntar en mycket trevlig kväll!

xoxo

Seger!

Jag kan informera samtliga om att Sambo 1 vann. Här blidde det minsann ingen förfest. Dock har jag nu förlorat mitt kanelbulle-övertag, men det var det värt.
Soffan är min!

Jag funderade på att prova en del ur mitt I.D-kit, nämligen den däringa ansiktscremen man fick med. Men det är nog bäst att jag tittar på den 60(!) minuter långa introduktions-cd:n först. Så man inte missar nåt.

xoxo

Fredagskväll

Scenario:

Sambo 1: vill vara hemma,  dega i soffan med sitt otvättade hår ( som hon ska tvätta imorgon, hon är inte ofräsch eller nåt) och glo på tv.
Sambo 2: vill gå på after work och  sedan dra hem hela kompisgänget till soffan för förfest och tillhörande utkliv.

Lösning: Sambo 2 köper fetstor kanelbulle för att fjäska för Sambo 1. Sambo 1 snaskar i sig hela bullen och funderar på saken.  Sambo 1 bestämmer sig för att tillåta nämnda samkväm, fast Sambo 2 kommer att få betala för detta.
O ja. I kanelbullar och annat.

xoxo

Testing testing.

När jag slutade jobbet idag, bestämde jag mig för att skämma bort mig själv litegran. Så jag köpte ett sånt här:


Id-kit. Får se om det nu är så bra som alla säger.

Note to self: om en sminksort erfordrar en instruktions-dvd, kan detta indikera att det är lite...krångligt. Det var en herrans massa borstar, penslar och burkar. Och grejer.
O well, vi får se.

Ser supermegajättemycket fram emot morgondagen!

xoxo

Skryt.

För en stund sedan kom två damer som handlade av mig imorse in. De hade köpt med sig blommor till mig  eftersom de tyckte att jag hade varit så trevlig.

Gissa om jag blev glad?

Det finns dagar då det här jobbet inte är helt värdelöst.

Tack snällasnälla kunderna ♥

Snö?!

SNÖ?! Och det snöar inte, det yr!
Det ska ju vara vår nu!
SUCK!

xoxo


It´s ALIVE!

Jag kan glädjande nog meddela att jag överlevde lunch-svälten. Finaste mamma och C kom och bjöd på lunch, så livhanken räddades. Sweet! Den här kommande helgen vill jag ju inte missa!

Imorgon är det äntligen fredag, u-n-d-e-r-b-a-r-t. Dessutom ska jag trampa iväg och lämna min jobbansökan, så om det finns någon vänlig själ därute som kan avvara en tumme att hålla, skulle jag vara mycket tacksam.

Nu: dusch. Därefter: date i soffan med Dr Spencer Reid, Derek Morgan  samt Ben&Jerry ( jag vet, en massa karlar, jag är en slampa)

xoxo


Farväl, grymma värld.

Jag är så hungrig att jag snart trillar av pinn. Fortfarande är det lååångt kvar till lunch.
Så, hejdå alla.
K, du får alla mina saker!

xoxo

Torsdag!

Torsdag och helgen närmar sig. Lovely! Ska köpa mig rejält lycklig på lördagen, ska bli underbart.

Dessutom har jag hittat ett jobb till att söka. Håll gärna tummarna!

xoxo

Onsdagskväll..

...då händer det inte så mycket.  Jag var och solade förut, det var mycket skönt. Sedan kom Jessie upp och ville låna soffan för att kolla lite hockeyslutspel. Trevligt med sällskap, även om hockey är tämligen ointressant tills det blir finaldags.

Imorgon: torsdag. Sen fredag. Sen.. ja, ni fattar.

xoxo

Ang. Steve

Jag har inte haft nöjet att besöka Krokodiljägarens djurpark i Australien. Lyckligtvis har jag en vän som har varit där. När de besökte parken såg hon faktiskt honom live. Jag är mycket avundsjuk. Fast hon skickade ett vykort därifrån med hans fagra nuna på. Det är ett utav mina käraste ägodelar.

xoxo

Kom och köp!

Idag säljer vi böcker för halva reapriset! Skynda och fynda!

xoxo

Guilty pleasures.

Alla har vi våra guilty pleasures. Själv har jag flera. Jag kan avslöja ett major guilty pleasure här och nu: jag är ett stort fan av denne man:



Japp, ni ser rätt, det är Steve Irwin aka Krokodiljägaren ( R.I.P). Jag älskar hans tv-program och sitter och glor på dem närhelst jag får chansen. Att beskåda när han löper 100 meter rakt ut i buschen, trillar och fastnar i taggtråd för att sedan kasta sig över och sen hantera världens farligaste orm och samtidigt förkunna att det är det vackraste han sett, det är fascinerande. Häromdagen såg jag när han satt och pussades med gorillor. Stort.

Vad skäms ni lite lagom över att ni gillar?

xoxo

Nydansad.

Idag var det dags för Body Jam igen och det var lika hääärligt som vanligt.
Nu sitter jag här och funderar på om jag ska orka skriva rent mitt sv. Jag kan inte förstå varför jag alltid sparar saker till sista sekund. Vaddå, lat, jag...?

NU ska jag göra ett ryck. Japp, det ska jag.

xoxo

090324

Tisdag. Tisdag är, som vi redan har konstaterat, en utav de mest värdelösa dagarna i veckan. Dagen räddas endast utav att det är dans ikväll. Jag ser mycket fram emot detta. Som vännen B skrev i sms förut: " Nu ska det juckas och shake:as hejvilt" Sånt gillas.

Idag  har jag skyltat här på jobbet; gjorde en påskdeckare-skylt som blev rätt snajsig om jag får säga det själv.

Som ni märker har jag inte mycket att rapportera. Jo, chokladbollarna är slut också. Sorg.

xoxo


Dagens gåva

Den här boken väntade på mig i butiken imorse. Tack snälla, rara bokförlaget! Började läsa den när jag var hemma på lunch förut, den verkar mycket lovande.



xoxo

Mmmm,chokladboll.

Det bästa med att träna är att man får äta ordentligt efteråt. I love it. När man har tränat får man även äta efterrätt - det är vida känt.
J sitter och kollar hockey och dess eftersnack och själv styr jag lite matlåda samtidigt som jag väntar på att Project Runway ska dra igång. Jag älskar det programmet.
VARFÖR KAN INTE JAG SY??
Jag skyller på Monica Ek som var min syslöjdslärare i grundskolan, hon gillade mig rätt mycket och lät mig bara göra lätta saker som jag var bra på, i.e. brodera, knyppla, väva och sån skit. Sånt straffar sig i slutändan.

xoxo

Trött trött trött.

Jag är så trött! Det tar på krafterna att stå sysslolös hela dagen. 
Ikväll ska jag släpa mig iväg på Body Combat. Då kan man äta chokladbollar hela kvällen med gott samvete. Aj lajk it.

xoxo


090323

Ny dag, ny vecka, nya möjligheter. Typ. Det känns ändå rätt bra att det är måndag, för det betyder att det är tisdag imorgon ( äntligen dags för dans igen), snart onsdag ( L-Ö-N) ,snart torsdag ( CM på tv, I love it) samt snart helg ( fylld av allehanda roligheter).

När jag kom hem efter min lilla roadtrip igår lafage jag faktiskt mat. Jag förstår att detta faktum chockar många av mina läsare. Dessutom var det gott! Ni kan kalla mig Köttfärssåsdrottningen. Dock var det lite svettigt ett tag efter jag lyckades hyvla loss lite nagellack när jag rev lök, men som tur var lokaliserades det knallrosa objektet innan allt gick ner i pannan. Tur.

xoxo


Sanningar om Sara.

Titta, en jättelång lista! ( Ärligt snodd från Anna Hibbs)  Ni vet att jag är en sucker för sånt. So here it goes:

Lovar du att vara ärlig?
Självklart  
Du heter: Sara J
Smeknamn: Sara. Finns inte så många variationer på det. Dock en massa som K kör med, men de är privata♥
Låt som när du är ledsen sörjer till? Snow Patrol - Run är en låt som berör mig väldigt av någon anledning.
Beroende av: Försvarets Hudsalva och nagellack
Vem behöver du mest just nu: John Blund. Måste börja sova bättre.
Vad tror folk om dig? Att jag alltid är glad.
Stämmer det? Nej, men det är ju bra om man lyckas lura någon.
Vad får du oftast komplimanger för? Att jag har långa, smala ben. Alltid nåt.
Vad säger du för att imponera på någon? Jag jobbar i bokhandel ( HAHAHAHAHAHAHA)

Hur imponerar man på dig? Genom att vara sig själv, vara naturlig och bjuda på sig själv. Och respektera andra.
Brukar du skratta för dig själv? Jo, det händer.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: ""Det blev jättefint, puss" ( från J när han hade sett mitt nya hår.Awwwww)
Var bor du? På taket

Trivs du där: O ja.
Äger du några converse: Nej. Känner mig plattfotad i såna.
Sprit, cider, vin eller öl: Måste man välja en?
Brukar du bli för full: Jag försöker undvika det.
Vad har du för mobil operatör: 3.

Är du allergisk i mot något: Blir tät i näsan utav cigarettrök.
Har du haft sex idag: Teoretiskt sett så var det igår.
Nästa mål i ditt liv: Nytt jobb. Nytt jobb. NYTT JOBB!
Hur svarar du i mobilen: "Polisen" ( om det är J som ringer, varför vet jag inte)

Vem ringde du senast? J. Skulle höra vad han ville ha till kvällmat.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: " Köttfärssås"
Antal timmar sömn inatt: 4, som vanligt.
Sov du ensam: Nej, det låg en säl brevid. Som sov mer än fyra timmar. Fnys.
Brukar du komma i tid: Ja.
När mår du bra: När jag är ledig från jobbet.
När blev du fotad senast: I förmiddags.
Hur känner du dig nu:Lidande ( ont i magen)
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter: Jag gillar att pyssla med fötter. Massera och måla naglar och sånt. Om de är rena.
Vad saknar du: Phi Phi Islands
Hade du en bra kväll igår: Mycket. Åt mat med Jessie och J. Sen avslutade jag kvällen framför ännu ett spännande avsnitt av Animal Cops Houston.
Favorit dryck på morgonen: Mjölk!
Rakar du benen: Japp.
När brukar du oftast gå och lägga dig: När jag blir trött.
Är du blyg? Nej, verkligen inte. Det är rätt skönt.
Sysslar du med någon idrott: Är dans en idrott?
Vill du hellre ha mail än brev: Skitsamma, bara det står nåt roligt i det.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Har ingen riktig erfarenhet av det, men det funkar säkert.

Har du spytt offentligt: Jotack. 3 gånger på Drottningsgatan. Kombon rödvin/salta pinnar funkade sådär.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Spissa på alla killar i omklädningsrummet.

Är du nöjd med ditt liv: Om jag bara fick ett nytt jobb skulle jag inte gnälla en sekund mer. Allt annat är bra.
Är du bortskämd: J tycker att jag är bortskämd av mina föräldrar. Men jag har aldrig bett om att få typ pengar och prylar och så, så jag tycker själv inte att jag är det.

Vad gör du i morgon: Måndag. Ännu en dag i kolgruvan.
Vad är det värsta du vet? Lögner.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?Det beror på hur mycket jag har att spendera. Denna vecka=lönevecka=mycket slösande

Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Tycker överlag inte att kändisar uppför sig speciellt bra.
Vad längtar du till? Sommaren och semester
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja.

Vad använder du för shampoo? Det som kostade 24,50 på HM
Vad är det finaste du fått? Har fått otroligt mycket fina saker av J
En speciell dag du minns: När jag fick mitt körkort.

Hur gammal är du: 26
Tycker du om någon just nu: Ja.

Om fem månader: Har jag nytt jobb ( positivt tänkande)
Du samlar på: Nagellack
Gröna eller röda äppeln: Gröna. Skalade
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma/J/Kerstin
Gillar du golf: Icke. Tyvärr spelar J.
Vilken tid gick du upp idag:08.55
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja.
Har du strumpor på dig nu: Ja. Fräsiga svarta och lila med Snobben på.
Är det okej att gråta: Helt okej.
När grät du senast: Förut, när jag rev lök.
Vad skulle du göra om du vann en miljon:  K-Ö-P-A S-A-K-E-R!

Bär du glasögon eller linser: Färgade linser, blå eller bruna. Dock utan styrka.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Bara man har kläder så kvittar det.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: När jag har vilat klart.
Har du piercing: Ja, i tragus ( googla)
Vill du gifta dig: Ja, förmodligen.
Vill du ha barn: Jag vet inte... Kanske.
Solar du ofta: Japp. Känner mig ful när jag är blek och läskig.
Är du bra på att laga mat: Öh, pass på den frågan.
Är du flygrädd: Röv-rädd.
Hur vig är du: Inte alls.
Är du musikalisk? Jag sjunger gärna och ofta.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.
Vilken är din favoritglass: Dött lopp mellan Ben & Jerrys Phish Food och Half Baked.
Tror du på ett liv efter döden: Jag hoppas.

Tycker du om sushi: O ja, smaskens värre. Dessvärre gör ingen i min närhet det, så jag får alltid äta själv.
Vad äter du helst när du ser på film: Lösgodis från Maxi i måttliga mängder.
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.

Har du tandläkarskräck: Till viss del. Det gör ju alltid svinont när man är där.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Båda.
Vilken ögonfärg har du: Gröna
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Både en och två gånger.
Biter du på naglarna: Aldrig! Då smakar det nagellack.
Röker du: Nej.
Hur ofta tränar/motionerar du: 2-3 gånger i veckan. Det går bra nu.
Senaste låt du hörde: Dream on  - Nån Snubbe feat, Robyn

Undrar hur många som orkade läsa ända ner hit?

Nä hörrni, det här var intressanta frågor. Jag vill läsa Kerstins, Sofias, Jannis och Johannas svar, ASAP!

xoxo


Home is where your heart is.

Idag tog jag med mig mormor på en liten roadtrip. Vi åkte hem till familjen och hade en trevlig dag med mat och andra trevligheter. Dessutom bakade jag politiskt korrekta " chokladbollar". Very tasty. Det var inte igår man gjorde såna. 

Imorgon är det måndag. Igen. Suck. Igen. Jag har dock en finfin helg att se fram emot, får fokusera på det.

Nu ska jag och Jessie beställa saker från Nelly.

xoxo

Sysslolös.

Okej, bring on the lördagsaktiviteter! I skrivande stund sitter jag mest och känner hur trött jag är. Som tur är så visas The City på MTV. Bra skit, indeed.

xoxo

Beautified.

Jag älskar att vara hos frisören, det är sannerligen vardagslyx. Efter två timmar och en kvart hos min bästa frisör var jag äntligen klar. I love it. Det är mörkt, precis som det ska vara.

Det är lördag. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra på en lördag när man inte ska ut och partaja. Jag misstänker att det finns saker man kan göra - men vad? Tips mottages tacksamt.

xoxo

Kvällen lider mot sitt slut

Efter ha sett The Wrestler för andra gången tillsammans med Jessie och lillebror N är det snart dags för sängen. Jag kan informera alla om att även denna gång slutade filmen lyckligt. Sådetså.
I väntan på att nagellacket ska torka har jag roat mig med att kolla vilka kändisar jag är lik ( ni vet, skicka iväg ett foto och vips får man tillbaka vilka man är mest lik) Här är resultatet:

Jag är mest lik Amerie:






Och allas vår Beyonce:



Hmm.

Sedan var jag tydligen lik...:



Anna Paquin också ( jag gillade henne i X-men)  samt....

Tiffani Amber Thiessen
Thiffany Amber Thiessen ( hon var ju bra i Beverly Hills back in the day)

Jag tvivlar något på hur vetenskapligt korrekt det där testet egentligen är....

xoxo

TGIF

( väldigt oanvänd rubrik en dag som denna)

Anyways, det är fredag! Äntligen! Jag har ännu en ledig helg framför mig, det enda som är inplanerat är en tripp till frisören imorgon förmiddag. Det ska klippas och färgas. Jag älskar att bli pysslad i håret, vilket är tur då det brukar ta runt två timmar och 45 minuter att bli klar.
 Annars ska jag ta det piano. Det kan behövas, har hört ryktas om att nästa helg kommer att bli galen. I like it.

xoxo


Tlött.

Det blev ett Body Jam pass ikväll också, mycket nöjd med det. I ett svagt ögonblick lovade min chef  att jag fick gå tidigare så att jag hann med passet som började kl 18. Mycket rart tycker jag. Nu har jag kört tre pass på fyra dagar, det känns bra. Nu kan den där störande Beach 09 komma, jag är redo. Typ. Snart. Kanske.

Kom ihåg Criminal Minds ikväll kl 21 bbs! Avnjut gärna tillsammans med valfri B&J´s.

xoxo


090319

Dagen inleddes med frukost framför Animal Cops Phoenix ( mitt favvoprogram). Efter ankomst till butiken lokaliserade jag en styck suspekt odör ( tänk kattbajs) Min chef säger att det kommer från avloppet inne på en utav våra toaletter. Sweeet att stå i detta hela dagen.

Godmorgon!

Ridå.

Ibland vill jag bara spy på all vikthets. Det är verkligen överallt nuförtiden. Googlade just, en fettsugning kostar 15 000 -20 000 kr. Det skulle det kanske kunna vara värt?

Blä.

Dagens höjdpunkt...

...inträffade för en stund sen, när ett påtagligt berusat fyllo kom in och delade med sig av att han höll på att skita på sig när han gick utanför vårt butik och vår automatiska dörr öppnades. Sen talade han om för oss alla som jobbade hur vackra vi var + plus att hans fyra söner ville bli ihop med oss. Rart, tycker vi.

Det är det mest spännande som har hänt idag.

xoxo

Mitt i veckan.

Det har redan hunnit bli onsdag, det är inte klokt vad tiden går fort egentligen. Därför är det ännu mer angeläget att det snart ska HÄNDA något.

Nu: den dagliga kollen på ams.se samt den efterföljande besvikelsen över att det inte finns ett enda jobb att söka.

xoxo

Läs inte detta om ni planerar att se The Wrestler!

Jag älskar Body Jam. Jag tror att Body Jam älskar mig tillbaka. Vi körde en ny dancehall-koreografi idag som var svinrolig.

( sluta läs nu  om du planerar att se The Wrestler. Godnatt osv.)








Efter avslutat träningspass med tillhörande dusch, lagade J♥  mat åt mig och sedan såg vi på The Wrestler. Tragisk film. Fast jag gillade slutet. Han fick ju lite ont i hjärtat där i slutskedet. Och sen fick man inte se mer. Det man inte fick se var att hans hjärtont gick över, strippan väntade på honom och sedan levde de lyckliga i alla sina dagar. Och så blev han chef i charken. Och hans överkänsliga dötter sa förlåt och så blev allt bra. Japp. Så var det. Eller.... Jo. Så var det. Definitivt så.

xoxo

Tuesday.

Och sol, kan ni tänka er? Grattis till alla som kan vara ute och njuta av den.

Idag är jag lite glad,  senare kommer min mamma♥ hit och vi ska äta lunch. Wonderbar!

xoxo

Färdig.

Man blir väldigt trött av att fajtas. Och svettig. Men som de säger, det är skönt efteråt. Man kan faktiskt säga att efteråt är min favoritdel av hela passet.

Imorgon blir det Body Jam. Hurrey!

xoxo

Body Combat

Om drygt en timme är det dags att låtsasfajtas litegrann igen. Det känns motiverat, träningsvärken från förra gången jag var iväg gick över typ igår. Ändå är det bara att knalla iväg. Anledningen? I frysen finns B&Js Phish Food. I kylen finns rester av en dajmtårta. Stannar jag hemma så kommer jag icke kunna motstå frestelsen, både frys och kyl kommer då att vara länsad. Människan ( jag)  är ett svagt käril.
Så, svett it is!

xoxo

Måndag.

Måndag. Träningsvärk efter dansmaratonet. Trött efter dålig sömn.Ont i foten efter Heffaklumpens attack. Jobbångest.

Godmorgon!

xoxo

Öppet brev.

Till det dretfulla asshole som placerade sin klumpfot på min fot igår på dansgolvet:  jag hatar dig.

xoxo

Those Dancing Days

Sådär ja, nu var det gjort. Dans i två timmar och 15 minuter blev det. Och svinkul var det! Jag trodde inte att jag skulle orka att skaka rumpa så länge, men det gick alldeles lysande.. Iochförsig brukar man ju dansa i ett par timmar på lördagskvällarna, men då brukar man ju oftast ha intagit diverse prestationshöjande medel ( läs: en stadig grogg eller två).

Nu blir det relaxation ett tag, sedan är det dags att kliva på.

Trevlig lördag allihop!

xoxo

Morgonstund har...

....blaha blaha. Efter ännu en natt med dålig sömn är det snart dags för dansmaraton. Jag måste erkänna att jag i skrivande stund inte känner mig helt motiverad.
Vi får se om jag överlever.

Godmorgon!

xoxo

T minus 1 timme...

....då blir det en sväng till på stan. Det blir nog utkliv imorgon, och med tanke på träningstortyren jag ska utsätta mig för på förmiddagen så är det lika bra att få så mycket som möjligt gjort idag.
FREDAG!

xoxo


"Den där lilla röven känner jag igen"

Aj löv jo! :D

T minus 2,55 nu bbs. Full fart mot helgen.

xoxo

Fredag.

Inatt satt jag vaken och kollade på min favoritkanal Animal Planet. Det var Djurpolisen I Phoenix, ett styck lysande program. Jag skulle kunna titta på det 24/7, finns det som box??
Idag är det äntligen fredag. Det råkar också vara fredagen den 13:e. Lite läskigt. Jag har personligen inga skräckerfarenheter av denna dag ( än, peppar peppar) men jag vet folk som har det : en vän till familjen sågade, på två separata fredag den 13:e, av sig två fingrar.
 Fredag-den-13:e-otur eller bara dålig på att såga? Det låter jag vara osagt.

xoxo

Lycka.

Jag vet att jag oftast inte listar fördelarna med mitt jobb, jag gnäller ju mest. Men det finns onekligen några bra saker. En utav de största födelarna är givetvis böcker. Som kommer gratis från förlagen. Som idag t.ex., se vad som får följa med mig hem:



En utav mina favoritförtfattare som gjort Vindens Skugga, enligt mig en av de bästa romanerna ever.
Happy day!

xoxo

Det är ju faktiskt torsdag.

Redan torsdag. Vilket betyder att det snart är helg. Dessvärre betyder det även att det snart är måndag igen, men det tänker vi inte på nu.

Helgen är full av lika olika planer just nu:
 Alt. 1: dansmarathon på lördagförmiddag, en tur på stan efteråt, lite fest på kvällen samt en mycket stillsam söndag.
Alt 2: dansmarathon på lördagförmiddag, en tur på stan efteråt, noll fest på kvällen samt en mycket mer aktiv söndag.
 
Hmm, what to do...?
Och Sara P, vad i hela världen är BodyVive??

xoxo


Lill-lördag ( nu igen)

Efter en trevlig och inspirerande arbetsdag som vars sista timmar jag tillbringade ensam med min chef ( ....) var det dags att trampa hem. Väl hemma insåg jag att det inte syntes det minsta att jag tämligen nyligen har varit i Thailand, så jag besökte solariet. Sedan bjöds jag ner till Jessie på fika och Semestersvenskar, hon hade nämligen bakat kärleksmums. GOTT!

Ännu en händelselös dag in the life of Sara.

xoxo

Onsdag 11/9

Sooooool! Det känns nästan vårigt ute idag. Så kul för alla som är lediga och får njuta av vädret.
Jag är inte bitter.

Godmorgon!

Trött, dag två.

Igår: Body Combat. Idag: Body Jam.
Behöver jag nämna att jag är liiite trött? Imorgon blir det nog vila.
Nu ska jag skriva lite CV, wish me luck!

xoxo

Tisdag 10/3

Idag trodde jag att jag skulle ha olidlig träningsvärk. Men icke! Nu laddar jag för kvällens danspass. Jag och B funderar också på om vi ska pallra oss iväg på lördagens maratondanspass. Tydligen skakar man ass i två timmar. Det som känns som en bra idé nu, kommer förmodligen inte att göra det då.

xoxo

Väck.

Förut: Body Combat ( för första gången på x antal år)
Nu: ........

xoxo

Live från bokhandeln.


Senast sålda bok:




Kostade 299 kronor, kunden betalade med kort och fick sin bok i en påse.

xoxo

Måndag.

Enough said.

xoxo

The infamous olm

Som bekant kollade jag på ett program om det mystiska djuret kallat olm igår. Så här ser en olm ut:





Helt allvaligt alltså. Fattar ni att det var ett bra program eller?

xoxo


Söndag.

Det känns som om det alltid är söndag. Jag är inte riktigt säker, men det känns som det är fler söndagar på ett år än någon annan dag.

Denna söndag har bl.a. tillbringats på biblioteket. Jag älschkar bibliotek. Den uppmärksamme kommer givetvis ihåg att jag rev av en termin på Biblioteks-och Informationshögskolan i Borås för x antal år sen. Tyvärr funkade det inte att jobba samtidigt som man studerade ( läs: jag är lat) så jag fick kasta in bibliotikare-handduken.

 I alla fulla fall hängde jag på bibblan för att göra lite research för det där jobbet som jag ska söka. Sen läste jag lite i en av de bästa böcker jag har läst. Den heter Mama Day och är skriven av Gloria Naylor. Tyvärr har dess svenska utgåva gått ur tryck för många år sedan, men den ihärdige kan hitta ett ex på sitt lokala bibliotek. Do it!

xoxo

00.03

Nu när tv:n är Ny och Stor så har vi typ 130 tv:kanaler. Det är inge överdrift. Vi har varenda kanal.

Då skulle man lätt kunna gissa att yours truly spenderade kvällen framför någon bra filmkanal. Men icke. I programutbudet ingår två riktiga guldkorn: Animal Planet och Nat Geo Wild. Ikväll har jag sett på ett intressant program om ett djur som kallas olm ( googla) och ett om Nordamerikas tolv dödligaste djur. Nu väntar Houston Animal Police.

Loves it.

xoxo

Näppeligen!

Här sitter jag, iklädd mysbrallor. Känner mig nöjd med mitt beslut. Det krävdes dock en påklädning, sminkning samt att en utgång genom porten innan jag insåg att jag ville stanna hemma.
Säger magen att man ska vara hemma, så ska man lyssna på den ( gammalt munkfôrs-ordspråk)

xoxo

S-k-r-ä-l-l.

Hitills har fem personer ringt för att tjata ut mig - fyra har hotat att ringa igen om en halvtimme. Suck. Jag är svag. Jag borde inte. Jag borde vara hemma i soffan. OCh lägga mig efter Melodifestivalen.

xoxo


Live från soffan

Sitter ( ligger) och kollar på Anna Hibbs som medverkar i Lyxfällan. Det är roligt att få se och höra nån vars texter man läser dagligen. Hon låter absolut inte som jag hade föreställt mig.

Resten av kvällen kommer att tillbringas i samma säl-liknande läge, ikväll känner jag av vartenda ett utav mina 26 år. Jag är gammal och trött!

xoxo

Slutjobbat...

....äntligen. Det blev inte roligare än mitt förra inlägg.

Nu sitter jag här. Det är lördag. Varför känns det alltid som om man missar nåt om man är är hemma en lördagskväll? Vad göra, vad göra...?

xoxo

Live action rapport

Senast sålda vara: en styck Pilot G2-penna av färgen röd. Kostad: 25 riksdaler. Kunden betalade kontant och ville ha den i en påse.

Godmorgon!

xoxo

Busy day.

Idag har jag varit ledig, vilket har innefattat följande: uträttande av viktiga ärenden på stan, besök hos världens bästa mormor, fika med Jessie och Dre, inhandlade av Superstor Tv, inspanande av ny laptop, installerande av Superstor Tv, restaurangbesök med Jessie, Dre och J samt nu en avslutande datasession. PUH!

Imorgon ska jag jobba. Tills 15. Tråkigt. Sen ska jag styla Jessie till en Glitter&Glamour-tillställning som hon ska på, ska bli mycket roligt.

xoxo

Inspirationsbild.

Det känns lite som fredag idag nästan eftersom jag är ledig imorgon. Nu är frågan, ska man slå sig ner i soffan med sin nya Elle som kom idag och invänta underverket som är Criminal Minds? Eller ska man gå ut och gå en repa först? Det lutar åt det sistnämnda, Beach 2009 och allt det där ni vet. När det finns folk som kommenterar denna bild med:  "Hur vacker?", då vet man att man har lite att jobba med:

209o9s9_29596755

Ansvarig för denna kommentar är en av mina favoriter, Michaela Forni. Jo Michaela, hon är väldigt vacker. Speciellt gillar jag hennes utmärglade fysik samt hennes hälsosamma ansiktsuttryck. Men hey, jag kanske bara är en hater.

xoxo

Jag dog just.

Titta vad som nyss var inne i butiken:


Kommentarer överflödiga.

xoxo

Måste.stå.emot.

Jag har med åldern insett att jag är rätt lättövertalad när de gäller att överge mina principer.

Typexempel: Jag ska inte äta godis, någon bjuder mig, jag tar en ändå. Typexempel: Jag har bestämt mig för att stanna inne en helg, folk ringer och frestar med utkliv, jag kliver ut ändå. Ser ni mönstret? Jag är en svag människa. Svag!

xoxo

090305

Antal personalpersoner i butiken: 6
Antal kunder: 0

xoxo

Smal som ideal?

Under ett obevakat ögonblick på jobbet läste jag denna artikel. Mycket intressant tycker jag. Dessutom medverkar två utav mina favoritbloggare, Hanna Fridén och Anna Hibbs.

Den väckte många intressanta frågor. När jag för en kvart sedan stod i duschen hade jag en massa intressanta synpunkter på detta. När jag var klar därinne och satte mig här hade jag glömt bort dem. I hopp om att minnas gick jag återigen  in i duschen för att på detta sättt återskapa alla mina skarpa insikter. Då kom J och frågade varför jag stod där iklädd morgonrock.

Jag får försöka minnas tills en annan dag.

xoxo

En dag kvar

Imorgon jobbar jag, sen är jag ledig på fredag. Sweeeeeet! Iofs betyder detta att jag jobbar lördag, men det är egentligen bara en halvdag, och sen är jag ledig söndag igen. Man får vara tacksam för det lilla. Denna helg ska icke tillbringas i berusande dryckers lag, nu får det  vara lugnt. Ett litet tag iallafall.

xoxo

Onsdag 4/3

Rean börjar gå mot sitt slut och som ni säkert redan har läst i tidningen, har det varit en tämligen kass rea. Tack vare detta så finns det många fynd kvar. Ett urval:

 
 Martina Haag = världens roligaste

 Otroligt fin coffetable-bok om världens bästa Astrid

 Maffian finns i Säffle, damnit!

 Kinsellas bästa enligt moi.

xoxo

Trött i benen

Efter att min seeeega arbetsdag äntligen var slut drog jag till Sats för lite dans. Idag lyckades jag att lura med mig B för hennes första Body Jam-pass. Lyckligtvis tyckte hon att det var skoj, så nu ska jag lura med henne fler gånger.

Jag skulle verkligen vilja skriva något bra här. Men jag är för trött.

xoxo

090303

Operation: Nytt Jobb fick ett litet uppsving igår, då en viss annons lades ut på ams.se. Jobbet passar egentligen min utbildning som handen i handsken, men som vanligt fanns det smolk i glädjebägaren: det är bara ett grav-vik fram tills sista december i år. Ska man strunta i att söka det då?

Igår åkte den gamla tv:n upp på väggen i sovrummet, imorgon kommer Stor TV att inhandlas. Detta innebär att undertecknad inte kommer att behöva se på x antal olika sportprogram varje kväll.
Det är sann lycka det.

xoxo

Senast lästa bok

Igår köpte jag denna bok. Förut läste jag ut den. Den var asbra!


Sjöjungfrun av Camilla Läckberg

Jag är så glad att hon har hämtat sig efter det fiasko hon döpte till Olycksfågeln, både Tyskungen och nu Sjöjungfrun som hon gjort efter ha varit jättebra. Läs vettja!

xoxo

Jag är utmanad! :D

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! (förutom i fråga 1.)
Lycka till!

1. Vad heter du? Sara
2. Ett ord på 4 bokstäver? Skal
3. Flicknamn? Saga
4. Pojknamn?
Stefan
5. Yrke? Snickare
6. Färg? Svart

7. Klädesplagg? Skjorta
8. Mat? Soppa
9. Sak i badrummet? Smink
10. Plats/stad? Stockholm
11. Orsak att vara sen? Snökaos
12. Något man skriker? Skit!
13. Film? Sunes Sommar
14. Något man dricker? Saft
15. Band? S Club 7 ( Ni ungdomar kanske inte minns dem, men de fanns för länge sen)
16. Djur? Salamander
17. Gatunamn? Södra Kyrkogatan
18. Bil? Saab
19. Sång? So What

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Samlag

Jag utmanar: Johanna, Janni och Sara!

xoxo


Projekt: Nytt Jobb

I dag går Projekt:Nytt Jobb in i en ny fas. En mer desperat fas, kan man säga. Efter en snabb överblick ser prognosen ut som följer:

Antal intressanta jobb som är sökbara: 0
Antal jobb sökta av undertecknad: 0
Antal år jag kommer att få jobba kvar här: 100

xoxo

090302

Måndag. Igen.
Suck.

xoxo

Best of Thailand, part2

Givetvis ska jag slutföra min Thailandsguide. Egentligen är allting best i Thailand; landet, värmen, vattnet, människorna, maten, allt är kalasbra. Men det var några saker som förgyllde min resa lite extra:


Mitt möte med Elefantbebis, 1 år på en gata i Bangkok. Dess ägare tyckte förmodligen att jag var helt pantad när jag blev så till mig pga en elefant.

Den andra höjdpunkten är såklart shoppingrelaterad. Av en ren och skär slump hittade vi Forever 21 i Bangkok. 
 Lyckan var gjord.
 Där köpte jag bl.a. den här klänningen som jag faktiskt invigde igår.

 Jag, efter ett glas ( eller flera)

xoxo

Trött

Det var en lördagskväll som hette duga igår. Nu får det dröja tills jag går ut igen ( man kan ju alltid försöka att hålla det löftet)
Istället för att dega bort hela dagen som brukligt är, begav vi oss iväg på shoppingtur. Say hello to my newest friend:



Vi har inte känt varann sålänge, men vi älskar redan varandra.

xoxo

RSS 2.0