Tlött

Jag älskar Body Jam. Body Jam älskar mig också. Jag är en slagen hjälte.

xoxo

Duktig

Idag har jag faktiskt städat, tro det eller ej. Det betyder att jag har stått med diskvantar, t-sprit och Vim i högsta hugg.  Jag gillar´t inte. Det kommer besök från huvudkontoret imorgon, vilket betyder att det ska vara ordnign och reda. Fnys, precis som om det kommer göra nån skillnad. Det ska dock bli ett väldigt spännande besök, clash of the titans om man säger så. Jag fasar.

Ikväll är det Body Jam ( hurra) samt final i So You Think You Can Dance ( ännu mera hurra)

xoxo


Vad har jag gett mig in på?

I mitten av oktober ska vi som bekant åka på kryssning, Cinerella närmare bestämt. Jag var därför såklart tvungen att kolla in premiären av Kanal 5´s Färjan som drog igång idag. Herregud säger jag bara. Vad har jag gett mig in på? Och TACK OCH LOV att det där spelades in innan vi ska åka, vissa i mitt resesällskap hade garanterat fixat bra tv. Jag fasar.

Nu har jag just gjort manikyr och nu blir det lite ansiktsmask och grejer. Skönt.

xoxo

Måndag

Idag är det måndag vilket oundvikligen betyder att det var söndag igår. Men det var faktiskt en helt okej söndag, jag var inte bakis trots barrunda och x-antal drinkar på lördagskvällen. Jag hade en av de bästa kvällarna ever med C, B och M. Dessutom hittade jag två drinkar som var de godaste jag har druckit någonsin: Blueberry Mojito och Twisted Mojito (som smakar passionsfrukt) De var så goda att jag t.o.m var sugna på dem igår, och då är nåt verkligen gott!

Detta blir en snärjig vecka: imorgon ska jag på Body Jam och få träningsvärk,  på onsdag kommer syster+lilla systerdotter hit samt att vi ska ha en survey här i butiken hela dagen ( spännande), på torsdag kommer min mamma hit, på lördag ska jag åka till min syster och fira den större systerdotterna födelsedag+gå på marknad ( läs: köpa marknadsnougat) och på kvällen är det visst middag hemma hos mig som jag hade glömt bort. Det är mycket nu, det är rätt bra.

Igår såg jag Sex & The City-filmen med Jessie. Åh, säger jag bara ♥

xoxo

I love lördag

Idag startade jag dagen med en helt underbar ansiktsbehandling, så borde man börja fler dagar.  Efter att ha blivit bortskämd var det dags för en runda på stan ( lämna tillbaka för stora spetstights, inhandla nya köksgardiner) När jag strosade runt inne på Indiska ringde fina C och frågade om vi inte skulle ta en lite barrunda i kvällningen. Eftersom jag hade lovat mig själv att vara inne den här helgen sa jag givetvis JA direkt ( har ingen självbehärskning). Därefter blev det en tur till min kvinna på H&M som fixade looken för kvällen, finfint att ha kontakter där.

Nu har jag däremot trååååkigt, den där förbannade fotbollssäsongen har ju dragit igång igen. Jag tror att jag ska gå ner till Jessie och språka lite.

Trevlig helg!

xoxo

En lista till

Denna lista är ärligt snodd av bästa S :

Väska: En svart med gulddetaljer från Bianco
Skor:  Mina älskade Vagabondstövlar med knytning bak alt. mina Adidassneakers
Jeans:H&M Squin
Byxor: Svarta chinos
Jacka: Måste köpa en ny
Klänning: Den lilla svarta
Tröja: Stickad från Monki
Kjol: Kort!
Linne: Urringat?
Lotion: Finns inget bättre än LdB
Smycken: Pärlörhängen, alltid armband
Lipgloss: Victoria´s Secret
Parfym: Escada
Schampo: Frisörschampoo
Ansiktscreme: LÓreal Happyderm
Mascara: LÓreal Telescopic
Nagellack: Alltid i olika färger

Idag är det fredag.

xoxo

Dag 269

(i brist på annan rubrik, det är faktiskt årets 269:e dag idag)

Sol+löningsdag+planerad shopping=bra dag. Jag ska nog ta en vända på stan efter jobbet, har lite saker som jag Måste Ha. 
finns det hopp för hemmabiosystemet iallafall, tydligen fanns det en servicestation i stan, så det kan bli fixat. Någon kompensation var det dock inte frågan om ( man måste ju alltid prova) men vi skulle få med en sladd som tydligen skulle vara bra. En sladd liksom.

xoxo

Can I get an AMEN?

Idag var det en chefs-fri dag. För den oinvigde kan detta vara vilken dag som helst, men det är egentligen en helt ljuvlig dag. Även imorgon är det en sådan dag, mycket behagligt. Imorgon är det även LÖN, vilket gör det till en synnerligen finfin dag.

Idag har det varit superrörigt på jobbet; otrevliga kunder och nästan ingen personal, men det gjorde faktiskt nästan inget ( se ovanstående stycke)

Vårt hemmabiosystem kom hem idag ( efter mycket letande VAR istan det hade hamnat), fast efter nogrann inspektion så såg vi att det var trasigt. Imorgon ska jag gå upp tidigt och sitta i telefonkö och vara arg. Suck.

Oktober kommer att bli en snärjig månad; nästan varenda helg är bokad. Sen fyller man ju år också ( glad som ett litet barn)

Note to self: kom ihåg att gå till frisören och boka tid. Måste ha kortare lugg samt ny hårfärg.

xoxo

Dagens höjdpunkt

Nu var M inne från pappersavdelningen och överlämnade en liten gåva: en alldeles egen skrivplatta! Den är ny och svart och fin. Nu behöver jag aldrig gå på jakt efter den fula bruna när jag ska göra något. Jag gillar att gå runt med skrivplatta: då känner jag mig Viktig. Jag inbillar mig även att jag ser rätt Viktig ut.

Nu ska jag gå och inventera något.

xoxo

Another day, another dollar

Jag förstår inte, jag som alltid har haft världens bästa nattsömn sover urdåligt nuförtiden. De två senaste nätterna har jag dessutom drömt mardrömmar. För en person som är så beroende av sin nattsömn ( läs: jag blir grinig som en 3åring om jag inte får SOVA) så suger det rejält.  Ikväll ska jag knalla iväg på Body Jam, så jag hoppas att jag blir jättetrött och sover inatt.

På den positiva sidan så noterar vi att det är LÖNING på torsdag. Ljuva löningsdag, det är den finaste dagen i hela månaden ♥ Jag har dessutom bokat en ansiktsbehandling på lördag, så jag har något att se fram emot.

J beställde ett hemmabiosystem i fredags ( pojkleksaker) som vi väntar på nu. Han byggde dessutom ihop en ny tvbänk i söndags ( medans jag sälade i soffan och var okontaktbar) så nu är det fint i vardagsrummet.

Mitt nya jobb kom inte idag heller. Suck.

xoxo

Full=ful

Jag har suttit och kollat igenom bilderna från i lördags, av någon anledning fotades som bara den. Slutsats: jag är ful när jag är full. Hu så hemskt. Det kan även bero på att jag befann mig på samma fest och på samma foton som stans snyggaste ( och trevligaste) flickor. Note to self: låt dig aldrig fotas brevid attraktiva människor.

Nej, nu ska jag inte skriva mer, känner på mig att det bara blir gnäll. Nu tänker vi glada tankar och hoppas att det händer något roligare imorgon.

xoxo


Titta, en lista!

Jag gillar verkligen listor. Det för tankarna till såna där Mina Vänner-böcker man hade när man var yngre ( eller för ett par år sen, host, kommer du ihåg hur vi skrev i den där boken varenda lördagskväll, K? ) Denna lista är snodd av bästa K:


Är: I skrivande stund fortfarande bakfull. Och har ont i magen. Kan bero på de två liter apelsinjuice som jag har intagit under dagen.
Ger intryck av att vara: Just nu, jäkligt sleten.
Mår: Se ovan.
Ska: Snart intaga sängläge och försöka sova.
Har: Legat på soffan hela dagen
Bör: Dricka mindre alkohol.
Kan: En massa saker.
Vill ha: Ett nytt jobb. Om jag bara fick det så skulle allt annat ordna upp sig automatiskt.
Skulle vilja: att det jobbet uppenbarar sig a.s.a.p.
Tycker om att: Vara ledig, umgås med mina nära och kära, köpa mig lycklig, J såklart
Drömmer om: Ett nytt jobb. Ett nytt jobb.Ett nytt jobb. PLEASE! 
Längtar till: Jag får ett nytt jobb.
Fasar inför: Att jag kommer att bli kvar på samma ställe resten av mitt liv.
Har ett brinnande intresse för: Jag skriver böcker, så att jag inte svarar "nytt jobb" på varenda fråga.
Bryr mig om: Många.
Trivs med: Mina nya skor
Planerar att:Snart hoppa in i duschen
Bor: Mitt i stan
Skulle vilja bo: Ingen annanstans, kan inte bo bättre. Ibland i min herrgård med pool, granne med K.
Klär mig gärna i:  En fancy outfit
Dricker gärna: APELSINJUICE!
Äter helst: Inte.
Tränar: På SATS. När tillfälle ges.
Tittar ofta på: Heroes, Sex&The City, So You Think You Can Dance
Lyssnar ofta på: Musik.
Stolt över: mina små systerdörttrar
Styrka: Glad, är det en styrka?
Svaghet: Kan bli lat när jag är uttråkad.
Beundrar: Min mamma.
Rädd för: Att något ska hända mina nära och kära.
Längtar efter: Ett nytt jobb. Sommar.
Ovana: Hänga vd datorn för ofta.
Lördagskvällar: Är roligare när man inte dricker Jäger.
Sak jag ska köpa när jag fått lön: Nya gardiner till köket. En Ipod eller annan sorts mp3-spelare. En nya foundation, märkte igår att min nästan var slut. Den här listan kan göras hur lång som helst.

xoxo

Värsta söndagen på länge

O lord, man är ingen ungdom längre. Jag har varit helt död idag. Det var som bekant fest hos Pokermiljonären igår, och där spottades det inte i glaset minsann. Undertecknad drack t.o.m Jägermeister, trots att jag hatar det. Fast det var en mycket trevlig kväll. Tror jag. Jag har x antal minnesluckor, men det som jag minns var trevligt iallafall.

xoxo

Bara så att ni vet...

...så går jag hem om 14 minuter. Det ska inte bli dumt alls det, tjohej!

Antal diskussioner med chefen ang rasistiska uttalanden: 1
Antal avvärjda pinsamma situationer som inkluderar kund: 1

Det kunde vara mycket värre.

xoxo

And so it begins...

Jag står här på mitt jobb. Det är lördag. Jag jobbar ensam tillsammans med mina chefer. Kan det vara mer synd om mig? Svaret är dessvärre ja. Efter att ha hamnat på en oplanerad After Work igår och druckit vin, haft en After-After Work/Innan Koriander-förfest samt trillat i säng när alla andra gick ut, inte kunnat sova samt fått en (förhoppningsvis) mild släng av ögoninflammation står jag nu här (osminkad och i glasögon för att spara på ögonen) och tycker lite synd om mig själv. Och det är 4½ timme kvar tills jag får lämna denna helveteshåla. Suck.

I torsdags hade jag en finfin biodate med K. Tack för en jättetrevlig kväll gumman! Igår var jag som bekant ledig, och dagen tillbringades med att att åka mellan en massa affärer med J. Jag gillar affärer ♥

Ikväll vankas det partaj hos Pokermiljonären, min vintage-outfit ska invigas om inte mina ögon förvärras ( hoppas hoppas).

Förövrigt kan jag informera om att Autumn 2008 har börjat lysande, jag har under denna vecka gått ner två kg. Det känns bra. Nu ska vi se om jag ska gå ner mer eller stanna där jag är. För, hemska tanke, man vill ju inte förlora sina största tillgångar. Huvaligen.

xoxo

Thursday

Tack alla som har visat omsorg om lilla Alva ♥, hon mår under omständigheterna bra. Nu är hon hemma och tittar på Emil och Ronja och äter Piggelin och dricker Festis. Det är lyx Alva-style det.
Ikväll blir det bio med bästa K, shall be grand!

xoxo

Orolig moster

Som bekant är jag moster till världens goaste och sötaste flickor. Inatt har den minsta utav dem fått åka till akuten med över 40 graders feber. Stackars lilla hjärtat.

Nu skickar vi massor och mängder av krya-på-dig-kramar till lilla Alva ♥

So you think you can dance?

Åh vad jag älskar det programmet. Jag älskar det så till den milda grad att jag har skickat iväg J till Pokermiljonären för att se på fotboll. Då kan jag sitta ensam och mysa (  och få lite inspiration till helgens dancemoves..=I wish) Tyvärr har jag redan råkat få reda på vem som vinner, men det gör inte så mycket.


Duktiga amerikanska ungdomar

Nu börjar det igen!

xoxo

Ni kan kalla mig bowlingdrottningen

Efter jobbet drog jag, J, Jess, lilla N och Miz C iväg för att bowla. Egentligen hade jag noll och ingen lust, men efter idog övertalning gav jag med mig. Det gjorde jag rätt i, för vem kom inte sist??Tjohej! Nu får ni inte tro att jag är kass eller så, det är bara de andra som är så himla vassa.
Nu ska jag klia J på ryggen, sen tar jag kvällen.


Såhär såg jag ut

Nytt liv

Jag missade Beach 2008 litegrann, mycket på grund av att det var skitväder under hela min semester. Under sommar befann jag mig i bikini hela tre (3) gånger. Mycket deprimerande. Det enda positiva med det är ju att man slapp Beach 2008-vikt-hetsen.
Nu känner jag att det är dags för hälsosam Autumn 2008 istället. Nu har jag tränat varenda dag under en tid och idag har jag börjat diet:a också. Vi får se hur detta utvecklar sig.

xoxo

Lilla listan

Ni vet ju att jag är en sucker för listor. Hittade en mycket intressant en förut, so here it comes:

1. Vilken film kan du se om och om igen utan att tröttna?
Hmm, ett mycket svårt val, tv-skadad som jag är. Vi har ju Grease som är världens bästa film, men jag kan även kolla på mesfilmer som Sagan Om Ringen-trilogin och Harry Potter rätt så många gånger.

2. Vem skulle spela dig i Filmen-om-ditt-liv?
Cameron Diaz. Hon är rolig. Och lång. Fast hon är ju blond tyvärr, men stundom har hon ju sansat sig och brunettat sig.

3. Var är film bäst - på bio eller hemma?
Bäst på bio för hela upplevelsen med stoooor bild och mycket ljud, men även bäst hemma eftersom man oftaste sitter mer bekvämt då + att man kan ta kisspaus ( har mycket liten blåsa)

4. Vilken film-genre ser du oftast/helst på?
Romantiska komedier och vanliga komedier. Hemskheter finns det så mycket av i verkliga livet, jag väljer verklighetsflykt anyday. Sen är jag även helt såld på dansfilmer. Vi snackar Honey, Take The Lead osv..

5.  Om du skulle få vara med i en film, vilken skulle det vara?
Någon lyxig film, kanske Sex&The City-filmen ( som jag ännu inte har sett, fast den ligger i vardagsrummet, skandal!)

xoxo

Happy Halloween

Nu har jag blivit bjuden till Jo på Halloweenpartaj. Detta är ju givetvis jättekul, men vad ska man klä ut sig till?? Det är lika bra att börja fundera redan nu, för det är inget man kommer på i ett nafs. Förslag mottages gärna! Man vill ju helst klä ut sig till nåt som gör att man kan se lite snygg ut samtidigt.



 Detta undvikes tacksamt.
(bild:www.eksons.se)

xoxo

Världens bästa affärsidé...

...skulle jag vilja få. Jag och Jess sitter och funderar på om vi inte skulle ta och starta ett eget företag. Tyvärr känns det som vi börjar i fel ände, egentligen ska man ha en affärsidé först och sedan vilja starta eget. Nu vet vi bara att vi vill ha nåt, men inte vad... Mycket svårt.

Läste nånstans att man är på jobbet 70% av sin vakna tid. Tänk att se tillbaka på sitt liv och inse att man har kastat bort så mycket dyrbar tid. Det funkar inte.

Tänk Sara, tänk!

xoxo

M-ä-t-t!

I kvällningen drog jag med J ( som är väldigt misstänksam mot nya sorters mat) till ett libanesiskt ställe för att käka. Jag har inte varit så mätt på länge. egentligen gillar jag inte att vara mätt, man känner sig sjukt nog mer nyttig när man är hungrig. Suck.

Nu har min man lämnat mig för att jobba natt, vilket är svintråkigt. Honestly, det är verkligen värdelöst att vara hemma på lördagar, säga vad man säga vill om att det är skönt med bakis-fria söndagar. Det finns INGET att göra. Det är bara skit på tv, förmodligen för att de sparar in en massa på att bara sända trams eftersom alla andra ändå är ute och krökar.

Jag har sett på MTV Video Music Awards ( repris såklart). Brittan är tillbaka! Tjohej!



 She´s back!

xoxo

Aaahhh, shopping....

Efter att ha knatat till Sats i arla morgonstund ( host, 11.30) så tog jag en liten tur på stan. Adidas-skorna inhandlades, har trampat omkring litegrann i dem härhemma och de känns helt rätt. Dessutom gjorde jag ett äkta vintagefynd på Myrorna, en skandalöst kort och axelbandslös svart klänning i sammet och spets. Very fancy om jag får säga det själv. Försökte fota den förut, men den kom inte riktigt till sin rätt, jag får försöka att ta en bild när jag har den på mig nångång. Ett utkliv känns dock avlägset, undertecknad har ju inte varit ute på hela två (2) veckor. Rätt bra gjort tycker jag. Det är faktiskt underskattat att vara hemma.

xoxo

Game on

Imorgon ska mina älskade skor inhandlas, de har lockat på mig hela veckan. Dessutom är jag sugen på ett par spets-strumpbyxor ( om man ska vara oklädd när det har blivit höst och allt), ett halsband ( egentligen vill jag ju ha det med boken på, men det finns ju inte här) och dessutom en skinnjacka. Jag har letat länge efter den rätta, men inte funnit den.. Nu är jakten igång igen,  tips på vart man kan hitta en mottages tacksamt!

Imorgon kommer jag att handla förmycket, men kom ihåg: ska man vara fattig kan man lika gärna vara välklädd.

xoxo

Thank god it´s friday

Hurra, äntligen fredag! Hitills har dagen varit mycket skum, jag har haft så knasiga kunder att jag har misstänkt att Dolda Kameran har lurat i nåt hörn.

Fast på lunchen fick jag väldigt fint besök som piggade upp.

Nu är det bara drygt två timmar kvar. Det fixar jag.

xoxo

Hej lilla halsband...

...jag vill ha dig. Visst skulle det passa perfekt?

,
Book Lover av Erica Weiner, bild www.accessora.se

Me wants it!

xoxo

Höstdepression?

Vad tror ni, kan man bli höstdeprimerad, eller är det bara en ursäkt för att så att man kan sura över att ens semester sög, att vädret bara är kallt och regnigt och att det ny är mångamånga månader kvar tills det blir varmt och skönt igen?

Anyways, inte för att jag är höstdeprimerad eller nåt. Jag vet bättre än det, för jag har lärt mig den magiska läxan att man kan köpa sig lycklig. Så det så.

Imorgon är det fredag och det är ju aldrig dumt. Jag har inga direkta planer inför helgen ( förutom träning) och att jag ska gå ner och hänga lite med the fabulous Sara P i butiken när hon gör efterlängtad comeback.

Och just det, brunetter äger!And then some.  De är varken tråkiga eller intetsägande.  

xoxo


I hear you sister!


I know the feeling.....

Liten.

Ibland känner man sig liten och ynklig. Idag har jag en sån dag, and I´m not diggin´ it.
Hur är det möjligt att man kan känna sig ensam när man har en miljon människor runt sig?

O well, jag gillar inte sånt här navelskåderi, så nu ska jag inte skriva mer.

xoxo

Chokladporr

Denna ljuvlighet hamnade just i vår hylla:

 Mmmmmm, choklad.....

Jag gjorde misstaget att titta i den på fastande mage. Det skulle jag inte ha gjort.


xoxo



Skepp o´hoj

Detta kanske inte är allmänt känt, men yours truly lider av måttlig båtskräck ( tänk Titanic och Estonia..) och försöker i möjligaste mån att undvika flytande farkoster. Nu har ett tillfälle att bota denna skräck yppat sig, vi ska tydligen åka på Ålandskryssning i oktober. Vi är en rätt stor grupp som ska kidnappa en kompis som fyller år. Denna grupp kommer att bestå av 95% män ( jag och Miz C får hålla fanan högt) som alla har gemensam nämnare att de inte direkt spottar i glaset.. Hum hum. Detta kan sluta hursomhelst.
Antingen får jag tillbringa hela resan utrustad med lämplig flytväst, sittandes i livbåten ( för att vara först när båten kör på isberget) eller så får jag sälla mig till de drinkgladda gossarna och dränka min båtskräck.

Jag får fundera på saken.

xoxo


Awwwwww

I måndags firade jag och J vår ettårsdag. När jag kom hem från jobbet hade han tänt ljus och dukat fram middag ( och presenter, hehe). Jag fick ett par jättefina panties, ett Juicy Tube och ett vackert armband. Han är allt för rar den där J ♥ Självfallet fick han pressies av mig också, däribland en stor tavla med svartvita bilder på oss två. Jag var lite ängslig att han skulle tycka att det var lite töntigt ( och därmed skulle vilja sätta upp den i garderoben) men han blev nästan lite rörd och vill nu sätta upp den ovanför sängen. Som sagt, han är en rar gosse.

En utav de finaste har hittat till den här bloggen, iiiiiii!

xoxo

Rolig start på dagen

Jag hade just det mest underbara amerikanska par härinne som handlade av mig. De var så roliga, och höjde verkligen stämningen härinne. Iofs är inte det så svårt eftersom stämningen är på noll, men ändå!

Just nu: inte en enda kund. Gäsp.

xoxo

I´m in the zone

The Jobbsökarzone that is. Nu har jag även skickat iväg ett mail till att annat ställe som jag var på intervju hos i våras. I slutändan stod det mellan mig och en annan människa, vars erfarenhet gjorde att hon/han fick det. Mycket ledsamt var det. Dock sa människorna på det stället att de skulle spara mina papper i händelse av att någonting annat blev ledigt. Jag tänkte påminna Mats att jag fortfarande var intresserad.

Så vänner, håll tummarna!

xoxo

Ny bok. Läs! Läs!

Titta vad som kom in i förra veckan:

En ny Jeffery Deaver - hurra!

Han är min favorit bland deckarna, utan tvekan. Förhoppningsvis är denna lika bra som alla de andra.

xoxo

Måndag. Tyvärr.

Det känns inte som en bra måndag idag, fast det borde det. Jag fryser, är TRÖTT och känner mig snuvig och dessutom regnar det = inte bra. Jag och J har varit tillsammans i ett år idag =bra.  Måste.orka.

Jag har ett litet pressie-projekt till J som jag måste styra under dagen, men det är lite svårt att pyssla med det när man står strandad här. Suck.

Igår skickade jag iväg ansökan till det där jobbet som jag villvillvill ha, så nu är det hållna tummar som gäller framöver. Är det någon annan som vill bidra med lite tur så går mottages det tacksamt. Förhoppningsvis så väljer de fort så att man slipper gå runt och våndas. Våndas är inte min favoritsyssla.

Ikväll ska årsdagen firas, det återstår att se på vilket sätt. Det sätt jag skulle välja just nu är i mysbyxor, nedbäddad i soffan. Men vi får se vad som händer.

xoxo

Trösta mig med skor!


Detta är skon som jag ska införskaffa i veckan. U like?

xoxo

Skitdag

Idag har det varit en sån dag då ingenting har känts bra. Då gick jag till Monki och köpte en kofta i hopp om att det skulle bli bättre ( det var en väldigt fin kofta) Det hjälpte dock inte värst mycket. Sen gick jag och hittade ett par skor på Scorett. de ska jag köpa i veckan, så får vi se om det hjälper.

xoxo

Min bästa mormor

That´s right folks! Your truly sitter hemma fast det är lördag, och fast allehandla pinglor har lockat med utgång. Om sanningen ska fram så hade jag inte orkat, jag är redan jättetrött och klockan är bara barnet. Då är det bättre att spara utklivet till nån annan gång.

Igår var det en underbart ledig dag, jag gjorde lite ärenden på stan och sen var jag till Ikea och tillsist hamnade jag hemma hos mormor. Jag har väldens bästa mormor som var värsta partybruttan på sin tid ( hon är 82 nu, så hon partar inte lika hårt) Vi gjorde lite djupdykningar i hennes garderob och fann ett par kalassnygga röda läderstövlar som fick följa med hem. Vi sydde dessutom en klänning utav en gammal underkjol med spets som vi rotade fram. Mormor sydde alltid sina egna kläder när hon skulle ut eftersom " det inte såg ut som hon ville" annars. Respekt mormor! Det är synd att jag bara har ärvt mormors partylust istället för hennes sykunnighet. Hon hade dessutom en massa fancy skärp som fick följa med till min garderob. Mormor gillar tanken på att hennes grejer får vara med i svängen igen, även om hon inte orkar lika mycket längre. Men hon är med i tanken!

Allihopa som krökar ikväll, svinga en bägare för mormor Gunvor!

xoxo

Hejda mig!

På min lediga dag gillar jag att spendera pengar, vilket jag också ha gjort på förmiddagen. Jag har framkallat kort till min grattis-J-nu-har-vi-varit-ihop-i-ett-år-pressie samt besökt fina M på HM och låtit henne ta fram lite plagg. Det hela resulterade i ett par jeans, en blus och en t-shirt. Det är en häst på t-shirten ( tänk fanatisk 90-tals-hästtjej) Jag och M höll nämligen på mycket med sånt när vi var små, så det var ett sätt att knyta ihop säcken litegrann. Hon har stil den tjejen, säger hon att det är snyggt, så tror jag henne.

Nej, nu blir det Ikea och sedan ett besök hos mormor.

Mental note: Jag ska inte ut i helgen. ICKE! Hur mycket miz C än lockar med roligheter. Måste.vara.inne.och.späka.mig.

xoxo

Min hjälte!

Åh, vad jag gillar Anna Hibbs. Snygg är hon och rolig dessutom. I det här inlägget berättar hon om det roligaste jobbet hon nånsin haft - på en strippklubb i Sydney!

Jag måste verkligen ge mig ut i världen.



Anna Hibbs - en tuff kaka ( bild:Stureplan.se)

xoxo

Styrketräning


Styrketräning för henne av Elin Sundell

Väldigt tjejig och rosa, väldigt vältränad dam som skrivit den och väldigt ointressant för mig som inte tränar med fria vikter. Det är ju jättetråkigt. Dessutom måste man stå och samlagsstöna när man tar i ( det gör alla biffarna på SATS) Nope, det är inget för mig.

xoxo

Dan före dan...

Imorgon är jag ledig. Jag gillar verkligen att vara ledig. Dock måste jag städa tills J kommer hem, inte för att jag har stökat till under min gräsänke-vecka, men för att han ska se vilken duktig hemmafru jag är. Eller nåt.

Igår tillbringades kvällen hemma hos K i deras jättefina hus. Vi kollade på Idol ( vissa har verkligen noll självinsikt) och klockan var mycket innan jag åkte därifrån. Det var skönt att prata om gamla tider ( och planera nya)

xoxo

Jag ser en tydlig trend

Jag gillar när böcker har lite mer glamorösa omslag. Ch-ch-check it out:





Finfina omslag!

xoxo

Lill-lördag nu igen

Det är inte klokt vad tiden går fort. Nu är det redan onsdag igen, vilket är rätt skönt eftersom det då snart är helg.
Jag står fortfarande och filar på min lilla ( långa) lista på gratisböcker. Det känns som julafton :)

På lunchen har jag massor att göra: 1) skriva rent och skicka min cv 2) springa och prova de där kilklacksskorna 3) äta

xoxo


Min nya sko?

Eftersom jag stundom kikar in i Englas blogg, kunde jag inte låta bli att bli lockad av dessa pjuks. Jag har ju haft ett par kilklack förut, men de slet jag ut *RIP älskade sko*. Kanske är de något för mig? De är från Vagabond, de brukar passa mina, annars väldigt skavsårsbenägna, fötter. Behold! :


 Bild från Engla

Vad tycks?

xoxo

Mitt onsdags-jag

Imorgon tänkte jag vakna upp och se lite mer såhär ut:


 
Leighton Meester  - she´s hot.

xoxo

Rätt bra tisdag

Idag har det varit frid och fröjd på jobbet. KW och jag har tagit saken i egna händer och dekorerat om lite, det var skönt att ha något att göra. Sen kom en väldigt snäll säljare från ett bokförlag och sa att jag fick välja vilka böcker jag ville, så skulle han skicka dem till mig. SWEEEEEEEEET! Jag har redan börjat fila på en liten lista.

Efter jobbet knallade jag iväg och tränade, det får bära eller brista om förkylningen bryter ut eller inte. Imorgon ska jag  ut till K och hälsa på efter jobbet, det ska bli spännande.

Dessutom är jag lite glad, för jag har hittat ett nytt jobb att söka. Ni får gärna hålla varneda tumme ni har.

Snart, So You Think You Can Dance!

xoxo

Måndag

Idag är det verkligen en tung måndag. Det kan nog till stor del bero på lördagskvällen, det känns minsann att man inte är nån ungdom längre. Suck. Jag hade tänkt träna ikväll, men dels är kroppen trött och sen så känns halsen ond, så jag funderar på att hoppa det. Det skulle inte vara dumt att krypa ner i soffan, laga nån god mat och mysa lite i min ensamhet.
Det kör vi på tycker jag.

xoxo

RSS 2.0