Me and the gang pt 2


Me and the gang ( minus några personer)


Godmorgon

Njae, det gick väl sådär med sovandet. Mycket tack vare en styck sambo som ligger brevid och flåsar som en födande kvinna samt snarkar. Kan det vara så svårt att sova tyst?!

Nu: jobb i 6½ timme. Det fixar jag. Dessutom joinas jag snart av fina Janni,sweet!

xoxo

Godnatt

Nu ska jag inta sängläge, efter en trevlig kväll med sällskap och Let´s Dance. Nu hoppas jag att få sova, så jag orkar med morgondagens arbetspass samt efterföljande kvällsutkliv.
Wish me luck!

xoxo

Friday

Värdelös fredag är det också, eftersom det efterföljs av en jobb-lördag. Mycket och extremt tråkigt.
Inatt har jag sovit pyttelite. Är trött och grinig.

xoxo

Shoppingterapi

Efter att ha tillbringat x antal timmar på stan och kommit hem med leggings x2, en tröja samt en klänning så kändes det lite bättre. Det kändes ännu bättre när jag mötte upp bästa K och hennes lilla sötlök en snabbis.
Nu är det dags att pyssla lite i garderoben, förra lördagen hade jag extrem beslutsångest ang. klädsel, vilket gjorde att det nu ser för jävligt ut därinne. Måste.ha.ordning. Kl 18 ska jag pinna iväg och dansa lite, förhoppningsvis kommer saker och ting kännas ännu bättre då!

xoxo

Ledig torsdag

Idag är jag ledig. Ledig dag betyder att man har en miljon saker att göra. Först på listan: handla.

xoxo


Mamma borde vara lite stolt...

...för min fiskanrättning smakade riktigt bra. Faktiskt. Lite impad av mig själv. Jag kanske borde försöka mig på att laga mer mat, kanske t.o.m. sånt som har mer än två ingredienser. Jag ska fundera på saken.

Imorgon är jag ledig, vilket känns helt underbart. På dagordningen står möte med C, träning, leverans av Ett Styck Kvarglömt Föremål samt lunch med min sambo ( som det inte känns som jag har sett på en vecka typ) Dessutom behöver jag shoppa lite. Jag vet inte riktigt vad, men jag har ett Behov.

xoxo

Utmattad.

Nu är den värsta delen utav denna mardrömsvecka avklarad.  Efter nattöppet-jobbandet inatt orkade jag givetvis inte somna om, vilket ledde till att det var en mycket sömnig och grinig Sara som släntrade iväg till butiken imorse.

Innan jag intar sängen vill jag bara informera om att yours truly har lagat mat ikväll; fiskfilé med Skagen-panna. Jag nallade lite utav det för, det verkade iallafall smaka gott. Jag för undersöka detta närmare på lunchen imorgon. Man kan ju alltid hoppas iallafall. Mamma skulle bli väldigt stolt.

Godnatt!

xoxo

Bokrea 2009!

Ni glömmer väl inte bort att inatt 00.00 drar årets bokrea igång? Jag rekommenderar starkt att ni beger er till närmsta bokhandel och fyndar loss. ¨

Själv kommer jag befinna mig på min arbetsplats tills 20 ikväll, därefter återvänder jag och jobbar 00-02. Gäsp. Det är faktiskt rätt roligt. Den enda negativa aspekten är att jag utför detta arbete iklädd en mycket ful-gul skjorta. Och då menar jag ful och gul. Det drar ner stämningen lite.

xoxo

BFF


OBS! Bortse från min konstiga lugg på detta foto, jag vet inte riktigt vad som hände där.

xoxo

Mina skor?

Stövletter med öppen tå, Din Sko

Kvällens sko? Känns ju praktiskt med en stövlett nu när snön öser ner utanför. Att stövletten råkar ha en öppen tå gör ju inte så mycket. Man blir ju ändå så varm och fötterna. Eller nåt. Dock kanske det inte är världens mest praktiska klack, den där lär ju sända mig mot 1,80, och det är ju lite mycket.
Ena halvan av mig ber mig att komma ihåg förra helgen då höga klackar nästan tog livet av mig ( promenad till förfest+rumpskakande i ett par timmar= träningsvärk i två dagar efteråt) men jag har lite svårt att höra den halvan eftersom min andra halva gastar köpköpköp!

Mot Din Sko!

xoxo

Lovely lördag

Idag hoppade jag upp ur sängen i arla morgonstund eftersom jag hade fått intrycket att jag skulle träffa min syster med familj rätt tidigt på förmiddagen.

Icke.

Efter att snabbt telefonsamtal konstaterades att jag inte ska träffa dem förrän 14. O well, nu fick jag iallafall dammsuget och plockat. Och det är ju överskattat med sovmorgon. Eller nåt.

Nu ska jag bege mig ut på stan, en ny outfit skulle inte vara fel. Eller ett par ny skor. Eller bara någonting nytt.

xoxo

Men självklart.

Givetvis är det utgång imorgon!

xoxo

Mätt.

På ett sätt känns fredagskväller som ett rejält antiklimax. Man är så superglad eftersom det äntligen har blivit helg att man vill göra nåt skoj. Man är även supertrött eftersom man har jobbat hela veckan. Det slutar med att man intar soffan iklädd mysbrallor och är trött redan kl 21. Lite suck på det.

Imorgon blir det en ROLIG dag. Tänkte försöka klämma in lite shopping under dagen, ska man kalasa med Hynboholms finest kan man ju inte se ut hursomhelst!

Jag är så mätt att det känns som jag behöver ta en promenad. Japp, så blir det.

xoxo


FREDAG!

Idag är det FREDAG! Ljuvligt. Dock betyder det att det snart är måndag igen, och måndag denna gång innebär starten på reaveckan. För de som inte vet så är reaveckan en hysterisk vecka.

Efter inlägget igår om att msn och fb inte funkade, slutade internet att funka överhuvudtaget. Jag anar oråd. En helg utan internet är INTE ett alternativ. Dumma ComHem.

xoxo


Panic

Msn funkar inte. Facebook funkar inte.
Är vi under attack? Är det världens undergång? Harmageddon? Börjar det regna grodor och grejer snart?
Vad ska man göra, hur ska jag kommunicera? Och viktigare, spionera?
Jag känner att jag måste lägga mig ner en smula.

xoxo

Fint besök

Mitt i rea-röran dök plötsligt Johanna upp. Mycket trevlig överraskning! Johanna gör nämligen lumpen nuförtiden och kan inte hänga med tanter lika mycket längre. Men hon meddelande dock att hon var tillgänglig för jobb i sommar, sweet!

Ikväll är jag gräsänka, J är iväg och tittar på sport. Då kan man passa på att göra såna saker som man inte kan göra när han är hemma. Massa saker. Typ... sjunga i duschen och grejer.

Imorgon är det fredag, som efterföljs av ledig lördag och ledig söndag. Underbart! Lördagen ska inledningsvis tillbringas med storasyster på förmiddagen samt världens bästa på kvällen!
Söndagen ska inledningsvis tillbringas i sängen, där blir man förslagsvis kvar resten utav dagen.

Kom i håg barn, Criminal Minds ikväll! Dagens Criminal Minds-snask: physalis ( Beach 2009 börjar komma besvärande nära.)

xoxo

Torsdag

Idag börjar vi förbereda rean på allvar. Det betyder att vi plockar böcker. En masse.
Sara P, du är saknad!

xoxo

Onsdag=lill-lördag

Äntligen onsdag! Denna onsdag kommer att tillbringas i en styck folktom affär med en styck värkande häck. Jag var på Body Jam igårkväll, vilket var underbart kul fast resulterade i en träningsvärkad bakdel. Det var mer rumpskakande än vad min klena röv orkade med.

Men ikväll, då är det äntligen dags för date!

xoxo


Överraskning!

Gissa vems familj som kom hit på ett överraskningsbesök och som inom kort ska bjuda ut mig på lunch?
Hurra!
Nu steg tisdagen lite i graderna.

xoxo


Tisdag

Tisdag är en rätt värdelös dag. Det är ingen onsdag, som ändå är lill-lördag ( och denna vecka DATE-dag), det är ingen torsdag( bra dag eftersom det efterföljs av fredag) och det är sannerligen inte någon fredag ( som av uppenbara skäl är en Bra Dag). Det enda som kan rädda en tisdag är om det sammanfaller med den 25:e, men det händer inte speciellt ofta.
Buuuuuuu för tisdagar!

xoxo

Nytränad

Tänka er, jag släpade mig iväg till Sats. Jag blev rätt chockad själv faktiskt, jag hade ingen lust. Imorgon ska jag dansa också, det är jag mer sugen på.

Tidigare idag gnällde jag över att jag inte hade nåt att se fram emot. Allt detta har nu ändrats, för på lördag smäller det!

Hurrey! K, är du reeeeeeeedo?

xoxo

Måndag 16/2

Äntligen är det måndag igen. Härligt.. Eller nåt.
Innehållet i butiken är just nu som följer: 4 ordinare personal, 1 säljare samt 2 praoelever. Alltså 0 kunder.

Jag måste bli bättre på mitt positiva tänkande. Ska försöka tänka på dansen imorgon, det ska bli kul, samt min date med K♥  på onsdag.

xoxo


Söndag

Igår: trevlig fest, sen kväll samt alldeles för högklackade skor

Idag: trött, trött samt en otrolig träningsvärk i lår, vader samt fossingar.

Nu: promenad samt lösgodis.

xoxo

Partaj

Moahahaha, mina böner har blivit besvarade! Kalas!

xoxo

Happy Valantine´s!

Idag är det Alla Hjärtans Dag. Jag jobbar. Förvisso bara till 15, men det är ändå rätt irriterande. Det blir en rätt ensam kväll, J jobbar 18-06 och ingen annan verkar vara sugen på att hitta på nåt ( läs: gå ut)

Jag är partajsugen. Jag vill dra på mig nån utav mina nya Forever21-trasor ( JAAAAA, JAG HAR VARIT DÄR, DET FANNS EN BUTIK I BANGKOK),mina nya skor ( som säkert ger min skavsår - men ändå) och ta mig ett vinglas eller fyra.

Nån som känner sig manad??

xoxo


Fortfarande fredag

Nu kom jag på varför det inte är något Körslag för mig att säla framför. För att det är fredag. Körslaget var på lördagar. Dessutom är det slut för säsongen. Kvällens säl-utbud innefattar bla. Let´s Dance och div. gamla filmer på Canal+.
Jag är fortfarande snorig, vilket betyder att man måste ha valfritt snask att kurera sig med.
Så är det.

xoxo


Fredag090213

Ingen fredagskänsla idag, kan bero på att jag jobbar imorgon. Crap.
J jobbar 12-timmars nattpass hela helgen, så det ser ut som om det blir lugnt och stilla. Också lite crap. Jag har ett par nya skor som jag vill inviga. 

xoxo


Viktigt meddelande:

Ikväll är det ett utav världens bästa program på kanal 5, nämligen Criminal Minds ( jag kan ha vädrat min kärlek för detta program förut). Bänka er i valfri soffa kl 21. Lämpliga tillbehör är snask såsom lösgodis eller annat som faller er i smaken.
Enjoy!

xoxo

Dagens boktips

 Mia&Klara: ska vi skratta eller gråta?
Mia Skäringer och Klara Zimmergren


ROLIG! KÖP! KÖP!
Dessutom med illustrationer av Emma Hamberg som ger Veckorevyn-flashbacks.

xoxo

Suck

Jag är förkyld, snorig och hela baletten. När jag åkte till Thailand från Sverige var jag superfrisk. När jag nu åkte från Thailand till Sverige blev jag sjuk. Uppenbarligen försöker min kropp berätta något för mig  = att jag inte ska befinna mig i ett land med minusgrader större delen utav året, utan passar bättre i ett varmare klimat.
Okej allihopa som jag tycker om, nu flyttar vi!

xoxo

Best of Thailand, part 1.

Första arbetsdagen var precis som vanligt: trist och tråkig. Suck. Måste.hitta.nytt.jobb.asap.

Nu ska jag inte håller er på halster längre, här kommer min best of-lista för vår resa:

Bästa Plats Vi Besökte: Phi Phi Island. Vilket paradis! Kolla här:

Utsikten från vårt frukostbord. Inga fel säger jag...Inga fel...

Bästa boendet: Vi har egentligen inte bott på nåt dåligt ställe, om man inte räknar Ao Nang-lyan med vattentrycket som Gud glömde, men hur viktigt är det att vara ren på semestern egentligen?

JJ Bungalows, Phi Phi



Utanför bungalowen på Samui



Ao Nang Mountain Paradise i Krabi ( hem för dåligt vattentryck samt x antal små otäcka ödlor)

Bästa maten:

Fried rice med chicken från kioskbåten på Prinsesstranden i Ao Nang. Kostade 15 spänn och var det godaste jag åt på hela resan ( i huvudrättsväg då såklart)


Thailändsk pannkaka med NUTELLA. Kommentarer överflödiga.

Detta avslutar del ett utav Thailandsguiden.

xoxo

Trött

Gaaaah, det tar på krafterna att vara en globetrotter. Just nu är jag mer av en globetrötter. Dessutom måste man packa upp, plocka in, tvätta, handla osv osv.
Någon dag ska jag dela med mig av mina Thailandshöjdpunkter.
Men inte idag.
Nu: nya Elle + soffa=sant

xoxo

Hemma!

Jag överlevde! Wiiiiiii! Även om det var gargantomycket turbulens över Pakistan så att man var tvungen att spänna fast sig och grejer ( läs: jag hade dödsångest, lovade att vara snäll resten av livet samt började nästan gråta)
Nu sitter vi på Centralstationen och väntar på tåget som går 10.25. Seeeeeegt!
Jag kan inte fatta att vi är hemma. Spontant tycker jag att vi vänder och åker tillbaka; det är ju svinkallt här! Värdelöst. Fast då får vissa ta och pallra sig med :)

Nu ska jag försöka och inte somna sittandes, det tär på krafterna att vara vaken såhär länge. Jag håller på och formulerar min Best Of Thailand 09-lista, vet att många sitter och väntar på den. Typ.

xoxo

I'm leaving on an aeroplane...

...and I don't know if I'll be back again ( Kanye West)

JAG VILL INTE FLYGA! Nu sitter vi pa hotellet, ska aka harifran om nan timme. Detta blir den femte flygturen under den har resan. Kanske blir det den sista. Jag hatar det har.  Lilla flygturen ocksa, 11 timmar. Suck. Hemma i Sverige vantar sno. Och trist jobb. Suck igen.

Detta kanske blir mitt sista inlagg, sa farval!

xoxo

Bangkok!

Bangkok ar helt galet! Vi bor dock pa varldens finaste hotell: en tvarumslagenhet med 2 balkonger och 2 tvapparater! Vi har hunnit med en del har, vi har varit pa MBK ( loves it!), kollat pa statyer och museer och skit samt varit pa en helvetesstor marknad ( 15.000 stand och 200 000 besokare)
Vi aker hem imorgon kl 00.55 lokal tid, vilket betyder att vi har heeeela dagen imorgon pa oss attt strosa runt ( las: leta efter billig skit att handla med hem)

Kan inte fattat att jag om tva dygn kommer att vara hemma i snoovadret. Om vi inte stortar. Det vore ju grant.

xoxo

Goodbye Samui

Imorgon drar vi som bekant till Bangkok. Jag ar redan sa nervos for flygresan sa att jag nastan gar i bitar. Jakla smaflygplan. Men propellrar och grejer. Racker ju med en enda fagel, sa ar det adjoss. Hu!
Har ska vi bo, ser mycker fint ut.

Ikvall blir det lugnt, jag funderar pa en manikyr. J mar lite daligt, det ar nat med hans mage igen. Stackarn. \

Om fem dagar ar jag hemma igen. Dar forvantas det vara snostorm nar vi kommer.

Sweeeeeeet.

xoxo

Dan fore dan

Pa torsdag ska va dra vidare till Bangkok, det blir vart femte stalle pa 24 dagar. INgen ska anklaga oss for att ha legat pa latsidan iallafall!
Forut akte vi jetski, det var en synnerligen obehaglig upplevelse nar det var jattestora vagar. Huvaligen. Jag ar en mes nar det galler sjofart. Jag trodde jag hade vant mig lite med alla longtailbatar vi har akt, men icke.

Det ar med sorg i hjartat jag inser att jag om exakt en vecka, kommer att befinna mig i katlagrottan igen. Grin.

xoxo

Battringsvagen

Som tur var fick J feber utomlands, och pa apoteken har finns det rejala grejer. han fick en massa piller att peta i sig, och tolv timmar senare ( efter att ha svettats mer an vad jag trodde var mojligt) ar han feberfri, om an lite matt. Jag kikade lite pa det dar tabletterna, vissa utav dem inneholl lite otillatna substanser, men vad gor det nar de funkar?

xoxo

RSS 2.0