Nej nej nej

Söndagskvällar är bland det värsta som finns. Nu ligger en hel vecka framför en och det enda man gör är att längta tills nästa helg.
Anyhooo, otroligt trevlig kväll igår. Det är väldigt roligt när människor som aldrig träffats förut visar sig komma superbra överens. Stämningen på balkongen var minst sagt hög. Här kommer en liten bildserie för att illustrera detta:
K och jag började tidigt med ett glas rosé på balkongen.


Hej, jag är snygg.


Fina Anna var extra sassy kvällen till ära.


Majoriteten utav de andra bilderna är väldigt suddiga. Ingen aning varför. Inte alls. Host.

xoxo

solig söndag

Som vanligt vaknar jag tidigt när jag har varit uppe sent. Otroligt irriterande. 
Igår var det jättekul - tack alla som kom hit! Det slutade med att det var en hel hög med härliga brudar som satt på min balkong.

Nu är det dags att bege sig ut i solen.

xoxo


I korthet:

Igår: supermysig kväll med fina Anna som lagade GOOOOD mat åt mig. Vi såg på rolig film och åt B&J´s.

Idag: Heldag på stan med Anna♥, köpte massor av saker och åt lunch i solen.

Nu: åka ut och hämta K♥ och vänta på att resten utav eliten ska komma hit och inta balkongen.

Ha en jättebra kväll alla ( med vissa snokande undantag, fnys)

xoxo


Finally friday

I skrivande stund står jag i en butik som doftar av pelargoner. Det är blommor överallt! Varför undrar ni säkert, jag jobbar ju i en bokhandel? Anledningen är att vi imorgon får besök av Lasse Anrell som signerar sin nya bok Tankar Om Pelargoner. Köper man den då, så får man en pelargon på köpet. Bra deal.

Som sagt, äntligen fredag. Ikväll planeras samkväm med Anna♥ och imorgon är det planeringskväll, hoho. Jag har beställt vackert väder, så vi kan planera på balkongen.

xoxo

Update: kvällsaktiviteter

Som många utav er säkert redan gissat blev det ingen löptur. Eller frisbeegolfande heller för den delen. Nä, snarare våfflor. Och glass. Och lite kortspelande faktiskt.
Få vet att jag är en fena på att lira kort. Det har jag efter min bortgågnde morfar Gunnar♥ som var en riktig korthaj. Vi spelade alltid kort när jag var där, och varje gång jag vann sa han att jag hade " tur som en enögd" alt. att jag hade "matjord i skorna". Jag är dock lite osäker på hur det sista funkar.

Nu har jag tillbringat kvällen med fina Anna via msn, där vi har styrt upp diverse helgaktiviteter. Shall be grand!

xoxo

090528

Snart är ännu en torsdag till ända. Sweet, för imorgon är det äntligen fredag! Som brukligt är tänker jag tillbringa kvällen tillsammans Ben & Jerry och Criminal Minds. Innan dess ska jag och J hitta på nåt, det känns som vi typ har jobbat om varandra i en vecka. Han förslår frisbee-golf eller löptur. Jag föreslår...inte det.

xoxo

Radioradioradio.

Nu har jag gjort radio igen. I LOVE IT! Dessutom har jag blivit inbokad för tre (3) inhopp till. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Jag är glad.

xoxo

Fjärilar i magen

Nu har jag förhoppningsvis förberett mig färdigt inför morgondagen. Som sagt, håll gärna tummarna!
Nu sitter jag och målar naglarna. Alla vet ju att det är superviktigt att ha rätt nagelfärg när man ska prata radio. Det måste kännas rätt och idag känns det rätt med rött.

Jag har dessutom hunnit med en massa andra saker under kvällen: tvättat, gjort matlåda till J (eh, kokat makaroner) samt styrt lite Britney-resa med K♥. Vi har ju viss erfarenhet av att åka och se världsartister, sist var det 50 Cent och G-Unit. Nere i Malmö fanns då 50, massor och mängder av aggressiva manspersoner och...jag och K. Ett minne för livet :D

xoxo


NYC

När jag var hemma och åt lunch kläckte J den fina idén att vi skulle åka till New York när vi har semester i sommar.
Inte mig emot. Inte mig emot alls. Jag tänker Forever 21 och Victorias Secret. Sen finns det ju säkert en massa andra saker att titta på där. Har jag hört.

(gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, åka till New Yooooooooork, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)


Ett utav flera Forever 21´s i NY. Undrar om det är
som det i Bangkok?


xoxo

Lilla lördag

Det där med lill-lördag tycker jag bara är fjantigt. Det är ingen lördag:igt med onsdagar. Det är bara nåt som nån har kommit på för att man ska härda ut ända tills det blir lördag på riktigt.

Nu har jag just mailat producenten för radioprogrammet angående vilka böcker jag ska ha med imorgon. Jag känner värsta pressen inför pratandet, vill hemskt gärna att det ska gå lika bra som det gjorde förra veckan. Om det är nån som känner för att hålla en tumme eller två så vore jag oändligt tacksam.

xoxo

Dancing Queen

I love Body Jam. Det är så galet kuuuuuuuul! Det är synd att passet inte går all day every day, då skulle jag fit som bara den. Dagens koreografi innefattade electric, reggaeton samt min favoritdans - ragga! Det var helt underbart och jag var underbart svettig efteråt.

Nu ska jag läsa böcker om vårens högtider. Fint fint.

xoxo

Händelserik dag

Fast det bara är en shitty tisdag har det hunnit hända rätt mycket. Mamma och C kom förbi på överraskningsbesök, så vi knatade iväg och åt god lunch. Lunch skulle jag egentligen har ätit med fina Anna, men den trevliga stunden sparar jag till en annan dag :)  Sedan fick jag finbesök i form utav K och baby N. Medans den lille lekte i vårt Bullerbyhus, smidde jag och K onda och elaka planer. Moahahahahahahahahaha.

Ikväll ska jag dansa. Sen jag skissa på lite radiomanus. Det är mycket nu.

xoxo

090526

För tillfället har jag inget intressant att dela med mig av. Så vi kör en lista. Jag gillar listor.

SKOR: Måste köpa mig luftigare skor nu när det blir varmt. Högklackat när det är helg.
SNEAKERS: Adidas
JEANS: Hyser en inneboende motvilja mot detta plagg. Har dock trasiga från Gina som känns rätt bra. OCh Cheap Monday
T-SHIRT: Oversized is da shit.
UNDERKLÄDER: Oftast. Gillar inte när det drar.
VÄSKA: Braig från DNA
PLÅNBOK:  Helst välfylld.
SOLGLASÖGON: Ray-Bans
KLOCKA: En feeeet Diesel. Älskar den.
SMYCKEN: Armband. Alltid armband.
MOBILTELEFON: En rosa som snart ska väck!
MP3: En svart en.
DATOR: En svart HP-laptop
SMINK: Mascara från Max Factor,  mineralpuder från I.D. Minerals och lite Make Up Store och lite HM. Inte så noga.
ANSIKTSKRÄM: Nån från Apoteket
DEODERANT: Rexona.
TANDKRÄM: Pepsodent.
SCHAMPO/BALSAM: L' Anza.
TVÅL: nåt random märke
PARFYM: Jag bejakar min inre fjortis och ääälskar Escada.
MINERALVATTEN: Helst inte.
VIN: Ja tack. Vitt.
DRINK: Twisted Mojito. Oslagbar.
BRÖD: Finns nog inget godare än nybakat bröd. Fast jag äter med knäckebröd numera. Suck.
MAT: Ofta och gärna. Älskar mat. I synnerhet den jag slipper laga själv. Favorit just nu: broccoli.
GLASS: Ben & Jerry's.
GODIS: Ge hit!
SÄNG: Delas med J.
LAKAN: Just nu är det svarta.
FRISÖRSALONG: SODA. Bästa ever!
DAGSTIDNING: Aftonbladet.
MAGASIN: prenumenerar på Elle.

xoxo


IT`S BRITNEY BITCH!

Idag har jag och bästa K köpt biljetter till Britney Spears i Globen den 14 juli. EXTAS!
Britney har på något sätt sjungit ledmotivet för Ks och min vänskap under de här åtta åren. Och nu ska vi äntligen se Henne.

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!




Snart Britta. Snart.

xoxo


Måndag

Det är otroligt hur det redan kan vara mådag. Igen liksom! Imorse kunde jag ha betalat x antal kronor för att få sova en stund till. Dock har jag drömt väldigt konstigt inatt: först att jag pratade radio ( vilket jag ska göra igen på torsdag, kul kul) och sedan att jag blev kidnappad. Det sistnämna var ingen trevlig historia.

Positiva saker med denna måndag: LÖN samt det faktum att jag hade fått beundrarpost när jag kom hit imorse. Världens gulligaste vykort där det stod: Tack för ditt trevliga bokprat i radion häromdagen! Awwwwww!
Och nej, det är inte mamma eller nån som har skickat det, det är totalt okänd handstil. Kul.

xoxo

Söndag

Mycket trevlig kväll igår, mycket trevlig dag idag. Jag mötte upp A för McD-picknick samt lite SATC-film. Lovely.

Nu: X-men 3.

xoxo


Partey!

Lördagskväll=cocktaildax! Ikväll kör vi hos bästa Anna♥ Det enda smolket i cocktailglaset är att jag inte fann nån ny outfit, trots en fin insats utav A efter jobbet. Får återanvända nåt, även om det bär mig emot.

Nu är det dags att sätta fart!

Trevlig kväll allihopa!

xoxo

Lördag

Givetvis var det strålande solsken när jag vaknade imorse. Det har en tendens att vara så när jag ska jobba. Jag är inte det minsta bitter. Inte alls.
Dessutom är saker och ting inte bra här i butiken idag. Humöret är inte på topp, så att säga. Trogna läsare vet vad jag menar. Detta sammanräknat gör att det kommer att bli en lång dag. Suck.

xoxo

TGIF...

...och FWS ( egenbygge: Fuck Working Saturdays) Hela den härliga fredagskänslan försvinner när man vet att man ska tillbringa x antal timmar i Katlagrottan imorgon. Lyckligvis har jag ett VPS med ett par foxy ladies att se fram emot och dessutom en cocktailkväll. 
Jag försökte förbereda för detta efter jobbet genom att inhandla en potentiell outfit. Big mistake. Huge mistake. Kjolen var helt fel i modell och linnet var för stort. Oflyyyyyyt! 

Jag hoppas att det går bättre imorgon.

xoxo

Fredag

..och inte av den bra sorten. Den efterföljs nämligen utav en lördag då jag jobbar. Inte bra. Inte bra alls. Dock har jag inlett Projekt: Stänga Kl 14 Imorgon. Enligt en första prognos går det sådär. Men jag ska involvera min andra chef imorgon, ska se om det har lite mer effekt.

Det smyger omkring mystiska personer från en annan butik inom samma kedja här. Köpare? Vi kan bara hoppas.

xoxo

Dagen i bilder


Godaste salladen från Coffehouse By George med kyckling, feta och avocado. Mumma!


Jag är hämlig.

(Bilderna har jag snott....från ett ställe)

xoxo

Outfit issues

Vana läsare vet att jag har en ful ovana som innebär att jag alltid vill ha nya lördagsoutfits. På senare tid har detta visat sig vara omöjligt, det finns ingenting som känns bra!
Förutom skor.
Jag ser fina skor överallt. Dessvärre tror jag inte att jag är välkommen på helgens rajraj om jag kommer iklädd bara skor. Så sökandet fortsätter.


product view of: Suede pump
Hej lilla sko. Vill du bo hos mig? Grrrrrrrr.

xoxo

Ledig torsdag

Mina fötter! Ingen.känsel.
Idag har jag och bästa K gjort stan maraton-style! Vi möttes upp i arla morgonstund ( nå, tio iallafall) och hann med alla affärer samt en styck underbar lunch innan vi kastade in handduken. Vi hade två bröllop att handla klänningar till ( check!) men till lördagens utkliv var det värre. Detta är inget bra teckan. Det betyder att jag har en timme på mig efter jobbet på lördag att hitta nåt. Jag funkar inte bra under outfit-press.

Ikväll vankas det nog bio. Sweet!



Gillade ettan, stora förhoppningar på tvåan.

xoxo

Bra onsdag

Puh, busy day idag. Först gjorde jag ju lite radio och sen rusade ( nåväl...) tillbaka till jobbet. Sen kom finaste Anna in med en present från sin utlandsresa, tack sötasöta du! Vi stängde 16 idag och efter jobbet drog jag till bästa mormor♥ en sväng.
Nu har jag landat i soffan där jag med glädje inväntar morgondagen. Ledig torsdag+shopping+bästa K= lovely! Dessutom hörde jag idag ryktas om ett eventuellt utkliv. Sweet! Var ju jättelängesen nu. Hela....två veckor. Det är ju...längesen? Typ.
Anyways, utkliv kräver outfit och det hittar jag förhoppningsvis imorgon. Dessutom behöver jag en klänning till bröllopet om en månad ( tyvärr inte mitt eget).

Jag har gjort radio!

....och det var så grymt kul! Lätt en utav de roligaste sakerna jag har gjort. Lucky bastards de som får syssla med det där jämt.
Nu är jag helt adrenalinförgiftad, bara skrattar och är helt skakig. Mina kollegor här på jobbet tyckte att det gick bra för mig och jag har fått en massa snälla samtal, sms och fb-inlägg. Tack alla rara! 

Och tydligen så gillade radiomänniskorna det också, för jag ska tillbaka redan nästa torsdag. TJOHEJ!

Nu ska jag försöka tagga ner litegrann. Pust.

xoxo

Dancing Queen

Nyss hemkommen från ett svettigt Body Jam-pass hamnade jag i soffan framför Ugly Betty. Underbara serie!
Imorogn är det en bra dag; dels radiodebuten (roligtroligtroligt, nervöstnervöstnervöst) plus att vi stänger fyra.
Vi funderade alla på varför vi stänger så tidigt en helt vanlig onsdag. Förklaringen var att vår chef hade sett fel och trodde att alla butiker i stan stängde då. Men det gör de ju inte. Fast det gör vi nu. Hohohohoho.

Presenting, min Ugly Betty-favorit:


Amanda. Bästbästbäst.

xoxo


Dan före dan

Jag vet att jag skrev igår att jag inte var nervös för radiosaken. Det v ar då det. Nu fladdrar det lite i magen. Fast det ska bli mest kul. Jag har kommit på en massa bra saker att säga, hoppas bara att jag får möjlighet att framföra dem.

Annars ser jag mest fram emot torsdag, då jag har en playdate♥ Jag tänker shopping och intagande av allehanda fika. 

xoxo 


Gossip Girl

Idag nåddes jag utav ett rykte. Ett mycket förvridet och osant rykte, men ändock ett rykte. Det är roligt när man lätt kan spåra vem ryktesspridaren är.  Vad säger ni om följande händelsekedja:

Person som man har gjort misstaget att anförtro sig åt  som→ skvallrar för sin pussy-ass pojkvän → som skickar informationen vidare ( i extremt förvriden form) till sin polare → polaren sitter och snackar om detta på en förfest →  där en bekant till mig befinner sig → denne bekant berättar för mig samt vart allt snack kommer ifrån.

Frankly my dear, you´re busted.

xoxo

Måndag

Måndag. Och regn. Inte den bästa kombon direkt. Jag förväntar mig dåligt med kunder och en utdragen diskussion om vädret ( " Det behövs regn för åkrarna/trädgården/få bort all pollen") med alla de som orkar komma hit.

Men allt är inte skit ändå; det är kortvecka denna vecka. Dessutom stänger vi 16 på onsdag. Plus att jag ska prata radio på onsdag förmiddag. Spännande.

xoxo

Nipper



Nytt på Kyssjohanna: önskearmband från Brazilets! Tydligen hetast i Hollywood. Och duger det åt Hollywood, då duger det åt mig. Me wants it.

xoxo

Stand in.

Eftermiddag bjöd på roligare saker än vad som var väntat. Det visade sig att bästa K befann sig i Mariebergsskogen för föräldragruppsträff och jag var inte sen att hänga på. Pappa B var upptagen med annat och var inte med, så K presenterade mig som "sin andra partner", vilket genererade ett något höjt ögonbryn från vissa andra föräldrar. Moahahaha. I love u, lilla K!
Det var en mycket trevlig eftermiddag i solen med picknick, smågrisar, tågåkning och världens sötaste småttingar A och N förstås.


Tåget vi åkte med som heter Conrad Höök. Bra tågnamn.

xoxo

Hemma igen.

Underbart är kort. Nu är jag tillbaka i stan igen efter en jättebra helg hemma. Igårkväll åt jag och mamma massor och sedan kollade vi på Eurovisionsschlager-tramset. Ärligt talat, är det inte lika bra att vi lägger ner det där nu? Det har inte gått bra för Sverige på hur länge som helst. Ork att sitta och kolla på när 42 (!) länder röstar och Sverige inte får mer än 20 poäng totalt. Norge fick över 300. Grattis Norge.

Som sagt, nu är jag hemma igen. Och har tråkigt. J ligger och sover efter en natts jobb, så jag måste vara tyst. Jag har ingen att leka med, alla är endera upptagna eller bortresta. Buhu.

På onsdag ska jag prata i radio. Det känns som om jag borde vara nervös, men det är jag inte. Än iallafall.

xoxo

Rapport från landet.

Saker man hör på landet som man inte hör när man bor mitt i stan:

*  fågelkvitter ( jag räknar inte äckliga fiskmåsar som skränar i stan)
* gräsklipparljud ( trivsamt om det inte pågår för länge, dessutom luktar det gott efteråt)
*  tystnad ( rätt skönt ibland faktiskt)

xoxo

Baka baka, liten kaka.

Det gör jag och mamma just nu. Vi bakar morotskaka. Aj lov it. Det känns så himla mycket nyttigare på nåt sätt, det är ju morötter i. Och alla vet ju att man får superbra syn av morötter. Eller vad det nu var för crap man blev itutad när man var liten och inte förstod bättre. Det är väldigt gott iallafall.

Ikväll är jag och mamma ensamma hemma, så vi ska mysa. Vi har köpt en massa god mat som vi ska laga, samt chips och snask. Är det lördag så är det.


Det är inte morotskakan på bilden som har skrivit inlägget ( Bullen-referens, för er som inte är gamla nog)

xoxo


Lördag.

När man är hemmavid har man inte sovmorgon. Då blir man väckt strax efter 8 med att en morgonrock läggs fram och det meddelas att frukosten serveras så fort äggen är klara.

Good times, mina vänner. Good times.

Hoppas att ni alla har en bra lördag!

xoxo

Hemma.

Nu har jag anlänt till mitt föräldrahem.
Jag är mätt.

xoxo


Hehehehehe.

När katten är borta, dansar råttorna på bordet.
Därför tar vi en timmes lunch idag. Hehehehehehehehehe.

xoxo

Fin start på dagen.Inte.

Idag steg jag upp i arla morgonstund för att trampa iväg till tandläkaren. Jag lider av måttlig tandläkarskräck, men idag  gick det över förväntan. Tack snälla tandhygienist Gudrun. Det som alltid förvånar mig är att man förväntas svara på en massa frågor som tandhygienisten ställer, medans man har två händer + en massa suspekta slangar i munnen.

Anyhoo, ni har väl inte missat att Kerstin gästbloggar i föregående inlägg? Sweet! Eftersom hon har tvingats stänga ner sin eminenta blogg får hon leka här när hon vill. Dessutom har vi stora planer. Och då snackar vi stora. De är så stora att jag tror att vi håller på dem lite till.

Ikväll ska jag lämna stan och åka hem. Det ska bli ljuvligt. Lugn, ro och mammas mat. Kan det bli bättre?

xoxo

It's Kotten bitch!

Today´s gästblogger is....moi! Hihi, godmorgon allra finaste S och alla ni andra!

Då mina vanor ser något annorlunda ut än Saras ( sedan typ en vecka tillbaka blir jag väckt cirka halv sex, sex på morgonen ) tänkte jag överraska med ett gästbloggsinlägg så här i arla morgonstund.

K is in da hoooouseeeee! ( önskar jag får tillfälle ett vråla den meningen på riktigt någon gång...tyvärr är chansen dock minimal )

Har absolut inget vettigt att skriva, de senaste dagarna har varit lite busy. För första gången på länge har jag i vilket fall haft en riktigt, riktigt BRA födelsedag. Började redan kvällen innan då Sara ( a.k.a författaren till denna superblogg ) kom och gästade mig heeeela onsdagskvällen. Åt mat, käkade glass ( bästa sorten B&J förstås, nåt annat duger icke ) och babblade väsentligheter och oväsentligheter till sena kvällen. Fick massor av paket och framförallt ett fantastiskt, nostalgiframkallande födelsedagskort, jag blev SÅ glad. Klarar inte av sådant där längre, blir alldeles tårögd. Tack rara, snälla du - detta blir svårslaget. Tänker börja planera redan nu.

Framförallt har vi planerat värsta coola grejen, kommer inte på något bättre sätt att formulera mig på. Blir uppspelt som ett läskigt kid på julafton bara jag tänker på´t. Iiii!

Nåväl. Har absolut inget vettigt att säga, vilket känns aningens fel när man våldgästar smulans blogg på detta viset. Idag har jag mina föräldrar här, vad vi skall hitta på vete sjutton. Lutar åt total slapphet här hemma. Skall passa på att softa lite nu när jag har avlastning 24/7.




Sätter således P här, tack älskade Saris för att du finns! ( och thanx for möjligheten att få gästblogga i en av de absolut bästa bloggarna ever )

Födelsedagsflicka



Idag fyller den här underbara människan år. GRATTIS! Hon är den finaste vännen man kan ha. Det är nu åtta år sen vi träffades, och nu vet jag inte vad jag skulle göra utan henne. Hon är plåstret på mitt skavsår, B&J-glassen i min frys, toffeln på min kalla fot, ja ni fattar. Det sägs att bästa vänner är två delar av samma själ, vilket kan låta lite cheesy men ändå är sant.

Grattis min skatt, hoppas att du får en jättebra födelsedag!

( Japp, jag snodde bilden från din ansiktsbok)

xoxo


Onsdag

Efter jobbet åkte jag hem till K för att fira hennes förestående födelsedag. En lika trevlig kväll som vanligt ( med tillhörande gourmetmiddag och B&Js) där vi smidde storslagna planer inför framtiden. Och tittade på Girls Of The Playboy Mansion förstås. Bästa programmet!


Loves it! Frågan är , finns det som dvd-box??

xoxo


En Sorgens Dag

Pga yttre påfrestningar har bästa K bestämt sig för att lägga ner sin überbra:iga blogg.
Detta beror inte på att hon har tappat lusten eller drabbats av den berömda bloggtorkan. Inte alls. Utan för att vissa personer, genom bloggen, har tillskansat sig alltför mycket info om K´s liv och leverne.
Så nu känner hon sig inte bekväm med att blogga längre och få vartenda steg hon tar bevakat utav människor som inte verkar fatta vilka stalkers de är!

Det konstigaste är att de inte verkar fatta det själva. Sorgligt egentligen. Fast mest irriterande.

xoxo


Ge mig en ny mobil.

Efter onödigt lång (bindnings)tid är det nu äntligen dags för mig att skaffa nya mobil. Hurrey! För 24 månader sedan förtrollades jag av en rosa mobil, som förvisso var fin att se på, men det dröjde inte så länge innan jag insåg att insidan inte var lika bra som utsidan. Som ni vet dras jag gärna till rosa skit.

Anyhoo, ny mobil ska det bli. Efter nogrann eftertanke ska jag nog inte ha nån frän telefon. Jag är bara skraj att tappa den. Någon utav dessa ligger bra till:



,,,eller...


(bilder från 3.se)

Den sistnämnda finns i rosa. Måste.stå.emot.

xoxo

Nu läser jag..

...de här två böckerna:



..och..



Den förstnämnda ska jag ha med i radion hade jag tänkt, den verkar vara bra.

xoxo

Långlunch...

... blev det idag. Så får man göra när man äter lunch med chefen. Jag åt världens godaste grillade lax med skaldjurspasta. Min tallrik såg ut som om nån hade slickat rent den efteråt. Jag gillar lunch.

Ikväll efter jobbet ska jag förbereda lite, jag ska nämligen på födelsedagskalas hos finaste K♥  som fyller år på torsdag. När det vankas födelsedagskalas så måste man pyssla lite. Hehe. Vi ses imorgon babe!

xoxo

090512

Igår hade jag rekord i "all page hits". Geee, I wonder why :)

Tisdag. Ett steg närmare paradiset vi kallar helg. Idag har jag en fin stund att se fram emot, nämligen en ensamlunch med min chef.
(...)

Skänk mig en tanke!

xoxo

Update:radiogrej

Jag ska alltså vara med i ett radioprogram varannan vecka och prata om nya böcker. Programmet kör olika teman varje gång; den här första gången ska det pratas om deckare. Och det passar ju mig bra, det är ju lite av min forte så att säga.

Vi får se hur det går. Förhoppningsvis bra. Och jag ska inte tänka på hur många det är som lyssnar. plus att jag ska vara superpåläst. Idag har jag dragit ut en tolvsidors utredning om deckargenrens historia.

Nu har J åkt iväg för att jobba natt och det är dags för mig att kasta in handduken. Eller iallafall lägga mig och läsa nya Elle.

xoxo

Alternativt universum!

Gissa vem som ska prata om böcker i radion varannan vecka? Me me me! I radio! Iiiiiiiiiiiii!

Jag är glad. Och nervös. och glad. Och jättenervös.

Jag måste smälta detta. Sen skriver jag mer.

xoxo

Eyecandy

Jag, A,B och M kollade på film igår ( samt snaskade i oss A´s kalasgoda, nybakade muffins). Vi såg Twilight.

Såhär bra var den:


Kommentarer överflödiga.

xoxo

Dagens boktips.




Kommentarer överflödiga. Läsläsläsläs.
Det spelar ingen roll att det är en ungdomsbok och handlar om vampyrer, den smiskar stjärt ändå!

xoxo

090511

Måndag igen. Det här är ju inte sant, hur kan en helg gå så fort?

xoxo


Dagens Ord

EGOCENTRISK:

e¹gωsän⁴trisk
l. eg¹-, l. -å- l. -o-, adj.;
adv. -T.
[jfr d. egocentrisk; av lat. ego, jag, o.CENTRUM]

som endast tänker på sig själv, som anser att allt rör sig kring honom (henne) själv; som (ständigt) kretsar kring det egna jaget; om person, lynne, tanke o. 

 (källa: Svenska Akademiens Ordlista)

Andra ord som bör betänkas:
Omogen
Fjortisaktig
Självisk

och min favorit...

Dramaqueen

xoxo

Tidig lördag

Här kommer en hälsning från en som var vaken redan kl 06.00. Så jäkla värdelöst. Snart måste jag söka hjälp mot icke-existerande sömn.

Anyhoo, förväntar mig en bra dag idag. Syster med systerdöttrar♥ är påväg, så vi ska ta en runda på stan och mysa lite. Moster måste dock avvika för att gå till Systemet samt inhandla partajoputfit till kvällen. Det vaknas fest hos S, ska bli väldigt spännande.

xoxo

Glatt mail

För en stund sedan fick jag ett mail från den utmärkta sidan www.boktipset.se, där det stod följande:

"Hanna Fridén följer dig på Boktipset"

Förstår ni? Lite fränt tycker jag. Me loves Hanna Fridén, hon är en styck tuff kaka. Och nu följer hon vilka böcker jag läser. Iiiiiiiii!

xoxo

090508

Efter jobbet igår svepte jag, J och Jessie iväg på en shoppingtur. Efter att ha avverkat Ikea och diverse klädaffärer lyckades jag faktiskt undvika att köpa nåt. Fast det kommer nog inte att hålla speciellt länge. Måste shoppa. Det blir en tur på stan på lördag, kan nog inte hålla mig längre då. Måste kolla kontot. Trots allt är det x antal dagar kvar till lön ( 17 dagar, men vem räknar?)

Idag är det äntligen fredag. Men nöjet med fredag försvinner lite när man redan står och har ångest för att det snart är måndag igen. Suck.

xoxo


090507

Inatt har jag drömt om får ( de få stunder jag har slumrat till). Måste kolla i drömlexikonet vad det betyder.
Dagen inleddes annars med en mycket trevlig överraskning: mamma och C kom på besök! De återkommer vid lunchtid så ska vi gå och äta nånstans. Hurrey!

Idag är det lugnt och stilla här i butiken. På alla sätt och vis ( ni som är bekanta med vår arbetssituation vet vad jag menar, host host).

Nu ska jag kolla dagens luncher lite varstans och bestämma vart vi ska gå och äta!

xoxo

Saker man inte ska göra...

.... när man försöker motverka utgång:

 - hitta ett par nya skor som skulle passa finfint på lördag.
-  kika efter en ny outfit.
-  fundera på vad som skulle vara gottigt att dricka.

Detta mina vänner, kommer att barka hän.

xoxo

Man blir så ledsen när det tar slut.

De bra böckerna, that is. Läste ut den här idag; bra!



Den var verkligen annorlunda, och när man läser så mycket böcker som jag faktiskt gör, så är det väldigt bra. Den innehöll saga och verklighet samtidigt; den var rolig, läskig, spännande, ledsam och framför allt inte förutsägbar.
Läs!

xoxo

090506

Igår när jag kom hem från bion hände följande.

* Digitalkanalerna hade försvunnit. Igen.
* Internet funkade inte.
* Digitalkanalerna kom tillbaka.
* Digitalkanalerna försvann.
* De kom dock tillbaka och stannade där.
* Internet fungerande inte.

Det var mycket irriterande, då jag inte kunde rapportera om hur fucking himla bra Wolverine var! Jag och Kerstin ville bara se mer!
Idag är det onsdag. Bättre än måndag. Inte på långa vägar lika bra som fredag.

xoxo

Beloved.

What to do?? Här står jag i min ensamhet när två pinglor som jag inte sett på ett tag ( och faktiskt saknat) kommer in och frestar med lördagsnöjen. Jag som har inlett min vita månad/period/liv.
Fast jag just har varit tvådagarsbakis blev jag supersugen.
FAAAAAAAAAAAN!

xoxo


Förklara för mig...

... hur det här kan vara en bra idé?:



Victoria Silvstedt. På omslaget av en bok. För att man ska tydligen tänka sig hela tiden att hon är huvudpersonen. Handlingen är som följer:

Elisabeth Gripe får ofta höra hur lik hon är en känd svensk fotomodell.
Att hon dessutom utövar kampsport, fullkontakt varianten, är gränslöst förmögen,
ger stora summor till välgörenhet samt har funnit sin passion i polisyrket
gör att hon har fler fiender än vänner.


Blir ni sugna? Inte jag heller.



090505

Gääääääsp! Man ska inte börja läsa en potentiellt bra bok när man går och lägger sig, för visar det sig att boken är kalasbra så tar det väldigt lång tid innan man kan slita sig från den. Men attans bananer vad bra den verkar!

Ikväll ser jag fram emot bio med min lilla kaka Vi ska se Wolverine. Can´t wait!

xoxo

Another day, another dollar

Puh, dagen gick tämligen fort fast den var så lång. Det ska bli en tidig kväll för undertecknad. Världsalltet verkar också vara inne på den linjen, då det just har gjort att alla digitala tvkanaler har förvunnit. Det är ju fint. Ingen Animal Planet för mig ikväll alltså.

Men det gör inte så mycket, för jag har lagt vantarna på en bok som jag tror och hoppas ska vara bra:



Tack snälla förlaget som skickade den!

xoxo

090502

Måndag.
Inventering.
Trött.
Mycket långt kvar till stängning.

xoxo

Söndag av den värsta sorten

Igår var det som bekant gigantisk personalfest. Svinkul då - mindre kul idag. Rätt mycket mindre kul. Jag tänkte illustrera detta med följande bilder:

Igår:


Glad. Helt oanandes att det idag skulle se ut såhär.....


Idag:

Inte glad. Förbannade vare alla rusiga drycker.


Vita året börjar nu.

xoxo

Lördagsjobb

Nu: jobba fram tills 14, med bästa Janni och bästa Maria.
Sen: Ett snabbt VPS med A med förhoppningen att hitta Outfit
Ikväll: världens största (...) personalfest där även en massa andra snyggingar kommer ansluta senare.

xoxo

En första rapport

Jag har nu smörjt in mig med vindunderkrämen. Jag luktar gott.
När jag tänker efter så luktar jag som nån sorts drink.

xoxo

Fin fredag

Aaaaaaah, me loves lediga dagar. Idag har jag bara gjort trevliga ( stillsamma) saker: solat på balkongen ( =varmt), lunchat med A, B och C ( skojar inte, de heter faktiskt så) samt intagit allehanda onyttigheter. Bra skit.
Imorgon måste jag tyvärr jobba, men bara mellan 10-14, så det känns inte alltför betungande. På kvällen vankas det baluns; en massa butiker i stan har gemensam personalfest. Senare ska jag möta upp alla mina pinglor i vimlet, shall be grand.

Nu: invigning utav min nya Too Faced-bus. Intressant.

xoxo

Fortfarande 1 maj.

Sol. Balkong. Sitta där nu. Inte så bakis. Bra.

xoxo


1 maj 09

Superbra kväll. Lite ont i fossingarna bara. Men jag hade fina skor iallafall.  Ut och demonstrera imorgon vettja!

xoxo


RSS 2.0