Plus och minus

Bra just nu: De ringde från butiken och hade hittat en mössa i min storlek.

Inte lika bra just nu: Jag har hört ryktas från festens arrangör att jag är utvald att delta i en lek som kallas "Tampongleken".

Undrar om det är för sent att lämna återbud?

xoxo

Minor setback

Jag traskade ( i kulingblåsten) till maskeradbutiken för att hämta ut min förutbeställda polismössa. Vad händer? De har glömt min beställning och sålt den till en annan.
Jävla klantar.

xoxo

Blow me away

Idag är det STORM ute. Lite mysigt är det om man får vara inne, men tanken på att springa runt i nätstrumpor ikväll ( som den slampiga polis jag är) är inte speciellt tilltalande...Förhoppningsvis har vinden mojnat tills dess. Dock har jag hört rykten om att det ska snöa. Snö+oklädd Sara=ingen bra kombo.
Annars så är det ju faktiskt FREDAG!

xoxo

Hockey

Nu är vi just hemkomna från en styck ishockeymatch. Det var en bra match, vårt lag vann. Jag tycker inte att hockey är så rockigt på tv, men live är det faktiskt rätt kul. Om man får köpa sig en korv och sådär.
Nu sitter J och O ute i soffan och groggar litegrann, de ska tydligen ta en tur på stan. Själv ska jag måla naglarna så att jag har det gjort inför morgondagens halloweenpartaj.
Note to self: Hämta ut polismössan innan butiken stänger. Måste komma ihåg.
Dessutom måste jag hitta ett par fancy stay-ups tills lördagen, plus en inflyttningspressie till C. Förslag mottages gärna!

xoxo


Utkörning

Nu kom just J♥  hit med en matlåda som jag kan äta i eftermiddag Vi ska som bekant på hocket direkt efter jobbet, så jag hinner inte hem och äta emellan.
Det tycker jag var väldigt rart. Och väldigt gott.

xoxo

Give me your outfit

Såhär vill jag se ut på lördag:


http://vip.minoutfit.se/outfit.php?id=70#

Fröken Kling har ju startat upp en ny site där alla kan lägga in sina dagens outfit. Smart.

xoxo

Ni kan kalla mig bowlingdrottningen

Ikväll vankades det bowling tillsammans med våra gäster från Kungshamn. Jag brukar vara....host... medioker... när det ska bowlas, fast det uppvägs av att jag tycker att det är så kul. Idag var jag i mitt livs form och fick 125 poäng ( förmodligen värdelöst för den vane bowlaren, men världsklass för mig)

Mental notes; saker som måste fixas innan fredag:

*  Systemet; införskaffa proviant för fredag och lördag ( förlåt levern)
*  Outfit; tills lördagens partaj
*  Hämta min beställda polismössa
* Fixa inflyttningspresent till C.

Imorgon väntar fler aktiviteter efter jobbet, då ska vi gå på hockey ( ! )

xoxo

Dagens Miffo

( ber om ursäkt för den fjortisaktiga rubriken)

Det här är anledningen till att jag aldrig har läst någon utav Jan Gullous böcker, och aldrig tänker göra det heller. Fjant!

xoxo

Halloween

Snart stundar Halloween ( fredag närmare exakt). Vi är bjudna till Jo som har hyrt lokal och bjudit  mängder av folk. Det kommer nog bli väldigt trevligt. Jag har bestämt mig för att vara polis av den lite hetare sorten ( komplett med handbojor och hela kitet)  Jag har just köpt de sista delarna av kostymen, får prova dem ikväll och se hur det blir. Vad J ska vara kan jag inte skriva, det kan nog verka stötande. Men rätt kul är det =)

Nu skulle jag gärna vilja gå hem.

xoxo

Onsdag 12.20

Jag vet att jag gnäller ofta, fast just nu känns livet rätt bra. Det kan ha att göra med det faktum att det är onsdag idag ( snart helg), jag har roliga aktiviteter efter jobbet imorgon, på fredag är det dags för Halloween-partaj och på lördag är det C´s inflyttningsfest. Söndag tillbringas nog i horisontalläge.

Dessutom har jag sökt mitt drömjobb ( nu igen) Hoppashoppashoppas!

Finaste K, nu är det inte alls länge kvar!

xoxo


Underbart är kort

Tiden går alltid fortare när man är ledig, aldrig går två dagar så snabbt som lördag och söndag gör.
Lördagskvällen var verkligen lyckad och söndagen tillbringades i diverse möbelaffärer där vi letade stuff till C´s nya lägenhet. Dagen avslutades med C och M och lite finfin junkmat.

xoxo


Change of plans

Det blir ingen fest hos Jessie ikväll, hon har gått och blivit sjuk. Istället ska vi tåga iväg ( alla 200 metrarna) till M. Detta ska bli mycket trevligt. B kommer hit innan, vi ska värma litegrann. Hon med Minttu, jag med Passoa. Mmm.
J har åkt iväg för att kolla sport innan han jobbar natt, så jag har hela våningen för mig själv. SWEET! Här ska dunkas Britney, exfolieras, smörjas, borstas, sminkas, pyntas och donas i fred och frihet. Jag har införskaffat två outfits för kvällen, får se om någon utav dem känns rätt.

xoxo


Saker man gör när pojkvännen åkt till jobbet

*  Målar naglarna ifred
* Tittar på vraken som får behandling i Celebrity Rehab With Dr Drew på MTV ( loves it)
* Spelar igenom hela Mamma Mia-soundtracket och sjunger. Högt.
* You Tub:ar gamla Britney-rökare och sjunger. Också högt.
* Snor galgar från hans sida av garderoben.

xoxo

Fredag *klapp klapp klapp*

God, I love fredagar... Idag har det var en synnerligen bra fredag dessutom;
1) Mycket att göra på jobbet=dagen gick fort
2) Favorit-Kerstin kom på besök med sin fina familj
3) Stavas l-ö-n-i-n-g

Dessutom hann jag ta en runda på stan och köpa det mörklila nagellacket som nämndes i föregående inlägg. Det ska invigas när J åker iväg och jobbar sen ( viktigt att arbeta ostört när det gäller manikyr). Nu kan jag stryka den posten på min lista, nu är det överdel som gäller. Svårt svårt... Då J jobbar natt i natt, så sover han ju bort hela förmiddagen ( och lite till) imorgon. Perfekt shoppingtid!

Nu blir det Idol. Jag tycker ju att de suger egentligen, men det är ABBA-tema ikväll. Och ABBA suger definitivt inte.

xoxo

Dagens bloggtips

Ta och surfa förbi hos den här tjejen, hon har koll på det här med make up. Vilken inspiratör! Hon åker rätt in på min favoritlista. Jag brukar tycka att det är lite lökigt med tjejer som ska undervisa i smink, men hon kan sin sak, samla mina ord.

Ch-ch-ch-check it out!

xoxo

Ej att förglömma

Ett litet tillägg på listan: nagellack givetvis. Herregud. Hur kunde jag glömma. Jag tänker mörklila. Som detta:

 
(makeupoholic.blogspot.se)

xoxo

Liten komihåglista till mig själv.

Detta är saker jag måste fixa innan lördag:

*  Överdel som passar min nya kjol
*  Ev. roliga strumpbyxor om jag inte kör på spetstights
*  En ny kajalpenna. Den gamla gör mig rödögd ( redan innan drickat har intagits)
*  Nya ögonskuggor. Av samma skäl som kajalpennan.
* Systemet. ( inga kommentarer)

Saker som jag skulle behöva, fast inte är direkt akuta. 
 
*  Nya skor. Vintriga partyskor, så jag slipper ha mina ( kalla) peeptoe-pumps i kylan.
* En kavaj. Det är snyggt med kavaj. Jag har ingen kavaj.
* Ett par nya spetstights, mina är för stora.
* Rövimplantat, så att tightsen sitter uppe.


Tur att det är löning om 2 timmar. Tjohej!

xoxo

Torsdag 22.04

Puh, vilken dag. Inte bara har den varit varm ( vår chef vill spara in pengar, därför får vi inte ha på kylan i butiken) utan den har också varit aningens turbulent. Dock är det uppstyrt nu, så det ska förhoppningsvis bara bli bättre.
Jag hittade världens finaste kjol på HM idag, dock hann jag inte fixa en överdel, attans att man bara har 45 minuters lunch. Det får bli lördagens sysselsättning. Om jag nu inte blir sjuk *peppar peppar* har jag en foxy outfit tills på lördag.

J har gett sig iväg för att jobba natt, stackarn. Dock gör detta att mina prognoser för nattsömn ser goda ut. Jag fattar inte, människor kan gå på månen, men de kan inte fixa så att folk kan låta bli att snarka på nätterna!? Jag vet inte vad ni tycker, men nånstans har det prioriterats fel.

xoxo

Torsdag 10.20

Full fart mot helgen. Någon hade skrivit på fb idag " Jag lever för helgen och det gör du med" Mycket sant, fast lite sorgligt.
Idag har det Operation:Outfit som gäller. Har bokat tid med min PS♥  på H&M idag, så jag ska hasta dit på lunchen. Det är alltid spännande att se vad hon har kokat ihop. På lördag blir det fest hos Jessie med x antal fabulösa flickor. It´s shall be grand. Dock har jag haft indikationer på att jag kommer att få ont i halsen, med min tur så drabbas jag säkert i lagom tid tills lördagen.

xoxo

Vänskap

Igår fick vi en jättefin bok till butiken:

 Sötsötsöt!
(ICA Bokförlag)

Citat: " En vän är nån som sträcker sig efter din hand och rör vid ditt hjärta"

Lite lökigt kanske. Men en vän är iallafall inte en som bara hör av sig när de behöver hjälp med nåt. Fnys.

xoxo

Framtung...?

Jag gillar bröst och är verkligen inte den som bangar en generös urringning. Men detta är väl lite väl....?



( bild från www.veckorevyn.com)

Frågor som oundvikligen ploppar upp i mitt huvud:
1) Hur sover hon med de där gargantobröna?
2) Hur får hon luft i den där klänningen?
3) Ser hon ens sina egna fötter?

xoxo

Just back from Body Jammin'

Jag älskar Body Jam. Det där med att rolig träning och endorfiner är nog sant. Fast nu är jag mest trött. Imorgon ska jag upp i ottan för att bli friserad ( loves it) , så nu måste jag ta mig en funderare på hur håret ska se ut.  Längden får nog vara kvar, jag är nästan säker på att jag kommer ångra mig om jag klipper av det. Men färgen, mörk eller ljus? Svårt det där... Ett till plus med detta frisörbesök är att jag kommer att komma minst 1½ timme senare till jobbet. S-W-E-E-T!
Dessa personers hår skulle jag gärna ha på skallen:

 Blake Lively, Gossip Girl...
..och...
 The ever so lovely - Megan Fox

Fina hår - fina flickor.

xoxo

Drömjobbet.

När jag var liten ville jag bli veterinär. Det hade givetvis med mitt passionerade djurintresse att göra. När jag blev äldre och insåg att jag var totalt ointresserad av matte samt att detta ämne ingick i veterinärsutbildningen, så la jag ner det. Sen dess har jag haft lite svårt att sätta fingret på mitt drömjobb. Jag vet ungefär vad det ska innehålla ( det ska vara kreativt, ej butiksarbetstider,jobba med människor, gärna vara lite lyxigt) fast det har varit svårt att hitta just ett sånt. Tills nu. Jag stod och spånade lite med arbetskamrat U som kläckte värsta bra idén, och t.o.m visste ett företag som jobbade med sånt. Tack vare underbara internet vet jag nu allt om deras verksamhet. Nu gäller det bara att skriva en kickass-cv. Lite klurigt.

xoxo

Händig.

Alla vet att undertecknad är en riktig armbandsjunkie. Det finns så himla fina armband, både på Nelly.se, cocoo.se och kyssjohanna.se men jag hittar inte det. Jag får helt enkelt slöjda ett själv. Jag har ju pysslat med det förut, med gott resultat ( om jag får säga det själv) men nu tror jag att jag ska prova lite andra material. Får se hur det bliver.

xoxo

Känns bra att denna dag är slut.

Idag har det varit en riktigt lång dag. Nu är det bara fyra andra långa dagar kvar tills helgen, tjohej! Men nu har jag lite att se fram emot; imorgon ska jag dansa efter jobbet och någon kväll ska jag och Jessie styra outfits till lördagens utkliv. Shopping = nästan det finaste man kan se fram emot ( japp, är en ytlig och tom människa)

Idagkilade jag över till C för att kolla på hennes nya lya. Åh! Jättehögt i tak, stooora fönster OCH kakelugn. Det var en äldre lägenhet som var hur charmig som helst. Jag blev nästan jätteavundsjuk. Nu har ju vi också en fin lägenhet som är helt nybyggd, men det gamla har också sin charm. Nu har jag drabbats av renoveringsfeber och vill byta ut allt härinne mot nya saker. Ska sätta in hundögonen mot J och se vad som händer :)

Och Sara P, jag kommer att vara kvar till jul och trettio år efter det också. Tyvärr.

xoxo

Operation: Nytt Jobb

Operation: Nytt Jobb inleddes idag, 20/10, kl. 10.38 ( efter ännu en sömnlös natt pga av ångest att behöva gå till detta jobb)
Operation: Nytt Jobb avslutades idag, 20/10, kl 10.50 ( efter att ha insett att det inte finns några andra jobb att söka)

Suck.

xoxo

Litenlista part2.

Jag älskar verkligen listor, hittade en med mobilanknytning som jag inte sett förut:


Har du kysst nummer sju?
Nr 7 är Bie. En väldigt snäll gosse som jag dock inte har kysst. Never have, never will.

Har du träffat nummer nio i veckan?
Ja faktiskt, jag gick på Björn på gatan häromdagen och sa hej.

Älskar du nummer tio?
BM: japp, det gör jag 

Är nummer elva en sötnos?
Nja, det är han väl inte. Men han är mycket trevlig.

Är nummer femton en bästis?
C är en väldigt bra vän iallafall :)

Har nummer sexton gått i samma klass som du?
Nej, Chrille är några år äldre.

Brukar du hänga med nummer nitton?
Nej, men en gång i tiden så ville jag gärna det :P

Är nummer tjugo bra?
Tja, ingen aning really, jag har glömt vem han är xD

Gillar du nummer tjugosex?
Frida: Ja, hon är rar.

Vet du om nummer trettioett har ett förhållande?
Hmmm, jag har faktiskt ingen aning.

Hur känner du nummer trettioåtta?
Det är numret till J´s jobb.

Är du intresserad av nummer fyrtiotvå?

KW på jobbet är en mycket skön arbetskamrat.

Hur länge har du känt nummer fyrtionio?
M, min kvinna på H&M: Sen Adam gick i löv nästan ( annars tippar jag på typ 15 år)

Mycket rolig lista. Att skriva. Förmodligen inte att läsa.

xoxo

Litenlista.

Återigen ärligt snodd av finfina S:

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse ?
Äsch

2. Hur mycket kontanter har du på dig ?
Har sällan cash, känner mig mycket coolare när jag får skriva under kontokorts-slippar

3. Vilket ord rimmar på "testa" ?
Festa

4. Favoritplanet ?
Jorden

5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil ?
J´s lillebror N

6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil ?
Just nu är det The Veronicas - Untouched

7. Vad har du på dig på överkroppen just nu ?
Snobbenpjyamas-överdel ( It´s pink)

8. Sätter du etiketter på dig själv ?
Ja, julklappsetiketter

9. Vad är det för märke på skorna du har på dig ?
Är just nu iklädd omärkta fårskinnstofflor ( tack J´s mamma&pappa)

10. Ett ljust eller mörkt rum ?
Mörkt

11. Vad gjorde du vid midnatt ?
Hade just kommit hem från min kväll med C, satte mig vid datorn och fortsatte prata med henne via msn.

12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS ?
" Bra att du fick byta klänningen :) Köpte du den andra?"

13. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven ?
Längre bort än Pressbyrån

14. Vilket uttryck använder du mest ?
U så obehagligt

1Till vem sa du "jag älskar dig" senast ?
J

16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast ?
Mina fårskinnsklädda fötter

17. hur många olika sorters droger har du utnyttjat de senaste tre dagarna?
Alkohol, glass och snask

18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade ?
Inga.

19. Vilken ålder har varit bäst hittills ?
25

20. Din värsta fiende ?
Kanelbullen

21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu ?
En actionshot av J när han spelar golf som C har tagit

22. Vad var det senaste du sa till någon ?
" Jag är trött"

23. En miljon dollar eller förmågan att flyga ?
En miljon. En miljon. EN MILJON!

24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu ?
Alla älskade jag har runt omkring mig

25. Senaste låten du lyssnade på ?
Pink  - So What

xoxo

Möbelsöndag

Trött!
Idag har dagen spenderats med C och B för att hitta möbler tills C´s nya lya. Hon har fått tag i en jättefin en mitt i stan, så nu blir vi nästan grannar. Sweet! Efter att ha provsuttit varenda soffa i stan ( och provlegat varenda säng också för den delen) kom jag hem, bara för att upptäcka att jag hade låst mig ute. J hade åkt iväg och jag hade glömt ta med mig nyckeln. Det sög rätt mycket, men som tur var kunde han lämna sina gossar och komma och släppa in mig.

Nu sitter jag och har angst för att det är måndag imorgon. Business as usual alltså. Och K, great minds think alike eller vad det ny heter :D

xoxo

That´s hot

Jag brukar tycka att Paris Hilton oftast ser ut som en uttryckslös barbie, men här - WOW!

Paris Hilton på franska Vogue, november 2008. Hit eller miss?
( omslaget på franska Vogue)

Nu: shopping.

xoxo

An additional b-day!

Idag jobbade jag olyckligtvis, men sedan kom älskade föräldrar, syster,svåger+systerdöttrar samt mormor för att fira min födelsedag. Vi var ute och åt ( smaskade in mig en underbar laxfile med bladspenatsås, MUMS) och sedan hade vi efterrätt och paketöppning ( tack alla underbara människor som har givit mig gåvor) här hemma.
Ett mycket trevlig firande, igen. Nu får det vara slut på festligheterna för det här året.

Ikväll har jag, J, C,M och K varit och bowlat. Det gick kalasbra för mig, jag kom inte sist. Sedan gick J på fest ( någon kommer somna pissfull i soffan ikväll) K åkte hem, M skulle träffa folk på Pitcher´s och jag och C gick och satte oss och myste på lokal ett tag. Det här med att vara nykter på en lördagskväll är faktiskt underskattat. Ibland.

xoxo

Det är fredagskväll...

Nu har vi just kommit hem från svärmorsfirandet. Vi var ute och åt middag och sedan bowlade vi. Jag förstår inte vad som har hänt med mina bowlingskills, förut var jag rätt bra. Numera är jag skitkass.
Imorgon ska jag jobba ( sorg) men sedan kommer familjen för att fira min födelsedag. Då ska vi ut och äta. Igen. Det är mycket mat nu känner jag. Får bli rejält med träning nästa vecka.
Noterade just att Gina Tricots webshop har öppnat. Det känns som en mycket bra utveckling tycker jag.

Jag gjorde just min dagliga arbetsförmedlingskontroll. Detta erbjöds ( i urval) : ryskspråkig översättare med teknisk kompetens, tandhygienist, talpedagog samt morgonpigg truckförare.

Nej, inget drömjobb idag heller.

xoxo

Ny dag, nya möjligheter.

Idag är jag inte lika arg, thank god. Solen skiner och jag är ledig, det är finfina förutsättningar det. På schemat står allehanda shopping samt firande av svärmor.
Blog Awards 2008 gick tydligen av stapeln igår, min inbjudan hade visst kommit bort i posten ( är väldigt ironisk här)

xoxo

Hej hormoner.

Jag är så arg. Fruktansvärt arg. Och jag har egentligen ingenting att vara arg för. Jag börjar misstänka pms ( även om jag har slutat med såna där dumperioder numera) Jag är sur och irriterad och så är det varmt också. Och så är jag hungrig. Och stressad för att jag är ledig imorgon och för att jag ändå har en massa saker att göra. Gaaaaaaah!
Inget armband kom idag heller och jag köpte inga tight. S U C K !

xoxo

Måste.handla.saker.

Jag är shoppingsugen. Jag behöver verkligen nya tajts ( me loves tights alot), mina svarta börjar bli alldeles för stora. Tajts är inte snyggt med hängröv. Jag har hört ryktas att Indiska av alla ställen har bra tights. Dessutom ska jag införskaffa de med knappar längst ner från Lindex. Ett par med blixtlås skulle inte sitta fel heller.

xoxo


26 år och en dag

Idag är det dan efter dan. Och dan innan jag är ledig. Sweet. Jag kan inteförstå hur bortskämd jag blev igår, det kändes verkligen lyxigt.
Jag hoppas att mitt armband kommer idag, ska knalla hem på lunchen och kika i postfacket. Jag är pinsamt förtjust i att hämta posten, varenda dag går jag dit med förhoppningen att just idag kommer det att ligga världens roligaste brev där ( tänk: du har fått 85 miljoner från en okänd släkting osv).

Jag väntar fortfarande.

xoxo

Everyday should be b-day

Idag har jag haft en supermegajättebra dag. TACK alla som har varit gulliga och skickat hälsningar, både via sms, mail och telefon ♥
Efter jobbet kom hela Js familj hit och firade, och en massa pressies hade de med sig också. TACKTACKTACK!
Av  ♥J♥  fick jag fina presenter + att han hade bakat en tårta åt mig.
Idag har jag även bokat in diverse roligheter framöver, den 8/11 smäller det! Tjohej!

Nu är jag så mätt så att jag snart spricker. 

xoxo

En notering på födelsedagstemat

Jag kollade vilka kända människor som fyller år denna utmärkta dag. Enligt birthday.se är det tre ( för mig okända) pingisspelare(!), två (dito) golfspelare  samt Pernilla Wiberg.

Inte så rockigt.

xoxo

Hey shorty, it´s your birthday...

HURRA, idag fyller jag år! Det har varit en mycket fin inledning på dagen, redan när jag vaknade hade jag fått x antal sms ( fina Sara P hann först, 00.04) och bilder ( tack fina K!)
För en stund sedan fick jag presenter från mina arbetskamrater också, TACK!

Jag känner mig mycket omhuldad.

xoxo

More pressies!

Thank god att man bara fyller år en gång per år, det här med att köpa presenter till sig själv kan lätt gå över styr. Nu har jag hittat ett armband till som ska bli mitt:

Fint va? Från Nelly.se.

xoxo

Present till mig själv

Jag snubbade över ett fintfint armband förut från mapoupinette.com
 
Det finns många olika färger och med olika berlocker. Roligast är dock att de graverar in vad man vill på berlocken, hur fint som helst. Ett sådant ska jag beställa till mig själv, nu får man bara försöka bestämma vilken färg. Hum hum.

T minus 3 hours people!

xoxo

Första firandet

Du har jag firat födelsedagen för första gången detta år, det var pappa och styvmor som kom hit för att lämna paket och äta en bit mat. Mycket trevligt var det, jag är ju inte hemma och hälsar på så mycket som jag borde vara. Många fina paket fick jag, samt ett finfint bidrag till Thailandsfonden också, tack tack!

Nu sitter jag och planerar morgondagens kalas, jag undrar vad jag ska bjuda på? Eftersom jag är kulinariskt handikappad så är allt sånt här asjobbigt. Gaaaah! Men kommer folk och vill fira en så måste man ju bjuda till lite. Det kommer förmodligen bli morgondagens huvudbry, för jag är helt galet trött.

xoxo


Dan före dan..

Det är nån som fyller år imorgon. Sweet!
Jag måste snart söka hjälp mot mina sömnproblem, vaknade som vanligt 03.50 inatt. Suck. Man är så snygg när man är så trött att ögonen knappt är öppna.

Men som sagt, det är nån som har födelsedag imorgon. Det är inte dumt alls det.

xoxo

Mycket trött måndag.

Idag har jag varit så otroligt trött, det tar på krafterna att åka båt. Men kul var det. Sara P, kolla på fb för all the juicy stuff :D
Egentligen borde jag inta sängläge redan nu, det är en händelserik vecka framöver: imorgon blir det middag efter jobbet med pappa & A, på onsdag är det ju någons födelsedag *weeeeeee* så efter jobbet ska den firas, på fredag fyller Jessie och Js mamma år och på lördag kommer mamma&C, syrran, svåger och sötlökarna hit och äter middag ( och tårta såklart)

Det är mycket nu.

xoxo

Hemma.

Hemma igen från Cinderella-kryssningen. Trött. Sliten. Trött igen.
Mantra: What happens at Cinderella, stays at Cinderella.

xoxo

Packad.

Eller rättare sagt, jag önskar att jag vore det. Färdigpackad alltså. Förbannad vare min beslutsångest, det här går ju inte!
Jag vill ju ha med massor av saker, hellre ett plagg för mycket än för lite. Undrar om det finns nån maxvikt som man får ta med sig, måste kolla detta a.s.a.p. I skrivande stund sitter jag och filar på nagellacksvalet; det måste ju vara nåt som passar till allt osv osv. Svårt detta.

Förresten, Idol suger iår. Man vet ju inte om det är Idol eller Lilla Melodifestivalen man tittar på. Småttingar som sjunger falskt, u så trist.

Skepp o´hoj!

Åh.herre.gud.Andas.lugnt.

Oh shit. Har just nåtts av ryktet att de spelar in fler avsnitt av Färjan fortfarande! Vilket betyder att de kan vara där och filma imorgon. Detta är mycket oroväckande. Detta kan gå fel på så otroligt många sätt. Jag vill ta detta tillfälle i akt att be om ursäkt till mamma redan innan.
Jag måste forska ytterligare i detta.

xoxo


Thank god it´s friday (igen)

Halleleluja, det är fredag. Dessutom är det den bästa sortens fredag, om ni förstår vad jag menar.
Tyvärr lyser kunderna med sin frånvaro, så det lutar åt att det blir en väldigt lååång fredag. Men det gör egentligen ingenting, så länge det är fredag.
Igår passade jag på att shoppa mig lite lycklig efter jobbet. Resultatet blev ett par spetstights ( äntligen!), en frän t-shirt samt ett axelbandslöst spetsfodral ( mjauu). Vet inte riktigt vilken stil jag ska köra med på Syndens Båt, misstänker fortfarande att fabulös urringing inte är den rätta vägen.
Tydligen ska det korkas upp redan 09.45 i bussen, men jag funderar på allt helt skippa det. Jag kliver nog på när vi kommer på båten, vill gärna vara vid mina sinnens fulla bruk när vi kör på isberget.

xoxo


Jean-Marie Gustave Le Clézio..

... det namnet har jag sagt till frågande kunder uppskattningsvis en miljon gånger ( tack, sju års franskastudier) Tyvärr hade vi inget av årets Nobelpristagare i lager ( skräll ) så alla får snällt vänta.
Och nej, inga medier kom på besök så jag klarade mig iår. Sweet!

 












Le Clézio - Allt Är Vind
( fin framsida, skum titel)
xoxo

Nobelpriset i litteratur 2008...

... utses om ca en timme. Här i butiken innebär det att vi släpar ut vår radio från lagret ( anno 1858, både lagret och radion) och har allmän samling vid kassan för att invänta Horace. Mitt tips i år är den syrianske poeten Adonis, det är hans tur i år ( = mitt svar som jag har planerat för att jag ska låta insatt)
Förhoppningsvis blir det en författare som många kan läsa, och inte skit som Elfride Jelinek eller Harold Pinter.

xoxo


M.Ä.T.T

O lord vad jag är mätt! Har just kommit hem från arbetskamrat KW och hennes 60-årsfirande. Jag misstänkte att det skulle bli goood mat, men detta...! Det var så gott! Dessutom har jag ätit mat med världens bästa mamma och C idag, så jag har i princip varit mätt hela dagen. Ovant, inte oangenämt. 
Jag fick hänga lite med fina S också, det är ju inte så ofta nuförtiden =)

Imorgon blir det häng med Jessie, man måste ju ha en ny outfit när man ska åka båt ( läs: det blir storm, båten sjunker och jag gör detsamma) Dessutom måste jag sola solarium, mycket viktigt att komma ihåg detta!

xoxo

Måndag

Det är verkligen ingenting positivt med måndagar, men tack och lov är den ju snart slut. I skrivande stund sitter jag och fixar lite manikyr, jag är verkligen besatt av nagellack. Idag: Mavalas Mystic.
Denna vecka ser ut att bli hektisk den med: imorgon är det Body Jam, följt av bio med flickorna. På onsdag kommer mamma hit igen, sen efter jobbet ska vi fira KW´s födelsedag. Torsdag ser iofs rätt ledig ut och fredag likaså, men vi åker ju färja på lördag ( har spanat in Färjan på Kanal 5, h-e-r-r-e-g-ud vilka nötter det verkar finnas på den där båten!) så jag borde packa. Innan man packar måste man skriva lista, det gillar jag.

Just det, jag måste hinna sola en gång till innan båtåkandet, jag har en känsla av att det kommer att fotografera ivrigt och då måste man ju se presentabel ut.

xoxo

Fylleblogg

Klockan är 03.28. Då ska man egentligen sova. Men jag måste säga att jag har varit ute med några av världens goaste och finaste flickor. Jag har haft en jättetrevlig kväll!
J har somnat i soffan ( fyllo).

Livet är kort, sen är man död väldigt länge.

xoxo

Gaaaaaaahhhhhh!

Ibland gillar jag inte karlar överhuvudtaget. Nope, inte det minsta. Och när jag inte gillar karlar beklagar jag djupt det faktum att jag inte har någonstans att ta vägen när jag vill dra härifrån. Suck. Jag kanske kan bädda åt mig i klädkammaren eller nåt. Fnys.

xoxo

Nedräkning

T minus 2,35 nu.
Jag gillar´t.

xoxo

F-r-e-d-a-g *klapp klapp klapp*

Äntligen fredag! Det är verkligen den bästa dagen i veckan. Dock vaknade jag med gruvlig huvudvärk samt magont ( min vanliga tur) men jag tänker ignorera detta faktum. Har en busy helg så jag måste vara fräsch.

xoxo

En liten lista...

Humör: Trött
Gjort: Jobbat hela dagen, sedan tvättat och städat
Planer: Städandet anses avslutat, nu väntar duschen och soffan
Ser på: Skärmen, givetvis

Lyssnar på: Ne-Yo Closer
Läser: Ingenting just nu, borde skämmas
Dricker: Vatten
Äter: Fick mat hos bästa Jessie efter jobbet, GOTTIGT!
Bästa: ..dagen är fredag och det är imorgon!
Sämsta:...att jag måste jobba
Barn: Har jag inga, inga planerade heller
Väder: Höstigt

( Snodd från S såklart )

xoxo


Flickleksaker

Detta praktverk trillade in i butiken i början utav veckan:


 Toys For Girls från Globeförlaget

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det, men det finns verkligen a lot of onödiga saker. Fast boken är fin. Och rosa.

xoxo

Stiltje

Nu är det inte en enda kund i butiken. Jag har absolut ingenting att göra. Detta ihop betyder låååång dag.  Jag får ta och hitta på något projekt, annars blir jag tossig.

Senare blir det roligt iallafall, för då kommer min älskade mamma och hälsar på ♥

Ikväll ska jag utföra diverse hushållsarbete; måste tvätta lite samt städa ihop lite tills flickorna kommer på lördag. Andra viktiga saker att göra: köpa fler presenter till Clara, klura på outfit till lördag ( =svårast) samt komma på en meny till lördag ( svåååårt när man är kulinariskt handikappad... McD, anyone? )

xoxo

Lill-lördag

Det känns som detta har varit en längre onsdag än vanligt. Efter att ha lunchat med syster och systerdotter var det jätterörigt på jobbet, vilket iofs gjorde att dagen gick rätt fort. Efter jobbet tog jag och J en långpromenad och sen kom C och Emil för att planera lite resa. Mycket trevligt. Nu tittar jag på So You Think You Can Dance ( tyvärr sista avsnittet för året, buhu) Detta är mina favoriter:
 Chelsie (som det inte verkar finnas några andra bra bilder på)
 Twitch ( som inte är ful på denna bild)

Dock har jag redan fått reda på vem som vinner, och det är tyvärr ingen utav dem. Too bad.  Men grymma var det båda två!
Imorgon ska jag köpa de sista presenterna till lilla Clara och på fredag blir det lite shopping med C inför middagen på lördag. Det vankas tjejmiddag, jättekul!

Shit, nu var reklamen visst slut!

xoxo


RSS 2.0