Grymt irriterad...

...fast det egentligen inte hjälper nåt vidare värst. Jag hatar att ha ont i magen! Speciellt när det aldrig går över, aldrig ens känns det minsta bättre... I skrivande stund har jag just suttit i duschen i en halvtimme och spolat varmt vatten på magen ( kändes som värmedyna, fast med biverkningen att jag blev skrumpen som ett russin) SUCK! Gå över, dumma sjuka!
Visst är det t-y-p-i-s-k-t att detta sker just inför vår resa. Tyyyyyyyypiskt.

Det här var ju inte mycket till läsning, jag gnäller ju bara. Sorry.

xoxo

Domen.

Efter nya nålstick ( har armar som en fullfjädrad narkoman) kom idag domen: jag har en inflammerad magsäck. Jag har fått medicin och detta ska tydligen försvinna gradvis av sig självt. Dessutom ska jag vara försiktig med vad jag äter och undvika alkohol bl.a.
Kul med nyårsafton imorgon. Eller inte.

xoxo

Heldag på akuten

Akutmottagningar måste vara stället som gud glömde. Jag har tillbringat hela min dag där läsandes gamla Tara och M-tidningar. Samt en och annan ICA-Kuriren. Man vill inte läsa om mat när man har röv-ont i magen,
Anyhoo, där har jag varit och de har konstaterat att det är fel på mig, men inte vad det är för fel. De har lindrat mina smärtor temporärt och sen ska jag tillbaka imorgon för mer provtagning.

Japp, ni gissade det. Det suger.

Tack till alla söta som har ringt och messat under dagen ♥

xoxo

Bloggpaus

Om in undrar varför jag inte har skrivit på ett par dagar så är det för att jag har åkt på den ack så trevliga kräksjukan. Sen i lördags har jag inte gjort nåt annat än spy och legat i soffan. Nu har ingenting lämnat min kropp på ett tag, men jag kan fortfarande inte stoppa nåt i den. Nu ska jag ringa farbror doktorn.

Totalt värdelöst.

I´ll be back.

xoxo

Ny dag - nya möjligheter

Idag är det ännu en ledig dag, helt underbart. Delar av denna dag ska tillbringas på stan; det är ju rea lite varstans. Någonstans kanske man hittar något som inte är skit. Jag ska kika lite extra efter en dator. Och kanske en klocka.
Dock lider jag fortfarande lite av sviterna från juldagen. Det märks att man inte är nån ungdom längre.

xoxo

Annandag jul

Idag har det varit en väldigt stillsam dag. Jag satte i mig mer än beräknat igår, vilket känns idag. Men men, det man inte minns har inte hänt.
Det som jag dock minns är att jag halkade omkull här utanför och skrapade upp ena knäet samt slog både armen och häcken blå. Mycket orutinerat.
Nu är det snart dags för Körslaget, I love it. C kommer hit efteråt och ser på Gladiator. Jag är ju en riktig mes när det är sorgliga saker på film; jag toklipar ju t.o.m till tecknade Lejonkungen..

Nu blir det fiskpinnar och mos, finns inte en chans att jag orkar trycka mer julmat nu.

xoxo


Gäsp.

Imorse vaknade jag 07.40 och kunde inte somna om. Efter en hård utekväll med (rätt mycket) alkohol så är det rätt värdelöst.
Nu ligger jag och J och tittar på Pippi. Det blir inte så mycket mer än det idag.

xoxo


Kerstin!

Jag sitter här med en urringning som back in the days! Du skulle ha varit stolt ♥

xoxo

Våga(de inte) Vägra Juldagsfirande

Tja, det var ju inte helt otippat att jag skulle komma till sans och välja att fira juldagen ändå. Fast jag är nästan säker på att jag om sisådär 12 timmar kommer att ångra det. Nu blir det till att välja en styck spillvänlig outfit samt oömma skor.

Om några timmar kommer många fina vänner hit, då ska vi kröka bort julmaten.
Skål!

xoxo


Ännu en julafton går mot sitt slut

Jag är mätt. Jättemätt. Jag är nöjd, det var det jag ville ha ut av denna dag. Här i föräldrahemmet har vi ätit, haft julklappsutdelning och ätit lite mer. Jag har fått finfina presenter och är mycket nöjd. Imorgon ska vi fira ännu mer, det är den enda fördelen med att vara ett skillsmässobarn.
Dagens present fick nog mamma - en bärbar dator. Det bör tilläggas att mamma är lite...dataovan. Rätt mycket faktiskt. men det ska det bli ändring på nu. Vi har haft en snabbkurs, jag har lärt henne all the basic stuff ( = youtube, msn och facebook) Nu ska hon nog klara sig fint, mammsen.

God Jul igen!

xoxo

Sistaminuten-tips

En dag som denna har jag bara ett tips: ha tajts på er. Eller annan valfri icke-åtsittande byxa/underdel. Då får man plats med mer käk.
Från mig alla, till er alla - en riktigt god jul.

xoxo

God Jul!

Nu är det faktiskt julafton sedan ett par timmar tillbaka, så god jul everyone! Hoppas att ni får en riktigt trevlig dag med en massa god mat och trevligt sällskap.
Själv har jag varit på uppesittarkväll med hela gänget. Denna kväll innefattade bingospelande ( jävlahelvetesskitspel), klappbytande samt pingisspel (ja, ni läste rätt) Jag kan informera om att undertecknad fortfarande är en jäkel på pingpong. Nästan iallafall.
Nu är det dags för sängen här, imorgon blir det en bråd dag. Först blir det julafton med J innan jag beger mig hemöver mot föräldrahemmet. Om inget oförutsett händer kommer jag att mellanlanda hemma hos K för lite julmys innan jag fortsätter hem.

Jag funderar fortfarande om jag ska Våga Vägra Juldagen och stanna hemma på denna traditionella kalasdag. Let´s face it; det är egentligen som vilken dag som helst, förutom att det är ännu svårare att få beställa i baren, mycket trängre ( så nån kommer att spilla på dig/trampa på dina tår) plus ( och detta är nästan det viktigaste) det är ohyggligt lång kö till toaletten.
Ni med liten blåsa vet vad jag menar.

xoxo

Bästa hårtoningen ever.

Ibland lönar det sig att köpa toning på salong istället för H&M eller dylikt. Såhär såg jag ut när mitt hår var färdigt:

angecosmo.jpg (bild:perezhilton.com)

Toningen hjälpte på flera plan så att säga. Jag passar rätt bra i blå färgen. Och på omslaget till tyska Cosmo.  Rätt nöjd med den bilden faktiskt. Och klyftan.

xoxo

Dan före dan före dan

Det har varit helt hysteriskt i butiken idag, tomten kommer med böcker till många iår. På ett sätt är hysteri bra, dagen går otroligt fort. Nu har jag bara ett 10-18-pass kvar, sen är jag ledig i hela FEM dagar ( =lyx)

När jag kom hem idag hade jag fått fina fina julkort. Tack allihop♥

Nu har jag just slingat Jessies hår och ska strax börja med mitt eget som ska bli mörkt. Känns väldigt bra.

xoxo


I blame Ursula

Det har hänt en liten olycka här i våningen. Jag har tvättat några par jeans, och samtidigt passade jag på att slänga med lite andra mörka saker. Det skulle jag inte ha gjort. Tyvärr fanns det lite ljusare partier på några av dessa mörka saker. Dessa ljusa partier är inte mörka längre.
De är blå.

Uppenbarligen har några jeans färgat. Det känns som om jag skulle ha förutsett detta. Jag är ju ingen houswife direkt, men någonstans i mitt bakhuvud känner jag igen att jeans kan färga av sig. Någon annanstans därinne har jag dock lagrat att saker inte färgar av sig om man tvättar på 40 grader.

Jag skyller på min undermåliga hemkunskapsundervisning. Vi hade en lärarinna som hette Ursula. Ursula var från Tyskland och hade afro. Tänk riktig mikrofonfrilla liksom. Istället för att lära oss vettiga saker som hur man tvättar utan missöden, fick vi göra svartaminkräm (nåt otäckt med svarta vinbär) samt en oätlig grönsakssoppa. För det mesta skrek hon och skällde på oss. Hon gillade inte barn så värst mycket.

Det här var väl hennes slutgiltiga fuck you antar jag. En av mina favorittröjor är numera ful-blå på vissa ställen.

Tack Ursula. Tack.

xoxo

Stoppa pressarna

Gå genast från era datorer. Slå er ner framför tv:n. Medtag valfritt snask samt god dryck. Slå på kanal 5 och njut av Grinchen a.k.a. kanske den bästa julfilmen.

 Cindy-Lou Who. Lite söt.

xoxo

Nyårsklänning eller inte?

Efter en runda på stan råkade jag komma hem med en potentiell klänning som kan vara en möjlig nyårsklänning. Dock tyckte J att det inte var en riktig nyårsklänning ( fast vad vet han, egentligen?). Vad tycker ni?

 Framsida
 Baksida

Otäck och ofixad moi iklädd denna klänning. Den är lite puffigare i kjolen än vad som framgår här. Och så är den kort.

Jag vet inte jag. Jag gillar den nog.

xoxo

Sara - Ormtjuserskan

Nu har jag brottats med nio meter centraldammsugarsladd i en halvtimme. Den otäckingen försökte vid upprepade tillfällen kväva mig och när jag skulle knuffa in den i garderoben igen skickade den iväg sitt munstycke mot mina oskyddade tår i ett sista desperat försök att skada mig. Men tji fick den, jag hoppade i sista stund bort och klarade mig oskadd. Ha! Seger! Nu får den ligga i garderoben och skämmas tills J tar fram den nästa gång.

xoxo


Helga vilodagen..

... är nåt som vi inte ska göra här idag. Idag ska jag städa.Det har som av en slump ( host host) blivit så att det är J som städar mest. Typ varenda gång. Men idag ska det minsann vara klart när han kommer hem. Detta kommer att resultera i extrem tacksamhet från hans sida, varpå han kommer rusa iväg och köpa ännu fler julklappar åt mig. Tjoho.

Nu åker diskvantarna på.

xoxo

Lördag who?

I dessa bråda tider känns det som det kvittar att det är lördagskväll. Klockan är 10 och jag är svintrött. Annars brukar man drabbas av viss abstinens när lördagskvällen nalkas och det känns piss om man måste sitta inne. Men inte idag. Idag vill jag sitta inne. Och dricka must. Och inte slå in paket.

Imorgon; shopping. Tyvärr misstänker jag att jag inte kommer att vara den enda som ska göra det. Suck.

xoxo

Paketinslagerska extraordinaire

Idag slog jag in paket från kl 10 till kl 17. Konstant. Ni kanske tror att jag överdriver, men icke. Jag har slagit in paket åt halva stan känns det som. Nu har jag en hel dag imorgon då jag ska uträtta diverse ärenden ( läs: köpa saker åt mig själv) Det enda jag vet att jag inte ska göra är att slå in julklappar. Sorry loves ones, ni får era pressie inrullade i tidningspapper/ platspåse alt. inkramade i folie ( =den lyxigare varianten).

Ikväll blir det lugnare än lugnt, förhoppningsvis går det någon bra film på tv. Sen ska jag hungga in på Sara´s julklapp. MMM.

xoxo

En dag kvar

Imorgon är min sista arbetsdag innan jag är ledig ( bara i en dag visserligen, men ändå) Idag hann jag med rätt mycket julklappsshopping efter jobbet då jag hade varit extremeffektiv och skrivit en detaljerad lista på allt jag skulle ha. Nu har jag inte många klappar kvar, så det känns som om det är hopp om livet. Äntligen.
Jag måste även investera liet i mig själv; juldags- samt nyårsoutfit står på listan. Jag ska hitta stan med C på söndag, då ska det fixas så det är klart sen. Så kan jag njuta av måndag och tisdag sen. Typ.


xoxo

Rubrik.

Idag när jag kom till jobbet låg följande saker på mina arbetsskor: 1) En tjuga ( kom på att jag hade köpt snus till M på jobbet som nu gav mig pengar tillbaka) 2) En JUUUUULKLAPP! Tänk vilken bra start på dagen?! Årets första julklapp kom från Sara P. Man kan säga att tjejen träffade mitt i prick:

Tack Saris!

xoxo

Snart fredag

Jag är så mätt, har inmundigat x antal skumtomtar, julmustglas, pepparkakor och andra kakor. Men gott var det! Och Sunes Jul var som vanligt lysande. Reprisera detta a.s.a.p! Efter alla avsnitt styrde vi lite med vår superbraiga uppesittarkväll som vi ska ha den 23:e samt filade på menyn för nyår. Det är mycket nu.

Om exakt en månad sitter jag på flyget till Thailand. Om vi inte har störtat än. Eller blivit bordade av terrorister.

Imorgon kommer butiken vara bemannad av idel elit; både Sara P och Johanna är tillbaka. Ingen är nöjdare än jag :D

xoxo

Redan torsdag

Redan torsdag, vilket betyder fredag imorgon. Denna fredag är även payday, vilket är oerhört efterlängtat! Har redan en lista på en massa saker som ska inhandlas efter denna dag ( tyvärr är det mesta till mig själv...)

Nu är det bråda tider, ska kasta i mig lite käk och sedan bär det av på Sunes Jul-maraton. Som jag har längtat!

xoxo

Att göra:

* köpa resterande julklappar, aktivitet inplanerad till söndag då jag är ledig.
* köpa hårtoning samt sätta den i verket, också på söndag.
* sola solarium, behöver lite färg i mitt blekansikte. Tänkte göra det på söndag.
* Kolla upp obligatorisk outfit tills juldagen ( typ på söndag kanske)

Ledig söndag var det ja...

xoxo

Onsdag 17/12

Lycka är att ha en sambo som står och gör hemmagjorda pannbiffar när man har jobbat hela dagen. Jag ska laga mat åt honom. Nån dag. Typ. Eller köpa någonstans.

xoxo


Ja tack:




             www.forever21.com

xoxo

Note to self:

Om sittandes i soffan i mörkret, ät INTE det du hittar i soffan i tron att det är fragment utav KitKaten du just åt. Det är luddigt  ludd och det är äckligt.

xoxo

Mayday

Något väldigt obehagligt håller på att hända. Jag känner en begynnande smärta i halsen. RÖV! Jag hatar att ha ont i halsen, speciellt såhär i juletider när man har en massa saker att fixa och dona med. Det enda som är värre än att slå in paket dagarna i ända är att göra det samtidigt som man har ont i halsen.
Jag tänker genast kurera mig med varm o´boy samt soffläge - om jag kan tränga bort J vill säga. I skrivande stund ligger han därinne och sälar och gnäller nåt om att  "han är trött eftersom han gick upp 05.00 imorse".
Fnys. Jag har ont i halsen. Så jag vinner.

xoxo

Ledig dag

Förmiddag: har tillbringats med att julstäda hos mormor. Sen gjorde jag lite manikyr på henne också, det tyckte hon var fränt.

Nu: ut på stan med alla andra miljoner människor och kolla julklappar. Dessutom ska jag titta efter hårtoning, känner att det är dags för mig att återgå till mitt rätta, mörkhåriga, jag igen.

Sen: ska definitivt belöna mig med någon sorts sockerbaserat livsmedel. Jag behöver bränsle!

xoxo

Jag hjärta Asos

Nu har äntligen Asos-ordern trillat in. Det gick tokfort, det var bara sex dagar sen vi beställde. Titta vad Asos-tomten kom med till mig :


och....


Dessutom fick vi med lite extrapressies:


Kakor samt lotter som man vinna en miljon på. I pund. Ja tack.

xoxo

Stängt och låst



Här åt vi julbord igår. Det ryktas om att de numera har stängt eftersom nån åt upp all deras mat. Hähä.

Ett litet rött paket

Idag har det varit full rush i butiken; vi har haft två boksigneringar som har genererat massa folk. Massa folk=massa paket att slå in. När jag stod när och knölade in min hundrade pocketbok för dagen, funderade jag på hur aerobiskt effektivt paketinslagning egentligen är. Man blir ju faktiskt väldigt trött i rygg och axlar och vid riktigt rush, kan man t.o.m. få viss träningsvärk. Detta måste betyda att det händer nåt iallafall?
Jag ska fira detta faktum med en efterlängtad Dubbelnougat som ligger och väntar i skåpet. Sweet!

xoxo

M-ä-t-t ( fast lite sugen ändå)

Idag blev vi bjudna på julbord på ett mysigt gästgiveri. Gästgiveriet var från sent 1400-tal, vilket betyder att det är väldigt lågt i tak ( J som är rätt lång höll på att knockas ett par gånger, jag skrattade) och att golvet är väldigt knarrigt. Maten var utsökt, vilket gjorde att både jag och J tog tre gånger innan det var dags för efterrätt. .Hey, är det julbord så är det.
Jag var så mätt när vi var färdiga, men nu börjar jag känna mig lite småsugen. En liten smårgås skulle ju inte sitta fel. Och lite must. Definitivt must.

xoxo


Fin lördagskväll

När Jessie hade slutat jobba utrustade vi oss med mysbyxor och gick ut i snön och promenerade ( läs: gick till ICA och köpte Kit Kat). Sen gick vi hem och drack varm o'boy ( den finaste drycken i världen, näst efter julmusten?).
Jag har svårt att tro att jag kunde ha haft en bättre lördagskväll. Fast det hände iofs inte jättemycket. Men det behöver det inte göra jämt heller. Levern hälsar och tackar iallafall.

xoxo

Just det ja..

.... jag har nya Elle också. NU kan det inte bli bättre.

Det förekommer vissa försök att få med mig ut ikväll. Jag ska dock vara stark, jag måste vara i bästa form inför julbordet imorgon. Jag tror att jag ska ta en promenad istället ( läs: införskaffa mer snask).

xoxo

Sweeeeet!

Lördagskväll. En gammal Harry Potter-film på kanal 5. Mätt och belåten.
Det blir inte mycket bättre än såhär.
Eller jo, om jag hade haft en KitKat till. Eller en Dubbelnougat kanske. Eller båda.

xoxo

Min favorit-Hills:are

Jag älskar verkligen program som The Hills. Det är perfekt lördagsunderhållning och dessutom är det flera program på raken. Loves it.

 Lauren Conrad

Lauren äger ju förstås. Snygg är hon också. Spencer är satan. Inte så snygg.

xoxo

Bortamatch

I skrivande stund är jag landsförvisad. J har nämligen hela sitt jobb på förkrök hemma hos oss. Detta vill jag inte utsätta mig för, varpå jag har tagit min tillflykt till Jessies lägenhet. Det finns många fördelar med att ha svägerskan boendes i lägenheten under vår.
Just nu degar jag i soffan framför The Hills. Snart är det dags för en halv pizza och en KitKat. Det blir inte bättre än såhär på en lördagskväll.

xoxo


Lördag 10.07

Ljuva lördag! Eller inte ljuva lördag, jag står i skrivande stund i butiken för sjätte dagen i rad. Och guess what? JAG SLÅR IN PAKET!

Mental note: Otack är världens lön.

xoxo

Fredagskänsla

Idag har fredagskänslan lite svårt att infinna sig. Jag misstänker att detta beror på att jag jobbar även imorgon. Men det gör inget, för nästa vecka är det lön, och då kommer jag att få min belöning. Wiiii!
På söndag ska jag och J samt släkten iväg och äta julbord på ett mysigt gästgiveri. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag ska äta.

Nu är det dags att slå in lite fler paket. För ovanlighetens skull.

xoxo

Julkalendrar vi minns

På senare år verkar julkalendern i tv bestå av crap. Jag kommer ihår när en annan var ung, då var det klass på julkalendern. Vem kommer inte ihåg dessa?
:
 1991 var det bästa året


 Klasses Julkalender 1992. Prima vara.

Reprisera dessa istället för att göra en massa nytt trams som är värdelöst.

xoxo


Onsdag 10/12, kl 23.30:

(telefonen ringer, undertecknad ligger och sover)

S: (sömndrucket) Hallå
J: ( berusad, ute på julbord med jobbet, nu på krogen) Halllååååååå
S: ( sömndrucken och nu irriterad) Vadvilldu?
J: Ja älschar dig (sludder, sludder)
S: Mmm, jag vet, jag älskar dig med, men jag sover nu. Vi ses ju snart.
J: Ja äääääääälschar dig ( gör suspekta pussljud)
S: Mmm, fast nu sover jag.
J: Aj lööööv jo, vi ses snart, jag kommer hem och kramar på dig ( mera pussljud)
S: Mmm, fast då sover jag. Så stör mig inte. Hejdå ( klick)

Ni ser så kärlekfull jag är. Sen låg jag vaken en stund och skrattade åt hur roligt det måste ha sett ut när store J stod där mitt på krogen och gjorde pussljud i mobilen. Hähä.

Stressstresstress

Efter jobbet idag drog jag och Jessie ut på stan; hon ville ha smakråd på en nyårsklänning och jag behövde kolla in lite julpressies. Det fick bli en tripp till hederliga MQ där J fick en klapp. Nu har jag iallafall köpt två, så nu känns det som jag är igång. Nu ska jag bara hitta tid till att hitta resten. Suck.
Jag förstår inte hur jul, som var värsta bästa grejen när man var mindre, har utvecklats till nåt jobbigt, stressigt och pressande. Det är synd! Det borde vara lagstadgat att alla fick vara ledig i två veckor före jul och typ en vecka efter. Och alla får extra julpengar så att de kan köpa paket och ingen behöver sitta ensam och vara ledsen.
Det kör vi på!

xoxo


Jul där man minst anar det

I lördags var jag och C ute och svängde våra (o)lurviga. När vi beställde en drink på ett ställe, så såg den ut såhär:


Drink med skumtomte. Det ser man inte varje dag?

xoxo

Jul på toaletten

Min fine sambo har städat hela våningen idag. Denna syn mötte mig när jag kom in i badrummet:


Snögubbar...

När konfronterad med detta inköp svarar J: "Du ville ju ha juligt "  Tydligen trodde han att detta även inkluderade badrummet.
Vet inte varför, men av någon anledning känns det något obehagligt att torka sig med snögubbar. Det känns...taskigt på nåt sätt.

xoxo


Annadagen

Idag är det den 9 december, vilket är den dagen då man ska lägga lutfisken i blöt ( nåt som jag hoppar över, kvälj)

Idag har även finaste storasyster, finaste systerdotter/guddotter och finaste K namnsdag. Grattis! ♥ Just det, jag själv har också det.

Idag har jag jobbat 10-21, det var dags för ännu en klubbkväll. Jag beklagar alla mina nära och kära som förväntar sig lika fina paket som de jag tillbringar mina dagar med att slå in. Tyvärr, ain´t gonna happen. Icke. Ni kommer få era saker inrullade i tidningspapper, på sin höjd. Sorry.

xoxo


På tal om julklappar...

...så fick jag just en. Den rara, rara flickan som jobbar på Stevali kom hit och gav mig den här:


"Serien ger en inblick i vad som rör sig i huvudet på Stockholms kreddängsliga klubbfolk och nattugglor, lite som en Rocky med queerperspektiv. En värld full av åldersnojor, Berlinresor, electropajasar, gallerister, rockarslen och hipsterkoder"

Kan nog vara rätt rolig.

xoxo

Julklappstips

Jag är på jakt efter en make up-bok till en vän. Det finns inga på svenska som är nåt att ha, men på engelska finns det massor.



Det fanns ingen bild på de som jag ska beställa . Ovanstående ser dock fräna ut, men den första är från -05 och den andra är från -88 ( märk frisyren på framsidan)

xoxo

Lång måndag

Dagen har varit lång och jag har uppskattningsvis slagit in en miljon paket. ALLA vill ha sin skit inslagen, vad hände med att slå in det själv så att det blir lite mer personligt?
Efter jobbet tog jag och J en minirunda på stan och inhandlade lite julklappar. Sina har nu J slagit in, märkt och placerat under julgranen. Han är en sucker för jul, min man. De som han ska ge till mig får dock inte ligga där, jag vill inte se vad jag får innan. Mina ligger numera gömda under en filt i klädkammaren, och där ska de bli kvar.

Senare kom C hit med en låda morotsmuffins ( g-o-t-t) och vi beställde lite prylar från Asos. Här skulle man ju ha tagit tillfället i akt och köpt julklappar till lite folk.
Det gjorde man inte.

xoxo


Måndag.

Jag har inte riktigt något mer att säga om saken.

xoxo

Min musa

Jag har sagt det förut och jag säger det gärna igen; attans bananer vad jag gillar den här tjejen:

En styck lysande kvinna (dessutom gillar jag tröjan, var och spanade på den häromdagen)

xoxo


Fredag

Igår tillbringades dagen ute hos K och hennes underbara familj♥ Det bjöds på överdådig middag, bokläsning, buss-spaning och billekande. Och massor och mängder av ovärdeligt samtal. Tack!

 Tant Sara läser bok för ett riktigt charmtroll♥
(fotograf: Charmtrollets Moder)

xoxo

Lördag 18.24

Här sitter jag, med magen full av kyckling och laddar inför kvällen. Istället för att sitta hemma och tycka synd om mig själv, tänker jag fixa naglarna, dra på mig bästa outfiten, lyssna på bra musik och ge mig ut i natten med en riktig kalaspingla. Det behöver jag idag.

xoxo

Peppisar

Jag ska definitivt intaga x antal pepparkakor inom kort. Och kanske lite julmust. Sen ska jag pyssla ihop lite armband och fixa naglarna.
Jag är så trött, det  blir inget mer vettigt skrivet här. Tyvärr.

xoxo

Note to self:

Glöm inte bort att närvara vid C´s Sunes Jul-maraton den 18:e samt Maria G´s Myskväll den 21:a.
Imorgon är jag ledig, så jag hoppas att den här dagen kommer att rusa förbi. På lunchen måste jag komma ihåg att inhandla diverse material till lite nya armband, känner mig pysslig mitt i allt julstök.  Det var något mer jag skulle göra på lunchen, men det har jag redan glömt. Skit också.

xoxo


Shoppingvakuum.

Det börjar bli bråda tider i butiken, vilket innebär en massa folk som köper massa böcker och vill ha massa paket. Det är sannerligen tur att denna högtid bara kommer en gång per år, för man blir präktigt trött på inpackande och trängsel efter ett tag.
Det är svårt att känna riktig julkänsla när man hamnar mitt i julkänslans fulaste del ( trängsel, hets, stress osv).Egentligen vill man bara att den där jäkla 24:e ska komma så fort som möjligt så det blir avklarat någongång.

Dessutom har jag hamnat i nån sorts shoppingvakuum, det är en massa saker jag vill handla, men jag kommer inte ritkgit för mig att göra det. Mycket konstigt, det är ett onaturligt tillstånd för mig.

Idag fick jag tvinga mig själv att gå iväg och köpa en ny deo. Då är det illa, hörruni.

xoxo

Slut.

Idag jobbade jag mellan 10-20.30. Jag är trött. Dock var kvällen lyckad; det kom rätt mycket folk, de handlade mycket, någon annan slog in paketen och det blev massor med mat över. Dessvärre tog jag det smarta beslutet att tillbringa de sista två timmarna i högklackade skor. Ingen bra idé. Ingen bra idé alls. Det känns nu som jag har två döda köttklumpar till fötter. Men men, ibland får form gå före funktion.

Nu ska J få ge mig fotmassage. Fast det det vet han inte om än. Moahaha.

xoxo

Galakväll

Ikväll är det dags för julens stora happening här i butiken: uppesittarkvällen! Det är en mycket exklusiv kväll då medlemmarna i vår bokklubb får komma hit efter stängning;  träffa författare, mingla och äta mat. Och så är det 20% rabatt på hela sortimentet ( = största publikdragaren)
Detta betyder att jag jobbar 10-20 idag. Det betyder också att jag får tillgång till gratismaten.
Jag är nöjd.

xoxo

Superheroes

Alla har väl någongpng önskat att de var en superhjälte alt. en person med extraordinära gåvor. Det finns många att välja emellan; man kan t.ex.  vara osynlig, kunna flyga eller läsa folks tankar.
Ingen utav ovannämnda har dock lockat mig. Tänk att vara osynlig, folk skulle se rakt igenom dig och inte vara medveten om att du var där. Det skulle ju kännas tämligen ensamt. Det är ju totalt bortkastat på mig att kunna flyga; flygrädd som jag är känner jag mig inte ens trygg i värsta stooora flygmaskinen, hur skulle det då vara om jag flög opmkring helt oskyddad? Att kunna läsa folks tankar skulle förmodligen bara leda till ledsamheter, tänk vad mycket man skulle få reda på, som man egentligen inte vill veta.

Min superhjältedröm är en helt annan.

Jag skulle vara Ät-Mer-Gå-Ner-I-Vikt-kvinnan. Min superkraft skulle vara att jag skulle kunna äta hur mycket som helst av vadsomhelst, och på detta sätt gå ner i vikt.  Det skulle vara " Här, ta en bulle ( eller tio, till varje måltid), du börjar se lite tunn ut." eller "Jessies supergoda vitachokladmousse med färska bär till lunch ( varje dag)  - ja, tack"

Mumma.

xoxo

Alla hänger på Stureplan

Stureplan.se samlar fler och fler av mina favoriter. Där finns sedan förut den sagolika Anna Hibbs, Michaela Forni, Hanna Fridén och Sophie Rosensvärd (även om hennes blogg var bättre när hon bodde i N.Y.) Nu har även Bloggkommentatorerna flyttat dit. Fint tycker jag. Samla allt bra på ett ställe vettja.

xoxo

Julpynt

Det var ju dåligt med jylpyntande i helgen eftersom någon ( =J) hade slarvat bort nyckeln till vindsförrådet där allt pynt var inlåst. Dock hittade han den i eftermiddags, så nu är vårt hem julpimpat. Vi tog en sväng på stan efterjobbet och inhandlade inte mindre än tre par nya julgardiner och lite röda ljus. Tillsammans med lite julstakar och julstjärnor gör detta att det är lite myskänsla hemma. Nu har vi tänt ljus och druckit must ♥ samtidigt som vi tittar på Färjan. Jag hoppas sannerligen att Håkan får ligga lite, det har han förtjänat.

xoxo


Måndag.

Det är måndag. Det snöar/regnar. Jag är trött.
Det är inte rockigt nånstans det.

xoxo

RSS 2.0