Avslöjandet: Den spännande saken

Idag började jag dagen med att bli intervjuad. Av en journalist. För en tidning. Närmare exakt den här tidningen ( Värmlands finest dagstidning för er utomsocknes läsare)

Varför undrar kanske ni? Tja, det är en mycket bra fråga. Någon tycker tydligen att jag är lite intressant ( eller så råder total nyhetstorka). Så imorse hade jag en date med trevliga Maria och trevliga fotografen Helena här i butiken. Nästan en timme tog det och jag tror tyvärr att jag bara sa konstiga saker. Vi pratade böcker, blogg och radio.

Vi får se vad det blir av det hela, kanske kan journalist-Maria göra underverk med väldigt små medel. Dessutom blev jag fotad också. Jag informerade fotografen om att jag inte blir bra på kort, varpå hon svarade att jag minsann aldrig hade blivit fotad utav henne. Vi får väl se.


Väldigt spännande var det iallafall. Och roligt. Och nervöst ( undertecknad besökte damrummet  197 gånger innan de kom. På ett ungefär)

xoxo




Kommentarer
Postat av: Kerstin

Aaaa vad roligt!! <3 När kommer det i tidningen??? Vill-läsa-nu.

2009-10-07 @ 15:18:12
URL: http://skorpsmulorochsandaletter.blogg.se/
Postat av: Sara

Det skulle antingen bli i slutet av denna vecka eller i början utav nästa. I will let u know! Hoppas att pluggandet har gått bra <3

2009-10-07 @ 15:30:22
URL: http://pinkshit.blogg.se/
Postat av: Therese

Så det var ett tidningsupppslag! Vad roligt! Tipsade du dem om vår story ;-)? Du får säga till när det kommer. Jag är ju en sån där utomsocknes som stndigt glömmer att slösurfa på vf.se...

2009-10-07 @ 19:38:41
URL: http://theresemedmera.blogg.se/
Postat av: Sara

Therese: Jag tänkte få in en fot först - sen lanserar jag vår avslöjande story! Jag klistrar in länken här såfort den kommer upp!

2009-10-07 @ 21:50:38
URL: http://pinkshit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0