Can I get an AMEN?

Idag var det en chefs-fri dag. För den oinvigde kan detta vara vilken dag som helst, men det är egentligen en helt ljuvlig dag. Även imorgon är det en sådan dag, mycket behagligt. Imorgon är det även LÖN, vilket gör det till en synnerligen finfin dag.

Idag har det varit superrörigt på jobbet; otrevliga kunder och nästan ingen personal, men det gjorde faktiskt nästan inget ( se ovanstående stycke)

Vårt hemmabiosystem kom hem idag ( efter mycket letande VAR istan det hade hamnat), fast efter nogrann inspektion så såg vi att det var trasigt. Imorgon ska jag gå upp tidigt och sitta i telefonkö och vara arg. Suck.

Oktober kommer att bli en snärjig månad; nästan varenda helg är bokad. Sen fyller man ju år också ( glad som ett litet barn)

Note to self: kom ihåg att gå till frisören och boka tid. Måste ha kortare lugg samt ny hårfärg.

xoxo

Kommentarer
Postat av: K

För det är ingen vanlig dag, för det är Saras födelsedag....la la laaaa. sjunger falskt GODNATT från Sockerchockad. full med snask

Damn vad asdåligt att biosystemet var trasigt! :-o Var köpte ni det? Helt rätt att ringa och klaga, låt Nejnas sitta brevid - B klarar inte heller av att vara Sträng och Stygg. KRAM.

2008-09-24 @ 21:53:27
URL: http://litenarvid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0