Valborgsmässoafton.

Idag fyller kungen år. Eftersom han säkert läser min blogg passar jag på att säga grattis.

Det är något av en busy day idag. Jobb till 16 (wiiiii), rask promenad till Systemet, kanske svänga förbi nån affär och inhandla en outfit ( fast det kommer jag inte att hinna), hem och hyperventilera över att jag inte har nåt att ha på mig, bli sur på J för att han inte hjälper till, byta en miljon gånger och sedan ändå ta den första outfiten jag provade.
 Sen blir det grillfest. Fint det.

xoxo


What a day

Efter en synnerligen omskakande början på dagen (det är för färskt , är inte redo att prata om det än) avslutade jag den på bästa sätt: I K´s soffa. Det bjöds som vanligt på en synnerligen delikat måltid samt en massa läckerheter till efterrätt plus välgörande samtal . Business as usual♥

Imorgon är det Valborgsmässoafton, vilket betyder öppet till 16 ( vilket i sin tur betyder Glad Sara). På kvällen är det grillpartaj hos vännerna A och M på deras mysiga innergård, shall be grand. På fredag är det 1:a maj, då ska man tydligen demonstrera.
Jag får se hur jag gör med det. Det är inte riktigt min kopp.

xoxo

Sommarens söta

Veckans vackraste kokbok:Underbara Sommarens Söta av Lisa Eisenman Frisk & Monica Eisenman.

Gillade man Två Systrars Söta och Vinterns Söta blir man inte besviken på den här.

xoxo

Anger management

Jag trodde att det skulle bli en bättre dag idag, när det är onsdag och allt. Men icke. Jag är fortfarande på superdåligt humör; ilsk och sur. Nice.
Som tur är ska jag på kvällsbesök till bästa K. Det är balsam för själen det♥

xoxo

Tröst.

När livet känns jobbigt, finns det bara en sak att göra: shoppa. Det där om att man inte kan  köpa sig lycklig, det är bara bullshit.

Dagens tröst:


Tanning Bed In A Tube For The Face ( www.eleven.se)

xoxo


Förbannade måsj****r

Fråga: Varför heter den FISKmåsar? Jag har då aldrig sett en mås äta fisk. Bara sopor. Gamla pommesfrites, matrester lämnade på cafébord och allehanda smaskigheter från marken. Jag undrar även varför de låter så högt? Det är ju inte så att de befinner sig långt ifrån varandra så att de måste väsnas så för att kommunicera. De hänger ju alltid ihop i otäcka grupper.

Slutsats: Jag avskyr måsar.

xoxo

090428

Bra just nu: tisdag ( mycket bättre än måndag)

Inte lika bra just nu: bara tisdag ( kunde gärna få vara fredag)

Som en parantes i allt gnäll jag sysslar med just nu så kan jag tipsa om www.boktipset.se. Svinrolig sida där man kan betygsätta böck4er man har läst samt spissa i andras bokhyllor.

xoxo


Okej, nånting är vääääldigt fel.

HUR KAN DET VARA MÅNDAG REDAN?! Det är inte möjligt! Efter ännu en sömnlös natt är jag helt färdig.
Nu är bara frågan hur fort det kan bli helg igen??

xoxo

Bra lördag

Nu har jag piggnat ( nyktrat) till såpass att jag kan blogga lite. Det var en hård kväll igår. Som tur är var det hårt för alla, då känns det alltid bättre.

Brunchen igår var underbar, jag vill bruncha varjedag! Efter vi hade tryckt i oss, tog vi ett varv på stan. För min del blev det många varv då jag inte kunde hitta en bra outfit. Men skam den som ger sig. Dessutom fick jag äntligen mina älskade skor. De var precis som jag hade förväntat mig, så de gjorde hela outfiten. De gjorde även att mina fötter är något ömma idag. Men vad gör det, ibland ( ofta) får form gå före funktion.


Såhär illa ställt var det igår

xoxo


Rubrik.

Igår: strålande sol, underbar värme, underbar brunch med underbara människor, nya kjo, nya skor, förfest på balkongen, trevlig utgång.

Idag: sängläge.

xoxo

Utvilad... my ass!

Ironiskt nog skrev jag i föregående inlägg att jag skulle lägga mig tidigt för att vara utvilad. Jojo. Det var innan En Styck Berusad Sambo kom hem kl 03, la sig och sedan började brutalsnarka. Gissa vem som inte kunde sova efter det? Kl 4 gav jag upp och gick och la mig på soffan. Väl därute kunde jag inte somna, eftersom mina fötter var jättevarma ( låter säkert jättekonstigt, men mina fötter blir det ibland och det är superobehagligt) Sen slumrade jag till och från tills 07.50 då jag vaknade igen.
Jag klan upplysa er om att yours truly inte ser speciellt utvilad ut. Snarare som en person av asiatiskt ursprung, om man säger så.

Min bästa dag har inte börjat speciellt bra.

xoxo


Lördag

Nu är det äntligen lördag! För 56 minuters sen inföll veckans bästa dag. Egentligen borde jag sova för länge sen, men jag har just blivit ensam. Efter vår grillpremiär samlades folk till en liten spontanförfest härhemma. Dock kände Tant Sara att det inte var tal om nåt utkliv idag. Man är ju ingen ungdom längre. Host.

Nu blir det sängen, måste vara fräsch till morgondagens brunch!

xoxo

Social verksamhet

Man förstår egentligen inte hur mycket utav en social verksamhet en bokhandel är, framför allt för dess äldre kunder. Bara idag har jag haft x antal äldre damer och herrar som egentligen inte vill köpa så mycket, utan bara prata litegrann. Om väder, barnbarn, våren osv. Och det är svårt att förstå hur uppskattat det är att man tar sig tid och småpratar ett par minuter.
Idag har jag småpratat mycket.

xoxo


O happy day!

Känner ni hur lugnet infinner sig och man får en sån där härlig helgkänsla? Inte det...? Inte här heller faktiskt, det är lite tidigt på dagen än.
Nu ringde just Sveriges Television och frågade om de fick svänga förbi sen och filma lite böcker. Spännande.

xoxo

Snart fredag!

Åh, det var ett bra avsnitt av Criminal Minds idag. Ni missade det väl inte?
Imorgon är det äntligen fredag, dagen man har väntat på hela veckan.Dessutom är det löning, kan det bli bättre?  Imorgonkväll ska vi förmodligen inviga Jessies nya grill, så det blir grillpremiär här på taket. Me likes grillat. Alot.

I skrivande stund städar J toaletten. Jag sitter och bloggar och äter glass. Vi har ett mycket jämnställt hushåll.

Min huslige sambo överraskade mig tidigare ikväll med att sitta och titta på större lägenheter. En fyra såg tämligen intressant ut. Det bästa med den var att vi skulle få gästrum, nåt vi saknar nu. Projekt:Övertalning börjar nu.

xoxo


Brunch!

På lördag är det dags för stans finest females att äta brunch igen. Shall be grand! Nu har jag just ringt och bokat det bästa bordet på hela stället. Det närmast maten, alltså.
K, glöm inte att ha på dig nåt med resår i midjan!

xoxo

Världsboksdagen!

Idag kan jag informera om att det är Världsboksdagen*. Detta firar vi i butiken med att..... inventera? Japp, så är det. Inget vidare drag direkt. Just nu finns det inte en enda kund härinne. Det ryktas ju om riktig sommarvärme idag, så folk gör rätt i att hålla sig ute.
Om jag fick fira Världsboksdagen på valfritt sätt skulle det vara med en favoritbok, i en bekväm stol, på en solig balkong.
Men jag ska stå inne. Och räkna kort.

xoxo


* Världsboksdagen hyllar alla författares ovärdeliga bidrag till mänsklighetens sociala och kulturella utveckling.

Skit.

Jag trampade iväg till Gina för att kolla in den där klänningen ( vars länk inte funkar och ingen utav er har sett) som jag hittade på hemsidan igår. Tyvärr fanns den inte i butiken än. Jag kan bara hoppas att den hinner komma dit tills lördag. Annars måste jag tänka om. Och det brukar vara svårt.
K har fina erfaranheter av min ambivalens när det gäller outfits, det är snarare en regel än ett undantag att jag öppnar dörren tämligen oklädd när det vankas kalas.

xoxo


Ett,två,tre osv.

Nu har vi börjat med den årliga inventeringen här i butiken. Just nu räknar jag kort.
Tråkigt säger ni.
Nåt att göra säger jag.

xoxo

Jag har ett problem

... och det är att jag alltid måste köpa nåt nytt till varje utkliv. Weird, men så är det.  Då borde jag ju hela garderoben full utav potentiella outfits, ändock känns det alltid som jag aldrig har nåt att ha på mig.

På lördag är det dags igen. Den här kanske? Känns som jag vill ha nåt färgglatt för att kompensera för allt svart jag har köpt på mig på sistone. Det är ju vår, goddamnit!

xoxo

Do a little dance

Tidigare ikväll var jag och B iväg på Body Jam. Givetvis var vi bäst av alla. Vi hade ett stooort, ensamt hörn på dansgolvet där bara vi stod. Där stod vi ensamma eftersom ingen ville stå brevid oss, och liksom se kassa ut. Eftersom vi var så bra. Japp. Så är det. Host.

Just nu sitter jag och stör mig på att jag har gjort en så lite matlåda tills imorgon. Jag kommer att vara jättehungrig och den kommer inte att mätta. Men orkar jag göra en ny? Nope. Hunger it is.

xoxo


Nya skor.

När livet känns tråkigt, köp nya skor. Det är allmänt känt. Om jag inte har helt fel så står det typ i Bibeln också. Mitt nästa köp blir nog de här:

DS_242475_A.tif
www.dinsko.se

Öppen tå, jag gillar´t. Jag gillar även den höga klacken (10,5 cm). Frågan är bara om den är liiite för hög. Ska jag klampa runt i de där kommer jag bli 1,84 lång. Ett riktigt rejält fruntimmer, så att säga.

xoxo


Potentiell Bröllopsoutfit #1Kandidatklänning #1:


www.nelly.se

För kort?

xoxo

Unleashed.

På fredag är det lön. Då kan man spendera. Det gillar jag. Därför sitter jag nu och gör metervis med listor på saker som ska inhandlas på fredag.
Lång lista, mina vänner. Lång lista.

xoxo

Avundsjuk

Ett utav fördelarna att bo typ 100 meter från jobbet är att man kan gå hem och äta lunch. Isället för att sitta i vårt klaustrofobiskt lilla fikarum väljer jag hellre min goa soffa och tv:n. Idag såg jag på The City när jag åt. Man blir ju inte avundsjuk alls. Inte det minsta.
När dagens bästa 45 minuter var till ända lommade jag tillbaka till mitt oglammiga jobb, där jag iklädde mig min oglammiga arbetsväst (!) och sålde vykort a 10 kr styck till en äldre dam, som skällde på mig eftersom korten inte kostade 50 öre styck som i Ullared.

Det är så vi jobbar här i The Bookstore.

xoxo

Mååååååndag.

Huvaligen, vilken ångestfylld dag. Borde vi inte göra måndagar till en röd dag, precis som söndagar? Jooo! Det är väl ingen som direkt misstycker.

Dessutom inleddes dagen med att tandläkaren ringer och vill boka tid. Note to self: du ska till tandhygienisten den 15 maj, kl 09.00. Glöm inte det.

xoxo


Bröllop

Om drygt två månader är det dags för bröllop. Tyvärr inte mitt eget. Det är Js kusin Tobias som ska gifta sig med sin Jenny. Det är ett riktigt monsterstort bröllop - det har t.o.m en egen blogg. Sånt gillar jag,  ska man gifta sig så tycker jag att man ska gå all in.
 De har hyrt en stor gård på landet och ska ha lite shabby/chic-stil. Tobias är ju en lite välkänd idrottsman, så bröllopet kommer att bli tämligen välbesökt. Jag hoppas att J ska bli lite inspirerad. Typ jätteinspirerad.

VAD I HELVETE SKA MAN HA PÅ SIG?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

xoxo

Slö dag.

Idag har jag inte gjort många knop. Eller, jag tog faktiskt en långpromenad på en timme. Att syftet var att gå till en ICA-affär som har delikat snask borde jag  förmodligen inte avslöja. Äh, det är ju helg.

Denna vecka händer det inte så mycket. Diverseträningspass är inbokade och dessutom ska jag försöka springa igen. Blä.

Annat blir det till helgen. Brunchklubben har sammanträde igen, vi ska prova Legends brunch. Har hört ryktas om att det ska vara ännu godare än den vi testade sist. I can´t wait. Alla stans bästa flickor är inbjudna, det kommer att bli svinkul. Traditionsenligt blir det utkliv på kvällen. Hurrey!

xoxo

090419

Söndag. En lång transportsträcka fram mot ännu en måndag. Suck. Det känns som man aldrig gör nåt roligt på söndagar, man bara väntar på att arbetsveckan ska dra igång igen.
Jag är redan uttråkad.
J ligger ute på balkongen och oljar in träplattorna medan jag försöker komma på något att sysselsätta mig med. ett tag funkade inte nya datorn som den skulle, så jag tänkte gå ner till Expert och skälla lite, men då kom den plötsligt igång igen. Inte ens det lilla roliga fick jag.

xoxo

Söndag

Visserligen är söndagen bara 12 minuter gammal, men det är ändock söndag. Redan. Snart måndag igen då...

Anyhoo, jag har haft en finfin lördagskväll hos K. Det finns inte mycket som slår att sitta i en bekväm soffa , intaga olika sorters snask och dela duntäcke med en riktig pärla.

Nu tänkte jag runda av med lite Animal Police Houston innan det blir sängen. I´m hooked.

xoxo


Lördaaaaaagskväll.

Löpturen var ingen höjdare. Faktum är att jag ville kräkas efteråt. Men nu är det gjort, förhoppningsvis blir det lättare nästa gång. Typ.

Efter att ha firat lille N åkte jag direkt ut till finaste K för lite samkväm♥ Nu har jag blivit förvisad till lyxplatsen vid datorn undertiden K står och förbereder en fabulös kvällsmåltid. I can´t wait.

xoxo

Ledig Lördag

Jag äääälskar lördagar ( om man är ledig vill säga) I skrivande stund har jag och J just varit på stan och letat pressies till Js lillebror N som fyller 21 fräscha år idag. Grattis liten! Det vankas kalas om några timmar, jag har hört ryktas om grillat. Delisch!
Kvällen bli lugn, jag laddar inför nästa helg istället. Om lyckan är med mig blir det ett besök hos Karlstads finaste babymama ikväll, vi får se!

Nu: löptur.

xoxo

Fin Kväll

Det är riktig lyx att ha ens svägerska/bästa vän i lägenheten inunder. Efter jobbet tog vi en lååång promenad och sedan avslutade vi med en räkafton. Smaskens. Me loves räkor.

Nu tittar jag på Berg Flyttar In. Carina Berg är en fantastisk kvinna. Undrar om hon vill flytta in här?

Förövrigt insåg jag just att vår vän Pokermiljonären och Marcus Schenkenberg är väldigt lika. Schenkenberg är bara lite längre. Och lite brunare. Men annars så.

Fredagkväll hörrni. Fint det.

xoxo


Halvtid

Nu är halva dagen avklarad, bara drygt fyra timmar kvar ( tre timmar och 46 minuter, men vem räknar).
Förmidagen gick rätt smidigt, jag hade lite skyltning att pyssla med. Förhoppningsvis hinner jag med en till under eftermiddagen.

Mer intressant än så blir det inte.

xoxo


TGIF (standardrubrik)

Äntligen fredag. Det här med fyradagars-arbetsvecka är ju da shit känner jag. Undrar hur stor chans det är att man kan lagstadga om måndag som röd dag?
Den här dagen känns bara som en åtta timmar lång transporsträcka. Imorgon ska jag och B iväg till Sats i arla morgonstund och prova på Sats Power Step. Jag anar oråd. Sedan ska det nog bli lugnt. Nog.

xoxo

Gravöl.

Jahapp. Det blev ingen försäljning.
Om jag hade gillat bärs hade jag tagit en gravöl. Nu blir det gravglass istället. And lots of it.

xoxo

Avgörandets stund är inne

Just nu: VD ringer, chefen sitter instängd på kontoret och pratar.

Vad som kommer hända törs jag inte sia om.

xoxo

Uppdatering

Antal samtal från VD med besked om vår framtid: 0

Antal besvikna Saror: 1

xoxo

Hoppet är det sista som lämnar människan

..sägs det ju. Och idag hoppas vi här i butiken. Idag kan vi eventuellt få besked om huruvida vi blir sålda eller inte.

HÅLL TUMMARNA!

xoxo

Jag kan, damnit.

Jag har just förfärdigat en styck broccoligratäng. Och guess what? Den var ätbar! Och god t.o.m. Hurrey! Det finns hopp, även för en kulinariskt handikappad människa som moi.

Nu sitter jag och tittar på Animal Planet. Igen. Jag älskar den kanalen. Just nu handlar det om vattennäbbmöss. Intressant.

xoxo


Onsdag

Idag grattar vi lille Niss som har hunnit bli ett sött år redan. Massor av grattiskramar till dig, lilla goding! Niss mamma har en av de bästa bloggarna som finns. Ta en titt, vettja.

xoxo


Vråååååål.

Just nu känns allting skit. Skitskitskit. Ingenting är bra.

Och med de orden avslutar jag den här dagen. Morgondagen kommer säkerligen att vara lika shitty.

Godnatt.

xoxo

Tisdag

..fast det känns som måndag. Vilket betyder att denna vecka borde gå snabbare. I skrivande stund känns dock allt som skit. Traditionsenligt sov jag typ tre timmar inatt och hade givit en årslön för att slippa gå hit.
Det är i sanning härligt när man hyser såna känslor för sitt jobb. Griiiiiiiin .

Projekt:Nytt Jobb får gärna gå in i en ny, spännande fas. Typ inom tio minuter eller så.

xoxo

Nostalgi

Fick lite barndomsflashbacks när jag hittade dessa på nätet. Kommer ni ihåg? :Lady Lovely Locks ( och hennes polare Maiden Fair Hair, Maiden Curly Crown, hennes fiende Duchess Raven Waves)

ochJem ( and The Holograms, och the bad guys; The Misfits)

Good times.... Good times.

xoxo

Äntligen, en vettig måndag!

Ledig måndag is da shit! Tyvärr är det inte lika härligt väder som igår, men vad gör det när man är ledig?
J ligger fortfarande och sover, jag sitter och kollar på tvkanalen i mitt hjärta: Animal Planet. Jag kollar på den 24/7 känns det som. Igår när jag steg upp var det nån sorts "Animal Cops"-bonanza i flera timmar - I loved it!

Idag inleds dagen med en shoppingtur; jag och Jessie vill till Ikea och J ska införskaffa lite stuff till den nya datorn. Sedan bär det av till svärföräldrarna på påskmat. MMMMMMMMMMMM! Jag känner av bakisaptiten även idag.
Det bådar gott.

Ha en trevlig (ledig) dag allihop!

xoxo

Dagens intag

Idag har jag ätit:

- en halv smörgås från Subway till frukost
- svärmors köttfärslimpa med mos och sås till lunch
- en vaniljbulle till fika
- lite kebabtallrik till kvällsmat
 - lite Ben&Jerry´s till efterrätt.

Jag är inte mätt. Viva bakfylleaptiten.

xoxo

Påskdag

Morgonstund har guld i... Ja, nånting. Som vanligt kunde jag inte sova längre än till 8, men jag tvingade mig att ligga kvar tills 11.
Jag hade verkligen en kalasrolig kväll igår. Vännen M hade lagt ner sig och styrt upp en massa roliga aktiviteter, däribland "gör din egen partyhatt med hjälp utav tidningspapper, två sugrör och två snören." Mycket roligt. Det förekom även frågesport och jag vann. Mitt pris: ett bakis-kit bestående av Pringleschips, en cola och Dextrozol. Sweet.

Nu: frulle.

xoxo

Yay!

Ibland blir man bönhörd. Vi stängde butiken redan kl 14, ljuvligt! Jag hann med alla ärenden jag hade efter jobbet och nu sitter jag här och ska börja förbereda mig för kvällen. Vännen M har examensfest, så vi ska dit och fira. Tyvärr har jag hört ryktas om allehanda lekar och grejer; jag gillar inte riktigt sånt. Om jag inte vinner förstås.

Jag är även tvungen att dementera ett utav mina föregående inlägg. Jag är inte alls nån shopoholic. Jag Hjälper Till. För det är lågkonjunktur nu, och då måste vi alla handla för att det ska bli bättre. Right?
Idag har jag hjälpt till med både det ena och det andra, vi får se om det är nåt som passar tills ikväll.

Skål!

xoxo

Hoppashoppashoppas

Påskafton till trots står jag här i butiken. Tämligen ensam. Alldeles ensam om jag ska vara riktigt ärlig. Chef 1 och jag har gaddat ihop oss för att få till en stängning kl 14 istället för 15. Chef 2 är sådär nöjd. Men om det fortsätter att vara alldeles dött härinne tror jag att vi kan lyckas.

Kunder, ni får jättegärna handla mellan typ 10-13.30. Men sen är det stopp.

Glad Påsk!

xoxo

Hej, jag heter Sara och jag har ett problem.....

...ett shoppingproblem, that is.

Just nu är jag i en sån där period då jag ser saker jag vill köpa överallt. Av nån lurig anledning sammanfaller aldrig dessa perioder med löning, utan snarare sådär mitt i månaden. It sucks. Ibland kan man ju inte stå emot ändå. Imorgon kommer denna lilla sötsak att bli min:

För jag behöver den faktiskt. Jag har två svarta kuvertväskor. Och man måste ju ha en med färg på också.  Så är det ju.

xoxo

Happy easter y'all

Är det idag man säger Glad Påsk förresten, eller är det imorgon? Äh, det spelar inte så stor roll.

Idag har jag varit hos min älskade syster med familj, där även bästa pappa och styvmor var på besök. Det blev en superbra dag med massa god mat och solsken. Dessutom satte jag nya rekord på Singstar:et, det var mycket viktigt.

På hemvägen tog jag en sväng förbi mormor Gunvor som opererade ögat i förrgår. Jag kan meddela att hon efter omständigheterna mår bra.

xoxo

Denna dag, ett liv.

Äntligen var arbetsdagen till ända. Grattis alla som är lediga fyra dagar i rad. Grattis till mig själv som jobbar på lördag. Grin.

Nu ska jag styra kvällsaktivitet med Jessie, Imorgon ska jag styra kosan till storasyster för att fira födelsedag.

Dessutom ska Moster Sara visa sina små systerdöttrar vem som är kung på Singstar ABBA. Jojo. Såpass.


xoxo

Bokhandeln is the place to be.

Det blir mer och mer tydligt vilken hotspot bokhandeln egentligen är. Igår var Lasse Anrell här. Mycket trevligt man. Gillar pelargoner.

Idag har vi haft mer celebert besök, i form av tidningen Glamours chefredaktör Jonna Bergh Wahlström. Hon hade rackarns snygga ( höga) skor på sig.

Jag funderar på att döpa om bloggen till Stalkerbloggen.

xoxo

Skam den som ger sig.

Gissa vem som fixade nätverket hemma igår? Jag är lite nöjd med det faktiskt.

Färjestad vann som bekant SM-guld igår. J var glad som en lärka. Eftersom vi bor där vi bor så tog vi en runda på stan och kollade in de som firade ordentligt. Bl.a. bevittnade vi en gosse som klättrade högst upp i en lyktstolpe. Väl däruppe viftade han med en FBK-halsduk . Barfota var han också. Jag misstänker att rusiga drycker var inblandade.

Nu är det full fart mot helgen. Lovely.

xoxo


Frustrerad.

Vi har köpt ny dator. Jag försöker installera ett trådlöst nätverk. Det går inte. Jag får panik. Jag kopplar sladdarna precis som det står i instruktionsboken, men icke.

Just nu surfar jag skamlöst på Jessie trådlösa och funderar på vem jag kan ringa som kan komma och fixa detta åt mig nu.

Hilfe hilfe!

xoxo


Mitt nya jobb.K, detta är boken jag kommer att använda!

xoxo

Onsdag 8/4

Först och främst gratulerar vi min älskade storasyster som idag fyller år! Grattis syster, jag kommer och firar (läs: äter tårta)  på fredag.

Annars ska onsdagen gå åt till att kurera mig. Halsen är inte alls bra. Och sen ska jag ju jobba förstås, om det behagar komma in några kunder. Suck.

xoxo

Underbara älskade!

När saker och ting går alltför smidigt brukar jag ana oråd. Efter att ha haft välrdens bästa fredah-lördag-söndag misstänkte jag att denna vecka skulle suga p*ng. Men inte än iallafall.

Idag hyllar vi denna underbara kvinna och hennes familj:


K - the one &only

Inte bara skämde hon bort mig med den godaste maten ever i fredags, idag åkte hon och la familia äääända till Örebro för min skull för att införskaffa min älskade verktygsväska från Jula. ( Okej då, de hade  andra ärenden dit ( i form av En Styck Übergullig Kitten) men det kändes som de gjorde det bara för mig ♥.)

Efter jobbet åkte jag för att hämta den, spana in kissekatten och kolla in det jättefina, nya badrummet. K, nästa gången tar jag med mig bikinin!

Det går bra nu. Peppar peppar osv.

Nu ska jag inreda min låda♥

xoxo


Mitt nästa inköp?Det här är lagom nivå för min matlagning. Mycket gottigt var det in den också. Det är jag och kidsen.

xoxo

090407

Jag kan nu meddela alla trogna läsare att Nutella och våfflor trivs ihop. Ypperligt.

Idag är det tisdag. Tisdagar är bra för då kan man gå på dans, men den här tisdagen verkar vara av den sämre sorten, för jag har rätt ont i halsen. Och då ska man inte träna sägs det. Sara P, du som är expert, vad ska man göra?

Dock har jag här på morgonkvisten fått tämligen glädjande besked. K, I love you!

xoxo

Måndag 15.09

Såhär post lunch infinner sig en viss tristesskänsla. Bara tre timmar kvar... Suck. Inte en kund så långt ögat når, alla är förmodligen ute i solen och njuter.
Ikväll skulle jag egentligen ha varit på Combat i sedvanlig ordning, men jag har lite ont i halsen, så det får bli gym istället.
Sedan har jag hört ryktas om att det kan bli våffelkväll, så nu står jag och funderar på exakt hur gott det är med Nutella på våfflor?

xoxo

Jävla måndag.

* Nästan ingen nattsömn
* Trasig kassa-apparat
* Sol ute, inga kunder inne.
* Gnäll gnäll gnäll

xoxo


Jävla Jula.

Insåg just att minsta ordervärde från Jula är 500:- . Min låda kostar 399:-. Kan det finnas nåt mer man vill ha från Jula? 
 I think not.
Jäkla skitställe.

xoxo

Stjäla lista

En liten lista kanske?

Hur känner du dig just nu?
Något uppblåst ( 3,95kr/hg för lösgodis på Maxi kan göra det med en) + lite söndagsångest
Vem är den roligaste människan du känner? Svårt att välja mellan alla underbara vänner jag har.
Gillar du att slåss? På Body Combat, ja. Annars, nej.
Sparare eller slösare? Jag skulle nog säga att jag är ungefär 80 % Spara och 20% Slösa
Din drömväska?En där inte allting hamnar i botten så att man får rota i 10 min innan man hittar saker.
Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Ami James ljuva stämma ( Miami Ink-maraton på Discovery Travel&Living)
Ditt favorit svärord? Fan.
Pålägg som gäller? Goudaost
Tatueringar, piercingar? Piercing i tragus.
Vad känner du för distansförhållande? Inte för mig, men det passar säkert andra
Gillar du att vara själv? Jag har ett stort ensambehov ibland.
Vad har du lärt dig från dina tidigare förhållanden? Man ska alltid vara sig själv
Har du dejtat någon miljadär någon gång? Nej, men är det någon sån som läser min blogg så kan vi alltid ta en fika. Det är nog okej med J.
Vad tycker du om droger? Det är inget för mig. Borde inte vara nåt för andra heller.

xoxo

Förvaring.

Jag ( läs: J ) tycker att jag behöver mer förvaring till allt mitt smink. Av nån anledning så vill han också ha lite plats i badrumsskåpen, så nu ska det bli ordning. Jag har hittat det optimala alternativet. Tadaaaaa:Verktygsväska från Jula som blir världens bästa make-upförvaring!

Leveranstid från Jula.se: 8-10 dagar. Sånt funkar inte för mig. Jag vill ha den NU!

xoxo


Presenting...

Här, mina vänner, är världens godaste drink. Ever.Twisted Mojito. Så god.

Blev en sån igår. Och lite annat. Vi började med drinkar på Blå och fortsatte sedan till Koriander. Det var en såndär dag igår när allt stämde, så jäkla härligt.

Idag tar jag det lugnt och stilla. Inte för att jag är bakis ( för det är jag inte) utan för att det är söndag. Och för att de hade halva priuset på lössnasket på Maxi. Ljuvligt!

xoxo

O happy day(s)

Det är ingen hejd på trevligheterna just nu ( peppar peppar, nu jinxar jag väl resterande delar utav kvällen).
Igår hade jag världens mys med K, komplett med soffsittning, bra tv, god mat samt snask. Thanks hon´!

Idag har jag varit på världens trevligaste brunchdate. God mat och trevligt sällskap. Sedan blev det ett VPS ( Varv På Stan) där en potentiell outfit för kvällen införskaffades. Ikväll ska det nämligen barhoppas. Jag räknar med minst en Twisted Mojito och en Blueberry Mojito från Blå.

Jag anar oråd.

xoxo

Brunch

I skrivande stund sitter jag och är hungrig. Och inte lite hungrig heller, vi snackar garganto-hungrig. Anledningen till detta är givetvis att jag strax ska på brunch. Då måste man vara rejält hungrig så att man orkar smaka på allt ( och ta seconds av det som var jättegottigt)
Jag har ett ord till er: stretch.
 A och O i sådana här situationer.

xoxo

Imorgon, lördag.

Imorgon förmiddag ska jag äta brunch. Dagen till ära serveras amerikansk brunch. Utdrag ur menyn :

"Ceasarsallad, Cole slaw, Guacamole, BLT, Majskolvar, Makaroni and cheese, Buffalo wings, Ribbs, Äggröra, Amerikanska pannkakor mm"

Ja tack!

Förresten, ikväll spelar ett band som heter Ammotrack i stan. Är inte det Spiderchicks killes band? K, vet du det?

xoxo

Dagens skattJag har kikat i den under dagen, massa fina smycken och intressant information. Me wants it. Men mest av allt vill jag ha en del utav smyckena som är i den.

xoxo

FREDAG!

ÄNTLIGEN fredag, underbara dag!
Idag hoppas vi att dagen går superfort, för jag har en trevlig date att se fram emot. K, jag kommer så fort jag har stängt butiken! Wiiii!

xoxo

Suck.

Gissa vem som står med begynnande halsont. Så värdelöst. Jag har massa roliga saker att se fram emot i helgen; vore just min vanliga tur att jag skulle bli sjuk och ynklig tills dess. Jag ska införskaffa Kan Jang a.s.a.p. Det är bättre att stämma i bäcken än i ån. Som man säger.

xoxo

090402

Gaaaaah, är så otroligt trött idag, har nästan inte sovit alls inatt. Mycket irriterande. Dessutom väntar jag bara på att jag ska bli sjuk, har som bekant en mycket snorig sambo hemma. Vill inte!

Idag är jag mest gnällig, så jag ska nog inte skriva så mycket mer.

xoxo

Onsdag

Även om säkert många ( host host) gick på min lilla aprilfint, så var det givetvis inte sant. Inga miljarder här inte. Suck.
Nu är jag nyss hemkommen från gymmet, nu är det maaaaat som gäller.

Jag har inte så mycket mer att dela med mig av.

xoxo

090401

Vilken underbar dag! Jag vaknade av att de ringde från...det där stället där de har Triss.. och meddelade att jag hade vunnit tidernas storvinst ( 1 miljard). Det var en specialvinst som bara växer om man inte använder dem, vilket medför att man måste spendera i rask takt för att man inte ska bli för rik. It´s a tough job, but someone´s gotta do it.

Godmorgon!

RSS 2.0