Mina män för kvällen


Apotekarnes-tomten och Karamellkungen. Bra killar.

xoxo

Fint

För en stund sen åkte jag ut till Hammarö kyrka för att tända ljus för morfar♥ Det var otroligt vackert där ute:



xoxo

just nu


Mmmm, Oreos... Notera det rufsiga håret i bakgrunden.

xoxo

Gäsp

Bokias finest hade en mycket trevlig kväll igår. Detta dokumenterades ordentligt, jag hade inte mindre än 110 bilder och tre filmer(!).


Maria, moi och Janni


Johanna och Sara P

Tack alla för en superbra kväll!

xoxo

Glad överraskning

För en stund sedan fick jag beskedet att jag idag får sluta en timme tidigare. Awesome!
Då hinner jag och Sara P göra stan en sväng och gå hem till mig innan vi kliver bort på AW.

Hörde jag skål?

xoxo

Nu är den här


Nyuppackad

Såg någonstans att Elsas Mode var mer förbeställd/såld än Browns Den Förlorade Symbolen på Bokus. Really?

xoxo

Freeeeeeeeeeeedag

Veckan bästa dag är äntligen här! När det efterföljs av två lediga dagar så känns den ännu bättre. Efter en lång och hård (...) arbetsdag ser jag fram emot AW ikväll.

Nu är bara frågan vad man ska ha på sig. Jag får väl ta med ett urval och anordna nån sorts modevisning i butiken.

xoxo

AW für alle

Imorgon kväll är det dags för favorit i repris: Bokias Finest ska ge sig ut i nöjessvängen! Förra gången var det väldans trevligt:


Förra gången; Janni, Sara P och Maria

Denna gång hänger även Johanna på:


Johanna ska snart åka till L.A, Nya Zeeland och Australien ( och jag är inte alls avundsjuk...) så vi måste säga hejdå ordentligt! Vi kommer att sakna dig!

Imorgon blir det After Work på Månen där ett band med det oerhört spännande namnet Smalare Än Tord (...) ska spela. Awesome!

xoxo

Påminnelse

Om ni i detta nu sitter framför datorn har ni förmodligen glömt att det är Criminal Minds på 5:an.

Skynda till tv:n! Pronto!

xoxo

YCDBRALAI

...eller närmare bestämt: You Can´t Do Business Running Around Like An Idiot. Helt lysande bok av Klas Hallberg, en författare från Karlstad. Vi var på en utan hans föreläsningar en gång; det är sällan jag har skrattat så mycket.
Den här boken handlar om hur man jobbar mindre, fast gör mer. Det låter ju helt lysande om ni frågar mig. Dessutom tycker han att vi ska hångla mer istället för att småpussas.


Läs och skratta och bli effektiv!

xoxo

Inte trött

Tänkte dela med mig av en bild på mig själv när jag inte är trött. Och när det var varmt och skönt. Och man hade semester och var ledig. Suck.


Those were the days...

xoxo

Gääääääääsp

Efter en period av rätt bra nattsömn är jag åter sömnlös i solstaden. Gaaah, vilken natt! Efter att ha sovit i tre timmar vaknade jag vid 03.30, och sen var det slut med sovandet för den natten. De få gånger jag råkade slumra till, drömde jag Väldigt Konstiga Drömmar.

Om jag lyckas bända upp mina ögon ska jag strax fixa till mig lite och vandra ner till jobbet. Idag ska jag slutföra Fars Dag-radiomaterialet så att jag har det gjort.

xoxo

J gästbloggar

...eller rättare sagt, jag bad honom om hjälp med vad jag skulle skriva detta inlägg om. En något tv-distraherad ( fotbollsmatch på tv)  sambo mumlar då: badminton.

Eh..?

Jag spelar inte så mycket badminton längre; men jag har faktiskt spelat rätt mycket. Jag tog t.o.m. medaljer i det ( på högstadiet, bör tilläggas). J spelar desto oftare. Vi har inte spelat ihop än, men han försöker att få till en match. Jag vet inte jag, misstänker att jag kommer att bli utklassad. Och det är rätt värdelöst.




There you have it, mitt första och enda inlägg om badminton.

xoxo

Ey syrran!

Mina födelsedagskakor är slut! Skicka flera omgående!

xoxo

Ps. Alla sorters godsaker mottages tacksamt. Ds.


Söt tant

Vi har en liten dam som ofta är härinne och handlar. Varje gång hon gör det smyger hon till oss lite godis, oftast choklad.
Nu råkar det vara så att typ alla mina kollegor går på LCHF-dieter och allt vad det heter, så då får jag ta på mig att äta upp den rara tantens snask.

Det är klart man gör en insats.

xoxo

Fotomodell



Det finns verkligen böcker om allt. Just detta ämne känns det inte som om man kan läsa sig till direkt. Eller?

xoxo

Change of plans

Igår fick jag en idé om att vi skulle köra Fars Dags-tips i radion på tisdag istället för barnböcker. Honungs first lady Hedvig tyckte att det var bra tänkt, så nu ska jag fixa lite böcker som passar pappor.

Denna läser jag nu, förmodligen kommer den att vara med:



xoxo


Varför har jag inte sett den än?


Skandal!

Kollade efter den när vi såg Bröllopsfotografen i söndagen, inte har den slutat visas redan?

xoxo

NYC-resa eller inte, det är frågan.

Trogna läsare minns att jag och J var i Thailand i tre veckor i början utav året. Det var en perfekt tid att ha semester, så vi tänkte åka samma tid nästa år.

 Nu är frågan; ska man köra på ett säkert kort och åka tillbaka till Thailand eller ska vi prova nåt nytt och åka till USA? Thailand var paradiset på jorden, varmt, fint, billigt och trevliga människor ( samt 11 timmar flygtid...) 

Men det är mycket som lockar med USA också, närmare bestämt New York: shopping, shopping, kul att se något nytt, Victoria´s Secret, Sephora, The Cheesecake Factory m.m. ( samt inte fullt så lång flygtid)



Det tåls att tänkas på...

xoxo


Dagens kändis

För en stund sedan var Amanda Ooms härinne. Det visade sig att hon var i stan för att vara med i Honung, precis som jag är ibland. Hon var jättetrevlig, tog i hand och presenterade sig och sa att vi kanske ses på radion nån gång. Kul!


Amanda Ooms - rar kaka.

xoxo

Tuesday

Imorse tog jag en riktig sovmorgon, börjar man inte förrän 11 kan man kosta på sig den lyxen ibland (ofta). Min vana trogen äter jag frukost framför Steve och hans krokodiler, ormar och khakioutfits.

Idag ska jag ta tag i nästa veckas radiopratande då det ska handla om barnböcker. Den här gången kommer problemet att vara vilken av alla miljoner böcker man ska välja, barnboksutgivningen är gedigen.

Nu: lite mer Steve ( Han har just fångat en krokodil som har halva underkäken borta. Fränt)

xoxo


Bra tv?

Tidigare: Färjan på Kanal 5
Förut: Fotbollskväll
Nu: Sportnytt

Hög kvalité på tvtittandet ikväll. Verkligen.

Gäsp.

Senaste tillskottet



Tack Tommie!

xoxo

Några Twilightfans?

Om man inte kan få nog av hela Twilightcircusen så har det ny kommit en ny bok i ämnet:


Twilight - Bakom Kulisserna av Catherine Hardwick

I boken berättar regissören till första Twilightfilmen och hennes team om det kreativa arbetet bakom filmen. Massor av bilder, skisser och annat spännande. Ett måste för den Twilight-bitne!

xoxo

Halloween

Till helgen är det Halloween. Förra året var vi bjudna på fest med sedvanligt utklädningstvång. Jag körde på ett säkert kort:


Jag var polis ( och oerhört blek uppenbarligen) . Tommie var busschaufför.  

Iår finns det inga Halloween-planer, vilket är lite trist. Jag har massa bra idéer för outfits, vad sägs om Ugly Betty-Betty, Maria Montazami eller varför inte Britney?

xoxo

Honung goes 90-tal.

Imorse var jag med i Honung och pratade böcker med 90-talstema. Som vanligt var det vansinnigt roligt, tänk om man fick börja varje dag med lite radioprat. Om ni vill lyssna kan ni klicka här och sedan välja 10.30 - 11.00 måndag 26 okt 2009.

xoxo

Fantastisk film

Om ni inte har sett Bröllopsfotografen än - GÖR DET! Fantastisk film, svinrolig och tragisk samtidigt. Jag brukar verkligen inte gilla svenska filmer, men den här var lysande. Se se se!

Nu: radiopyssel. Imorgon smäller det igen. Alla hållna tummar mottages tacksamt.

xoxo

Biosöndag

Ikväll ska jag, J och Cat på bio. Mycket trevligt. Vi ska se den här:



Jag är ju inte överdrivet förtjust i svenska filmer, jag har inte ens sett Smala Sussie som alla verkar tycka är så himla bra. Men jag ska ge denna film en chans, den verkar faktiskt väldigt rolig.

xoxo

Jag har då aldrig sett på maken

Nu har J vaknat efter sitt nattjobb. inte helt otippat knäpper han då på TV4 Sport, en utav de där kanalerna som man egentligen skulle klara sig alldeles ypperligt utan. vilket program är det då på TV4 Sport just nu? Jo, en fotbollsmatch. Det i sig är ju inte så konstigt, det är trots allt en sportkanal.

Men det är inte vilken fotbollsmatch som helst:  

DET ÄR EN FIFA 10-TVSPELSMATCH!!!!! SOM RIKTIGA KOMMENTATORER SITTER OCH KOMMENTERAR!!! GLENN HYSÉEEEEEEN SITTER OCH KOMMENTERAR EN TVSPELS-MATCH!!! TVSPEL! LÅTSASSPEL!!

Jag är helt chockad. Två personer sitter och spelar tvspel i en studio, vuxna människor sitter och kommenterar detta som om det vore på riktigt. De jublar när den lille låtsasmannen gör mål. För fasen, Glenn!

Sånt här betalar man tvavgift för. Ja, herregud.

xoxo

Söndag. Redan.

Det är inte klokt vad tiden går fort. Söndag idag vilket betyder en ny måndag i morgon. Suck. Dock kan jag trösta mig med att jag har haft en trevlig helg. Igår hamnade jag, efter mycket om och men och radiomanusskrivande, nere hos Jessa och hennes trevliga dalslandsvänner.


Jag var laddad ( och såg lite lurig ut?)


Värdinnan såg strålande ut som vanligt


Vi spelade lite spel.


Alla var väldigt engagerade.

Sen gick vi till Månen, och där var vi inte ensamma, kön var låååång. Att stå i kö i 20 minuter i duggregn gör inga underverk för frisyren kan jag lova.

Idag ska jag slutföra radion samt heja fram Js korpinnebandylag. Samt äta snask, förhoppningsvis av ICA Maxi-sorten.  


xoxo

Bröllopsmässa

Idag har jag och bästa K varit på Bröllopsmässan. Som bekant ska K stå brud nästa år och jag har fått äran att bli maid of honour. Besöket i bilder:


Carl-Jan var där. Pratade en massa.


Det bjöds på chokladpannacotta. Ord kan inte beskriva hur GOTT det var!


Blivande bruden♥


Vi hade parkerat vår bil alldeles utanför.


Insidan av vår bil. Lite enkel sådär.

Nu: fixa med radiogrejer samt uppstyrande av kväll.

xoxo


Avslut

Jag tänkte avsluta den här dagen med en oerhört bra låt. Eller, det är ju egentligen redan lördag. så jag börjar lördagen med denna. Dock lördagslåtar brukar vara muntrare än den här. Anyways, håll till godo:


Ljuvlig.

xoxo

Just nu


Nya Väskan har slagit sig ner i soffan och väntar på Idol. Vi håller på att lära känna varandra, men jag tror att vi kommer trivas ypperligt ihop. Kanske kunde Väskan vara lite mer aktiv i matlagningen ( räkor med tillbehör) och inte bara sitta där och dega, men men...


Roligt

För ett par timmar sen ringde fina Hedvig från Honung och undrade om jag kunde göra lite radio på måndagmorgon, fast det var lite kort varsel.
Eh, SJÄLVKLART! Jag försitter icke en chans att göra radio, det är ju faktiskt det roligaste som finns.

Så nu har jag susat runt i butiken ett tag för att fixa ihop lite boktips på temat 90-tal. Det var inte det lättaste, men jag har samlat ihop ett par stycken som jag tror kommer att funka.

Strax: helg. Awesome.

xoxo

Matmatmatmat

Vid den här tiden börjar jag bli grymt hungrig. Dessvärre har jag inte lunch förrän om ungefär en halvtimme vilket betyder att min mage kurrar väldigt högt. Jag har en fin lunch att se fram emot, jag och J ska äta ute vilket alltid är trevligt. All mat som man slipper laga själv är bra mat.


I hear you sister! ( btw, den här boken kom ny idag, jättefin)

xoxo

Grrrrr

J tycker att jag har en ohälsosam fascination för djurmönster. Det tycker inte jag. Det var därför jag inledde dagen med att köpa en leopardmönstrad kuvertväska. Sedan följde en serie utav andra inköp, det är ju trots allt lön idag.
(Och fredag. )
(Och jag är ledig i helgen. )
(Och jag ska göra lite roliga saker.)
(Allt bra på en gång. )

xoxo

Update

Jag och de nya skorna trivs mycket bra tillsammans. Nu ska vi äta varma smörgåsar med champinjoner på. Lite senare ska vi se på Criminal Minds. Vi har det bra, jag och skorna.


Klackarna i taket

xoxo

Plötslig insikt

Det är lön imorgon. Jag har pengar kvar sen förra påfyllning, vilket gör kvällen aktivitet given. Jag känner ett behov av att utöka mitt skobestånd litegrann.

DS_248082_A.tif
Denna sko från Din Sko har uttryckt en önskan om att bli Min Sko ( alltså förlåt, jag är faktiskt väldigt trött)

xoxo


Nytt i butiken


Alla får ligga av Henrix Fexeus.

Intressant titel med ett spännande innehåll. Presenttips till den som känner sig lite ensam kanske?

xoxo

Uppe med tuppen

Gaaaaaah, det känns inte rätt att gå upp innan det har blivit ljust ( hade en date med mormor på CSK imorse, därav tidig uppstigning). Det är väl nåt inbyggt sen mänsklighetens början när de inte hade klockor och grejer, då gick de upp när det blev ljust. Mycket logiskt tycker jag.
Iochförsig betyder väl det att man ska lägga sig när det blir mörkt också, vilket i dagsläget skulle innebära ett sänggående vid fyratiden.

Inte så rockigt kanske.

Krångel

Blogg.se börjar bli mer än lovligt segt. Jag hinner glömma bort vad jag har tänkt att skriva innan jag ens har kommit in på sidan. Hade jag inte varit så totalt okunnig om bloggverktyg och sånt så hade jag bytt sida a.s.a.p



Detta är den första bild som kommer upp när man bildgooglar ordet krångel. Känns lite omotiverat, fast det har en slående likhet med undertecknad när jag ser på tv. Fast jag är ju brunett då.

xoxo

xoxo

Guilty pleasure no 3

Äh, när jag ändå bekänner saker kan jag lika gärna fortsätta. Först krokodiljägare, sen wrestling: vad kommer härnäst? Jo:


Eh jo, det är programledarna för Top Gear (....)

Låt mig klargöra: jag är inte överdrivet intresserad av bilar. Jag tycker att det är jättekul att köra bil och jag kan se skillnad på olika märken, men mer än så är det inte.
Men ändå är jag helt såld på Top Gear. Häromkvällen såg jag ett helt avsnitt där de tävlade i mot varandra i olika gamla Alfa-bilar och det var kalasbra! Tillfällig sinnesförvirring eller begynnande galenskap? Jag tror inte det. Det är programledarna som är så himla bra ( den lille mannen längst till vänster är min favorit) och om de kan göra rolig tv av BILprogram, då kan de göra vadsomhelst.

Sådär, nu är mitt samvete rent. Känns bra, mycket bra.

xoxo

Skyldiga nöjen

Det här med guilty pleasures har har jag skrivit om förut. Den trogen läsaren vet att jag är tämligen förtjust i Krokodiljägaren ( dvs betalar extra för Animal Planet och äter frukost framför Steve och hans semi-öppnade khakiskjorta varenda dag).
Dock är inte det enda som jag håller lite tyst om att jag gillar. Så, I give you: guilty pleasure no 2:

wwe-raw-superstars-wallpaper-preview
Yes, ni ser rätt: amerikansk wrestling

Jag får skylla på en traumatisk barndom med begränsat tvkanalutbud eller nåt, för jag kollade på wrestling ofta back in the day. Det brukade gå på tv3 och ZTV och jag var helt lomhörd för det faktum att det var totalfejkat.

 Min favorit var superläskiga The Undertaker som blev just favorit eftersom jag en gång noterade att han hade SARA tatuerat på halsen.  Numera går det på tv4 Sport och det händer titt som tätt att jag kikar på det. Varför vet jag inte. The Undertaker är faktiskt fortfarande verksam, han har hållit på med det där sen 1984 ( tack Wikipedia).


Lite läskig.

xoxo

Comfort food

Just nu:


En våffla ( eller fyra, host host) med grädde och drottningsylt. Gottigt.

xoxo

Innehållet i paketet

Efter att ha trotsat kylan och traskat ääääända bort till ICA Viken ( varför finns det inget utlämningsställe i stan egentligen, jäkla skitpostneddragningar) kom jag hem med följande böcker:




Lite oväntat innehåll, men sen kom jag på att en säljare från Bonnierförlagen sa att han skulle skicka lite självhjälpsböcker till mig för ett tag sen. Det var i samband med mitt radioprat om just självhjälpsböcker, vilket var för typ...tre veckor sen. Well, bättre sent än aldrig!

Det kanske är nåt jag kan ha användning för själv, böcker om hur man blir lycklig och vilar kan ju alltid bli fel.

xoxo

Gratisböcker

När jag var hemma på lunch vittjade jag postfacket och vad låg där?: EN POSTAVI! Den meddelande att jag hade ett 1,8 kg tungt paket från ett bokförlag att hämta på mitt uthämtningsställe.

 Det ska bli mycket spännande att se vad det är i det, ibland kan man få riktigt fina böcker. Jag hoppas verkligen att det inte är crap, jag har så fullt i min bokhylla att det bara är de riktiga guldkornen som får flytta in där.

xoxo


Snart dags



Imorgon är det dags för ett utav höstens största och mest efterlängtade boksläpp. Dan Brown har skrivit den tredje boken om Robert Langdon, uppföljaren till populära Änglar Och Demoner och Da Vinci-koden och nu släpps den äntligen på svenska.  

Jag förväntar mig rusning till butiken och milslånga köer. Okej?

xoxo

Oinspirerad

Jag måste skriva en krönika. Och jag har ingen aning om vad den ska handla om. Måste.få.lite.inspiration.

Finns det någon bra krönikör man kan studera så att man får lite tips? Aftonbladet har väl en hel hög? Linda Skugge, är inte hennes titel krönikör? Fast henne gillar inte jag, hon skriver så konstiga saker. Finns det ingen annan?

Jag måste undersöka detta a.s.a.p.

xoxo

Vanlig vecka igen

Såhär post-födelsedagsvecka börjar saker och ting nu återgå till det normala.  Förra veckan var verkligen superbra, så nu krävs det att man hittar nåt annat att se fram emot så att det känns lite roligare.

Därför kändes det extra bra när jag fick ett roligt besked när jag var på radion imorse: jag ska vara där och hjälpa till vid jul i år. Lycka!

Fast jul är långt bort, måste komma på nåt som ligger lite närmare i tiden också. Tips mottages tacksamt

xoxo

Radio♥

Imorse var det dags för radio igen. Vill ni lyssna hur det lät, klicka här och välj sedan 10.00 - 10.30 måndag 19 okt 2009. Där kan ni höra mig berätta min spännande Jag mötte Bond på Apoteket-anekdot.

xoxo


Gårdagen i bilder


Fick ännu mer presenter, har blivit så bortskämd den här veckan!


Present från B&C - de känner mig alltfär väl.


23 år ja, helt rätt tänk. Lilla rara David!


Fina flickor i köket.


Det bjöds på breakdance. Inte varje dag man har det i lägenheten.


Sedan dansade vi på Månen resten utav kvällen. Här kramas jag och Jonna lite.

Nu: öva radioprat tills morgondagens inhopp i Honung. Imorgon handlar det om kändisbiografier. Håll gärna en tumme!

xoxo

Bra kväll igår....

...lite trött idag. Men totalt värt det, det var en jättetrevlig kväll! Tack alla som var här och firade min födelsedag!

Idag har jag tillbringat x antal timmar i Tingvallahallarna och sett när J har spelat innebandy. Förvånandsvärt underhållande!



Jag och fina Johanna.

Kvällens signaturmelodi



Trevlig kväll allihopa!

xoxo

T minus 2 hours

Två timmar kvar och av någon anledning går alltid de där två sista timmarna vääääldigt långsamt. Efter jobbet ska jag ta ett snabbt VPS ( Varv På Stan för den oinvigde) för att fixa det sista till kvällens partaj.

xoxo

På plats

Nu har vi öppnat, kom och köp böcker!
Ni behöver inte trängas, det verkar som om alla kunder tar sovmorgon idag.

xoxo


All work and no play

27 år och en dag. Såhär efter allt firande skulle det vara skönt att vara ledig imorgon så att man kan vila lite (läs: gå på stan och köpa sig nåt fint i present till sig själv)



Jobbar imorgon. Lite ledsamt.

Fast jag jobbar med världens bästa arbetskamrater. Kolla vad jag fick idag:


Chokladpraliner från Kardemumma. De känner mig så väl ♥

Nu: MTV World Stage: Coldplay. Man kanske kan kosta på sig att vara vaken ett tag till?

xoxo

Mätt

Nu har jag just landat i soffan efter en mycket trevlig kväll på Stockfallet. Vi var uppe och firade Js mamma Pia som fyller år imorgon ( Grattis!)

Som vanligt bjöds det på en massa god mat och tårta, så nu kommer jag att sova gott. Enda smolket i glädjebägaren är att jag ska upp och jobba imorgon, men det är bara till klockan 15, så det ska nog gå alldeles utmärkt.

xoxo


Helg helg helg

Full fart mot helgen! Eller, här i bokhandeln är det inte så mycket full fart direkt. Det är väl vädrets fel, ingen ger sig väl ut i regnet om man absolut inte måste.

Imorgon fortsätter mitt födelsedagsfirande med lite kalas uppe på taket i goda vänners lag. Jag menar, fyller man bara en gång per år så är det lika bra att gå all in.


Fest av Michael Bindefeld, om jag behöver lite inspiration

xoxo


Dagen efter

Vilken dag det var igår, det är knappt att jag har hunnit hämta mig. Något som jag inte har hämtat mig ifrån är ridningen, vilken t-r-ä-n-i-n-g-v-ä-r-k jag har idag! Men det var det värt, det var verkligen så kul.

Idag är det fredag och jag ska försöka göra klart radiomanuset till måndagens bokprat. Denna gång ska det handla om kändisbiografier.


Given när det ska pratas biografier.

xoxo


Ryktet...

...( eller rättare sagt, Kerstins fina sambo B), säger att jag är med i dagens Metro. Spännande!

xoxo


Bday Bash, del 2.

Efter ridturen åkte vi hem igen. Och där vankades mer överraskningar! Inne i lägenheten satt den här pärlan och väntade:




Hon hade med en massa fina saker, bl.a:




Oreos, gargantobullar och en MASSA paket. Tack för alla superfina grejer!

Sedan blev det mer överraskning, då mina föräldrar♥ ringde på dörren, fullpackade med pressies och blommor. Vi gick allihopa ut och åt lunch och sedan högg vi in på alla godsaker. Mamma hade med sig tårta också, MUMS!

 Sedan tog jag med lite födelsedagstårta till mormor och sedan gick jag hem igen för att få besök av Js familj som också hade med sig en massa presenter.

Idag har jag verkligen blivit bortskämd. Överraskningar och presenter så att det stod härliga till. Hmmm, undrar om någon har misstagit sig och trott att jag har fyllt jämnt eller nåt?

Tack alla som har gjort den här dagen till bästa födelsedagen! Kramar!

xoxo



Bday Bash, del 1.

Som jag sa i föregående inlägg: bästa födelsedagen EVER! Dagen började suspekt och hemligtsfullt då J helt plötsligt säger att jag ska klä mig i oömma kläder så ska vi åka iväg.

Först blev jag nervös..


...sen blev jag fundersam...

Sen fick jag reda på vad som skulle hända!


Jag skulle hälsa på fina Rebecca och rida på en utav hennes fina hästar!


Lycka!

Gissa om jag har träningsvärk nu?! Och gissa hur mycket värre det kommer att vara imorgon!

Sen åkte vi hem och då fortsatte de trevliga överraskningarna.

xoxo

Bästa födelsedagen ever!

Oh lord, vilken dag! Den har hittills innehållit följande: kidnappning, träningsvärk, överraskningsbesök x 2, massor av pressies, fina sms, massa facebookmeddelanden, radiohälsning, tårtor, kakor och bullar. Bilder kommer senare!

Nu: mera firande i form av Js föräldrar.

xoxo


Världens bästa radioprogram!

Mitt i mitt dagliga Crocodile Hunter-tittande ringer en mycket upphetsad mamma och berättar att de just har grattat mig på radio! Det var fina Hedvig ( som f.ö. har namnsdag idag, gratulerar) som hade uppmärksammat min dag i dagens Honung. Så roligt! Tack tack tack! Vill ni höra hur det lät kan ni klicka här

 xoxo

Albrekts Guld har fattat grejen

Jag är med i en massa kundklubbar. I de flesta samlar man poäng med och tillslut får man en trevlig bonuscheck, men så mycket mer än det är det inte. Men Albrekts Guld har förstårr hur man tar hand om sina kunder:


Födelsedagsrabatt! Awesome!

xoxo

Jag kommer ihåg när jag var ung.


(foto: Helena Dahlgren)

Denna bild togs förra veckan. Ack, ljuva ungdom - jag minns det som igår! Idag är jag ett år äldre. Igen.

Mängder av pussar och kramar till dem som har skickat en massa rara sms som jag just vaknade upp till. Min syster och systerdöttrar hade t.o.m. avancerat så mycket att de hade skickat ett ljudklipp där de sjunger Ja Må Du Leva. Tack♥ Jag känner mig mycket omhuldad.

xoxo

T minus 2 timmar, 40 minuter

Födelsedagen kommer närmare och närmare. Enligt utmärkta www.birthday.se är jag inte ensam om att fylla år imorgon, tro det eller ej. Jag delar nämligen dag med lite kändisar:

Maria Hjort, Golfspelare
Mikael "Äpplet" Appelgren, Pingisspelare
Mikael Appelgren, Pingisspelare
Ove Sellberg, Golfspelare
Pernilla Wiberg, Skidåkare
Richard S. Johnson, Golfspelare

Pernilla Wiberg vet jag ju vem det är, men resten är tämligen okända för mig. Det är lite roligt att alla de andra sysslar med antingen golf eller pingis. Det kanske är nån superkraft man har om man är född den 15 oktober?

  Note to self: undersök om jag har några latenta småbollssport-talanger. Tänk Tiger Woods.

xoxo

Sista minuten

J ringde från jobbet förut och ville ha en lista på lite mer saker jag önskar mig tills imorgon. Mycket svårt!
Såhär när bara drygt fyra timmar kvar innan födelsedagen infaller så kan man inte förvänta sig att få så mycket mer tips.
Det enda jag kunde komma på var att jag behövde en ny tandborste.
Kanske inte så glammigt, men dock väldigt nödvändigt. Han nöjde sig inte med det, så jag är tvungen att sms:a in en lista när jag har funderat lite mer.

Nu: färgning av hår. Hejdå vita hårstrån!

xoxo

Kändiskokböcker

Många kändisar skriver biografier ( många med varierande resultat, det ska jag prata om i radion på måndag) och vissa kändisar gör kokböcker.Även där finns de vissa som gör det bättre än andra. I urval: 

 


överst från vänster: Plura Jonsson, Paolo Roberto, Glenn Strömberg, Camilla Thulin, Camilla Läckberg, Viveca Lärn.

Jag måste fundera på vilken kändis jag skulle vilja se göra en kokbok.

xoxo


Besöksrekord

Hoppsan så trevligt!  Misstänker att länken på www.vf.se har nåt med saken att göra. Välkommen alla nya läsare, hoppas att ni trivs!

xoxo

Länken

Om någon, mot all förmodan, vill läsa artikeln så finns den här.

xoxo


"Hennes liv är som en bok"

Så står det på framsidan utav dagens VF. Jojo, som en gammal sleten reabok från -02 som står ensam i hyllan och som aldrig kommer att bli såld. Typ.

Och bilden till artikeln lite längre fram i tidningen ska vi inte tala om.

xoxo


Jag anar oråd

Min mobil har fått jobba hårt här på morgonkvisten, idag är nämligen dagen då min intervju är med i tidningen. Detta är det många som vill påpeka. Jag fick just sms från en granne att hon hade sett mig. Jag frågade lite försiktigt om det var bild med och om det syntes att det var jag. Svaret: HA HA HA JA! Det är ju en jättestor bild!

Det här känns inte bra. Inte bra alls. Jag blir nämligen aldrig bra på kort, jag har 388 kort på facebook som bevisar detta.

xoxo


091014

Jahapp, då var den sista 26-åriga dagen i mitt liv. Imorgon blir jag ett år till och kommer förmodligen upptäcka ännu fler vita hårstrån. Suck. Det känns som om jag borde passa på att göra massor av saker idag, medans jag fortfarande är ung. Förslag på sådanan aktiviteter mottages tacksamt!

xoxo

Kall

Idag har jag frusit precis hela dagen. Det finns få positiva saker med den här årstiden, den enda jag kan komma på att det inte finns några mygg. Jag bylsade på mig två tröjor PLUS vår glamorösa (...) arbetsväst på jobbet, men ändå kände jag mig som en fryst fiskpinne. Under dagen har jag försökt värma mig på följande saker:

1) En varm kopp te som inte var varm nog.
2) Hårdkokta ägg, som förvisso var varma men jag var alldeles för hungrig för att låta dem vara oätna en längre tid.
3) J, vilken hjälpte rätt bra tills han var tvungen att åka iväg och jobba.

Nu har jag duschat varmt i ungefär en halvtimme och har gått från fryskt fiskpinne till russin. Men jag är iallfall rätt varm. Det skulle ha varit skönt med en varm brasa, men utan öppen spis så är det inte så lätt.


Detta var det närmaste jag kunde komma. Inte så dumt det heller.

Note to self: köp vinterjacka, helst av den sorten som används till arktiska expeditioner.

xoxo

I have the golden ticket

Den här födelsedagsveckan blir bara bättre och bättre. När jag kom tillbaka från radion var säljaren Anders här från Forma Publishing. När han fick höra att jag var förtjust i Twilightböckerna så gav han mig två fribiljetter till nya filmen som har premiär i november! Tack tack tack tack tack tack tack!





xoxo


Hjärta radio

Idag gick jag upp i arla morgonstund (eller ja, kl 9 iallafall) för att åka iväg och göra lite radio♥ Denna gång handlade det om historiska böcker.

Nu kommer jag säkerligen att ångra mig, men om det är nån som vill lyssna till hur det lät imorse så kan ni klicka här. Väl där väljer ni 10.00 - 10.30 tisdag 13 okt 2009, och där lite efter 10 hittar ni mig. Imponeras gärna av mitt franska uttal när jag pratar om Agnes Humberts bok Motstånd. Host.

xoxo


Dagen D

På onsdag är det dags för intervjun vi gjorde häromdagen att gå i tryck. Spännande! Jag fick läsa utkastet till den idag, det kändes mycket konstigt att läsa om sig själv sådär.

Nu: bära köksbord (läs: J bär och jag hejar på)

xoxo

Födslovärkar

För tio minuter sedan handlade en kvinna av mig. Efter vi hade handlat färdigt frågade hon om hon möjligtvis kunde låna ett uttag och ladda sin mobil undertiden och ringde. Hon hade nämligen värkar och behövde ringa förlossningen! Gaaaah! Jag blev alldeles till mig och erbjöd uttaget, vår egen telefon, sittplats, vattenglas, förlossningshjälp och allt annat jag kunde komma på.

Som tur var så var den blivande modern väldigt lugn och sansad, trots att hon hade väldigt ont. Hon hade gått 11 dagar över tiden, så det var dags för bebis att komma ut.

Lycka till Anna! ( som jag inte känner men som betalade med kort så att jag nu vet hennes namn)

Födslovärkar i bokhandeln. Det var första gången!

xoxo



Måndag måndag måndag

Klockan är halv 12 och jag har varit vaken sen 06.45. Gäsp. Imorse var vi med mormor♥ till sjukhuset för en ögonoperation som gick jättebra.
Den här veckan känns inte alltför hopplös; imorgon radio och afrodans, onsdag dans och torsdag ledig och födelsedag. Fredag är ju alltid fredag och på lördag blir det kalas!

Nu: göra radio tills imorgon.

xoxo

Multitasking

Söndagar är egentligen ingenting annat än en transportsträcka till ännu en obehaglig måndag. Man vill inte göra nåt för att riskera att dagen går fortare. Därför är det bäst att man bara göra bra saker, därför gör jag just nu detta:  

- Läser Så länge vi båda andas. Igen.
- Läser Motstånd av Agnés Humbert. Den ska vara med i radion på tisdag.
- Kollar på The City-maraton.
- Äter morotskaka.
- Äter kakor.
- Funderar på om jag ska snaska lite på min Dubbelnougat som ligger här och frestar mig.

Man ska helga vilodagen, damnit.

xoxo


Söndag

Inatt var tredje natten på kort tid som jag har drömt om Thailand. Kanske är det ett tecken?


Maya Bay i januari i år. Rätt....fint.

Nu: hälsa på mormor♥

xoxo

And so it begins..

För en stund sen avslutades det första av förhoppningsvis många födelsedagskalas. Idag var syster med familj samt pappa och styvmor här, vi träffades på Alfie´s och käkade och sen gick vi upp hit för att avnjuta min morotskaka. Och ja, den var ätbar ( and then some) MMMMMmmmmmmmmm!


I skrivande stund är det betydligt mindre kaka kvar!

En massa paket fick jag också. Tänka sig att man fortfarande får så mycket paket fast man börjar bli lite till åren.


Ett utav de många paketen från syrran♥ som innehöll nåt riktigt fint:


Världens goaste kakor! Innehåller solroskärnor och grahamsmjöl ( och förvisso annat, men det kan man ju ignorera) så de är nästan nyttiga!

Clara och Alva hade också bidragit:


Egendesignade armband. De vet vad moster gillar!


Nu börjar tydligen nån viktig fotbollsmatch (gäsp) Själv ska jag se på Körslaget.

xoxo


091010

Det var riktigt skönt att vila ut imorse. Den godaste delen var att bara vända sig om och krypa längre ner under täcket när Js klocka ringde 05.00...

Nu ska jag snart trampa ner till Konsum och införskaffa morotskakeingredienser. Jag fasar lite. Som tur är har jag inte mindre än tre Waynes Coffe alldeles runt hörnet om det skulle krisa. De har ju den finaste morotskakan i stan.

xoxo

Torskblock

Satan i gatan, jag hade glömt hur svinkallt det är att kolla på hockey som inte är elitseriehockey ( och därmed i en uppvärmd hall).
Nu är det snart dags att sova; imorgon blir det lite för-firande av min födelsedag med middag på Alfie´s. Därefter ska vi gå hit och äta utav min hemmagjorda morotskaka. Och kanske öppna lite pressies.

Godnatt!

Fredagskväll

Nu ska jag iväg till en kall ishall för att kolla på när Js lillebror lirar hockey. Bästa fredagssyselsättningen?

(......)


Just nu

Nyss: lunch med J på Via Appia. Buffé. Need I say more?

Nu: Ohyggligt mätt. Måste man ta tre gånger? Svar ja.

Resterande arbetstid: 3 h 25 min. Långt kvar.

xoxo



Äntligen fredag

Efter ett väldigt trevligt samkväm med jobbet igårkväll var det aningens slitigt att släpa sig upp 08.00 imorse. Men det var av nöden tvunget, jag hade en date med bästa frisören Sophie på Soda. Man borde börja varje dag med att få håret tvättat, liggandes i en massagestol. Sophie är inte bara världens raraste tjej och bästa frisör, hon är en jäkel på att härma Svenska Hollywoodfrun-Maria Montazami. Jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig, helt lysande! Note to self: Nummer två på listan utav saker jag ska investera i när jag vinner 139756982 miljoner ( personlig kock är nummer 1) blir en personlig frisör. Helst Sophie.

Så, det har varit en rätt bra start på dagen.

xoxo

Hurra för Herta!

Herta Müller vann!




xoxo

Nobelpristagargissningar

Med drygt en och en halv timme kvar tills Nobelprisspektaklet ser gissningarna ut såhär på jobbet:

Jag: Assia Djebar (just nu 6:a på Ladbrokes.com )
Sara P: Joyce Carol Oates ( 3:a )
Eva: Herta Müller (2:a)
Maria: Amos Oz ( 1:a)
Kerstin: Helene Tursten ( jag misstänker att hon inte var helt seriös här)



Go Assia, go!

xoxo

Skräckupplevelse

Hissen i vårt hus är väldigt obehaglig. Inte så att den stannar eller så, utan att det är extremt obehagligt ljus i den. Och med obehagligt menar jag avslöjande. Har du en skavank så syns det i vår brutalärliga hiss.

Imorse gjorde jag misstaget att spegla mig lite när jag åkte ner. Det skulle jag inte ha gjort. Plötsligt upptäckte jag något fruktansvärt på flera ställen: vita hårstrån. OCh inte ett heller, utan m a s s o r.
Jag är inte ens gråhårig - jag är kritvithårig. Griiiiiiiiiin. Måstefärgahåreta.s.a.p.
I desperation försökte jag rycka loss de förhatliga hårstråna. Jag fick loss ungefär tio vanliga hårstrån och ett vitt. Nu är jag snart en skallig kvinna med vita hårtussar lite här och var.

Nu ska min kollega Sara P få rycka lite, hon är bättre på precisionsarbete än vad jag är.

xoxo


Morgondagens Nobelpris

Imorgon är det återigen dags att utse årets Nobelpristagare i litteratur. Och som vanligt har man tur om man ens har hört talat om personen i fråga. Tillgången på böcker utav en Nobelförfattare brukar bara knapp, kanske har vi nåt dammigt ex som står i hyllan, kvarglömd från bokrean -86.
Jag kastade ett getöga på spelsiten Ladbrokes hemsida gällande Nobelpriset, man kan spela på vem man tror vinner. De prickade in vinnaren 2004 och 2006 och har de andra åren haft vinnarna på sin lista.  Tittar vi på topp 10 nu så ser den ut såhär:

- Amos Oz
- Herta Müller
- Joyce Carol Oates
- Philip Roth
- Thomas Pynchon
- Assia Djebar
- Adonis
- Haruki Murakami
- Tomas Tranströmer
- Mario Vargas Llosa

Av dessa tio har jag hört talas om nio ( måste googla Assia Djebar). Jag kan ju inte påstå att någon utav de andra är mina favoriter. En svensk är med på listan, Tomas Tranströmer, han skriver lyrik. Gäsp. Oz och Oates är på tapeten varje år, kanske vinner någon utav dem? Thomas Pynchon skulle ju vara ett spännande val, han undviker ständigt personlig uppmärksamhet och det finns knappt bilder på hur han ser ut. Den nyaste är från när han var 19 år. Nu är han 72.

En stor grej är det iallafall, lyssna på radion kl 13 imorgon!  

xoxo

edit: nu har jag googlat Assia Djebar. Jag tror hon tar hem det, det blir en brud som vinner iår. Damen i fråga är en algerisk-fransk författare och vill ni läsa på lite mer så kan ni klicka här.

Bloggvärlden är allt liten

I samband med intervjun tidigare idag fick jag reda på att en speciell person tydligen läser den här bloggen. Och hon tycker t.o.m att den är lite bra. Personen i fråga jobbar på VF och är en någon vars arbete jag beundrar. Nu vågar jag inte skriva ut hennes namn, för tänk om det bara är ett missförstånd?

Omdetmöjligtvisskullevarasåattduläserdenhärbloggensåärjaghedradiallafall!  

xoxo

Morbid bok?

Efter intervjun trampade vi runt lite här i butiken, och jag och fotograf-Helena kom in på Ett barn blir till av Lennart Nilsson. Den anses ju vara en jättefin bok om livets underverk och många ger bort den i present till blivande mödrar.

Det skulle inte jag göra.

Fotograf-Helena informerade om att fostren och bebisarna som porträtteras i boken i själva verket är avlidna! Man kan inte ta såna bilder med blixt inuti en människa, utan de där bilderna är själva verket tagna på bårhus och många är av bebisar som avlidit pga uthomkvedshavandeskap.

This is some scary shit. Är det sant?

Ju
st nu har vi dessutom den boken som Månadens Erbjudande här i butiken. Känns litesådär faktiskt.

xoxo

Avslöjandet: Den spännande saken

Idag började jag dagen med att bli intervjuad. Av en journalist. För en tidning. Närmare exakt den här tidningen ( Värmlands finest dagstidning för er utomsocknes läsare)

Varför undrar kanske ni? Tja, det är en mycket bra fråga. Någon tycker tydligen att jag är lite intressant ( eller så råder total nyhetstorka). Så imorse hade jag en date med trevliga Maria och trevliga fotografen Helena här i butiken. Nästan en timme tog det och jag tror tyvärr att jag bara sa konstiga saker. Vi pratade böcker, blogg och radio.

Vi får se vad det blir av det hela, kanske kan journalist-Maria göra underverk med väldigt små medel. Dessutom blev jag fotad också. Jag informerade fotografen om att jag inte blir bra på kort, varpå hon svarade att jag minsann aldrig hade blivit fotad utav henne. Vi får väl se.


Väldigt spännande var det iallafall. Och roligt. Och nervöst ( undertecknad besökte damrummet  197 gånger innan de kom. På ett ungefär)

xoxo




Om tio timmar...

...gör jag nåt spännande. Håll gärna en tumme eller två.

xoxo

Remember my name



Är det någon mer än jag som har höga förväntningar på ovanstående film? Oftast så anses väl inte remakes vara så lyckade, men undertecknad är en sucker för dansfilmer, så jag kommer säkerligen bli nöjd. Dessutom är Kherington Payne från förra säsongen av So You Think You Can Dance med i den. Mycket begåvad flicka!
Premiär 9 oktober!

xoxo

Mer kändisspotting

Jag vet inte om jag nämnde det i bloggen, men för inte alltför längesedan så var Mr f.d. justitieminister/fotbollsspelare i AIK/total hottie Thomas Bodström inne i vår butik.

Jag blev såklart totalställd och försökte febrilt komma på nåt smart att säga. Det enda jag kom på var: Vi har din bok här varpå han skrattar och säger att han har noterat detta och var jätteglad för att vi t.o.m. skyltar med den. Då antar mitt ansikte en ohälsosamt rödrosa färg, jag fånler och sen var han borta. En stilig karl, den där Bodström.

 ( För er som undrar så köpte han ett blått kollegieblock.)

Andra kändisspottingar i närheten av vår butik: Jag såg Sanna Bråding häromdagen och min kollega Sara P såg självaste LILLBABS häromdagen. Hon var tydligen vilse och frågade Sara P om vägen. Enligt vittnens utsago ( alltså Sara herself) verkade Lille Babs väldigt stressad.

xoxo


Blogg och böcker

Många framgångsrika bloggare försöker sig även på att skriva böcker. Vissa samlar sina blogginlägg i en bok och ger ut den i hopp om att folk vill läsa dem igen:



från vänster: Dr Dahlqvist (LCHF-dietens främste förespråkare), Magnus Uggla, Plura Jonsson och Linda Skugge


Vissa skippar hela bloggupplägget och skriver en bok som handlar om annat:



från vänster: Quetzala Blanco (fd. bloggare på Veckorevyn och Stureplan, nu nåt på nyheter 24 om jag inte har helt fel), allas vår Alex Schulman ( Aftonbladet)  och Sofi Fahrman ( Sofis Mode)


Utav ovanstående så måste jag säga att Alex Schulmans var riktigt bra. Han skriver så fint om sin pappa, man grinar lite och sådär. Läsvärd.

Nu är den här...


Ego Woman - Carolina Gynning och Ingrid Carlqvist

..och vi är inte värst imponerade. Jag slog upp boken på måfå och handlade mitt i nån bantingspillerpropaganda där hon räknade in sig själv i gruppen av människor som bär på "5-10 kilos övervikt". Dessutom var det otroligt konstiga bilder i den; det var säkert meningen att de skulle vara arty men de känns mer osmakliga.

Vill man ändå äga en bok av fröken Gynning så kan man köpa den här istället:


Min natt med Martini

Utsökta bilder och lite drinkrecept på det. Mycket bättre.

Rise & Shine

Idag är det:

- Tisdag
- Nio dagar kvar tills min födelsedag. Nio dagar kvar av 26-årstiden. Suck.
- Soligt väder( dock tänker jag inte låta mig luras, jag misstänker att det är r*vkallt)
- dags för afrodance igen - loves it. Ikväll ska det skakas rumpa så att det står härliga till.

xoxo


Radioförberedelser

Nästa vecka är det dags att göra radio igen. Hurra! Denna gång ska det handla om historiska böcker. Det kan nog bli väldigt bra, botaniserade i våra hyllor idag och hittade några guldkorn.

Numera är historia inte min favoritgenre, men när jag var liten så var det annorlunda. Då ville jag nämligen bli arkeolog. Jag hade en vision om att gräva fram skatter i Egypten och andra spännande ställen.
 Den drömmen dog när jag insåg att det finns dåligt med spännande ställen för arkeologer i Sverige. Här gräver man inte fram faraogravar. Här står man ute i regnet på ett lerigt fält och borstar fram en minimal flintyxeflisa eller något annat oglamoröst. Inte vidare Indiana Jones-igt om man säger så.

Då ändrade jag mig och ville bli veterinär istället. Nu vet vi ju att det inte blev just så, numera får jag hålla tillgodo med Animal Planet istället.



Indiana Jones, professor i arkologi med förkärlek för oxpiskor.

xoxo

091005

Ni kommer ihåg den spännande nyheten som jag skrev om här? Nu börjar det bli dags, närmare exakt nu på onsdag. Spännande, lite otippat och förhoppningsvis väldigt roligt.

( Hoppas att jag gjorde någon lite nyfiken, det var liksom det som var meningen)

xoxo

Kvällsunderhållning


Ett utav de mest fascinerande programmen jag har sett. Herregud.

xoxo

edit: Det var tydligen sista avsnittet. Av någon bisarr anledning så beklagar jag detta. Mera Hollywoodfruar!

Vad tror ni?



Hmm, jag vet inte jag... Ska försöka ordna ett läsex så återkommer jag i frågan.

xoxo

Värsta dagen i veckan

Måndagar är verkligen obehagliga. Som vanligt förstår jag inte hur en helg kan gå så fort. Kanske för att det har varit en mycket trevlig helg. Fredagen tillbringades med middag i goda vänners lag och lite barhäng, lördagen med brunch samt ett litet utkliv.

En liten jämförelse:



Så här såg jag ut i fredags



Såhär ser jag ut idag. Typ.

xoxo

Söndagskväll

Idag har jag bejakat min inre husmoder; jag har tvättat massor, bytt sängkläder och handlat.
Dessutom gick jag en långpromenad. Nu borde jag egentligen inte berätta att anledningen till att det blev en långpromenad var att det godaste snasket finns på ICA som ligger lääängst bort, fast så är det. Man måste ju ha lite bränsle när man ska göra nödvändiga ( läs: tråkiga) saker.

En timme kvar, sen är det måndag. Igen. Yay.

xoxo

Gådagen i bilder


Jag invigde den nya klänningen. Kändes bra.


Fina Catten ♥


Vi kände oss lite hängiga, så vi shottade nyttigheter. Typ.

Sen gick vi  till ett ställe där vi inte alls är ofta. Host. Där träffade vi på massor av trevliga människor:


som Emil..


...Bejron, som var väldigt stilig kvällen till ära....


...fantastiska Anna L...


Js lillebror (i mitten) och hans vän D

Det var en otroligt trevlig kväll, det var tur att vi bestämde oss för att dumpa soffan. Nu måste jag hitta på något tyst att göra, J ligger nämligen och sover efter att ha jobbat natt. Supertråkigt.

xoxo



It´s on like donkey kong

Okej, soffan får vänta tills en annan kväll. Om nån timme kommer Cat och Emil hit. Vi får se hur kvällen utvecklar sig, känns som att det kan bli hur som helst. Jag är iallafall nöjd så länge det inte regnar. Den ena nya "lilla svarta" åker strax på!

Trevlig lördagskväll!

xoxo

Sökandet fortsätter

Tyvärr, brunchen på Drott var inte sådär superbra som man hade hoppats/hört ryktats. Den var okej, bättre än förra gångens besök på Legends, men högre betyg än det blir det inte. Men Brunchklubben ger inte upp, nästa gång provar vi nåt annat ställe. Sällskapet var iallafall toppklass♥

Efter brunchen insåg jag att jag behövde uppdatera min garderobs "lilla svarta"-utbud. Så jag köpte två stycken, lika bra att passa på när man hittar svarta klänningar som känns bra.
Dock verkar det som kvällens utkliv regnar bort, lite trist. Men men, snask och soffa är inte skit det heller.

xoxo

091003

Gääääääääsp! Ännu en natt med minimalt antal sömntimmar. Jag kan inte komma ihåg när jag sov en hel natt sist. Det är lite sorgligt faktiskt.

Igår var det en mycket trevlig kväll med förrätt, varmrätt ( som JAG tillagade och ännu har jag inte hört nåt om någon ev. matförgiftning) samt charader. Jag och J bildade lag och vann faktiskt. Lite otippat. Jag trodde jag sög på charader. I guess not.

Sedan tog vi en liten promenad till Koriander där vi spanade lite på folk innan vi gick hem. Note to self: det är höst nu, och rövkallt. Nästa gång du ska vistas ute, tag på mer kläder. För igår höll du minsann på att förvandlas till ett torskblock.  

Nu: möta upp el parentos och hälsa på mormor ♥

Senare: Brunchklubben sammanträder! Gott!

xoxo

T minus 30

Snart slutar jag. Sweet!

Dessutom läste jag just i mitt horoskop att ett impulsköp jag gör idag kommer att bli synnerligen lyckat. Varv på stan efter jobbet? Japp!

xoxo

Så totalt jäkla ointressant



Nytt i hyllan: Live to win av Andreas Carlsson. Hans självbiografi. Gäääääääääääääääääääsp.

xoxo

Fredag, fast inte bra ändå.

När en dag börjar så crappy som den här kan man bara hoppas att den bara blir bättre. Det är ju trots allt fredag.

Ikväll så blir det fredaaaaagsmyyyyyyyyyyyyys ( reklam-stylee) tillsammans med J, Cat, B, Anna och Emil.
Och håll i er nu; JAG ska laga mat. Moi! Jag förstår att många blir chockade nu, men jag tror faktiskt att det ska gå bra. Kvällens maträtt är mer en fråga om att blanda än att laga. Då ska det allt gå vägen. Förhoppningsvis.

xoxo

Dagen i bilder



Tjejkväll!


Bra erbjudanden


Vi hade dukat upp med gottigheter.


Butiken var redo.


Lite biografier kanske?


Eller lite trådgårdsböcker?


Dagens sämsta skoval? Svar:ja.


Kvällen gick ändock rätt fort. Det var en trevlig kväll, kramar till alla som kom förbi och sa hej!

xoxo


Rosarutig

Häromdagen damp det ner ett stoooooort paket i brevlådan från Forma Publishing. Det innehöll den här boken:


Hälsokokboken från ICA Bokförlag

Den var jättefin och innehöll en massa smaskig mat som dessutom var tämligen hälsosam. Det värsta med hälsosam mat är att det oftast innehåller så många olika ingredienser. Jag som kulinariskt handikappad kan inte hantera sånt, jag gillar när det är typ fyra grejer man ska blanda ihop. Kanske fem om jag ska avancera.

Det första jag skulle investera i om jag vann 521 3982135 miljoner skulle vara en personlig kock.

xoxo


091001

Inatt har jag drömt om pannkakor och våfflor. Det var en fin dröm.

Idag är det 1 oktober, vilket betyder att det är exakt två veckor kvar tills min födelsedag. I år är första gången i hela mitt liv som det inte är lika superkul att fylla år. Åldersnoja?

xoxo

RSS 2.0