Rosa månad

Imorgon är det som bekant 1 oktober och oktober är ju alltid rosa månad till förmån för bröstcancerforskning. Det finns massor och mängder av rosa saker man kan köpa för att stödja detta mycket viktiga arbete. I butiken säljer vi bl.a rosa band till förmån för lokala bröstcancerföreningar, rosa reflexer, rosa almanackor från Filofax och rosa pennor från Cross.

 Det finns även många andra rosa produkter; disktrasor, snask och armband. Det sistnämnda kommer jag inte helt otippat att investera i, det finns snajsiga ena på Guldfynd.

Köp köp köp!



All work and no play

Idag gick hela arbetsdagen åt till att fixa och dona inför Tjejkvällen imorgon. Vi har ändrat om och skyltat fram böcker och andra prylar så att vår anrika bokhandel. Bokhandeln har funnits i samma lokaler i 130 år.

Och det syns. Så nu har vi försökt göra den lite roligare ( dvs plockat fram varenda rosa och glittrig grej vi har kunnat hitta. Pimp my bookstore liksom.)  

Vi får hoppas på mycket folk imorgon. Annars kommer jag att äta upp allt Geisha-snask själv. Och det kommer inte att sluta lyckligt.





Gottigt

xoxo

Onsdag

Idag börjar jag dagen med lite Crocodile Hunter. Just nu är Steve i Afrika och letar efter giftiga ormar och spm vanligt blir han überglad när han snubblar över världens giftigaste orm och får kladda lite på den. Alla är vi olika.

Idag ska vi greja lite inför morgondagens Tjejkväll på jobbet, shall be grand.

xoxo

Seger

Tvättmaskinen är fixad!
 Och vi behöver väl inte orda om vem i hushållet som fixade den?

Sara - Tvättmaskinen, 1-0

xoxo

Shake that ass

...afrodance-style! Efter jobbet mötte jag upp pinglorna Bee och Fia för lite rumpskakning på SATS. Det var lika awesome som vanligt. Imorgon kväll blir det mer dans, fast då lite annan koreografi i form av Bollywood, argentinsk tango och lite annat smått och gott.

Annars är det något tryckt stämning här uppe i våningen, J känner sig utsatt för all världens olycka idag. Hans dag har sett ut som följer:

1) Vårt beställda bord från Mio kom. Och var trasigt. Igen. Det var ersättning för bordet som kom förra veckan, som också var trasigt. J blir lite irriterad.

2) Vår trådlösa mus pajade. J kan inte operera den bärbara datorn utan vanlig mus. Så han fick gå till Claes Ohlsson och byta ut den. J blir ännu mer irriterad.

3) Tvättmaskinen stannar mitt i ett program, är full i tvätt och det går inte att få upp den. J väser med desperat röst att jag ska "googla tvångsöppnande av tvättmaskin" och ser lite gråtfärdig ut.

Jaja, jag tror att det kommer att fixa sig. Det är ju Champions League på tv, det brukar han bli glad av.

xoxo

Tjejkväll

Nu på torsdag den 1 oktober anordnas en tjejkväll i Karlstads centrum. Mellan 18-21 är butikerna extraöppna och fyllda med bra erbjudanden. OCh självklart är vår butik också med! Vi har massor av bra erbjudanden, såsom 20% rabatt på alla inbundna böcker (+alla ljudböcker), 100 kronors rabatt på vår läsecirkel samt erbjudanden på barn-och ungdomsböcker.

Så kom förbi vettja! Om jag inte har helt fel kommer det bjudas på snask och läskeblask också, det kan ni ju inte missa. Dessutom jobbar jag och jag skulle gärna uppskatta lite sällskap.





Tingvallagatan 15. Torsdag 1/10. Kl 18-21. Be there!

xoxo

Goda nyheter

När jag kom tillbaka till jobbet möttes jag av riktigt spännande nyheter. Men enligt sann bloggsed ska man ju inte avslöja såna saker med en gång, utan dra lite på det. Så nu gör vi så tycker jag.

xoxo


Raaaaaaaadio

Nu är jag just hemkommen från studion. Idag pratade vi om självhjälpsböcker av olika slag, det blev ett rätt bra inslag. Som vanligt ville jag inte gå därifrån. Vill göra radio varje dag!

Jag ska rannsaka mig själv under dagen, kanske lägger jag upp länken här senare.

Nu: åter till kolgruvan.

xoxo

Dags för radio

Imorgon är det dags att göra radio igen; denna gång kommer det att handla om självhjälpsböcker. Utbudet är verkligen enormt, har du ett problem av något slag finns det definitivt en bok som beskriver hur du ska få bukt med det. 
Som alltid när det finns för mycket att välja på så är det svårt att bestämma sig. Men nu har jag iallfall gjort ett urval, vi hoppas att det kommer funka. Håll gärna en tumme eller två!  


 Denna bok kommer att få lite extrareklam imorgon.

xoxo

Get inspired

Internet är i sanning wunderbar. Titta här vilken fantastisk hemsida jag snubblade över. Sidan tillägnas litterära tatueringar från böcker, dikter, sångtexter m.m. Fantastiska saker! Den här sidan åker upp bland mina favoriter a.s.a.p. Vanligast verkar vara citat från Kurt Vonnegut, Dr Seuss, Harry Potter och Le Petit Prince av Antoine de Saint-Exupéry.

Jag vill ju egentligen tatuera in en bok på kroppen, men ett citat från favoritboken skulle också kunna funka.

Frågan är bara: hur väljer man EN favoritbok??

xoxo

Just nu:


Stora Göttpösen

xoxo


Lite trött och ganska sliten



Kul kväll igår.
Trött dag idag.

xoxo

Äntligen fri

Eftermiddagen gick rätt fort ändå; nu är det äntligen helg!

Nu ska jag duscha och vila lite innan jag ska hämta J och några av hans arbetskamrater på travbanan(!). Sedan vankas kalas lite här och var, återstår att se vart man hamnar.

Ha en jättebra lördagskväll!

xoxo

Lipsill


Jag har ju blivit lite blödig på sistone. Häromkvällen var det dags igen, då läste jag den här boken:


Vi har ju hemligheter i den här familjen av Therese Eriksson

Jag läser sällan sanna historier om jämmer och elände, jag föredrar påhittat elände. Men den här boken var jättebra. Ledsam, eländig, sorglig och jag grinade, men vilken viktig bok! Den handlar om ett s.k. maskrosbarn som berättar om sitt liv med en alkoholiserad och psykisk sjuk mamma. Läs läs läs!

xoxo

Konstiga drömmar, del 4

Inatt drömde jag all time knasigaste drömmen: jag drömde att jag kommunicerade med tandborstar. De talade alltså till mig och jag förstod dem.

Tolkning, tack!

xoxo


090926

Nu: Jobb
Sen: Jobb

Alldeles för avlägset: Gå hem från jobb

xoxo

Mycket bra dag

Jag och Alva gick lite på stan och gjorde några viktiga ärenden (läs: köpte bokmärken). Efter pannkakslunchen köpte vi med goda saker hem till lägenheten och åt dem framför vår gemensamma favvofilm: 



 
Sen spelade vi Finns I Sjön tills hon skulle åka hem.

Sedan gick jag och J ner på stan en sväng, jag hade en sak som jag skulle köpa och det var schampoo och balsam.


Jag kom hem med detta:


Lång kavaj. Aj löv it.


Boot. Aj löv it äs wäll.


Ny mascara. Förhoppningsvis kommer jag att löva den med. Den ska ju vara bra, den däringa Fiberwig.


Men inga hårprodukter. Suck. Jag kommer vara välklädd men läskig i håret.

xoxo



Fredag

Nu: har betalat räkningarna, lika bra att få det gjort med en gång ( så att man vet hur mycket man kan handla upp sen)

Snart: hämta Alva, 5 år, och ta en sväng på stan. Jag har fått önskemål om pannkakor till lunch och kladdkaka till efterrätt. Det är mosters tös det ♥

xoxo

ICAs gåva till mänskligheten

Bästa ( och godaste) produkten ever:


Älska ceasarsallad! Komplett med sallad, dressing och krutonger. SMASK!


Jag förmodar att en påse är avsedd för flera portioner, men...eh... jag äter hela. Det är ju sallad liksom.


Före:


Lade till bacon också.

Efter:


Slutt!

Det enda som fattas är efterrätt. Men det får bli en annan dag.

xoxo

Konstiga drömmar, del 3.

Inatt fortsatte det. Jag drömde bl.a. om konståkning, gamla klasskompisar från högstadiet, pistoler, lyxhus och hundvalpar. Det sistnämda var trevligast. Jag vill verkligen ha en hund. Den ska heta Kjell och vara en Amstaff.  



Gimme gimme gimme!

xoxo

Trött

Efter jobbet drog jag iväg på veckans andra danspass. Härliga tider! Dessutom vankas det förmodligen ett tvåtimmars dansmarathon på söndag. OM jag inte lockas ut på dåligheter på lördagen vill säga, då kan det nog bli jobbigt att skaka ass så länge.

Imorgon kommer syster och ena systerdottern hit efter jobbet, så vi ska hänga lite♥ På fredag är jag ledig, då ska jag hänga med den andra systerdottern. Hon fyller snart år och vill ta en tur på stan och peka ut vad hon önskar sig. Sånt är viktigt när man är pyttig.

Nu ska jag se vad all den här True Blood-hypen handlar om.

xoxo


Handuppräckning

Alla som satt och storgrinade framför (ungdomsfilmen!) Systrar I Jeans igår räcker upp en hand ?!




( undertecknad räcker upp handen )

xoxo

Dream on

Min vana att drömma konstiga drömmar fortsätter. Inatt jag jag drömt om choklad. Och om en snaskbuss som åkte runt och serverade världens godaste choklad i alla dess former.

Hmm, undrar vad det betyder?

xoxo

Afrodans

Idag fick jag sällskap av fina B på danspasset. Vi gjorde en fin insats och visade hur en rumpa skulle skakas.

Nu har J åkt iväg för att kolla på Zlatan som spelar och jag ska ta tillfället i akt att avsluta Läckbergs Fyrvaktaren. Jag har bara ett par sidor kvar nu och det är verkligen spännande. Dessutom ska jag googla lite hotell i Los Angeles. Alternativet Los Angeles/Las Vegas känns väldigt aktuellt just nu. Fast jag gillar ju Thailand också.
Vilket jäkla lyxproblem egentligen.



Det kanske vore nåt?

xoxo

Reslust

Min konstiga Thailandsdröm inatt har tydligen gjort mig lite ressugen. Jag och J ( och förhoppningsvis C och andra som vill följa med) hade ju lite halvt bestämt att återvända till Thailand.

Men nu är jag lite sugen på USA och LA. Mindre flygtid=mindre tid då undertecknad har maxpuls, svettas som en gris och tror att hon ska dö.

Det tåls att tänkas på.

xoxo


090922

Inatt har jag sovit jättedåligt, och de stunder jag har sovit har jag drömt konstiga drömmar. Denna gång handlade det om Thailand, att jag var där och skulle köpa pressies till alla och inte visste vad jag skulle köpa. Det i sig är egentligen ingenting konstigt, jag lider av extrem beslutsångest. Kanske inte så oväntat då jag faktiskt är Våg.

Nu ska jag snart knata ner till jobbet där jag förhoppningsvis hinner planera lite radio idag. Nästa gång ska det handla om psykologi/självhjälpsböcker, så jag måste fundera ut om jag ska vara seriös eller inte. Hmmm, vad vill P4s lyssnare ha?

Dessutom ser jag fram emot Afrodans ikväll, det ryktas om att B ska joina mig. Tjohej!

xoxo


Liten och obetydlig

Jag har ett problem: jag har alldeles för många böcker. Förr i tiden trodde jag inte att detta var möjligt, men jag har insett att jag inte kan ha hur mycket böcker som helst. Jag minns faktiskt inte när jag köpte en bok sist, oftast kan man fixa boken man vill ha på ett eller annat sätt. Vissa förlag och säljare ger gärna bort ex av nya böcker i hopp om att man ska gilla dem och sälja dem vidare till kunder.

Jag har inte hjärta att kasta böcker, det känns som ett big no-no. Istället försöker jag att hitta nya, kärleksfulla hem till dem ( min familj och mina vänner har välsorterade bokhyllor numera ) Alla böcker förtjänar en fin bokhylla att bo i och någon som läser dem med jämna mellanrum. Det är synd att jag inte har en megastor och välbesökt blogg, då hade jag kunnat tävla ut mina böcker. Fast nu känns det lite overkill :D 

xoxo


Ett litet tips

Om jag har några läsare som går i barnboksköpar-funderingar OCH råkar ha en Bokiabutik i närheten, då kan jag tipsa om att vi har barnveckor just nu. Köper man två barnböcker, får man den billigaste för halva priset. Vilket klipp! Dessutom kan man få tablettaskar och ballonger och grejer. Bra skit.

Detta verkar ha gått allmänheten helt förbi. I skrivande stund är de en (1) kund härinne. KOM OCH KÖP!


xoxo

090921

Det är måndag, enough said.
Som tur är kan man mjukstarta veckan med lite Crocodile Hunter innan man går iväg till jobbet.

xoxo

Let It Rock

En liten vaggvisa såhär på kvällskvisten? En asbra låt att avsluta dagen med.




xoxo

Söndagskväll

Gaaah, söndagskvällar är verkligen värdelösa. Det enda man kan göra är att invänta den underbara arbetsveckan. Min egen vecka ser lite annorlunda ut, jag är ledig fredag och jobbar lördag. Lite trist, men man får inte glömma att det är lön på fredag. Det kompenserar för det mesta.


Vi dammade av en gammal klassiker igår. I give you: fingermustaschen.
( OBS: Det är INTE obehaglig mustasch av ökänd tysk karaktär, det är en s.k. snorbroms.)


xoxo

090920



Oerhört trevlig kväll igår!

Dessutom var det en lagomt trevlig kväll så att man inte är allt för sleten idag. Just nu sitter jag och funderar på lunch. Och efterrätt. Mest efterrätt faktiskt.

xoxo


My man



Russel Brand - love him. Så rolig!
( ja, jag kollar på MTV VMA´s)

xoxo

Lördagskväll

Brunchen var god, men inte lika massiv som förra gången, så nästa gång provar vi nog ett nytt ställe. Efter ett finfint VPS med B & C är jag nu hemma och laddar inför kvällen. Det blev visst aktuellt med utkliv ikväll, hurrey! Jag hittade av en slump (host) en outfit, vi får se om den funkar.

Nu: varm smörgås.

xoxo

Brunch baby!

Om ca 2 timmar ska undertecknad äntligen inta BRUNCH. Jag har redan laddat genom att inte äta nån frukost.

Innan dess: fuck köpstopp, jag har sett en fin klänning som vill flytta in i klädlkammaren. Vem är jag att förneka någon husrum?

xoxo

Lämna genast datorn och bege er till tv:n och SVT1!

...för där hedras ikväll den bortgångne Patrick Swayze med en utav de bästa filmerna ever: Dirty Dancing. Must see!

Mitt inköpsstopp är fortfarande intakt, jag gick istället till sjukhuset och hälsade på mormor ♥ som opererades idag. Blir frisk snart mormor!

Dock blir det nog en liten sväng på stan imorgon innan jag ska äta brunch på Legends med Bee och C.
 I love brunch. När man ska äta brunch måste man vara förberedd. Och med förberedd menar jag iklädd leggings ( eller annan valfri o-tajt underdel) samt rymlig tröja. Man måste ju få plats med all god mat OCH det rejäla efterrättsbordet.
Är man modig tar man även med sig matlåda som man smyger ner lite extrakäk i.


xoxo

16.07

T minus 1.53, det kunde ha varit värre. Eftermiddagen har gått väldans fort, mycket tack vare alla trevliga människor som har varit här och hälsat på: C, Jessa, J och nu senast Kerstin och Sussanne.
Nu ska Camilla Läckberg får hålla mig sällskap resten utav tiden, så har vi nog helg snart.

Dagens fråga: ska jag ta en shoppingtur efter jobbet och köpa lite stuff fast jag har inköpsstopp?

xoxo

Freeeeeeeeeeeedag

ÄNTLIGEN!


Man känner igen en riktigt bra dag när den inleds med högljudda hammarslag i arla morgonstund, som pågår exakt så länge så att man vaknar till och blir oförmögen att somna om. Fint.

Dessutom är det en sån dag på jobbet idag.

 

xoxo


Nytt i min bokhylla



Tack snälla Marcus, säljare från Bonnierförlagen!

xoxo

Radion goes finsk litteratur

Denna dag inleddes med ännu en radiosejour. Dagens tema var finsk litteratur eftersom kanalen har finsk vecka med anledning av märkesåret.

Det var svinkul som vanligt, och som vanligt ville jag inte gå därifrån. Som tur är räknas jag numera som ett fast inslag ( insätt valfri glädjeyttring här), något som jag är överlycklig över. Typ ringa-mamma-lycklig. När jag törs ska jag länka till programmet för er som vill lyssna ( och för er som vill skratta åt mig).

xoxo


JAG VISSTE DET!

Ur Sofies Mode denna vecka:


sofi
(bild:
Linns blogg )

Detta bekräftar det jag redan visste. TAJTS ÄGER!

xoxo

Dagens avocado


Till synes okej avocado, men vis av erfarenheten vet jag att det inte betyder ett shit.



Ätbar! Även en blind höna hittar tillslut ett korn.

Det känns som det här var ett väldigt viktigt blogginlägg.

xoxo

Någonting nytt



Mycket fin bok som känns aktuell just nu när det är folk inom familjen som ska gifta sig :)

xoxo

Onsdag

Ännu inte sjuk, hoppashoppashoppas att jag slipper.

Idag står jobb och radioförberedelser på schemat, jag hoppas att jag kan få lite gjort under dagen så att jag slipper fixa med det ikväll. Jag kan informera om att den finska litteraturen är...lite speciell. Ska bli spännande att se om det går att få ihop det till ett bra program, annars kanske den där blackouten är nära förestående.

Annars ser jag mest fram emot lördag, då vi ska göra en rolig sak mitt i allt elände.

xoxo

Marc Jacobs

Mitt i allt elände finns det ändå sånt som är bra. Som den trogne läsaren minns så förlorade jag min Ebay-oskuld i lördags, och i dag kom leverensen:


Inter Nos som betyder Mellan Oss. Har velat ha ett sånt läääänge och nu sitter det på handleden.

Nu sitter jag och är trött efter den afrikanska dansen. Konstigt trött, hoppas jag inte håller på att bli sjuk?

xoxo

Tisdag

För er som kanske undrar ( jag vet att jag skulle göra det) så syftar det här inlägget inte på Patrick Swayze ( även om han var asbra i både Dirty Dancing OCH Nord och Syd).
 
Min mormor är dålig och en kär vän har farit illa, därav den icke-muntra tonen i bloggen just nu. Krama lite extra på de ni tycker om idag.

xoxo

Hejdå Patrick



Vem älskar inte Dirty Dancing?

xoxo

Maktlös




Dagens Boktips



På torsdag ska jag prata om finska författare på radion, och detta var anledningen till att att jag började läsa den här boken ( skulle säkerligen inte ha hänt annars) . Det är jag glad för nu, vilken bra bok! Dråplig, ironisk och rolig. Läs!

xoxo

Måndag

Jävlaskitförbannaderövdag.


Dagens menyförslag



Smaklig måltid!

My man for the evening

Eftersom J är iväg och jobbar natt får jag vända mig till min andra favoritkarl:


MMMMM, Godisprinsen

...och på insidan hittar vi:


Surt godis och Crispy Bites - my favourites

xoxo

Lysande

Flowerball

Vår nya sovrumslampa.  Loves it ( Flowerball från Mio)


Söndag

Nu är jag övertygad om att fredag-lördag-söndag går unefär tre gånger så snabbt som någon annan kombination av dagar. Suck.

Idag ska jag möta upp syster med familj. Och solen skiner. Och jag vill köpa mer stuff.


xoxo

Är det inte lön snart?

De som säger att man inte kan köpa sig lycklig, de vet inte riktigt vad de pratar om. Givetvis håller inte känslan i sig värst länge, men den räcker åtminstone tills man hittar nåt annat att köpa.

Idag på stan kunde jag ha handlat mig utblottad. Men jag lyckades hålla mig.

Tills nu.

Nu loggade jag in på Ebay. Attans.

Lördag

Idag: Shoppingterapi i Örebro. Bytet blev en sovrumslampa, en fönsterlampa och saker i en påse från Zara.

Nu: Comfortfood ( och comfortsnask) i soffan.

xoxo

Sadness

Idag är jag ledsen. Trösten består i snaskpåse, film, J och Jessa.

xoxo


Vintage

För er som är sugna på lite intressant helgläsning:


Vintage av Marie Birde

Jättefin och intressant bok för den modeintresserade.

xoxo

Fredag

Äntligen är den här, den finaste dagen på hela veckan! I skrivande stund väntar jag på att el parentos ska komma ner med min svarta ljuskrona. Jag älskar den där ljuskronan, men den fick bara hänga i min gamla lägenhet i ett par månader innan jag flyttade hit, och här fanns det inte riktigt nån plats för den. Men nu ska vi prova den i köket. Hoppas hoppas hopas att den passar.

Trevlig fredag!

xoxo

Avocado

Jag gillar verkligen avocado. Jättemycket. Bästa kombon just nu är avocado, fetaost och kyckling. Det skulle jag kunna äta 24/7.
Kruxet är att få tag i en ätbar avocado. I 90% av fallen är den a) brun och läskig på insidan eller b) omogen, och därmed värdelös när man redan har öppnat den.  Om någon skulle kunna presentera ett idiotsäkert sätt att spotta den perfekta avocadon tar jag gärna del av den vetenskapen.

Vi tar en titt i Wikipedia för att lära oss mer av dettaa utsökta, dock gäckande, livsmedel: 

Avokado (Persea americana) är en art i familjen lagerväxter, som odlas för sina frukter. Arten kan ha uppstått i södra Mexiko, men redan innan européerna kom odlades den ända ner till centrala Peru. Numera odlas arten över hela världen på platser med lämpligt klimat.Avokado blir ett 20 meter högt städsegrönt träd och har 12-25 centimeter långa blad. Trädet tål inte frost och växer enbart i subtropiska och tropiska klimat.
Frukten är en knytnävsstor stenfrukt eller grönsak med stor kärna. Fruktköttet är mört och gult till ljusgrönt medan skalet, som ej går att äta, är grönt till mörkgrönt. Ett normalt avokadoträd ger omkring 120 frukter per år.
Ordet avokado kommer ytterst från ahuacatl på aztekernas språk nahuatl. Det betyder ordagrant testikel och kom till svenska genom spanskan. Frukten kallades förr även advokatpäron, då formen är päronaktig och på grund av en folketymologisk koppling till advokater. Andra namn var krokodilpäron eller alligatorpäron, då skalet påminner om krokodilers och alligatorers skinn.
Avocadon, eller testikeln, är också Saras favorit bland stenfrukterna samt även den stenfrukt som gör henne mest förbannad när hon måste kasta den.

( det sista kan jag ha lagt till själv)




Var mogen och god, avocadoj***l.


xoxo


Premiär!

Glöm för guds skull inte säsongspremiären av Criminal Minds på Kanal 5 kl 21.00 ikväll! Viktigt!

xoxo


Idag har jag... :

- Gjort radio
- Pratat med programchefen om andra ev. jobb på radion
- Styrt massor och mängder med grejer till Tjejkvällen 1 oktober
- Pratat med Bokias huvudkontor i ovanstående syfte
- Pratat med vd:n för en ( lokal) tv-kanal ang. jobb. Ser förhoppningsvis fram emot ett personligt möte med personen i fråga. Gaaaaaaaaah!


Nu är jag helt slut. Och varm. Och törstig.

xoxo

Älska älska älska radio♥

Idag funderade jag seriöst på att kedja fast mig någonstans på redaktionen för att få vara kvar där. Sen kom jag på att det var lite väl drastiskt kanske.. Jag ska ju faktiskt snart tillbaka, redan nästa torsdag. Dessutom pratade jag med programchefen om ett spännande extrajobb där, vi får se vad det kan bli av det.

Idag är det torsdag, vilket betyder att det är fredag imorgon. Awesome!

xoxo


My bling


Den här fick jag av J igår. I love it ♥

Raaaaadio

Imorgon är det dags för radio, i arla morgonstund den här gången. Som vanligt är jag nervös. Det har ju gått så bra hitills, så jag väntar bara på att jag ska få totalblackout och inte veta vad jag ska säga.

Nu har jag suttit och filat lite på vad jag ska säga och förhoppningsvis kommer jag ihåg vad det är.
Nu ska det där hypade True Blood få en chans. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka än. Inte är det nån Edward med direkt...!

xoxo

Bite me

När man har läst ut Twilight-serien känns det lite tomt, och kanske vill man trösta sig med lite annan vampyrlitteratur. Även om de inte ens kommer i närheten av att vara så bra som Stephenie Meyers fyra böcker, så duger (vissa) av dem i krig. Jag har just läst ut Vampyrens Märke och Sveket av P.C & Kristin Cast. Förvisso ungdomsböcker och inte på långa vägar så bra som Twilight, men godkända iallfall.






xoxo

Onsdag

Redan onsdag, det känns bra. Visserligen hade det var it bättre om det var redan fredag, men man kan inte få allt.
Nu ska jag rappa på för att hinna med lite ärenden på stan innan jobbet.

Godmorgon!

xoxo


Anniversary

När jag gluttade i kalendern under dagen insåg jag att det var min och Js 2årsdag idag. Övertygad om att han hade glömt skrev jag ett sms i frågan och fick nåt manligt undvikande till svar.

Men tji fick jag!

När jag kom ur duschen efter ännu ett fab afrodance-pass hade han dukat upp med tända ljus och svingod mat. PLUS ett litet paket. Och i det låg en liten ask. Med en väldigt glittrig ring i.

Och innan ni nu blir helt till ert, så var det ingen Viktig Ring. Men jättefin!

xoxo


Godmorgon tisdag

Inatt har jag bl.a. drömt om att jag gjorde kanelbullar ( fin dröm, stora var de också) samt att jag gjorde högskoleprovet. Betyder den här drömmen någonting? Borde jag knåda bulldeg samt anmäla mig till högskoleprovet? . Jag har ju redan gjorde det en gång och jag tvivlar på att jag skulle kunna prestera bättre nu. Hmm, jag tror mer på bullarna faktiskt.

I skrivande stund sitter jag och väntar på ett telefonsamtal från min doktor. Hon skulle ringa 09.20. Nu är hon 09.26. Vården idag alltså, fnys...


xoxo

Pics från lördagen


Passoadrink i Betty Boop-glas. Classy - javisst!


Finaste hjärtat!


Fotboll+lördag=hela soffan full av män


Man-kortleken åkte fram.


Jag och min bättre hälft.


Kerstin och Susanne.

xoxo

Måndag



Jag är så glad att det är måndag. Glad glad glaaaaaaad.
(griiiiiiin)

Åttaårskalas

Lite bilder från den ena kalaset igår:


Födelsedagsflickan med tårtan och mest uppskattade presenten: en egen digitalkamera.


Sen sjöng vi lite Singstar


"JAG LJUGER SÅ BRAAAAAAAA"


Min storasyster kan laga mat... Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

xoxo

CLOSED

Idag är bloggen stängd pga återhämtning.


Åttaårskalas och vuxenkalas

Förut: Barnkalas för C i Arvika, med paket, tårta, Singstar och hela alltet. Även med åtta andra kids i samma storlek, men då avlägsnade jag mig rätt omgående. Mer än två barn på samma ställe gör mig nervös.

Nu: Pynt inför kvällens shindig. Jag väntar väldigt speciella och fina gäster, bl.a blivande herr- och fru Lindqvist-Sjödin.

Borde verkligen: sätta lite fart!

xoxo


Ni kan kalla mig leggingskvinnan.

Jag skulle bara vilja bära leggings. Eller ja, det gör jag ju redan. Våga vägra jeans och andra obekväma byxor!

De här köpte jag häromdagen:


Lindex

Idag hittade jag ett par snajsiga ena från Bikbok också, det finns en chans att köpstoppet hävs imorgon också.
Jag kanska borde döpa om bloggen till Leggingsbloggen?

xoxo

090904

Det var tur att jag hade belagt mig själv med partiellt köpstopp, annars hade jag kunnat handla ihjäl mig idag. jag fokuserade på pressies till C och A och ignorerade allt det roliga som jag kunda ha köpt till mig själv. Ja, förutom linnet och örhängena, men de räknas liksom inte. Det var ju faktiskt sånt som jag var tvungen att ha.

Kvällen ska bli alldeles lugn, jag ska strax gå ner till Jessa och fixa lite med hennes hår. Det vankas snask därnere, jo jag tackar jag!

xoxo

Fredag fredag freeeeeedag

..och det spöregnar, men det gör ingenting, eftersom det är fredag!
Imorgon ska jag till finaste systerdottern C på kalas, hon blir hela 8 år. Detta betyder oundvikligen att jag måste ha blivit åtta år äldre sen hon föddes. Men det stämmer väl inte? Nä?

Nu: shoppa lite mer pressies. Och kanske nåt till mig själv. Som brukligt är hävs alltid köpstopp vid 8-årskalas.

xoxo

trött

Efter jobbet tog jag en mycket blöt cykeltur för att hälsa på mormor Gunvor och fixa lite grejer. Sen blev det en väldigt blöt cykeltur hem. Påminn mig gärna varför man bor i Sverige? Skitväder!

Egentligen borde jag färga håret nu, men jag orkar verkligen inte. Man blir ju trött i armarna av att stå där och kladda. Eller så gör jag det, så har jag det gjort. I-landsproblem - javisst.

Imorgon är det fredag.
Äntligen.

xoxo

So far, so good

Våra skyltfönster är ännu obesudlade. Det känns rätt bra.

Senast sålda bok:



Det är fler än jag som planerar resa tydligen.

xoxo

And the winner is...


Jeanine Mason

Ja
, Jeanine gick ju och vann hela grejen, jag hade inte sett fel. Även om Kayla var min aningens mer min favvo så hejade jag på Jeanine också. Hon gjorde rätt bra ifrån sig om man säger så. Ett grattis är väl på sin plats.

xoxo



Dancing queen

Nu har jag landat i soffan efter ännu ett danspass. Idag dansades det bl.a indisk Bollywood och lite tangoinspirerad koreografi. Awesome!

Nu är det dags för upplösningen av SYTYCD! Fast det känns ju lite sådär att jag redan vet vem som vann... Men man kan ju alltid hoppas att jag såg fel.

xoxo

Ännu en dag på jobbet...

För en liten stund sen var det en man som ollade en utav våra skyltfönster.
Tydligen känner han sig dragen till färgglada skolstartssaker, för det är det vi har där.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer.

xoxo

Favorit i repris?

Jag är lite nyfiken på den här boken:



Jag är ju ett fan av hennes tidigare verk, men är detta lika bra som Twilight-serien? Den handlar inte om vampyrer denna gång utan har lite mer av scifi-känsla. Jag är tveksam...

xoxo

090902

Inatt sov jag inte i min egen säng eftersom NÅGON snarkade oerhört mycket. NÅGON var uppenbarligen helt oväckbar, så istället för att bruka måttligt våld ( karma, ni vet) så tog jag mitt pick och pack och drog till soffan. Tack och lov för att vi har en bekväm soffa!

Onsdag redan, de här veckorna går allt rätt fort ändå. Efter jobbet idag ska jag på veckans andra danspass, dock på ett annat ställe än där jag var igår. Jag har faktiskt löst medlemsskap på ett annat ställe bara för att få dansa lite mer. Konstigt kanske ni säger. Beach januari 2010 i Thailand säger jag.

xoxo

Min favorit

Kayla Radomski är definitivt min favorit!


Fabulous.

Just dance

Nyss hemkommen från ännu ett underbart SATS Afro-pass har jag nu bänkat mig i soffan. J är förpassad in till sovrummet, där han får titta på sport eller nåt. Det är ju SYTYCD!  Rusa till tv:n allihopa, ni har redan missat när de fyra finalisterna dansade en Wade Robson-koreografi till Lady Gagas Boys Boys Boys ( en utan mina favvolåtar).

Skynda så att ni inte missar nåt mer!  

xoxo

Godmorgon

Imorse väcktes jag av min gamle vän Slagborr, som i sin tur senare fick sällskap av sin polare Hammare. Jag förstår inte varför hantverkare envisas med att göra det ljudliga arbetet så tidigt? Nu är det minsann tyst. Fnys.

Idag hoppas jag på en snabb och smidig arbetsdag, för ikväll är det afrodance♥ igen. Dessutom är drar det ihop sig till final i SYTYCD, missa inte det!


Nu, en liten låt för att få igång den här dagen:




xoxo

RSS 2.0