Ödets ironi ( eller: förbannadejävlaskit )

Jag blir så deprimerad. Efter att ha kastat iväg en ansökan till ett jobb i en annan stad igår mest för att ha gjort nåt, fick jag idag besked att jag var välkommen på intervju. Trevligt.
 Om det inte vore för att intervjun är imorgon kl 15, att det inte finns någon chans för mig att ta mig dit OCH att det verkade som om chefen för sagda företag inte hade alla chips i påsen.

Man kan ju skratta åt det faktum (läs: gråta på insidan) att det inte ens tog 24 timmar för mig att fixa en intrevju, men söker man ett jobb inom kommungränsen som man verkligen vill ha, så går det aldrig. DET ÄR JU JÄTTEIRONISKT OCH ROLIGT.

Ni får ursäkta mig, jag ska återgå till att stirra in i väggen och tänka över mitt otursförföljda liv.

xoxo

Måndag

Ah, måndag igen. Det betyder att det snart är helg igen. Och det gillar vi.

Dessutom är jag nöjd med kommentaren som Therese skrev om mitt Sara-The Movie-inlägg. Jag vet ju att det nödvändigtvis inte var seriöst menat, men för en som har fått hört att hon liknar a) Anja Pärson ( på min körkortsbild, tack J) samt b) Shirley Clamp ( tack Joel) så känns detta som ett uppsving.

xoxo

Kvällspromenad

Ibland känns det som om man kunde gå och gå utan att orken tryter. En sån kvällspromenad hade jag idag. Jag gick ut strax före 20 och kom in igen strax efter 22. Hade jag inte blivit så hungrig och haft en kroppstemperatur på ca 30 grader så hade jag säkert gått ännu.


Min kvällslektyr:

SvB, kanske det bästa branschtidningen som finns? ( Här representerad av ett gammalt nummer)

Godnatt alla. Imorgon är det måndag.

xoxo

Konstig statistik

Är det bara min besöksstatistik som ser helt annorlunda ut? Efter att inte ha kunnat se den på flera dagar så ser den nu helt annorlunda ut. O well, det spelar ju egentligen ingen större roll.

Idag hävdes mitt köpstopp temporärt när jag snubblade över ett par fabulösa leggings. Jag älskar leggings och tänker typ aldrig mer ha på mig byxor. Tights is da shit. Jag handlar med nästa helg i åtanke, förhoppningsvis händer det roliga saker då.

Dessutom har jag hunnit med att söka jobb idag. No more gnäll över min dretarbetssituation, nu ska det hända grejer. Ni som har en tumme till övers får gärna hålla den.


xoxo

Söndag

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: lycka är att vakna upp precis när ett gammal avsnitt av Gilmore Girls börjar.

Idag finns ingenting på schemat förutom lite måttlig shopping. Dessutom ska vi ta en möbelaffärsvända för att leta efter soffbord och köksmöbler. Me likes new stuff.

Sen är det bara att ladda om inför en ny, underbar arbetsvecka. O joy..

xoxo


Sara - the movie

Det här med en hemma-lördag är inte dumt. Inte dumt alls. Jag och J har varit ute på promenad ( i syfte köpa snask, såklart) och sen sett på film. Under denna film ( What Happens In Vegas) insåg jag vilken kvinna som ska spela mig i filmen om mitt liv. Tadaaaa:


Cameron Diaz, här i rätt hårfärg

Fast jag vet inter riktigt vad det skulle bli för film. Rätt händelselös, än så länge iallfall.

xoxo

Saturday night

Nu har undertecknad parkerat häcken i soffan efter en dag som har varit otroligt lång. Arbetsdagen var helt hysterisk, alla med lite insikt i min arbetssituation vet ju vad det beror på...

Kroppshållningen är spot on - inte sant?

Nu väntar jag på kvällsmat, J har intagit position i köket och fixar ihop nåt - och tur är väl det - för annars hade jag kolat vippen.

Det ska bli en lugn lördagskväll. Det är ju inte dumt med såna ibland, man är ju inte ung längre *suck* Men snart vankas det förhoppningsvis superrolig fest - can´t wait!

xoxo

Work work

Inget är som att befinna sig på sin arbetsplats på en lördag. Wonderbar. Hoppas hoppas hoppas att den här dagen går snabbt. Ryktet säger att det kommer att vara en finsk tangofestival på torget utanför butiken, då har man iallfall nåt att titta på (...)

Under tiden kan jag ge er ett tips på en bok som ni inte ska läsa:Törst av Richelle Mead

Stephenie Meyer-wannabe som totalt misslyckades. Till råga på allt fick hon göra en bok till - skandal.

xoxo

Dagsverke

Jag har burit kartonger och kassar i fem timmar upp och ner i sex trappor.
Jag är trött.
Nu lämnar jag in.

xoxo

Finnes: fullt vindsförråd

Efter jobbet knatade jag upp till min gamla längenhet för att tömma vindsförrådet. Mycket trevlig kvällsunderhållning - inte. Nu straffar sig det faktum att jag inte tog tag i tömningen med en gång utan väntade ända tills nu.  Imorgon kommer den lediga dagen att tillbringas med att ränna upp och ner fem trappor. Kul.

Det enda positiva är att jag hittade mängder av foton på mig och K  från back in the day. Good times, good times! Dessutom hittade jag mängder av smycken som är gamla nog att vara inne igen. Hmm, kom just på att det är ett tecken på att jag börjar bli gammal...

Nu blev jag deprimerad. Suck.

xoxo

Dan före dan

Dagen före en ledig dag, that is! Eftersom jag har oturen att jobba på lördag så är jag ledig imorgon. Eller ledig och ledig, jag misstänker att jag kommer att stå uppe på min f.d vind och rota större delen av dagen.

Idag har kolgruvan förvandlats till Katlagrottan. Jämmer och elände!  Men istället för att beklaga detta faktum bjuder jag på en bra låt för att kickstarta den här dagen. Från mig till er!:

 

xoxo

Herr kantarell

Efter dagens pass i kolgruvan styrde jag och Jessa kosan till Bergvik för lite shopping. Såklart hittade jag en massa saker som jag kommer att få jobba hårt för att undvika. Under tiden vi var där så rantade J och Joel runt på Skutberget och lirade frisbeegolf. När vi hämtade upp dem hade J (till min mages stora förtjusning) hittat kantareller som han hade plockat med sig.


Mmmmmm...

Jag gillar kantareller men inte så mycket att jag orkar gå ut i skogen och plocka och bli attackerad av 36523726923 mygg.

Nu: SYTYCD! Fast det känns lite trist när jag vet vem som vinner. Suck.

xoxo

Onsdag

Idag gör sig Afro-dansen påmind kan jag lova, fast det är inte så illa som jag befarade. Det känns i ryggen, det är väl den som är mest pinsamt otränad.

På fredag är jag ledig eftersom jag har den stora äran att jobba lördag denna vecka. Suck. Då tänkte jag ta tillfället i akt och rensa ur all skit från min gamla lägenhets vindsförråd. Hon som övertog lägenheten är tydligen sugen på att få ut mina saker och stoppa in sina egna. Konstigt, jag vet. Jag tänkte göra det enkelt för mig och skänka bort allt till Östpendeln, Gengåvan och Soptippen.

Nu: full fart mot ännu en underbar (...) arbetsdag!

xoxo


Dagens SYTYCD-momentKayla, Jeanine och Melissa dansade en frän koreografi av superbraiga Sonya Tayeh.

Sonya Tayeh är en utav mina favoritkoreografer. När ska hon göra pass till SATS?

Kvällens jävlaförbannadeskitihelvetesSKITAPA: När jag youtubade ovanstående klipp råkade jag se vem som vinner årets omgång av SYTYCD. Crap. Det var inte den som jag trodde och är det sant så blir jag positivt överraskad, men jag ville ju inte se det redan!

xoxo

Damen i mattants-mössanUndertecknad i egenproducerad huvudbonad i fredags. Jag vill ta tillfället i akt att berätta att min blev crap pga att jag var så hungrig att jag blev totalt okreativ. For sure. Förra gången blev min jättefin:Ser ni Asterix-flirten?

xoxo

Slutkörd

Ååååååååååååhhhhhhh vad jag älskar SATS Afro. Det var ett helt underbart pass som bara vilda hästar kan hålla mig från att fortsätta att gå på. Fast det var två månader sen jag gick ett pass sist ( det där var en lögn, det är nog närmare tre månaser, host) så gick det rätt bra. Rätt bra innebär att jag inte fick håll, andnöd eller svimmade. Dock var jag sjösvett när timmen var slut, men det känns som det hör till.

Tränar ni på SATS: marsch pannkaka dit nästa gång det är SATS Afro.

Nu: ivrig väntan på SYTYCD och en ivrig önskan att jag hade en kanelbulle att snaska på. Men det har jag inte.

xoxo


Dagens bibelxoxo

Do a little dance..

Ikväll ska jag äntligen iväg och dansa. Under sommaren har jag noll och ingen träningslust, orka ställa sig inne och flåsa när man kan vara ute och äta glass istället. Men nu, nu spritter det i benen igen. Dans är den bästa träningsformen tycker jag, det är så roligt att man inte märker att det är jobbigt. Mer danspass åt folket!

Men först, jobb. Underbart. Lysande. Berikande. ( insätt valfri lögn här)

xoxo

Thailand nästa?

Nu när semestern är slut är det dags att börja tänka på nästa. Vi funderar på att åka till Thailand nästa år, precis som vi gjorde i januari-februari i år. Slutet av januari, början av februari passar ypperligt: vädret är oftast crap och allt är tråkigt. Om jag inte vore så flygrädd och fick maxpuls bara jag tänker tanken på att åka, så skulle allt vara perfekt. Suck.

Jag får titta på bilderna och försöka tänka på hur skönt det var. Och inte på den 10 timmar långa flygresan då jag ( givetvis) satt vid fönstret och glodde ut på vingen och spanade efter rök eller annat som kunde indikera att vi snart skulle störta. Buuuuuu!

Kolla här liksom:
Utsikten från frukostbordet på Phi Phi. Inte illa.


Kioskbåten på Prinsesstranden i Ao Nang där jag åt världens godaste fried rice. För 15 kronor.
Thailändsk pannkaka med Nutella.

Mötet med bebiselefanten i Bangkok.

Måste bejaka min inre Stig-Helmer: jag kan flyga, jag är inte rädd..

xoxo

One down, one million to go.

Första arbetsdagen avklarad. Den kändes som, ja, alla andra arbetsdagar. Efter tio minuter kändes det som om jag inte hade varit borta.

J har åkt iväg för att jobba natt, så undertecknad ska fira att det är måndag genom ett Tv 6-maraton mellan 19.30 och 22.00 som innefattar Simpsons, Simpsons, Family Guy, 2½ Men, 2½ Men och slutligen My Name Is Earl. En morot på det så är kvällen gjord.  


Godare i morotskaka, men funkar ändå.

xoxo

Griiiiiiiiiiiiiiiiiin

Om 14 minuter ska jag kliva på mitt första arbetspass efter semestern, Vill inte vill inte vill inte.
Efter ha sovit gott hela slutet av semestern var min dåliga sömn tillbaka inatt. Skräll.
Men det är väl tur att jag fortfarande är sömnlös, annars hade jag varit tvungen att byta namn på bloggen.

xoxo

Våga vägra Zlatan

Just nu spelar Barcelona mot Atletico Bilbao. Zlatan spelar ju i det förstnämnda laget nuförtiden, så tydligen ska det vara ett jäkla hallå varenda gång det är match. Gäsp.

 Fotboll är inte min kopp direkt. Tyvärr så fastnar mycket fotbollsfakta i min skalle av någon outgrundlig anledning. Som t.ex. att amerikanen Brian McBride har spelar i Everton och Fulham. Och att britten Peter Crouch är över två meter lång och väger typ ingenting och om han inte hade varit idrottsman så hade han klassats som anorektiker. Såna saker minns jag och det tar upp en massa plats för sånt som jag har mer nytta av. Mycket irriterande.


Peter Crouch ( som förmodligen är mycket nöjd med denna bild)

xoxo

Määäääääh

Inget Rachel Zoe project idag. Jäklaförbannadeskittv.

xoxo

Pixx


Skylt inne på Månens damtoalett.


I hissen 02.15. En styck trött och svettig Sara, notera gärna det krampaktiga leendet.

Nu blir det snart Rachel Zoe Project på 3:an, äääääääääääälskar det programmet!

xoxo

And so it begins

Sista dagen med ljuvlig ledighet, imorgon drar det igång. Vill inte vill inte vill inte vill inte. Varför tog jag inte fyra veckors semester som alla andra??

Gårdagskvällen blev jättebra; vi var hos Pokermiljonären och sedan hamnade vi på Månen. Många trevliga människor gjorde kvällen väldigt lyckad.

Nu: promenad med Jessa.

xoxo

Det barkar hän

J trugar i mig Passoa-drinkar. Kanske ska man gå ut ändå? Jag ska kika in i garderoben och se om det är något som talar till mig.
För att citera Pink: The night is calling and it whispers to me softly come and play.Pingla som vet vad hon snackar om.

xoxo


Just nu:

Klackarna i taket eller vila fötterna i soffan ikväll? Dilemma!

xoxo

Fredagen i bilder


Kvällens uppdrag: Gör din egen kräfthatt!
Från vänster: Caroline, nåt styggt fruntimmer som nästlat sig in på bilden, Sara, Jessa och Linda.


Jessas paradefterrätt: vit chokladmousse med färska blåbär. Gott? Svar ja.


Den Barnförbjudna Kortleken åkte fram. Mycket roligt.


Sen gick vi till Arenas uteservering, vissa av gossarna fick följa med.


Sedan gick vi in på Arena Corner och spelade Så Kan Det Låta


Det var väldigt roligt. Mer sällskapsspel på krogen!

xoxo

Kvällens


Från vänster: jag ( inviger rött lipstick), Sara Ee och Angelica. Vem sa att man inte kunde ta med sällskapsspel   ut på krogen? En utav de bästa kvällarna ever! <3 

xoxo


Freeeeedag

Pust, ingen rast och ingen ro. Idag har jag sprungit runt som en skållad iller för att hinna med allt. Först svängde jag förbi mormor där jag även mötte upp mamma. Sedan hängde mamma på till Maxi, där jag handlade allt inför kvällens shindig.  Kräftskiva ska det bli mycket trevligt.

Nu måste jag rappa på, det kommer att vara tävlingar ikväll och jag måste slå in vinsterna. Självklart är de av erotisk karaktär. Bilder kommer imorgon!

xoxo


Sista dagen

Suck. Nu är den här, den sista semesterdagen. Som väntat har tre veckor fullkomligen rusat förbi. På måndag är det åter till kolgruvan.
Om ni ursäktar mig så ska jag gå och grina en skvätt.

xoxo

Film är bäst på bio.

Nu är jag nyss hemkommen från bio med Kerstin♥. Vi såg den här:Mycket bra film med bästa sällskapet, det finns inget bättre sätt att avsluta en dag.

xoxo


New stuff!

Nu har jag och J just gjort stan, med spenderarbyxorna på. Dagens inköp:


Vintage clubfåtölj. Fyndad hos i en otroligt trevlig butik på Drottninggatan. Den ska stå i sovrummet, i min läshörna.

..och...


..en ny hylla från Sernholt. Samt klockan som står (snett) längst upp. Klockan är också secondhand. Fin skit.

xoxo


Läsare

Ingen är gladare än jag över att mitt läsarantal ökar. Svinkul! Nu fick jag prestationsångest och det här inlägget kommer att bli det mest meningslösa ever.

Som kuriosa kan jag berätta av över 50% av er läser bloggen innan jag ens har gått upp på morgonen.
Morgonpigga läsare minsann.

xoxo

Fuck yr.no!

Förut har jag satt min tilltro till ur.no. Men nu har den där crappy sidan satt sin sista potatis. Enligt den ska det nu vara strålande sol här i stan. Jag tittar ut och konstaterar att är tämligen o-soligt. Himlen täcks utav ett massivt molntäcke. Jag som hade planerat balkonghäng idag. Så typiskt.

O well, jag får sysselsätta mig med annat. Vi ska trampa ner till village och köpa en hylla, samt inreda den. Dessutom ska jag pyssla lite med mitt och Jessies kommande event.

Godmorgon!

xoxo

Jag kräver omräkning!

Ikvällens avsnitt av SYTYCD åkte min favoritkille Jason ut. Buuuuuuuu! Anledningen till att jag gillade honom kan ni se här, Dumma, klantiga USA som röstade ut fel gosse. Skäms!

Note to self: Borde bloggen byta namn till So You Think You Can Dance-bloggen?

xoxo


Onsdagskväll

Efter en soft dag med x antal timmar på balkongen ( hej kräfta) , mormorsbesök  och uteätning har jag nu landat i soffan där jag väntar på SYTYCD. Undrar om det finns som dvdbox??

Annars går slutskedet av denna semester i inredningens tecken. J har idag åkt runt och kollat efter nya köksmöbler  samt två clubfåtöljer som ska ersätta de barstolar och barbord som redan finns. Nice. Jag gillar nya saker.
 Två såna här ska det bli.

Nu måste jag fundera ut hur jag ska finta bort J från tvsoffan där ivrigt inväntar  Zlatans debut. Själv skiter jag rätt fint i Zlatans debut, jag vill bara se SYTYCD på den större tv:n.

xoxo


090819

Nu är det inte många dagar kvar på semestern. Men det kan jag inte tänka på för då börjar jag att grina. Plan: Nytt Jobb Innan Vecka 35 har inte haft prio ett under semestern, så jag får skjuta lite på det. Grin.

Just nu avnjuter jag ett avsnitt Krokodiljägaren på Animal Planet innan jag tar tag i den här dagen. Planer? Mycket få.

Godmorgon!

More freakin´ amazing


Freakin´ amazing.


SYTYCD-bonanza

Veckan höjdpunkt, So You Think You Can Dance, på tv - sitt inte vid datorn, sätt på 5:an! Pronto!

xoxo

Just nu:J har gjort hemmagjorda hamburgare, som jag slukade ( ni ser, jag orkade inte ens vänta tills fotograferingen var avklarad) tillsammans med ceasarsallad. Gott!

Tisdag

Denna dag inleds med friidrott. Det kanske inte är mitt största intresse, men jag gillar 100 och 200 meter. Där går det undan minsann.

Igårkväll rensade jag ur klädkammaren, nu är alla kläder indelade efter färg. Det ser väldans fancy ut. Än så länge. Det räcker ju att jag inte vet vad jag ska ha på mig inför en utekväll så är det kaos igen.

Så fort som de där människorna har sprungit färdigt så ska vi åka till lite möbelaffärer och spana på nya grejer till våningen. Jag gillar nya saker.


J är sugen på två såna här ( Mio)

xoxo

Gone shopping.

Idag hade jag och J inget att göra, så vi drog en repa till Örebro.


Actionshot på J när han tankar. Undertecknad hatar att tanka, stort stressmoment.


Jag somnade lite, tröttsamt att åka bil. Ser jag konstig ut så beror det på kameran. Host.Vi åkte ( en omväg) till Vingåker. Där fanns det inte ett shit.


Sen åkte vi till ett himla trevligt ställe som hette Svalan och åt lunchbuffé. Buffé is da shit. Detta är tallrik två av tre ( tre av fyra om man räknar salladsvarianten) Jag blev Mätt.

Jag hade inköpsstopp på partyoutfits (har pinsamt mycket såna kläder som jag inte ens har använt) men det var fritt fram för allt annat. Självklart hittade jag bara såna här saker:


Fint med fjädrar från Zara. Lite väl kanske, men jag blev lite kär.


Jag gillar tanken att se ut som en rosa jättereflex.

Tillslut hittade jag lite (tråkiga) vardagssaker. Nu: rensa i röran i klädkammaren!

xoxo

9.58

Så snabbt sprang Usain Bolt 100 meter. Det är ju inte så dåligt.

 Men roligast är iallafall att TV4 spelar Britney Spears låt  My Prerogative som bakgrundsmusik när de repriserar loppet (om och om igen).  It´s Britney bitch!


Lätt på foten

xoxo

Hämlig.

Idag har jag och J varit ute på hemligt uppdrag.


J hade klipp i steget. Kanske för att han var ivrig att komma hem till tvsporten.

xoxo

Söndag 16/8

Jahapp, söndag igen. Oavsett om man har semester eller inte så är söndagar en rätt trist dag. Vad göra? Solen skiner ( än så länge) så man kanske ska sätta sig på balkongen en stund med en god bok. Just nu ( och i brist på annat) läser jag den här:Jag gillar Leif GW  men har faktiskt aldrig läst någon bok av honom. Jag gillar hans stil än så länge.

xoxo


Överraskad.

Min syster skriver sin första kommentar i bloggen. Awesome! Välkommen sis!

Mest av allt är jag är överraskad över hur hon har hittat hit, utan att jag har visat henne hur man gör?!
 För den oinvigde kan jag berätta att jag är den tekniske i familjen, de andra är....inte det. Min syster är dock bra på andra saker; hon är världens bästa mamma till finaste Clara och Alva, världens bästa syster och sist men inte minst: hon är en grym kock.


Sisters♥

xoxo

Lördagskväll

Än en gång kan vi konstatera att tvkanalerna sparar in feta pengar på att sända crap på lördagskvällar. Det är väl för att folk egentligen är ute alt. förfestar framför tv:n, så att de kan sända vad som helst. Typexempel: Love Guru på Canal +, med Mike Myers, Jessica Alba och Justin Timberlake. Vilken dreeeeeet!

I skrivande stund tittar jag och JMade på MTV. Bara snäppet över dret, det.

xoxo


Homecoming.

Imorse kom J hem igen. Äntligen. Även om det såklart är mycket roligare när han är hemma så är inte jag den som lider av att vara ensam. Tvärtom så har jag ett rätt kraftigt ensambehov som behöver tillfredsställas med jämna mellanrum.

Det finns ju vissa saker som passar ypperligt att göra när man är ensam. Några exempel:

- Sjunga i duschen. Och då menar jag inte att man nynnar lite försiktigt, utan här snackar vi all in, hela Mamma Mia-soundtracket ( förlåt grannarna)

- Youtuba hela Britneys bidrag till musikskatten samt alla koreografier från svunna SYTYCD-säsonger. Om och om igen.
- Sno galgar från Js sida av klädkammaren. Nu hänger alla mina kläder på fina galgar. Moahahaha.

- Ha på sig ful-trosor. Alla tjejer har ju såna trosor, som förvisso är Bekväma, men nödvändigtvis inte är det snyggaste underplagget man äger. Bland mitt trosurval denna vecka hittar vi såna som mina systerdöttrar har valt ut åt mig, bl.a. ett par knallgula Halloween-inspirerade varianter med glittriga spindlar samt ordet Buuuuuu skrivet över hela röven samt ett par gråa och rosa med rymdskepp på. Båda i rekorderlig bomull såklart, spets tilltalar inte 7- och 4åringar.

xoxo


Sara & Kerstin gillar skaldjur

Före:
Efter:Attans, nu blev jag hungrig igen.

xoxo

Däst.

Nyss hemkommen från bästa K där vi har inmundigat kräftor. Och räkor. Och ceasarsallad. Och vitlöksbaugetter. Och snask. Vi hade även en B&J´s, men där tog det stopp, t.o.m. med för oss. Gudarna ska veta att det inte är ofta K och jag blir mätta. Bildbevis kommer imorgon!

Det är åtta grader ute. Åtta! Svinkallt! Hejdå sommaren, ses i januari då vi åker till Thailand. Fint, nu får jag en veckas höstsemester också. Fnys.

xoxo


Kräfta!

Under mina ärenden kontaktades jag av bästa K som kom med en alldeles utmärkt idé. Varför inte uppgradera räkfrossan till ett kräftkalas? Ett lysande förslag! Jag älskar kräftor. Passionerat. Tyvärr är det få i min matkrets (läs: J) som delar den passionen, så det brukar inte bli så många kräftskivor.
Men ikväll, då ska det firas (läs: frossas). Räkor-, kräft- och efterrättsbonanza blir! GOTT!


Snart i Saras mage.

xoxo

Fredag

Nu: ner på stan och hämta ut medicin åt mormor, åka till Elgiganten och köpa ny hemtelefon åt dito, åka hem till henne och installera denna. Sedan hem igen, kanske balkong ( hej sol!) ett litet tag, sedan ner på stan och lukta på parfym ( hej taxfree!) och ikväll räkfrossa med bästa K.

Godmorgon!

xoxo


Kär.

Efter radion så tog jag och mamma och rejäl shoppingtur. Vi hittade lite smått och gott - höstkläder är nästan roligast att investera i.
Och skor, vi får inte glömma skorna! Jag hittade ett par fantastiska stövlar som snart ska få flytta in till mig:


Mmmmmm, stövel...(Vagabond)

xoxo

Älska radio

Idag började jag dagen med att göra radio, det var dags att berätta om några utav höstens nyheter. Mamma hängde såklart på, hon som är en trogen radiolyssnare tyckte att det var väldigt spännande att se where all the magic happens.
Det kändes superbra under sändningen idag, jag ville nästan inte gå därifrån. Nästa gång får jag väl kedja fast mig vid nån mick eller nåt.

För en nästa gång blir det! Vi bokade in två sejourer till. L O V E S   I T!    Vill vill vill vill jobba där!

xoxo

I love Steve

Jag har ett fett guilty pleasure: Krokodiljägaren. Jag ääääälskar Steve Irwin och hans program. Tyvärr förolyckades han för en tid sen, har för mig att han blev stungen av en rocka och trillade av pinn. Suck, så sorgligt. Tack vare Animal Planet ( som J har köpt extra till mig, jag vet att jag är en nörd) lever Steve vidare i mitt hjärta.

Idag kommer mammat ♥ hit och stannar tills imorgon. Hon ska följa med till studion imorgon och se när jag gör radio, det ska bli väldigt spännande. Och lite extra nervöst.

Dessutom ser jag fram emot en finfin fredagskväll!

xoxo


Fantastiskt två.Japp, ni gissade det, det är SYTYCD-kväll. Loves it.

Fantastiskt.


Update:spindeln

Jag kunde inte med att avliva mkin spindelgäst. Karma och sånt där, ni vet. När jag tänkte över alternativen så kom jag fram till att det bästa för den var att återvända till naturen. Och med naturen avses en miljö långt bort från undertecknads hem. Numera bor spindeln vid ett träd och förhoppningsvis finns det inga hard feelings mellan oss ( så att han inte mobiliserar sina polare och kommer på återbesök).

Resten utav dagen tillbringades ute hos bästa K . Dagen innehöll bl.a.  lekpark, promenad,blåbär, bröllopsplanerande, 120 pensionärer, messiga kossor ( och välhängda tjurar) samt leklera. En bra dag helt enkelt.

Nu: skriva radiomanus innan So You Think You Can Dance.

xoxo


S-p-i-n-d-e-l

Just nu:KOLLA VAD JAG JUST FÅNGADE IN I KÖKET! SPINDEL! STOR SPINDEL!

Jag lade en sked brevid för att visa exakt hur stor den är. Jag har aldrig sett en så stor spindel i vilt tillstånd.
 Nu är den i säkert förvar, men vad ska jag göra med den? Jag har lite svårt för att avliva djur, speciellt såna som är stora som den här. Släppa ut den är inte ett alternativ, har den väl hittat vägen hit så kanske den återvänder? Spola ner den i toaletten=icke ett alternativ, den kanske återvänder den vägen. Och det vill vi inte!

Uäääääää, vadgöra vad göra??? 

xoxo

Gårdagskvällens aktivitet:


Mmmm, Twilight...

Tisdag

Det enda negativa med semster är att man alltför tidigt börjar få angst att man ska återvända till jobbet igen. Suck.

Idag ska jag vidta åtgärder för att försöka få tillbaka vår bil. Trogna läsare minns att vår bil blev påbackad för ett tag sen och den har varit inne på verkstaden sen dess. Vi var lovade att den skulle vara klar i fredags alt. i går. Men icke, ingen har ringt. Nu vill jag ha den, jag behöööööver den.

Undrar om den lilla rösten eller den skarpa rösten funkar bäst med plåtslagerimänniskor?

xoxo

Tommie!

Du får ursäkta mitt crappy mobilfoto, men detta är ett inlägg bara till dig:


Volia!

Pics.

Igår tog jag som bekant en tur till Arvika där min fina syster och familj bor.


Innan vi åkte tog vi en tur på Ikea. där kan man roa barn ett bra tag. Bra där, Ingvar.
Finaste Clara och Alva ♥


När vi kom hem skulle vi tydligen hoppa på den här. Det var dock betydligt mycket godare att ligga stilla på den. Moster var lite...trött.


Sen blev det maaaaaaaaaaaat! Sallad med avocado, groddar, fetaost, soltorkade tomater och sparris - mmmmmm!


Nu är jag hemma igen. När jag anlände till stan tog jag cykeln till mormor en sväng. Nu:


Nya Elle låg och väntade i brevlådan - tackarrrrr.

xoxo


Måndag

Mutorna måtte ha hjälpt lite, 8.30 känns helt överkomligt när det gäller barnväckning.

Snart ska jag återvända till staden, men under förmiddagen har vi hunnit med att spela Prinsesspelet, spela Finns I  Sjön x antal gånger ( de små räkorna fuskar redan) samt ritat. Moster Sara ritar...eh..inte så bra längre. Måste öva.

xoxo

Söndagskväll

I skrivande stund har jag just sett klart Nim Och Den Hemliga Ön ( åtminstone tror jag att den hette så) tillsammans med Alva och Clara. Mycket bra film. Iallafall om man är sju och fyra år.

Sen jag anlände hit så har vi bl.a hunnit med att hoppa studsmatta ( som var väldigt kul tills moster Sara insåg hur mycket skönare det var att bara ligga på mattan och inte göra nåt), cykla ( Clara på rosa cykel, Alva med stödhjul och jag - inte alls) och spela spel.

Nu återstår inget annat än sängen, jag misstänker att det är väckning tidigt imorgon. Jag försökte muta de små räkorna att inte väcka mig direkt när de vaknar, utan vänta typ..en timme. Det gick sådär.

Så, till sängs!

xoxo

Lycka är...

...när man vaknar just i tid tills Gilmore Girls börjar. En mycket behaglig start på dagen.

Igår firade vi som sagt att det 1) Var Bees födelsedag, 2) att det var lördag 3) insätt valfritt skäl här. Det var en mycket trevlig kväll som mestadels tillbringades på dansgolvet.

Idag ska vi fira Bee igen, denna gång med saft och bullar. Sedan leker jag med tanken att åka till syrran en sväng. Det är ju semester.Bra Program.

xoxo


Min dag i bilder


Horisontalläge. Varmt.


Fin utsikt. Kallt vatten.


Sällskapet.

Nu: powernap innan kvällens aktiviteter.

xoxo

Bdaybash

Igår bjöds det på ännu ett tillfälle att fira under semestern. Det var C som bjöd in till födelsedagskalas. Och oj vad vi firade! Det bjöds på jelloshots, vilket sysselsatte hela sällskapet med kladdigt pill ett bra tag.
 Dessutom kom ( som seden bjuder) snoppkortleken fram och diverse dryckeslekar genomfördes. Undertecknad fick      " Ride The Bus" hela två gånger. Jag misstänker fusk.

Idag har det utlovats sol, men givetvis blev det inte riktigt så. Lite härligt dis skymmer solen, så jag vet inte riktigt om det är aktuellt att pressa nånstans. Ikväll är det iallafall dags för rond två, B ska firas med pompa och ståt.

Nu: ryggläge. Tror på att vila mig i form.

xoxo

Fredagfredagfredag

Och fredag av den bästa sorten, dvs semesterfredag, Can I get an amen?!

Inatt åkte J iväg, vilket var lite ledsamt. Sen kunde jag sova rätt bra utan att någon snarkade och pratade i sömnen. Då kändes det inte fullt så ledsamt.

Idag är det sooool ute, så inom kort ska jag och Jessie bege oss till Udden där vi ska steka på litegrann. Sedan har jag lite ärenden på stan innan kvällens partaj hos C.

Godmorgon!

xoxo

Roadtrip

Några bilder från min resa:


Tog bilen upp. Älskar att köra bil! Jag funderar dock på hur smart det är att fota samtidigt...


Hemma passade jag på att smaska lite smultron.


På kvällen grillade vi. Ryggbiff och halloumi - awesome!


Sen gick jag till hästarna en sväng. Så fina!  Finns det nåt mysigare ljud än en häst som tuggar knäckebröd?

Nästa dag åkte jag och mamma till Sunne. När vi var färdigshoppade åkte vi till Mårbacka.
Hon bodde fint, Selma.

-the end-

Goodbye my lover

Ikväll åker J iväg i en vecka, så jag gör mig redo att vara gräsänka. Så nu säger vi hejdå här hemma. Lite ledsamt är det allt.

Dock har jag lite saker att sysselsätta mig med. Imorgon fyller C år och firar detta med kalas ( jag har hört ryktats om jell-oshots) och sen är det Bees tur på lördagen. Tvådagars, nu igen! Men men, är det semester så är det.

Senare ikväll ska jag lägga upp lite bilder från min Munkfors-roadtrip. Jag förstår att det är många som sitter och väntar på dessa.

xoxo

090806 - Semesterdag 4

Sol sol sol! Egentligen borde jag inte ens orda om det vackra vädret, regnmolnen bildas väl på pin kiv då. Men ändå, min fjärde semesterdag verkar bjussa på på solsken. Wiiiiee!

Efter hemkomsten igår tillbringade jag ett par timmar i solen. Därefter korkade vi upp för att för sista gången denna sommar besöka Koriander. Det var...sådär. Av diverse anledningar kom jag aldrig igång och jag och J knatade hem redan 00.30, tro´t eller ej.

Idag ska jag ligga pladask på en obekväm filt någonstans. Sen borde jag definitiv städa min klädkammare. Jag hade viss beslutsångest igår och provade allt därinne. Två gånger. Måste organisera.

Godmorgon!

xoxo

Onsdag

Nu: Solstol
Sen: åka tillbaka till stan

xoxo

Ren.

Jag har just duschat. Men de håller på och kakla om duschen här i villan ( hej bra tajming) vilket betyder att det inte går att duscha inne.

Så jag fick duscha ute i trädgården. I ett hörn mellan häcken och mattpiskarställningen. Mamma slängde två hinkar med varmvatten på mig.

Förlåt Gunnar och Lilian, 80 år som bor på andra sidan häcken. Jag hoppas att ni inte skymtade min bleka stjärt genom lövverket.

( OBS: Detta är inget skämt. Det hände verkligen. Snart på en youtube-video nära dig)

xoxo

Bra dag.

Såhär på landet får man inte sova länge på semestern, kl 08.45 meddelandes det att frukosten stod på bordet. Sen drog vi en repa till Sagolika Sunne, där nästan hela dagen tillbringades med shopping. Man tror inte att det finns saker att köpa på såna småställen, men lord, det fanns det.

När vi kände oss klara åkte vi en sväng till Mårbacka, när vi ändå var i krokarna liksom. Dessutom fanns det ett damrum där( Tack Selma för lånet av wc:n)

Imorgon åker jag hem, mamma jobbar och jag behöver styra lite i stan. Onsdagsutgång kanske?

xoxo


M-ä-t-t

De som känner mig vet att jag sällan blir mätt. Jag skulle kunna äta. Jämt. Egentligen borde jag vara stor som mamman i Gilbert Grape ( henne som de får bogsera ut med truck, ni vet) men än så länge kommer jag undan med att trycka i mig karl-potioner ( som J kallar dem).

Men nu är jag faktiskt mätt. Jag och mamma har grillat ryggbiff och halloumi och sedan åt vi sallad med fetaost och sparris till det. Gott gott gott.

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Det här med semester äger.

xoxo


Liverapport

Här kommer ett inlägg från mina föräldrars veranda. Jag och mamma har ätit och fikat litegrann. Nu gör vi mest ingenting. Sedan ska vi grilla en massa mat och ha det mysigt. Mycket utav aktiviteterna här uppe innefattar mat. Loves it!

Jag har glömt hur tyst det är såhär på landet. Det är nästan lite läskigt.

xoxo

Ljuva semesterdag

Efter en hel helg med firande var det för en gångs skull skönt att det blev måndag. Speciellt när det är ledig semesterdag numero uno. Det känns helt overkligt att den här dagen äntligen har kommit.

Semestertidens första aktivitet blir en tripp hemöver till mina kära föräldrar. Mammas kylskåp - here I come!

Godmorgon!


Maxtempo


Rachel Zoe Project

Orkar inte göra nåt. Ligga soffa. Titta på tv.

xoxo

Definitivt söndag

O lord. Det finns en anledning till varför jag inte kör tvådagars så ofta. Men det var värt det.
Gårdagen inleddes med en runda minigolf och sedan var det kalas nere hos Jessie.

Nu: samla tillräckligt med kraft för att orka klä på mig. Och resa på mig. Och fixa mat.

xoxo

LördagGodmorgon.

RSS 2.0