Orolig

Nar vi la oss igarkvall efter vad som blev en lugn kvall madde J lite halvkasst. Nar vi vaknade imorse madde J helkasst. Verkligen. Han ligger helt apatisk i sangen, vill inte ata och bara sover. Jag trampade ivag till narmsta apotek moch fick med mig en termometer samt x antal suspekta piller hem. Det visade sig att han har nastan 40 graders feber! Nu har jag stoppat i honom pillrena och baddar hans stekheta kropp med kalla handdukar ( tips fran transan som jobbar pa apoteket) Lilla J, som ar sa glad over att vara har, sa maste han ligga inne. Griiiiin!
Nu har jag betalat alla inrikesflyg och hotellnatter, nu ska jag aterga till sjukbadden.

Skank garna en tanke till J ♥

xoxo

Koh Samui

Efter en nervos flygresa i ett pyttigt ( PROPELLER)flygplan landade vi pa varldens sotaste flygplats. Den var ren och fin, med oppna ytor under basttak. Sa fint! Vi hade inget hotell bokat, men efter ett hett tips fran nagra killar som akte pa samma flyg som oss, sa hamnade vi pa P&P Samui Resort. Nu bor vi ca 70 meter fran havet i en bungalow. Behover jag papeka att det ar ratt fint?
Idag har vi legat pa stranden hela dagen. Ikvall blir det fest, vi ska besoka nat roligt stalle har som heter Green Mango.

Kara lasare, jag behover er hjalp. Vem akte ur Let's Dance samt Korslaget forra helgen?

xoxo


Pavag till Koh Samui

Nu sitter jag har pa Krabi flygplats och vantar pa planet till Koh Samui. GOD, jag hatar att flyga. GAAAAAH!!!!!! Man trodde att jag skulle vara lite mer van nu, men icke.
Nu ska vi stanna pa Samui i en vecka, sen blir det tre dagar i Bangkok ( kolla vart vi ska bo: www.oakwood.com, valj sedan Bangkok)

Saknar vissa supermycket!!!

xoxo

Det har skett en olycka

Inatt i Ao Nang, 00.45 lokal tid, intraffade en olycka. En person forolyckades med dodlig utgang. Garningsmannen var vid tillfallet for dadet paverkad av x antal buckets och Singha-bars. Dodsorsaken var krossande av liten huvud med Pringles-ror. Garningsmannen sager att olyckan var oavsiktlig, offret skulle bara transporteras ut ur byggnaden i sagda ror. Det finns ett vittne till dadet, hon stod hysteriskt skrikande pa sangen.
Efter olyckan begravdes offret i Pringles-roret. Efter ett tag invaderades lokalen av en person med anknytning till offret, det misstanks att det planerades en hamndaktion. Dock ar detta inte sakert, da de inneboende i lokalen var for trotta for att jaga odlor med.

RIP lilla odlan.

xoxo

Vi har hittat Mr Myiagi...

,,,med reservation for stavning dar, men ni vet han i Karate Kid? Han ager hoteller vi bor pa nu ( Aonang Mountain Paradise=ratt litet, men stora bungalows och fin pool. Dessutom frukost) Som tur var sa ar var Mr Myiagi en lika vanlig sjal som han i filmen, for egentligen var stallet fullt nar vi kom, men han fixade det anda. Sweet!

Har ska vi stanna i fyra dagar innan vi flyger till Koh Samui ( annu mer sma inrikesflyg, jag fixar snart inte mer!) Dar stannar vi tills vi aker tillbaka till Bangkok runt den 4e nangang.

Ikvall ar det kortspelsturnering vid poolen. Vi har laddat upp med allehanda alkoholhaltiga drycker samt snask. Jag kan informera om att det finns Nutella-pannkakor aven har, dessutom ar de billigare! Wihoo, 5 kr styck!

Nu har vi redan gjort en tredjedel av resan, tiden gar fort fast man inte gor nat pa dagarna. Saknar er darhemma!

xoxo

Phi Phi Island

Om nagan skulle be mig beskriva paradiset sa skulle det nog vara precis som det ar har. Man kan inte forsta att det kan vara sa vackert. Nu ska vi vara har tills sondag, sedan aker vi till Krabi och fortsatter sedan till Koh Samui.

I skrivande stund klattrar det en odla pa vaggen ca en meter ifran mig. Jag ar tacksam for detta da han forhoppningsvis kakar upp alla ackliga bugs som forsoker attackera mig.

Jag overkonsumerar thailandska pannkakor med Nutella. Jag kan inte hjalpa det. Jag forsokte lata bli forut ocj kopte en pase papya istallet, men det var minsann inte detsamma.

Nu skriver folk pa msn att det snoar hemma. Har sitter jag, klockan ar halv 8 pa kvallen och jag SVETTAS i min minimala outfit. Olika falla odets lotter!

Nu ska vi ga och ata nanstans. Och kanske ta en pannkaka. Efteat kanske det blir en bucket eller tva.

xoxo

Return of the Speedo

Det kanns stundtals fint att veta att det inte ar nan speciell dresscode har nere. Folk i alla former gar  i de mest varierande outfits. Ett valdigt frekvent forekommande plagg ar Speedo-badbyxan alt string-Speedobadbyxan. Detta ar ett svarburet plagg, i sanning. Oh lord.

Nu sitter jag har brevid hotellpoolen. Vi har legat pa beachen hela dagen idag och jag har aven kopt underbara pannkakor fyllda med Nutella..... MMMMMMMMMMMMMMMMMMM!

Imorgon aker vi vidare till Phi Phi Island, ska forsoka fa tag i en bungalow dar.

K, I miss u!

xoxo

This is Thailand calling!

Har kommer en direktrapport fran paradiset! Efter mycket om och men satte jag mig pa planen hit, och nu ar jag har. Det ar sa otroligt vackert har, man fattar det inte.
Efter att ha varit pa resande fot laaaange kom vi hit till Phuket runt 11 pa formiddagen lokal tid. Vi satte genast kurs mot stranden och det underbart turkosa vattnet. Lyckades undvika att branna mig (=bra) och badade en massa. Ikvall blir det lugnt, bade jag och J ar jetlaggade till max och ska bara chilla i hotellbaren. Eller ga ut och kopa nat, det finns affarer overallt. De flesta innehaller skit, men det ar ju ovasentligt.

Har fatt rapporter om ymnigt snofall hemma. Lite oflyt det. For er liksom.

Skriver mer nar tillfalle ges!

xoxo


Fjärilar i magen

Här i våningen råder febril aktivitet. Typ. Vi har packat och gjort klart allt sånt för längesen, så nu är det sista minutengrejerna som fixas ( dvs. rakning av ben, tvättning av hår samt avprickning av checklista ungefär en miljon gånger) Själv är jag så uppe i varv att sömn inte kommer vara ett alternativ denna natt.

Världens bästa K utrustade mig med en Geisha-karton samt en hel kasse ( bokstavligen) men lyxiga tidningar, perfekt för nån som vill tänka på annat än sin förestående långresa. Thanks babe!

Detta blir förmodligen mitt sista inlägg på ett tag, misstänker att bloggning inte kommer att vara prio ett därnere ( seriously, hur ska jag klara mig utan möjligheten att datanörda mig??)
Alla läsare är välkomna tillbaka den 9 februari, då är jag förhoppningsvis tillbaka ( peppar peppar, osv.) Under tiden tycker jag att ni ska läsa Ks blogg, det bästa och mest välskrivna bloggen ever.

Lev väl allihopa!

Massa kramar från Sara

The Final Countdown

Nu är det inte mycket tid kvar. Inte alls mycket. Jag behöver förmodligen inte säga att jag har resfeber alt. resångest.
Shit, jag reser verkligen för sällan.

Nu har det iallafall känts bättre i ett par timmar, för jag har just avslutat en marathon-fika med världens bästa K. Vi ses snart igen hjärtat!

Nu: packa ner allting. Och försöka komma på vad jag ha glömt.

xoxo

My selection

Efter mycket om och men så är det följande lyckliga pocketböcker som får resa till Thailand ( de är väldigt spända och förväntansfulla) :

Jag är nöjd med min blandning; lite hjärtslitande tonårsromanser på engelska, lite hardcore-fakta, lite chic-lit samt en fantasy-bok faktiskt. Blir nog bra detta.

xoxo

Minnyafavvo.

Laila Bagge äger ju Let´s Dance såhär långt. Damn vad hon är grym. Heja heja!

Ikväll har vi packat litegrann, VAD ska man ha med sig egentligen?? Jag har haft lite taktiksnack med Jessie, av någon anledning får man inte lika bra feedback från en karl. Jessie åker f.ö. med ett plan innan oss, de åker 04.00 inatt.

Imorgon blir det en hejdå-fika med bästa K. Kommer att bli väldigt känslosamt.

xoxoThe worrying kind

Jag har ju som bekant haft aningens resfeber ( =dagens underdrift). Med anledning av detta fick jag ett paket av fina arbetskamraten M förut: en worrying stone! Om man är orolig ska man ha den i handen så försvinner oron. Bra va?
Nu ska jag sitta på planet med stenen i ena handen och voodoo-dockan i den andra, nu är jag utrustad!

xoxo

Sista dagen

Nu har jag just påbörjat sista arbetsdagen på mycket länge ( på 23 dagar, men vem räknar exakt?) Om 48 timmar sitter jag påväg till Arlanda. Förhoppningsvis är jag lite tankad så att jag inte tänker så mycket på vad som komma skall. Hohoho.

xoxo

Late night låttips

I give you, den bästa låten just nu: http://www.youtube.com/watch?v=3jVQVdFHodE

Varsågod!

xoxo


Trötttrötttrött

... fast jag kan inte sova ändå. Dumma resfeber.
Nu har jag förstått anledningen till mitt plötsliga snask-anfall igår ( som kan ha inträffat ikväll också, host host) Det var ju onsdag! Onsdag=lill-lördag=Lördag=Snaskdag. Mycket logiskt, inte sant?

Vad är det första jag ser när jag i detta nu öppnar Aftonbladets sida? Jo, detta. Griiiiiiiiiiiiin!

xoxo

090115

1 arbetsdagar kvar ( uppskattningsvis), 3 dagar kvar tills avfärd, 2 kollegor är sjuka och 3 stycken av oss ska försöka klara butiken ändå.
Inte så mycket att rapportera alltså.

xoxo

Mitt Perfekta Liv

Min resa gör att jag kommer att missa denna dams program på tv:


Victoria Silvstedt - My Perfect Life

Attans, det är säkert jättebra. Och intressant. Och så. Typ.

xoxo


Iconic.
Grym tjej. Bra låt.  Fin klänning. Grymma pjucks.

SUGEN

Jag trampade som väntat ner till affären och införskaffade lite snask. Väl därinne blev jag sugen på allt: avocado, skagenröra och kanelbullar. Helst samtidigt. Om det inte vore fysiskt omöjligt skulle jag nästan tro att jag var på smällen. Jag misstänker nog att det hela beror på mitt begränsade matintag under dagen. Jag ska ju faktiskt ha bikini på mig i typ en månad snart. 
Det glömde jag visst bort. Host.

xoxo

Nödsituation.

Det känns som jag ska avlida närsomhelst nu. Om jag inte får lösgodis. Typ nu. Med en gång. 
Vad har hänt, så illa brukar det aldrig vara. 

Måste.gå.ner.till.affären.asap. 

xoxo 

Redan onsdag

Veckorna går i sanning fort. Nu är det bara fyra dagar kvar tills vi åker. Tydligen är det runt en 30 grader på land och 27 grader i vattnet. Det tycker inte jag låter speciellt otrevligt.
Jag har börjat packa litegrann ( läs: lagt alla sommarkläder jag äger och har i en stooor hög på golvet) Förmodligen kommer jag att få sålla lite. Det största problemet är skor. Vad ska man ha för skor med sig? För skor ska jag ha på mig. Hela tiden. Vår vän Martin gick barfota i Thailand och fick en mask i foten. EN MASK I FOTEN! Den rörde sig under huden och grejer. Händer detta mig så ryker förståndet med en gång. Huvaligen.

xoxo

Happyhappyhappy!

Jag kollade posten när jag var hemma för att äta lunch. Vad ligger det i postfacket? ETT PAKET! Titta vad det var för fint som låg i:
Angel
En Voodoll! En Angel!

Angel har gudomliga krafter. Hon är odödlig och använder sina övernaturliga färdigheter till att skydda och vägleda.
Hon är klok, omtänksam och älskar att hjälpa människor till ett bättre liv. Hon håller ständigt efter människor som har problem eller har det svårt. Angel skyddar dig från allt ont och vägleder dig genom livet.

Den hade fina C skickat efter åt mig som resesällskap. Gissa om jag blev glad!

Kolla in Voodolls hemsida här

xoxo

Min fjärde?

Funderar lite på att denna ska få följa med på resan. Bästa K läste och gillade den, litar helt och fullt på hennes smak.Få fundera på saken.

xoxo

Must see this.

Igår var det premiär för Pam - Girl On The Loose. Mycket intressant, kommer nog att följa detta framöver.
Nej, just det, det kan jag ju inte.
För nästa söndag är jag på resande fooooot!


Ni andra kan ju titta ;)

xoxo

Pocketalternativ

Det börjar bli hög tid att välja lektyr till resan. Pocket är bra då det är lätt ( och billigt) samt att man kan lämna dem på plats och slippa dra dem hem igen utan att det känns som en alltför stor förlust.
Dessa funderar jag på just nu:


Jag tänkte köpa fyra stycken så jag har på flygresan ( = avleda tankarna från ev. kapare samt motorhaveri) Det är nästan bättre att köpa några på engelska, då räcker de lite längre. Annars har jag läst ut alla på nerresan.

xoxo

Panikpanikpanik

Inatt har jag uppskattningsvis sovit i tre timmar. Resten av tiden har gått åt till att ha seriös, panikartad resfeber. Redan liksom! Totalt värdelöst.
Min ömma moder kom vid 07.45-tiden, vi gick till bageriet och köpte färsk bröd ( och kanelbullar♥) och hade en mysig frukost. Sedan bidrog hon med sin expertis gällande packningen. Sen fick jag major resfeber igen.

Note to self: inspektera svarta markanden ang. lugnande piller av t.ex. Stesolid-art.


xoxo


Dagens bikiniinspiration

Såhär kommer jag se ut på beachen i Thailand. Typ ( en annan färg på bikinin, men annars typ lika. Host. Hostelihosthost)

Marisa Miller
Marisa Miller

xoxo


Söndag

Om en vecka flyger jag flygplan. Om det inte har störtat. Eller blivit kapat. Eller slutat att funka ( svälj)

Anyways, det är söndag och imorgon börjar arbetsveckan igen. Jättekul och inspirerande. Inte. Det enda positiva med måndagen är att min älskade ♥mamma♥ kommer hit och hänger lite innan jobbet( vilket betyder att jag måste gå upp 07.20, men det är det värt) Det känns fint att få lite moderlig hjälp när det gäller packning och sånt. Mammor är som bekant éxperter på såna saker.

Klockan är 20.15. J har somnat i soffan redan. Mysigt.

xoxo

Färdig.

Det var inte roligt att träna idag, kände noll motivation. De gångerna är det skönt att man går iväg, då kan man med ro dega resten utav dagen. Jag ska pallra mig iväg och dansa på tisdag också, fick lite panik när jag insåg att det bara är en vecka kvar tills mitt huvudplagg kommer att vara bikini. I 23 dagar.
Sent ska syndaren vakna.

xoxo

Söndag ( T minus 7 days)

Iiiiiiii, idag är det bara sju (7) dagar kvar. Vaknade imorse med en resfeber som heter duga. Iiiiiiiiiiiiiiii!

Idag jobbar J mellan 06-18, stackarn. Detta innebar att han gick och la sig 22 igår. Till min stora förtjusning var det dock Transformers på Canal +. Detta är en utav mina favoritfilmer som även innehåller en utav mina favoritflickor, den undersköna Megan Fox. Jag är en sucker för såna där comicbook-filmer ( typ Transformers, X-men osv). Ibland måste man bejaka sin inre geek. Jag kan härmed lika gärna erkänna att jag gillar att gå på Claes Ohlsson också ( det finns ju allt där!)  

Nu: en tripp till Sats. Det var alltför länge sen. Snart ringer de väl och frågar vart man har tagit vägen. Jag hatar det.

xoxo

Funnyman

Jag älskar den här mannen. Älskar. Det är f.ö. den enda rödhåriga människa som jag känner ömhet för.


Mr Conan O´Brien. Komiskt geni.

xoxo

RIP Geisha

En utav de finate julklapparna jag fick iår kom från Sara P (tack tack tack)  en storförpackning med Geisha. Igår tog den tillsist slut. RIP finaste chokladen...

 
Chokladen överst i bild finns inte längre bland oss ( iofs inte den nederst i bild heller för den delen...)

xoxo

Slapp lördag.

Idag har jag gjort mycket lite. Jag och J tog en promenad på förmiddagen och drog sedan till mormor Gunvor en sväng. Vi informerade henne lite om resan, varpå hon informerade oss om att hon nu kommer att vara konstant orolig i tre veckor. Stackars mormor.
Ikväll blir det ännu en lugn lördag, det känns som man får hålla sig inne tills efter resan ( om jag nu komer hem, peppar peppar) Men det är ju iallafall Körslaget, så det finns något att göra.

xoxo

Villhanumedengång.

dita von teese naked, tshirt, t-shirt
Är det inte den finaste ni har sett?

xoxo

Let´s Dance, damn it!

Givetvis kollade jag litegrann på Let`s Dance innan vi bowlade, resten kollade jag in när jag kom hem.
Jag kan dra följande slutsatser efter att ha granskat programmet:

1) Morgan Alling var grym. Tippen still rulez! ( Japp, jag hade givetvis den orange kepsen som man kunde skicka efter. OCH det orange Tippen-märket man kunde fästa på tröjan)
2) Blondinbella såg mest ut som Bambi på hal is. Bambi i högklackat. Arma flickebarn. Man kan inte vara bäst på allt. Men hon såg attans vältränad ut, alltid nåt.
3) Laila Bagge gjorde mycket bra ifrån sig. Dessutom flashade hon urringning. Det gillar vi.
4) Jag kommer aldrig att kunna ta varken Hasse Aro eller Efterlyst på allvar ever agin. Förlåt Hasse.

xoxo

I do not suck.

Jag kan ha skrivit förut att jag var dålig på bowling. Detta stämmer inte. Jag äger på bowling! Ikväll gjorde jag en av mina bästa serier någonsin; kom på andra plats ( delad med J=J var inte värst nöjd). Jag strike:ade t.o.m, och det hör inte till vanligheterna.
Ni kan ( återigen) kalla mig för bowlingdrottningen.

xoxo


Ingen fredagskänsla.

Jag brukar alltid ha bästa fredagskänslan. Men inte så mycket idag tyvärr. Det är mycket konstigt. Jag har en bra kväll att se fram emot med mat, Let´s Dance och bowling. Och imorgon och på söndag är jag ledig.
Det beror nog på att jag inte har någon att dela det med. Både Sara P och Johanna har ju övergett mig. Mycket tråkigt.

Kom tillbaka till jobbet snart chicks!
Aj miss jo.

xoxo


Fredag fredag fredag!

Idag är det en Mycket Bra Dag dvs. fredag. Dessutom är jag ledig i helgen, vilket är helt underbart. Det blir lugna dagar, det enda som är inplanerat är ett potentiellt besök hos föräldrarna.
Ikväll är det tacokväll med hela gänget och därefter bowling. Själv ställer jag mig väldigt positiv till matem och mindre till bowlingen.
Det är ju premiär för Let´s Dance, damn it.

xoxo

Bästa programmet ever!

SYND för er som missade Criminal Minds ikväll, det var så bra! Förbannat vare det faktum att det bara sänds en gång i veckan. Jag har sett nånstans att det finns som cdbox=nästa inköp.

xoxo


Ett kap, samla mina ord.

När jag kom hem från jobbet stod J och gjorde piroger. Han hade blivit sugen på det och googlat fram når recept och sedan satt igång.
*paus*
Fattar ni vilken pärla jag har skaffat? En man som faktiskt tycker att det är kul att laga mat och gör det ofta och gärna. Samt lite extra så att man får till lunch imorgon.
Jag känner mig lite bortskämd faktiskt.

Glöm nu inte bort Criminal Minds kl 21 på kanal 5!

xoxo

Tio dagar kvar

Det är inte klokt vad fort tiden går; idag är det bara tio dagar kvar tills vi åker. Nu har vi äntligen bokat transport härifrån till Arlanda och tillbaka, så nu är det mesta ordnat.
Nu ska jag bara besegra min flygrädsla och intala mig att planet inte kommer att bli kapat. För det kommer det inte att bli. Det kommer inte heller att sluta att funka och tokstörta.
Eller....?

xoxo

I surrender.

Okej, det här med naturlig isolering på benen pga kylan osv, det håller inte längre. Det sticks ju. Inte mysigt alls. Jag föredrar att frysa litegrann faktiskt.
Detta var ett styck mycket viktig information så här på kvällskvisten. Det visste jag väl att ni skulle tycka.

xoxo

Kvällsmat och Grammisgala

Vi slog oss ner i soffan för att kolla in Grammisgalan , varvat med Robyn - Live i reklampauserna. Hon var iochförsig med på Grammisgalan också, och vann pris för bästa Live-akt. Mycket välförtjänt tycker jag.


En begåvad kaka

xoxo


Plocka prislapp.

Nu är det returdags igen. Detta innebär att jag petar bort prislappar från böcker som vi ska skicka tillbaka till förlagen.
Det är ett riktigt Sisyfos-arbete. ( Ni får googla det)

xoxo

Dagens läsning

Efter att ha avslutat Connellys Räven, fortsatte jag mitt grävande i bokhyllan. Egentligen saknar jag mina gamla böcker jag har stuvat undan i vindsförrådet som tillhör min uthyrda lägenhet, men jag får nöja mig med vad som finns. Jag började i denna igår:


En dansk författare som fick rätt mycket uppmärksamhet när denna bok kom ut för drygt två år sen. Den är klassad som deckare/thriller, men jag tycker inte att det är en renodlad sådan. Just nu kan jag inte bestämma mig för om jag tycker att den är bra eller dålig. Rapport kommer inom kort.

xoxo

Röda dagar rocks!

Aaaah, ännu en ledig dag. Jag gillar verkligen när de kommer såhär nära varann. Idag är det rätt tomt på schemat; dock ska jag och J ta en tur på stan och införskaffa lite nödvändiga Thailandssaker ( läs: mp3-spelare, nackkudde osv) Tydligen ska det vara bra att ha stödstrumpor också. Min ömma moder som jobbar inom äldrevården lovade att fixa ett par. De kommer definitivt att dämpa lyxkänslan lite, men det är smällar man får ta.

Vet ni egentligen varför man firar trettondagen? Det visste inte jag, så jag och K googlde det igår. Tydligen är det något ovisst varför; i katolska och protestantiska kyrkor firas trettondag jul istället som den dag då de tre vise männen kom med guld, rökelse och myrra till det nyfödda jesusbarnet ( som jag trodde de gjorde vid krubban på jul osv?) Det är egentligen oväsentligt, huvudsaken är att vi är lediga idag.
Japp, jag är en hedning.

xoxo


Naturlig isolering. Typ.

Det har varit kallt i ett par dagar, det har legat runt -10, vilket är alldeles för kallt. Speciellt för mig som ofta rantar runt i leggings. Därför har jag sen några dagar låtit bli att raka benen. Jag tänker köra på lite naturlig isolering sådär. Jag inbillar mig att det blir lite varmare iallafall. J är sådär nöjd. Av nån anledning tycker han inte att det är så skönt med sticksiga ben.
Äh!

xoxo


Is it just me?

Eller är det fler som kommer in på JustAskJesus.com när ni försöker komma in på Facebook? Flera gånger har jag skrivit in facebook-adressen, men istället kommit till sagda hemsida.
Det ser förvisso ut som en intressant sida; man kan ställa frågor till Jesus och se vad han svarar. Jag sitter och filar på min fråga as we speak.

xoxo

Voyeur-spöke

När jag stod i duschen för en stund sedan svängde luckan till tvättmaskinen sakta upp, till synes av sig själv.
Scary tänkte jag först och föreställde mig allehanda spöken om hemsöker vårt badrum. Sedan skrattade jag rått, vilken chock det spöket lär ha fått när det såg mig i duschen, iklädd min foxy duschmössa. Hehehe.
 Det lär ju ha hastat vidare till "den andra sidan" fortare än kvickt. Så går det för pervospöken. Så det så.

xoxo

Hur man får en femtimmarsvisit att verka som fem minuter:

♣Ta en bästa vän ♥
♣ Tillsätt två små sötlökar
♣ Blanda med en styck vällagad middag
♣ Tillsätt x antal RockyRoad-godisbitar

♣ Förvara detta i en styck bekväm soffa med mysig filt framför en stoor tv med bra program. Avsluta med ett rejält samtal om allt mellan himmel och jord.

Voila, and there you have it!

Arbetsdag igen.

I skrivande stund står jag i kolgruvan igen. Som tur är så är det bara flyktigt, slutar redan klockan 15. Sedan blir det ett efterlängtat besök hos K ♥

xoxo

Senast utlästa

Igår började jag att läsa en bok ( ska egentligen skämmas, mitt läsande har varit under all kritik, men så blir det när det är jul och mycket annat att stå i). Den var så spännande att den endast räckte ett dygn:


Jag har aldrig egentligen gillat Connelly, läste någon utav hans tidigare böcker för många år sen. Den här var faktiskt jättebra, dock ingen Nesbø eller Larsson direkt. Men läsvärd i brist på annat!
Snart måste jag börja med den svåra uppgiften att välja ut x antal pocketböcker till resan. Svårt svårt.

xoxo

My BFF

Ända sen jag fick ont i magen har jag konsumerat mängder av ProViva. Förmodligen är det bara psykiskt, men det känns som det funkar. Dessutom är det gott. Om jag gör lite reklam för den här i bloggen så kanske jag får bli ProVivas ansikte utåt. Jag kan vara posterflicka, och stå där med min uppblåsta mage ( modell långt framskriden graviditet)Som bomull i magen ( fast inte nyponsmak, utan skogsbär)

xoxo

Babes

Häromdagen tittade på den årliga Victoria´s Secret-showen. Nånstans känns det verkligen orättvist att det finns kvinnor som ser ut sådär på riktigt. Mina favoriter var såklart med:
 
Adriana Lima

Miranda Kerr

Den sistnämnda är tydligen ihop med Orlando Bloom. Hon har verkligen haft otur i livet, den flickan.

xoxo


Den är här!

Titta vad jag fick hem idag:Det framgår inte riktigt utav bilden, men den är så stooooor! K, du får definitivt plats!
Nu ska det skrivas checklistor, sanna mina ord.

xoxo

Sunday

Idag är det 14 dagar tills vi åker. Galet!
Det ser ut att vara underbart väder ute, man skulle egentligen ta en långpromenad. Egentligen. Men det ser ut att vara kallt. Kyla är obehagligt. Man kanske skulle ta och gå lite i affärer, det är ju faktiskt som att promenera inomhus. Fast sakta. Och mycket behagligt.
J mår mycket bättre idag, han har t.o.m. fått i sig lite frukost´. Vi får hoppas att det är över för den här gången.

xoxo

Frys.

Det är kallt härhemma. Det kan till viss del bero på att jag vädrar ivrigt nu när J ligger och är sjuk. Överdriven vädring leder till att jag sitter här och fryser om fötterna.
Då tittar jag på den här bilden. Och tänker att jag kommer att befinna mig där om 15 dagar. Det ser varmt ut, eller vad tycker ni?


Phi Phi Island

(lite flygångest fick jag dock igen)

xoxo

Blablabla.

Vilken spännande lördag. Jag har inte gjort ett shit förutom att ha vårdat min sjuke sambo. Jag tog en liten ( med betoning på liten)  promenad i solen och kylan på förmiddagen. Sen ringde Jessie och undrade om jag ville ta en tur på stan i brist på annan sysselsättning. Vi gick på stan, köpte fika, fikade framför gamla avsnitt av The Hills och nu antar jag att det bara att vänta på kvällen.
Det är ju Körslaget ikväll - I like it alot. Jag tyckte att det var lite synd att han Timo rök redan i första avsnittet.
Nä, om man skulle ta en Geisha på det?

xoxo

Stackars liten.

Klockan 03.40 hade vi väckning här i våningen. Då började J att kräkas. Jättemycket. Det fortsatte han med resten utav natten/morgonen. Stackars liten, han är helt utslagen♥
Nu leker jag sjuksköterska här. Det är mycket som ska göras; det ska rengöras...öh... kokas vatten..hmm.. .nål och tråd? Nej?

Nu hör jag att han har somnat, vi får hoppas att det värsta är över nu (peppar peppar)

xoxo

Bokat!

Efter en värdelös arbetsdag som räddades av bästa JoP har vi nu suttit och fixat med lite Thailandsbestyr. Nu är inrikesflyget mellan Bangkok-Phuket bokat och två hotellnätter där. Då har vi gott om tid att styra med hur vi ska ta oss vidare till öarna. Det är bara drygt två veckor kvar. Helt galet. Måste snart börja bearbeta min flygrädsla, annars lär jag ju aldrig komma på planet. Huvaligen.

Jag får ta och googla det.

xoxo


Plötslig insikt

Jag kom på ett ordspråk som jag hade glömt; "Såsom man tillbringade nyår, kommer man tillbringa resten utav året"
I mitt fall betyder det i extremt goda vänner lag. Fast nykter. Och med lite ont i magen.
Äsch, kunde definitivt vara värre.

xoxo

Första åtgärden '09

Nu har jag och Jessie just beställt färgade linser. Det kan ju vara lite kul att prova.
Funderar även på att lägga ner laptop-sökandet tills efter Thailand och köpa en Ipod istället. Det kan vara värt att investera i om man har otur med platsfördelningen på flyget.

xoxo

Summering 2008

Ännu ett år har gått. Det är nästan läskigt hur fort det går, hur ska man hinna med nåt egentligen? För att summera året har jag gjort som många andra; snott en lista ( tack K)


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, blev sambo för första gången i mitt liv. Stort.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hmm, minns inte riktigt vad jag lovade förra året - förmodligen nåt om mat och träning. Höll det väl lika bra som alla andra år.  

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, S&M fick ett fin son och K&B ökade på med en sötlök till.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej *peppar peppar osv*

5. Vilka länder besökte du?

Åland. Och det är inte ett eget land. Så bara Sverige då antar jag.

6. Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009?
Mindre ont i magen. Mer nattsömn.

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas
1 juli, då flyttade jag in hos J. 8 september, för då har vi årsdag.

8. Vad var din största framgång 2008?
Det har sorgligt nog inte hänt mig nåt som jag kan kalla framgång, tror jag?

9. Största misstaget?
Stressat och oroat mig så mycket så att magen till sist tog stryk.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inte mer än detta som har hänt nu på slutet. Tack och lov.

11. Bästa köpet?
Alla bästbästa saker jag har, har jag fått i år, så de räknas väl inte. Hmm, är rätt nöjd med min Peak-munkis som jag köpte, den är rosa och varm.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, moget nog.


13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Jag fick tillbaka min vän♥

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Chris Brown - Forever, låtarna från Mamma Mia-soundtracket, Maskinen - Segertåget

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det har varit väldiga toppar och dalar detta år, så både glad och ledsen.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat?

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Datanördat mig?


18. Hur tillbringade du nyår?
På middag tillsammans med nio utav de roligaste och finaste människorna som finns.


19. Blev du kär i år?

Skulle väl vara i J igen då.

20. Favoritprogram på TV?
Criminal Minds, The Hills, So You Think You Can Dance, Scrubs mfl. mfl.


21. Bästa boken du läste?
Jo Nesbø:s Snömannen. Spännande!

22. Största musikaliska upptäckten?
Maskinen

23. Något du önskade dig och fick?
Helårsprenumeration på Elle.

24. Något du önskade dig men inte fick?

Jodå. And then some.

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Det var mitt i veckan, så jag jobbade och sedan blev jag firad utav J och hans familj.

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Obegränsat med pengar resten utav livet.

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Inspirerad utav alla bloggerskor.

28. Vad fick dig att må bra?
Att återfå vänner och att hitta nya.


29. Vem saknade du?
Min familj. Det skulle inte göra något om de bodde lite närmare, även om inte 50 minuters bilväg är så värst farligt egentligen.


30. De bästa nya människorna du träffade år 2008?
Har fått galet fin kontakt med färska bekantskaper under 2008; ska vara noga med att vårda dem under 2009 ( och de andra åren också)

xoxo


Gott Nytt År y'all!

Nu är jag hemkommen efter något som har varit det trevligaste samt lugnaste nyåret ever. Eftersom magen är ond kunde jag inte kröka loss, så det fick bli vatten för min del. Men det var himla trevlig ändå. En trerätters middag tillsammans med några av världens finest ♥ är inte fel någonstans.

Hoppas att alla har haft en bra nyårsafton!

xoxo

RSS 2.0