Läs mig, jag är jättebra!


Den Dubbla Tystnaden av Mari Jungstedt

Den här fick jag i min hand häromdagen, författaren är ju en utav mina favoriter. Hon levererade även denna gång, den här boken var verkligen jättebra. Så bra att den bara räckte knappt två dagar, men det är smällar man får ta.
Läsläsläs!

xoxo

Kommentarer
Postat av: Therese

Åhh jag gillar också Ljungstedt. Jag och mamma byter pockets med varandra och jag vet att hon har en LJungstedt där hemma som jag ska läsa i sommar.

2009-07-08 @ 11:27:23
URL: http://theresemedmera.blogg.se/
Postat av: Sara P

Den verkar lovande, jag följer den i NWT :) Då räcker den läääänge - alldeles för länge, suck, måste de ha så få kapitel varje dag?

2009-07-08 @ 12:10:54
Postat av: Sara

Therese: De är jättebra, det enda kruxet är att de är för bra så att man inte kan sluta läsa, så de räcker inte så länge. Jag har ett annat hett pockettips åt dig ( om du gillar deckare): Snömannen av Jo Nesbö (fast med norskt ö där:) Så spännande!



Sara P: Jag vet, det var därför jag struntade i tidningsvarianten - blir tokig när det slutar mitt i det spännande! Snart kommer du tillbaka och jobbar, tjohej!

2009-07-08 @ 12:45:09
Postat av: Therese

Jag har sett en del av Jo Nesbö i hyllan.. Så de är bra alltså? Då ska jag läsa det i sommar. Älskar böcker i allmänhet och deckare i synnerhet. Har ofta tänkt tanken att jag ska ha en liten bok som jag kan skriva upp hur boken var varje gång jag läst något så jag vet några bra böcker tex när någon vill ha tips. Kanske ska ha som mål att börja med det i sommar?..

2009-07-08 @ 13:41:44
URL: http://theresemedmera.blogg.se/
Postat av: Sara

Therese: Jag har bara läst Nesbös senaste (Snömannen) så jag kan bara svara för den, men den var en utav de bästa jag har läst. Och från en deckar-junkie som jag så är det bra betyg. Läs läs läs!

Att skriva upp vilka böcker man har läst är en jättebra idé, det finns speciella läsdagböcker just i detta syfte. Ett mycket vettigt mål!

2009-07-08 @ 14:57:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0