Vår kändisspotting

Therese ville veta mer om vår kändisspissning, so here it goes: den började redan på tåget då ingen mindre än självaste PO Engqvist åkte med.

Per Olov Enquist
(Infogar här en bild på PO, alla kanske inte är bekanta med vem han är. PO är författare och har skrivit en massa böcker såsom Blanche och Marie, Livläkarens Besök och nu senast, sin självutlämnande självbiografi Ett Annat Liv. I den berättar PO bl.a. att han har varit alkolist och grejer).

PO var iallafall inte tankad på tåget; tvärtom så såg han solbränd och fräsch ut. Och lång.

Väl i Sthlm såg vi även Martin Rolinski i BWO, Katrin Zytomierska, en utav systrarna  Lili och Sussie ( något oklart vem), Peter Siepen ( på tåget hem till Ksd igen) OCH slutligen en person som är väldigt passande i detta sammanhang, nämligen självaste überbloggaren BLONDINBELLA.

Kerstin, har jag glömt nån?

xoxo

Kommentarer
Postat av: K

Nää...tror inte det. Alla var nog listade. Häpp! :D

2009-07-17 @ 08:51:50
URL: http://skorpsmulorochsandaletter.blogg.se/
Postat av: Therese

Shit vilken spotting!! Jag läste i veckan att Rolinski ska bli pappa.. Roligt för honom. Tänk vad saker kan hända på 6-7 år.. Rolinski går fårn att hångla loss med en tillfällig bekantskap på Keybar till att vara gift father-to-be. Ohh yes även jag har lite (inaktuellt) kändisskvaller. Han var dock inte känd vid tillfället..

2009-07-17 @ 10:58:18
URL: http://theresemedmera.blogg.se/
Postat av: Sara

Therese: Me loves kändisskvaller! Dock är det lite tunt med sånt här tyvärr. Det enda jag kan bidra med är att jag ofta ser Christer Sjögren besöka en frisörsalong after hours där han färgar sitt hår. Och med tanke på att jag ser honom ofta så betyder nog det att Chrille är tämligen vithårig numera. Jojo!

2009-07-17 @ 11:06:22
Postat av: sara

martin med bwo äger

2009-07-17 @ 21:06:10
URL: http://saraedlund.blogspot.com
Postat av: sara

martin med bwo äger

2009-07-17 @ 21:06:31
URL: http://saraedlund.blogspot.com
Postat av: Sara

Sara E: Eh..jo..det kanske han gör.

2009-07-17 @ 21:54:15
URL: http://pinkshit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0